עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by alonf29,

יש למישהו או מישהו מכיר את המדפסת המשולבת של HP דגם 4580 ויכול להגיד לי אם שווה לקנות אותה או לא?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by TalBarami,

שלום, אני קונה בקרוב עכבר חדש למחשב לאחר שה-G5 שלי שבק חיים ההתלבטות שלי היא בין ה-G500 של Logitech לבין Razer Naga. המחיר יכול להיות עד לסביבות ה-350 או אפילו 400 אם זה באמת משהו ששווה את המחיר... העיקר שיהיה עכבר טוב שיחזיק מעמד להרבה זמן. חשוב לי כמובן שיהיה נוח ושכמו ב-G5, תהיה אפשרות לשנות את המהירות תוך כדי משחק ורצוי שיהיו כמה מקשים לתכנות עצמי. מישהו שמבין יכול לעזור לי להחליט?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. כותרת^^ ההגה הטוב ביותר במחיר 300 - 200 שקל תודה רבה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by yovel,

שלום, יש לי בעיה עם הDPI של הG5 שלי. הבעיה היא שלפעמים הוא זז נורמלי על נכי קטן ולפעמים הוא זז ממש מממש לאט על ההכי קטן ואז אני צריך לשחק על ההכי גדול. מישהו יודע איך אפשר לעשות שהמהירות שלו לא תשנה כל פעם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Okopel,

היי הקמתי היום רשת אלחוטית בבית. אני רוצה לשתף את המדפסת שלי (שבמחשב הנייח שהו XP) עם המחשב הנייד (VISTA) לחצתי על שיתוף מדפסות ב"מדפסות ופקסים" בלוח בקרה באמת מופיע לי המדפסת אבל כשאני מנסה להיכנס, הוא כותב לי שעבור המדפסת שלי, לא מותקן המנהל הדפסות הנכון... מה לעשות?במחשב הנייח המדפסת עובדת בלי בעיה! אגב, המדפסת שלי היא canon pixma ip3000

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, ברשותי סט logitech שנרכש לפני כשלוש שנים MX3000 עם עכבר MX610. העכבר לאחרונה מקרטע לי - חדות המעקב ירדה והמקש השמאלי לעתים לא מגיב ונדרש ללחוץ עליו מספר פעמים. העכבר נקנה עם 5 שנות אחריות, אך האם זה באמת ישים? איפה אפשר לתת את העכבר לתיקון? והאם שווה כל ההתעסקות הזו או שמא כדאי לקנות עכבר חדש? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by benor,

אז ככה, מחפש שלט למחשב שנמצא בחדר שיפעל בערך ממרחק של 2.5-3 מטר. הדרישות הן בסה"כ שתהיה תמיכה במע' ההפעלה WIN7 Enterprise 32BIT (בעיקר במדיה סנטר המובנה שבה) ואם מתאפשר אז גם בתוכנה Media monkey. התקציב - 100 ש"ח גג הרצתי קצת חיפוש בפורום, מה אתם אומרים על השלט הזה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7664&perur= תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Ran B,

היי חברים! מה נשמע? אני זקוק להמלצה על מצלמת IP אלחוטית (לרשת אלחוטית WIFI כמובן). המטרה היא להציב מצלמה במקום ולהתחבר מרחוק ולראות מה הולך. ממש כמו מצלמת אבטחה. תנאי הצילום הם חשוכים למחצה, ופה הקאטש. המצלמה צריכה לצלם בזוית רחבה חדר יחסית גדול ועוצמת התאורה בו היא בערך כמו כזו של פאב סטנדרטי ממוצע. תאורה מוחלשת. האם כדאי ללכת על מצלמת אינפרא? האם יהיה אפקטיבי בצילום רחב זוית? כמובן המטרה היא בסופו של דבר לכסות זוית גדולה ככל הניתן ולראות בצורה טובה בתנאי אור זניחים. האיכות ברמת פרטים, פרצופים וכו' אינה חשובה לי כאן. האם יש לכם רעיון למצלמה כזו? מה המחירים? המגוון לא כ"כ רחב, לפי חיפוש קצר שלי ברשת. אשמח לעזרה! תודה מראש, רן.

• 5 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. שלום, אני צריך בבקשה המלצה לעכבר אלחוטי למחשב נייד. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח. ויש לי אפשרות להזמין גם מאתרים בחו"ל. בינתיים חשבתי על אלה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7782&perur=2&t=9&c=201 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3315 מה אתם אומרים?? אגב מחו"ל הם עולים הרבה פחות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. חברי הפורום שלום לאחרונה התקלקלה המדפסת שברשותי (Brother DCP-7010), ופשוט לא משתלם לשלוח אותה לתיקון (250 ש"ח לפחות, ב 550 אני קונה את אותו דגם חדש, עם טונר ותוף חדשים, אבל הדגם הזה כבר מיושן ולא מיוצר). לפיכך יש לי צורך במדפסת חדשה. אני כרגע סטודנט, ובעוד שאני צריך מדפסת לצורך הדפסה ללימודים, חשוב לי מאד שיהיה לה סורק. במשך 3 שנות הלימוד שלי (עד כה) הסתבר שאני סורק הרבה, ולכן אני מעדיף לקנות מדפסת עם מזין דפים אוטומטי (פידר). המליצו לי על הדגמים הבאים: Samsung SCX-4824FN Xerox 3210 האמת היא שאני לא ממש צריך תכונות כמו פקס או כרטיס רשת משולב, אלא חשוב לי בעיקר סורק עם פידר. העלות של 2 המדפסות הנ"ל היא בסביבות ה 1000 ש"ח. דבר נוסף הוא עלות הטונרים - טונר חדש מקורי ל 4224FN…

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by sh_idan,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים. מעולם לא השתמשתי בעכבר/מקלדת אלחוטי בעיקר בגלל שאני לא רוצה להתעסק עם חוסר קליטה/סוללות גמורות וכו... לכן אני מחפש סט שיהיה בעל קליטה טובה לטווח של בערך 3-5 מטר, ועם עמדת הטענה. השימוש שלי יהיה בעיקר לגלוש/לשחק פיפא מהמיטה במרחק כ3 מטרים. כמובן שעכבר אופטי יהיה מספיק, כי אני לכל היותר משחק משחקי אסטרטגיה, ואף פעם לא הייתה לי בעיה עם העכבר האופטי. אשמח להמלצות. גם אם במחיר גבוה יותר. תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. ראיתי את הכתבה באתר http://hwzone.co.il/reviews/peripheral/VR920 ונדלקתי אומנם מזמן כבר הכתבה הייתה שם רק היום זה נותן לי פתרון לכמה דברים מאחר וקניתי ספריה חדשה והמסך שלי רחוק אפילו שהוא 22 אינצ' עדיין קשה לי לראות (וזה לא בגלל שאני צריך משקפיים)ועוד כמה עניינים לכן חשבתי על לקנות את המשקפיים האלה בדקתי בזאפ אבל אין שם חנות שמוכרת את המשקפיים הנ"ל חיפשתי באיביי ומצאתי שתי דגמים http://catalog.ebay.com/VUZIX-VR920-Microphone-Screen-/70257354?_fifpts=1&_pcatid=413&_refkw=Vuzix&_trksid=p3286.c0.m271 (בחלון בצד ימין) אומנם זה שונה מהתמונה שסיקרו אותו באתר זה דומה יותר למשקפיים רגילות אבל לי לא כל כך משנה המבנה החיצוני ולכן רציתי לשאול מספר שאלות 1 מה ההבדל בין…

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by psychuil,

אני שוקל ברצינות לקנות אותו, אבל הצורה היחודית מדאיגה אותי, אם למישהו יש אחד, יש מצב שאני אוכל לנסות אותו כדי לראות אם הוא נוח בכלל?

