עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by swat,

איך החברה בכללי(ADC) לרמקולים?ואיך הדגם הזה(בקישור הבא): http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=401219

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. הזמנתי מגיבור את ה-3055 וקיבלתי את ה m1522nf ? לפי מה שכתוב כאן http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Printer&model_id=680438 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Printer&model_id=386341 הרזולוציה של ה-3055 גבוהה יותר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אשמח לשמוע המלצות למערכות הגה + דוושות למחשב. אני לא מכיר כל כך את התחום, אז אני לא בטוח מה ההבדל בין ההגאים השונים. אשמח לשמוע איזה תכונות רצויות יכולות להיות להגאים, ואיזה הגאים מומלצים. לא ידעתי לציין מחירים, כי אני לא כל כך מכיר את המחירים בתחום. אני חושב שלא ארצה להשקיע יותר מ-500 שקל בהגה. (אבל אולי 500 שקל זה ממש מוגזם להגה, אני לא יודע)

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  4. Started by arkadur,

אני זוכר שלא מזמן CANON הוציאה מדפסת עם פיצ'ר נחמד - הדפסה על דיסקים האם מאז חברות נוספות חיקו זאת? האם יש לכם המלצות למדפסות כאלה? אני לא מדפיס "כבד", אבל אפשרות ההדפסה על דיסקים תעזור לי..

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  5. Started by נומאד,

ללא עיכובים נגיע לענין, הקיצר יש לי קובץ image ששוקל 750 מגה, והקיבולת של הדיסקים הכי גדולים שלי היא 700 מה לעשות? הנה תמונה שאולי תעזור לכם לפתור את הבעיה. יש לכם אולי עצה אייך לחלק את הקובץ הנ''ל, או משהו אחר? בתודה, מאיר. לכל העונים הקובץ מובטח משרת מהיר. (ובכן אני יודע שזה נשמע קצת לא מוסרי אבל אעשה הכל שאתם תחכימו, גם אם זה אומר לתת לכם כתובת עסיסית בתמורה.)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Demon,

יש לי עכבר אופטי של חברת Acrox, עם חיבור USB. יש איזושהי דרך להריץ אותו בDOS?

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  7. Started by gll,

יש המלצות? אני מעדיף עכבר חוטי למשחקי FPS כמו באטלפילד תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הבעיה שלי עם המקלדת כיום היא שכשאני לוחץ על SHIFT(ריצה)+W, אני לא יכול לפנות שמאלה עם הדמות(A). רק ע"י עזיבת הW הוא פונה. חשבתי על המקלדת הזו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2686 מה אתם אומרים? תוצאות מבחן המקלדת: the quick brown fox jumps over the lazy dog H K BN FX JMS V H LZ DG

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Bah_gots_pIII_450,

G

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by aSim3tRi3,

טוב אז ככה. שני Benchmarks. אחד עם Winme אחד עם Winxp. Winme: 0wnsih WinXp: WTF?? אני משתמש בבקר HPT370 שיש על ה Abit KT7a-RAID. יש דרייברים מותקנים לשני המערכות. מה יכולה להיות הבעיה ? הכוננתים הם 2 IBM GXP60 60Gb. ב RAID 0, כמובן. תודה.

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by e-r-a-n,

שלום אני כנראה עומד לרכוש מצלמה דיגיטלית, כבר הגעתי להחלטה פחות או יותר איזו מצלמה לקחת, אבל אני רוצה שיהיה לי לפחות 2 מצלמות טובות עם 2.3MP~ בטווח מחירים של 1700 מה שחשבתי עליו זה ה Minolta DIMAGE E-201, יש לה 2.3 מגה פיקסלים, 8 מגה זכרון (אני מוסיף בכל מקרה עוד סטיק של 64 מגה ככל הנראה) וזום דיגיטלי 2.5X (כל הזום הזה בכלל שווה משהו ? עד כמה הוא מגדיל ? ) הזום לא בדיוק חלק להתמקד בו, עדיף שיהיה אבל לא משהו מופרז, ועוד משהו זה בחירה טובה המצלמה שציינתי ??? אה ועוד משו קטן, אני מעדיף שיהיו מינולטה כי יש פה חנות בערד שעושה מבצעים על כל המצלמות הדיגיטליות של מינולטה אז עדיף, כי גם בטוח יהיה אותם בערד, ואני לא מתכוון לקנות כזה דבר באינטרנט בקיצר, אתם יכולים להמליץ לי על מצלמו…

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by nazgull,

חבר קנה לי אותו בחו"ל ורציתי לדעת עם העכבר הזה טוב או לא כי אני יותר חובב של לוג'יטק מאשר razer תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  13. שלום, אני מחפש מקלדת עם כפתור כיבוי וכתפור sleep, משטח ארגונומי למקלדת. אשמח להמלצות למקלדת טובה. מצאתי את מייקרוסופט 400, אבל היא איננה עם הכפתורים המדוברים וללא משטח ארגומטרי. 1. איזו מקלדת מומלצת? 2. במידה ואני נשאר עם המיקרוסופט 400 - האם ישנה תוכנה שניתן לקסטם את הכפתורים (נאמר - כפתור חלונית + F4) כך שיתפקד כמקש לכיבוי / SLEEP? 3. איפה ניתן לרכוש משטח ארגונומי(אשמח ללינק לאיביי / חנות אחרת) תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. רציתי לדעת אם אל פסק של EVERPOWER 500VA יחזיק לי את המחשב יחד עם המסך הרגיל 17 אינץ' AMD 3000 + 64BIT ספק כח רגיל 500VA כרטיס מסך 6600 GT

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  15. שלום לחברי הפורום קניתי מחשב חדש (הגיע היום ) וניסיתי לחבר את הכבל שיוצא מהמסך לזה של המארז.אני מדבר על החוטים האלה: http://www.lcdtv.co.il/picts/vgacab.jpg המסך הוא CRT מלפני 3+ שנים. הבעיה היא שלחיבור שיוצא מן המסך יש פינים.במארז הקודם היו ''שקעים'' כך שפשוט חיברתי אותם והמסך עבד. במארז החדש יש גם פינים,אין בכלל שקעים שאפשר לחבר אליהם את הכבל.יש שני חיבורי DVI . זה המארז (מצאתי רק תמונות מלפנים) http://www.hwluxx.de/Images/Case/CI-6919/05180002s.jpg מה עושים? :s05: תודה. אגב,מישהו יודע איך לפתוח את המארז?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by MaoR_KilleR,

כרגע אני מעוניין לגבות מסך CRT 17" ישן מאוד של LG, ומחשב חזק (A64, 6800GT, 1GB, 160GB HDD + 40GB HDD balbla) שאותו מפעיל ספק 480 וואט של Enermax. איזה UPS יהיה הטוב ביותר? תזכרו שאני מעוניין שהוא יחזיק לפחות 3 דורות, ואני לא רוצה עם כל שדרוג להחליף אל-פסק... ואני מעוניין לקנות באינטרנט בלבד. בנתיים חשבתי על ה- APC Smart-Ups 1500va. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by gggilad13,

אני מחפש מארז למחשב ומה שאני רוצה שיהיה בו זה: 1. שיהיה יחסית שקט. 2. שיקרר טוב אבל לא צריך יותר מידי (אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג) 3. שיהיה מעוצב יפה - לא נראה לי שאני הולך לעשות לו ממש מודינג אז שיהיה כבר יפה ועם "מודינג מהמיפעל"... 4. המחיר שאני מחפש הוא בערך 500 ש"ח פלוס מינוס. אני מוכן להשקיע במשהו כמו מארז יקר של טרמאלטייק (800 ש"ח...). חשבתי על המארז SCORPIO של RAIDMAX

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by t_shamen,

היי, זה המפרט של המחשב שאני הולך לקנות: GIGABYTE K8N ULTRA SLI לוח AMD 3700 מעבד GIGABYTE 7800 GT 256 כרטיס מסך DVD LG X 16 צורב 160 SATA 2 WESTERN דיסק קשיח Kingston 2X1GB זיכרון נשאר לי 200 שקל בתקציב אבל כנראה שאני יצטרך לחרוג מהתקציב (עוד פעם) לכן אני מנסה כמה שיותר לחסוך בקשר למארז ולספק אבל אני ישקיע כמה שצריך בשביל להגן על המחשב לא אכפת לי איך הוא נראה העיקר שיצליח לקרר תמחשב כמו שצריך ובקשר לספק שיחזיק את מה שיש ואם זה לא הפרש מחירים גדול מידי אז שיהיה מסוגל להחזיק עוד כרטיס כמו זה. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by OR007,

קודם כל לפני שאני יתחיל אני פשוט חייב לדעת למה באיזה שהיא חנות ( *שיעול* השם שלה זה שם של דוב *שיעל* ) ליד המארז של אנרמקס רשום בפירוש "יש להתנהג בזהירות רבה עם הדלת , עלולה להישבר." וליד צ'יפטק ואנטק זה לא היה רשום, תמיד חשבתי שזה אותם מארזים רק שהחברות מרכיבות להם מאוורים וכו'... וחוץ מזה הדלת של החברות האחרות לא שבירות ??? ועכשיו לנושא ! איזה מארז לפי דעתכם הכי כדאי לי ? האנרמקס, הקומפיוקייס ואת השאר תציעו אתם ותנמקו. אני נוטה יותר לכיוון של האנרמקס כי גם מקבלים איתו ספק איכותי ואת הספק של הקומפיוקייס אני לא מכיר. אז מה דעתכם ?

20. תודה רבה לעוזרים.

21. נשבר לי המתאם של העכבר האלחוטי שלי BT- יש אולי אפשרות רק לקנות איזה מתאם BT או שהלך לי העכבר, ואני צריך לקנות עכבר חדש? :-\

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני קורא כאן הרבה דברים טובים על מקלדות מכאניות, האם בתור גיימר מקלדת ב350 שקל באמת תהיה שווה את זה? כעקרון לא אכפת לי להשקיע את תוספת הכסף, השאלה היא אם יש הבדל כזה משמעותי?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום לכולם. מסתבר שיש לי בערך 100 ש"ח בעודף (זה לא קורה הרבה חח) אז חשבתי שאולי הגיע הזמן להשתדרג מעט ולקנות עכבר חדש. תאמינו או לא אבל אני עדיין עם עכבר שיש לו כדור ! קשה להאמין הא? הייתי מעדיף לקנות עכבר עם כדור אבל לא מוכרים אותם בשום מקום ממש התרגלתי אליו.. של חברת Genius. אבל אני חושב שהגיע הזמן להשתדרג.. בכל מקרה.. אשמח אם תוכלו להציע עכבר אופטי-חוטי טוב במחיר של כ-100 ש"ח *אם זה חשוב.. אני יעשה בו שימוש, בין היתר, גם למשחקים. תודה -מצטער אם זה לא נמצא במקום הנכון.. לא ידעתי לאן לשייך את זה.-

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  24. אפשר להכניס בו מעבד אינטל ולוח אם של אינטל?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. מעוניין בעכבר ומקלדת למשחקים. התקציב של שניהם ביחד שיהיה בסביבות ה - 600. עדיף פחות מה שחשוב לי הוא כמובן נוחות. לא קריטי חוטי / אלחוטי. המקלדת - עדיפות לתאורה אחורית. אבל אין לי צורך בטונות של כפתורי מאקרו וכו'.. העכבר - שיהיה בעל משקל נוח ולא עדין מדי. תודה [br]פורסם בתאריך: 12.12.2010 בשעה 09:08:49 ועוד משהו - שהמקשים יהיו מאד שקטים, אפילו "רכים" יחסית. אני מאד סולד ממקלדות קשות שכל לחיצה מלווה ברעש.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.