עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, אני מחפש עכבר אלחוטי שפועל על זכוכית שקופה. משהו פשוט לאו דווקא לגיימינג. משהו פשוט, בסביבות 100 שקל. אחיזת palm. חיפשתי אבל לא ברור לי אילו מהעכברים פועלים על זכוכית.. תודה

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  2. הי, בעבר נהנתי מאד מעכבר של מיקרוסופט -Microsoft Bluetooth Wireless Notebook Mouse 5000 לטובת שימוש במחשב הנייד שלי, וכל פעם קניתי כזה חדש כאשר עלה הצורך. קישור: http://www.microsoft.com/hardware/he-il/p/bluetooth-notebook-mouse-5000#overview העכבר נפלא, קומפקטי, מתחבר במהירות למחשב, זמן בטריה ארוך בקיצור חלום. הבעיה שמשום מה הפסיקו למכור אותו לחלוטין. האם מישהו יודע היכן לקנות או מה מומלץ שדומה לדגם הזה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, קניתי מחשב נייד חדש ואני מחפש עכבר איכותי אלחוטי, ועדיף במחיר זול כמובן. מכיוון שאני לא גיימר אני לא צריך דיוק מדהים ומלא כפתורים.. מה ממולץ לקנות? מה הייתרון בין לייזר לאופטי והאם כדאי לקנות עכבר עם תושבת לטעינה או עם בטריות AA להחלפה? תודה!

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  4. Started by Yaron2012,

שלום, אודה על המלצה לעכבר אלחוטי Full-Size (אורך מינימלי: 110 ס"מ). חשובה לי גם "רכות" הלחצנים והגלגלת.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by VegansXe,

אשמח להמלצה לעכבר אלחוטי חדש תוצרת Logictech היה לי vx nano אבל הוא לא נמכר יותר והוא נאכל ע"י הכלבה תודה

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  6. מחר היא עולה למטוס ובקשתי ממנה לבדוק לי עכבר. הגעתי למסקנה שנמאס לי מעכבר חוטי. מחפש עכבר אלחוטי לייזר , לא למחשב נייד, גודל בינוני + לחצנים אחורה קדימה בצדדים. מוכן להשקיע הפעם עד 200 ש"ח. אני מניח(אולי אני טועה) שבחנות בניו יורק אפשר יהיה למצוא דגם שבתקציב שלי בארץ יעלה פחות שם. תודה לממליצים. דיי דחוף....

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  7. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין בהמלצה לעכבר אלחוטי למחשב נייד. עד עכשיו היה לי LOGITECH M705 ולא הייתי כל כך מרוצה. הוא לא היה מגיב כל כך טוב,ולפעמים היה נדרש להקליק יותר מפעם אחת שיעבוד... אולי העכבר היה תקול מהתחלה... בכל מקרה, אם יש עכבר טוב יותר בתקציב הזה אני יעדיף. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מחפש עכבר של Logitech או Microsoft אלחוטי. תקציב עד 450 ש"ח. הביקורת באתר על Logitech G7 לא חד משמעיות, מומלץ / לא מומלץ ? תודה

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  9. מחפש עכבר אלחוטי בלבד, הכי טוב שיש לשימוש כללי, שיוכל לתפקד ממרחק מעל 5 מטרים שיהיה כמובן נח לאחיזה מהיר ומדוייק,לא משנה המחיר. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  10. Started by AleXGanGSteR,

היי. אשמח להמלצה לעכבר איכותי בעל תחנת טעינה (שאפשר לשים עליו את העכבר שיטען ולא להחליף סוללות) 200 שקל מקסימום. יש חיה כזאת? תודה.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by benib,

אני מחפש עכבר עם חמישה לחצנים אלחוטי עד 250 ש"ח יש המלצות? תודה

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  12. Started by h2o,

כמו שרשום למעלה: -אלחוטי -עד-250 ש"ח -אני לא גיימר(אבל זה לא אומר שאם עכבר של גיימרים שונה ויותר טוב אני לא אקנה אותו)

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by Plumber,

שלום אני זקוק לעכבר אלחוטי שיהיה ניתן לטעון אותו על מעמד עד 300 +- תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by AleXGanGSteR,