14. Started by supercars,

ערב טוב, יש לי עכבר לייזר G500 של לוג'יטק ואני זקוק לפאד. עדיף שיהיה כמה שיותר זול וכמה שיותר קטן. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  15. מבקש המלצה למקלדת נוחה לשימוש (אין צורך WIRELESSׂ) היות ואני שונא עכברים אזי רצוי מקלדת שתוכל להחליף כמה שיותר את תפקודי העכבר. אבל היות שכנראה אי אפשר בלי עכבר אזי אשמח לקבל גם המלצה לעכבר (אין צורך WIRELESS) נוח לשימוש. לא מיועד למשחקים . רק שימוש שוטף באינטרנט ומסמכים כך שהידים לא יתאמצו והכל יזרום בצורה חלקה. בתודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי משומה עוצמת הרטט בבקר נחלשה,האם ישנה דרך להגבירה? לא נגעתי בבקר כחודשיים והיום לראשונה הבעיה החלה. בברכה,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. טוב כך אני צריך המלצה על העבר מקלדת ואזניות כבדים וטובים התקציב: 1500 חריגה מקסימלית: עוד 500 שקל אני חשביתי על אילה מה אתם אומרים מקלדת: Razer Tarantula 440 העכבר: Razer Mamba 700 אוזניות: SteelSeries Siberia v2 Full 350 או Carcharias Audio Headset 390 או Logitech G330 250 באמת שאני מטלת תודה לכולם

18. Started by maornehar,

שלום לכולם אני כבר מחפש 5 שעות שנאי למסך LCD של TEAC למחשב נייח אם מישהו פה יוכל לעזור לי אני אשמח תודה!!! אני מחפש שנאי כמו שיש כאן בתמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=ygnwo0yqum25.jpg

19. היי שלום לכולם, אני רוצה לקנות איזה עכבר קטן ונחמד לנייד רק חשוב לי שיהיה עכבר דק ובאמת שלא יתפוס הרבה מקום פחות קריטי לי הנוחות השיקול העיקרי שלי פה הוא האם כדאי לי Bluetooth או לא? כמה זה מריץ את הסוללה של הנייד? כמה צריך להטעין את העכבר. זה גם אומר שאני לא יכול להתשמש בו בטיסות למרות שזה לא סוף העולם השיקול העיקרי פה הוא שוב הסוללה כי בסך הכל ברור לכולם שבלוטות' הוא יותר נוח

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by LRa,

שלום, האם כבר לא עושים היום מקלדות עם כפתור enter גדול ונוח?

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  21. מידי פעם אני מנקה את החלק העליון של המקשים באמצעות מטלית אבל בצידי המקשים מצטברת זוהמה וזה ממש מגעיל

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן ! אני מחפש מדפסת לייזר להדפסה בשחור לבן למטרות הדפסת ספרי PDF לקריאה. אני צריך שהיא תהיה כמה שיותר חסכונית מבחינת גודל טיונר ומחיר טיונר, ועדיין תספק הדפסה איכותית בשחור לבן. אם אני עושה סדר עדיפויות של הדרישות: 1. מחיר וגודל טיונר, זול להחלפה, קיבולת גבוהה, BANG FOR THE BUCK. 2. מחיר התחלתי של המכשיר 3. אמינות זה אומר שאם משהו עולה יחסית הרבה, אבל בטווח הארוך הוא חסכוני בגלל הטיונרים הזולים או הגדולים, אני אלך עליו. המלצות ? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. חברים שלום. הבאתי מחשב מארה"ב ואני מעוניין בלהוסיף עברית למקלדת, הבעיה היא שאני לא מצאתי אותיות להדבקה איכותיות. יש פה למישהו מושג היכן ניתן להשיג כאלא? פה גם באה ההתלבטות כי פיתרון נוסף הוא להחליף מקלדת - אבל אני לא יודע איפה קונים אחת וגם לא איך מחליפים אותה. *המחשב הוא Dell Studio 1558

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. מחפש לקנות גיימפאד איכותי בסביבות ה-300 ש"ח, רצוי מאוד שיהיה אלחוטי וכמובן עם זאת חיי סוללה ארוכים. כמובן שאני לא בטוח שבאמת כדאי לי אלחוטי, תקנו אותי אם אני טועה. אני לא אהיה ממש רחוק מהמחשב. חשבתי על זה: http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=1849&c=8933 מישהו יכול גם להגיד לי מה ההבדלים בין ה-Dual Action ל-Rumblepad החוטיים?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים