עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by gadits,

שלום לכולם השבוע רכשתי מדפסת CANON PIXMA IP3000 דרך אגב מה דעתכם עליה?!?! אבל קודם כל לעניינו אני מעוניין לרכוש נייר מיוחד ליצירת עטיפות לDVD ...השתמשתי בכמה סוגי נייר והתוצאות פשוט מזעזעות!!! בנייר רגיל התמונה לא חדה! בנייר 160 גרם לא הצלחתי להדפיס וכל הדיו נמרח כי התברר לי שהוא לא מתאים להזרקת דיו בנייר 90 גרם מט התוצאות לא היו משהו בכלל רזולוציה מזעזעת!!! אני רוצה לדעת על איזה נייר הכי כדאי לי להדפיס עטיפה לDVD כדי לקבל את התמונה החדה הטובה והיפה ביותר!?!?! ואם אפשר אז גם לינק בבקשה מאיפה אפשר לרכוש נייר כזה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ronoz,

שלום, מבקש המלצה על סט מקלדת ועכבר למדיה סנטר. טווח קליטה לפחות 4 מטר. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. א. מחירי דיו סבירים (לא חייב זיל הזול אבל גם שלא יחשבו ליקרים מידי בשוק, אין לי בעיה לקנות חלופיים כי אני גם ככה מדפיס טקסט בלבד). ב. איכות סריקה גבוהה מאוד (גם בסריקת מסמכים שיצא נקי וגם חשוב מאוד שסריקת תמונות יגיעו למחשב באיכות טובה מאוד). אם יש לכם אתרי REVIEWS שאני אוכל לראות דוגמאות של סריקת תמונות של דגמים זה יהיה מעולה כי זה נושא שנורא חשוב לי. תודה רבה רבה!

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by Boomer,

מישהו יודע אם יש אפשרות לקנות שני רמקולים קטנים כאלו שבאים בכל מיני 5.1 בנפרד? בקיצור הרמקולים שמייצרים רק את הצלילים ללא הבאס... אם מישהו יודע אז שיגיד איפה. תודה.

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  5. Started by dardanadg,

יש לי מארז שיש לו כרגע 3 מאווררים, 2 הרד דיסקים (אחד מהם בתוך מגירה), צורב, כונן די וי די. המארז עובד עם ספק 300W אני עומד להוביף למחשב עוד מאוורר אחד של 80 עם לדים ועוד אחד של 120 ו2 מאווררים לאחד ההארד דיסקים. בנוסף לזה אני מוסיף קתודה כפולה ולבסוף מוניטור טמפרטורה ושליטה על 2 מאווררים של אנרמקס. עכשיו, לפני שאני מבצע שינוייים במחשב אני רוצה לדעת אם אני הולך לשרוף את הפקינג מחשב ולקנות ספק חזק יותר או אם הספק 300 יספק לי את הכוח שאני צריך?! עזרה דחוף בבקשה תודה :-\

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by metis,

שלום רב, אני מחפש המלצה למארז שמסוגל להכיל לפחות שניים-עשר (12) דיסקים קשיחים. אין לי בעיה שחלק מהסלוטים יהיו 5.25" שכן אפשר תמיד לשים דיסקים במגירות. כמו שאמרתי, הכי חשוב שהמארז יוכל להכיל לפחות 12 דיסקים ושיהיה בעל פתרונות קירור טובים. כלומר, לפחות 2 מאווררים מקדימה, לפחות מאוורר מאחורה ומאוורר בצד/למעלה. מצאתי מארז כזה של Thermaltake אבל יש לי הרגשה שאני משלם פה עשרות אחוזים רק על מותג ולא על המוצר עצמו. המארז הנ"ל עולה בערך 1000 ש"ח, אני מחפש משהו זול יותר. הערות יתקבלו בברכה. תודה.

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  7. יש לי לוח אם Gigabyte socket A mother Board GA-7ZXE ושקיבלתי אותו הוא בא לי עם תקליתור ועכשיו פירמטתי והלך לי התקליתור לאיבוד ואני צריך אותו מישהו יודע איפה אני יכול להוריד אותו אולי? או איזה תוכנה שלא מכבידה על המחשב וגם בודקת טמפרטורה. וגם עידכונים לביוס איפה אני מוצא לו? בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by ashkenazone,

שלום, אני מחפש סורק במחיר נמוך ככל האפשר, לצרכים משפחתיים פשוטים. גודל: חח , כל מה שלא קטן מA4, רצוי שיהיה דק. תודה.

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by yoss,

חלק כמו מראה. העכבר ממש מרחף... תענוג... אם כי בגלל שהמשטח מבריק יש לפעמים בעיות עם העכבר (אופטי). לפחות עכשיו המפרק של היד הפסיק לכאוב

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  10. Started by אלוויס,

למישהו יש פה ניסיון עם המפלצת הזאת??

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by niva401,

לקראת קניה-האם רצוי שהמקלט יהיה ממול המקלדת והעכבר וללא חסם ביניהם?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  12. שלום כולם! לא מזמן פירמטתי והתקנתי ווינדוס מחדש ומאז אני רק חווה בעיות מוזרות הבעיה החדשה היא כדילקמן כידוע מקשי הקיצור להחלפת שפה בין עברית לאנגלית הם ALT+SHIFT אצלי משום מה זה CTRL+SHIFT דבר ומציק ומעצבן זה קורה לי בלפטופ שמריץ ויסטה נכנסתי להגדרות שפה ואזור ולפי המחשב הכל מקונפג כמו שצריך, אני אודה לכם על העזרה צירפתי גם תמונה אולי זה יעזור [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by DXT,

המתמודדים: 1. Chenbro Gaming Bomb aka Xpider יתרונות: - חסר ברגים לחלוטין - לא כבד מדי (8 קילו) - נראה מגניב 8) חסרונות: - בא עם מאוורר יחיד - צריך לקנות/לצבוע כוננים שחורים 2. Chieftec AH-01SL יתרונות: - עשוי מאלומיניוים (לכן קל מאד) - אין דלת לכוננים חסרונות: - אין דלת לכוננים :-P - אין כניסות USB מקדימה 3. Chieftec Dragon DX-01SLDU יתרונות: - מראה סולידי ויציב - דלת לכוננים (מסתיר כוננים לבנים..) חסרונות: - כבד (17 קילו!) - בא ללא שום מאווררים חוץ מאחד בדלת 4. Raidmax Scorpio 668 יתרונות: יש בו בעצם הכל.. מאוררים עם צבעים, חלון, לדים, דלת לכוננים... והוא עשוי מאלומיניום (מבוסס על הצ'יפטק) חסרונות: לא אוהב את המראה. החנות היחידה שמוכר…

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  14. שלום אני מחפש המלצות למדפסת לייזר צבעונית מחיר עד 3000 שח בעלת עלויות תחזוקה נמוכות תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. לא זוכר איפה, אבל ראיתי מיתקן שנכנס ל 51/4 , מתחברים אליו 4 מאווררים שאפשר לכוון את המהירות שלהם, ו4 חיישני חום עם תצוגה בפאנל ... מישהוא מכיר ? אולי משהו דומה? ולא מה שראיתי בפנדה כזה אלא משהו שדומה יותר לזה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ABL,

אתם מכירים מקום לחריטת עברית בלייזר איכותית מלבד פיסיגרף (שלוקחים 150 שקל)? משהו עד 100 שקל?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by talevi,

שלום אני צריך עכבר ומקלדת אלחוטית שיהיה BlueTooth לא משנה איזה תנו הצעות עד 600 שקל ככה..

18. Started by sun_light,

היי... אני יודע שהמסך פצצה וכו... דיברתי עם חנות מחשבים מאוד אמינה והמוכר אמר לי כמה דברים, בניהם שיש הקפאה ביבוא שלו... אז רק מי שקנה את המסך או ראה אצל חבר שיש לו שיגיב פה! בלי למרוח יותר מידי את השרשור... נא להתיחס לשאלות הבאות ובבקשה תענו על כולם! א.המסך מתחמם יותר מידי? ב.המסך עושה ריסטרט לעצמו? כל כמה זמן? ג.יש זליגות אור למעלה ולמטה? וכמה הם רציניות? זהו. 3 שאלות פשוטות. רצוי לפרט כמה שיותר! כמובן שאם אין את הבעיות האלה, אז לכתוב שאין אותם והמסך תקין! דבר אחרון, אבקש ממנהלי הפורום לנעוץ את השרשור ליום יומיים כדי שכמה שיותר אנשים יראו את זה... ואני מבקש בלי ספאמים, אם אתם מכירים כאלה שקנו אז תשאלו גם אותם! תודה על העזרה זה ממש חשוב!

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  19. הדלפה חדשה חושפת את ה-MX Master 4 של Logitech, שיביא טכנולוגיה מעולם הגיימינג לעולם המשרדי, עם משוב הפטי, ושלל שיפורים אחרים שיכולים להקפיץ את הפרודוקטיביותלכתבה

20. אני מצלם הרבה ועובד הרבה על התמונות בפוטושופ, משחק קצת וכמובן גולש\עובד באופיס. לא אכפת לי אם העכבר יהיה חוטי\אלחוטי. התקציב הוא עד 500 ש"ח. על מה אתם ממליצים? תודה.

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  21. שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה בהדפסה: כאשר אני מדפיס הדפסה צבעונית (טקסט או תמונה) יש מעין הסטה או צללית בצבע אפור. במילים אחרות, ההדפסה נראית כפולה (אך במרווח קטן בין המקור לצללית). הדפסה של טקסט או אובייקט בצבע שחור מתבצעת ללא בעיה. תודה רבה, מיקולו

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by tamar,

שלום. אני בחיפוש אחר מצלמת רשת איכותית - ללא הגבלת תקציב. כרגע יש לי את הלוג'יטק SPHERE שאני מאוד מרוצה ממנה ואני מחפשת מצלמה נוספת לפחות באותה רמה. קראתי קצת ביקורות ברשת על המיקרוסופט VX6000 וכמעט רכשתי אותה, אך בבדיקה בפועל של המצלמה אצל מכר שרכש אותה התברר שהאיכות שלה הרבה הרבה יותר נמוכה ממה שמצויין בביקורות ברשת והרבה יותר נמוכה מהמצלמה שברשותי. כרגע אני שוקלת את ה Logitech Quickcam Ultra Vision שנחשבת ה TOP של לוג'יטק, אך מכיוון שביקורות של סוקרים ברשת כבר כמעט הטעו אותי פעם אחת, חיפשתי ביקורות של גולשים ונתקלתי בזה: http://cnet.nytimes.com/webcams/logitech-quickcam-ultra-vision/4505-6502_7-31984921.html די מפחיד - לא? יש פה מישהו שקנה מצלמת רשת איכותית באמת ויכול …

23. Started by shmulik_ld,

מבקש המלצה למדפסת משולבת הזרקת דיו פקס+סורק, ואם לא מייקר הרבה אז גם מכונת צילום. משתמש בעיקר בשחור אבל גם בצבע. תקציב עד 800 שקל, אבל רצוי 500-600. כמובן - חשוב שהדיו יהיה זול. תודה שמוליק

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by Bartleby,

עומד בדרישה הזאת? A minimum recommended 400W system power supply with 12V current rating of 27A

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Started by cohenkobi1,

שלום אני מחפש מחשב כף יד אמין, צריך לאינטרנט, אופיס, רשימות וכאלה, תכונה נוספת שמהווה יתרון מבחינתי היא gps, בנוסף, מישהו יכול להסביר בדיוק מה ההבדל בין כל התקני הקשר? wifi bluetooth 802.11 תודה.

• 5 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.