היי! אני צריך עכבר אלחוטי שיהיה לו טווח קליטה די גדול (משהו כמו 5 או 10 מטר) ושהסוללה לא תיגמר מהר ושתהיה אפשרות להטענה. רוב הזמן ייעשה בו שימוש משרדי רגיל .. אולי פה ושם משחקים. חשבתי על LOGITECH MX1000 אבל אין לי מושג מה הטווח קליטה שלו ... כנ"ל LOGITECH LX8 . ראיתי גם את העכבר Logitech MX Revolution אבל איך שהבנתי אין לו כפתור אמצעי שזה קצת מפריע. טווח המחירים שלי הוא די רחב כי אני קונה את העכבר כנראה בחו"ל. אשמח להמלצות. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eyaffe,

אני מחפש עכבר חדש כשהתכונות הרצויות הן : 1. אלחוטי 2. טווח גדול לפחות 5 מטר 3. ריבוי לחצנים ואפשרות לתכנת אותם 4. אחיזה נוחה (לא פלסטיק בשני שקל ....) ישמש למעט משחקים, צפייה בסרטים מהסלון ופעולות יומיות רגילות. ראיתי את ה MX900 אם יש למישהו אותו אשמח לחוות דעת. הצעות אחרות ייתקבלו בברכה תודה

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  16. שלום ללברי הפורום,יש לי עכבר logitech m185 http://www.logitech.com/en-roeu/product/wireless-mouse-m185העכבר הוא חלק מסט שכולל עכבר ומקלדת, שנמכרו במשולבהמקלדת בסדר ולא עושה כל בעיותיש בעייה עם העכבר, שמתנתק פעם ביום או יותרכשזה קורה, אני מוציא את הסוללה ומחזיר אותה ואז הכל בסדר,עד הפעם הבאה.אינני יודע מה יכולה להיות הסיבה לכך.ביררתי עם מכר שיש לו בדיוק את אותו הסט וזה קורהגם אצלו. האם זה יכול להיות כתוצאה מסמארטפון ? בכל אופן, אני רוצה לקנות עכבר אחר שהבעיה הזו לא תקרה בואני משתמש בעכבר בעבודה לצורכי תיכנות. אין צורך בתמיכה במשחקים וכו או בתכונות מיוחדות. הגודל והמאפינים של העכבר שיש לי בהחלט מספקים אותי, ואם לא היתה הבעייה של התנתקויות הייתי ממשיך לעבוד איתומישהו יכול לה…

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  17. שלום לחברי הפורום, יש לי עכבר logitech m185 http://www.logitech.com/en-roeu/product/wireless-mouse-m185 העכבר הוא חלק מסט שכולל עכבר ומקלדת, שנמכרו במשולב המקלדת בסדר ולא עושה כל בעיות יש בעייה עם העכבר, שמתנתק פעם ביום או יותר כשזה קורה, אני מוציא את הסוללה ומחזיר אותה ואז הכל בסדר,עד הפעם הבאה. אינני יודע מה יכולה להיות הסיבה לכך.ביררתי עם מכר שיש לו בדיוק את אותו הסט וזה קורה גם אצלו. האם זה יכול להיות כתוצאה מסמארטפון ? בכל אופן, אני רוצה לקנות עכבר אחר שהבעיה הזו לא תקרה בו אני משתמש בעכבר בעבודה לצורכי תיכנות. אין צורך בתמיכה במשחקים וכו או בתכונות מיוחדות. הגודל והמאפינים של העכבר שיש לי בהחלט מספקים אותי, ואם לא היתה הבעייה של התנתקויות הייתי ממשיך לעבוד איתו מ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, היה לי Logitech MX1100 במשך כמה שנים, עד שלאחרונה הוא החליט להתחרפן. אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי לשימושים כלליים וקצת גיימינג שיחליף את העכבר הגוסס שלי. התקציב הוא עד 250 ש"ח. חשוב לי שיהיה נוח, שיהיה ניתן להחליף סוללה במידת הצורך ולא להסתמך רק על מטען, ושיהיה פונקציונלי לפחות כמו הMX1100. תודה רבה אנשים. --עריכה-- מה דעתכם על העכבר הבא מאיביי? http://www.ebay.com/itm/New-LOGITECH-G700s-Gaming-Rechargeable-Mouse-Free-Shipping-/321483207956?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ad9e47514 מומלץ? והאם מומלץ לקנות מאיביי? המחיר שלו בארץ גבוה לפחות פי 2.

• 12 תגובות
    • 5k צפיות
  19. Started by naor-007,

היי אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי טוב עד 100 ש"ח. העכבר מיועד לגלישה באינטרנט ודברים בסיסיים. לא לגיימינג בכלל! על מה אתם ממליצים?? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  20. Started by מנחם,

יש לי עכבר מסוג Microsoft wireless 7000 שדי גוסס, וכנראה שהגיע הזמן להחליף אותו (כל חלקי הגומי התקלפו, כולל הרגליות (החליפיות!)) תקציב - בערך 350 שקל, אפשר ועדיף פחות. שימושים - פיתוח. כמעט ולא משחק, אבל מעדיף לשמור על האופציה פתוחה. מערכת הפעלה - OsX 10.8.2 סוג אחיזה - Palm. העדפות מיוחדות: bluetooth. לא מעוניין בעכבר חוטי, עדיפות גבוה ביותר לעכבר ארגונומי, אין צורך במקרואים או כפתורים מיוחדים, גלגלת נדרשת. חשבתי על ה Razer Orochi, כמובן שאם יש משהו מקביל במחיר נמוך יותר אז עדיף תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. בתור מישהו שרואה הרבה סדרות נמאס לי כל פעם לקום מהמיטה ולהפעיל את הפרק הבא, אז אני צריך עכבר די פשוט לא משוכלל אבל שלא יהייה גרוע במשחקים כי אני גם משחק במשחקים קצת[3% מהזמן ]. ויש לי שאלה: מה ההבדל בין בין עכבר אופטי ללייזר?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  22. שלום כולם. רציתי לבקש המלצה לעכבר אלחוטי. כרגע אין לי תקציב מוגדר - בסביבות 200 ש"ח עם חריגה קלה במידה ויש הצדקה. כאמור, העכבר חייב להיות בעל 5 מקשים. שישתמש בסוללות נטענות חיצוניות (AA או AAA). כמובן אופטי (לייזר - לא חובה). שישתמש במשדר זעיר (הכי קטן שיש). להמחשה http://img.zap.co.il/pics/1/5/3/0/23030351c.gif לא חשבתי על משהו אחר, שאלו אם יש קריטריונים נוספים עליהם לא חשבתי. תודה רבה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by IlyaN,

אוקיי אני שנתיים עם הERGO 525 ונמאס לי ממנו לגמרי. הוא גבוה לי מדי לאחיזת casual כשאני לא שם עליו את כל כף היד ולאחרונה התחלתי לסבול ברגישות במפרק כף היד כתוצאת מהקשתת המפרק כל הזמן. ואני לא סובל את הבנייה הזולה שלו וCLICK הצורם של המקשים. :-\ כך שאני חושב על חזרה לעיצוב קלאסי של עכבר שטוח ודו-כיווני. ישמש לגלישה, פחות למשחקים. התקציב עד 150-200 ש"ח. האופציות שחבתי עליהן: Microsoft 6000 laser כיוון שהוא נראה מתאים בול לפרופיל, והRazer Diamondback3G. אני לא מתלהב מהפן הפלאשי של הDB אבל הנוחות בשימוש כללי היא top priority. ומבחינתי זה גם תגובת המקשים והגלגלת. ואני פתוח לעוד הצעות כמובן. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  24. Started by Boris_yo,

שלום לכולם. אתמול אחרי שניקיתי עכבר של מיקרוסופט רגיל שלי של יותר מ4 שנים, הוא התחיל לעבוד מוזר ועכשיו לא מסוגל לעשות תפקידו. אני צריך משהו בסביבות 150-300 ש''ח חוטי עדיף יותר מאלחוטי לאייזר עדיף יותר מאופטי לפחות 3 כפתורים כמו בעכבר רגיל האם מישהו מכיר עכבר ארגונומי טוב? אודה אם תמליצו משהו מפה: http://bit.ly/ouOtYf חג שמח לכולכם!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by yotam.m,

אהלן ח'ברה, הקליק השמאלי של ה-MX518 שלי החליט למות והגיע הזמן להחליף אותו (בערך בן 5). ראיתי אותו ב-130 ש"ח ב-KSP (לא גיימר אך מעל למרוצה מהעכבר הזה) האם יש משהו מומלץ יותר בסביבות התקציב הזה? אם יש משהו עדיף בכמה עשרות שקלים יותר אין לי בעיה להתגמש אך מעל 180-200 ש"ח נשמע לי מיותר להוציא על עכבר בייחוד שיש את ה-518 במחיר כזה והשימושים שלו אומנם ממושכים אך סטנדרטיים. תודה

• 2 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים