ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
: אתר נחמד שמציע "אפלט" הנותן לבחור ספק כח לפי מס' קריטריונים לא ממש מקצועי - אבל נחמד http://www.pcpowercooling.com/products/power_supplies/index.htm
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני סטודנטית לעיצוב גרפי. מחפשת מדפסת דיו צבעונית (אין תקציב ללייזר לצערי), שתתן תוצאה טובה מבחינת חדות וצבעים. חשוב לי גם סורק, השאר - פקס, מכונת צילום - לא ממש משנה. מעוניינת באיכות טובה, יחסית לתקציב כמובן... התקציב כרגע עומד על 500-700 ש"ח, אבל אם יש משהו מאוד מומלץ עם תוספת של כ-200 ש"ח ארצה לדעת. אשמח לדעת גם על צריכת הדיו של המדפסות המומלצות... תודה!
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שכן אבל אני לא ממש בטוח בזה... http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=105&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=14&aff=Zap&aff=zap
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מתכנן להקים משרד עריכה לשונית והפסקת ספרים בביתי, ודרושה לי מדפסת חזקה, שיכולה להדפיס גם על נייר של 160 גרם, ובלי בעיה תדפיס במהירות 100 עמודים, בשחור לבן בעיקר אך גם לפעמים תמונות בצבע. כמו כן, אני מחפש מדפסת כזו שתהיה משולבת בפקס-סורק. ואם היא חסכונית בצבע זה מצויין כמובן... תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות לגבי הספק הנ"ל : א. האם הוא הכן מספק את 475W ? ב. האם הוא תומך ב- SATA ? ג. האם הוא יחזיק את המערכת שלי ? (ראה מפרט מחשב) אלו הן שאלות חשובות היות והספק שלי הלך ,ואני מעונין לקנות את הספק הזה (יכול להשיג אותו ב - 350 ש"ח) ידוע לי כי מדובר בספק ישן יחסית אך מאילוצי תקציב אני נאלצתי להתעניין בו ! אם אפשר אותן שאלות לגבי הספקים הבאים : CoolerMaster eXtreme Power 430Watt V2.0 Thermaltake TR2 W0070 430W 24/20/6/4 Pin SATA תודה!
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום אני רוצא לקנות את מקלדת RAZER TARTARUS CHROM. רציתי לישאול אם למישהוא יש או מכיר האם זה כדאי ובאמת יותר נוח. אני מצרף קישור לאתר של KSP http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=0&uin=27799&txt_search=%F8%F9%E6%F7%F8&buy=&minprice=340&maxprice=0 השמח לתגובות תודה מראש . (-:
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לכולם קיניתי מאוורר למארז pwm , ז״א שהכבל שלו הוא 4 פינים. קניתי מאוורר כזה בכוונה כי בלוח אם שלי יש חיבור 4 פינים למאוורר מארז ורציתי לנצל אותו. עד כאן הכל בסדר רק שהמאוורר הגיע עם כבל קצר מידי... ראיתי כבל מאריך למאוורר 3 פינים, זה לא בעיה למצוא, אבל למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג כבל מאריך של 4 פינים? תודה רבה שחר.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! התלבטתי בין כמה סוגי עכברים : Logitech G5 Razer Diamondback 3G מי מהם יותר טוב? השימוש הוא בעיקר למשחקים, אם יש עכברים באותו טווח מחיר (אני קונה בארה"ב לא יודע כמה זה עולה בארץ), הצעות יתקבלו בברכה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר לרסיבר ואני שומע רמקולים בשיחת סקייפ , לאן אני מחבר מקרופון ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים! מה נשמע? אני זקוק להמלצה על מצלמת IP אלחוטית (לרשת אלחוטית WIFI כמובן). המטרה היא להציב מצלמה במקום ולהתחבר מרחוק ולראות מה הולך. ממש כמו מצלמת אבטחה. תנאי הצילום הם חשוכים למחצה, ופה הקאטש. המצלמה צריכה לצלם בזוית רחבה חדר יחסית גדול ועוצמת התאורה בו היא בערך כמו כזו של פאב סטנדרטי ממוצע. תאורה מוחלשת. האם כדאי ללכת על מצלמת אינפרא? האם יהיה אפקטיבי בצילום רחב זוית? כמובן המטרה היא בסופו של דבר לכסות זוית גדולה ככל הניתן ולראות בצורה טובה בתנאי אור זניחים. האיכות ברמת פרטים, פרצופים וכו' אינה חשובה לי כאן. האם יש לכם רעיון למצלמה כזו? מה המחירים? המגוון לא כ"כ רחב, לפי חיפוש קצר שלי ברשת. אשמח לעזרה! תודה מראש, רן.
-
- 5 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות לאחי עכבר גיימינג בתקציב של עד 350 ש"ח ( מעדיף לא לחרוג ) הוא לא גיימר כבד אבל אני רוצה לקנות לו עכבר טוב למשחקים ( לדוגמא : Titanfall \ PlanetSide \ Assassin Creed וכו' ) הוא משחק עם יד שמאל אז אני צריך עכבר שהוא לשמאלים או נייטרלי ראיתי בפורם המלצות על G402 שהוא בתקציב שלי אבל הוא לא נראה נוח לשמאלים ( אלא אם מישהו ניסה ויכול להגיד אחרת ? ) אשמח להמלצות תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המחשב החדש שלי בpch לפני כמה ימים והוא צפוי להגיע בערך עוד 7-8 יום. בכל מקרה, המארז שהולך להיות לי הוא סופרטאלנט, ואני רוצה לדעת אם יש בו מקום לשים עוד מאוורר (מאוורר שמוציא צבעים שקניתי יחד עם המחשב), וגם אם למישהו יש את המארז ויכול לתת ביקורת עליו.
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מדפסת משולבת עם פקס (בלי הצורך במחשב). אני מדפיס לרוב בשחור לבן . הדפסת תמונות צבעוניות לעיתים רחוקות מאוד. ממוצע של כ-5 הדפסות ביום .. אפילו פחות.. בגדול הייתי רוצה מדפסת כמה שיותר חסכונית בדיו (זה אומר ניצול טוב יותר של הדיו, ראשי דיו\תוף זולים או אפשרות למילוי ידני) תודה.
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום... ובכן - בדיוק כמו בכותרת - בכל שאר העולם הוא כבר נמכר... חיפשתי בשתי חנויות שבדר''כ מביאות את הדברים האלו ממש מהר, אבל לא מצאתי. מתי הוא יגיע? ואולי הוא כבר הגיע? (אם כן - לאיזו חנות?) תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי 2 דיסקים קשיחים: 1. 20GB 7200RPM Quantum Fireball AS plus - משמש עבור WINDOWS ותוכנות 2. 40GB 7200RPM WD Caviar 40BB - לשימוש כללי וכמו כן: 1. CD ROM 2. צורב מה הדרך הטובה ביותר לחבר את הכוננים ל-IDE channels על מנת לקבל את הביצועים הטובים ביותר ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, תוכלו בבקשה להמליץ לי על סורק שחור\לבן מהיר לעבודה די אינטנסיבית במשרד? המטרה היא להיפטר מהניירת ולסרוק הזמנות\חשבוניות וכ"ו. צריך מגש הזנה די גדול (נגיד 70-100 דפים) ותוכנה שתדע להפריד את הסריקות (הבנתי שיש אופציה להכניס בערימה "דף מפריד" שהסורק יכול לזהות - האם זה סטנדרט?) אין תקציב מוגדר, בסה"כ אין צורך בסריקות של גדלים מיוחדים\רוזולוציות\צבע וכ"ו. מה שחשוב זה אמינות, מהירות, אחריות. תודה מראש, עמרי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה חדשה, הקודמת הייתה מחוברת לממיר עם RCA ל RCA (טלוויזית אל סי די אבל מלפני 5 שנים) עכשיו קנינו טלוויזיה בלי כניסות RCA, המוכר אמר גם שבגודל הזה 32 כמעט אין כאלו עם RCA, ואצלו בחנות אין.. אין לי מושג אם הוא דובר אמת. בכל מקרה חיברתי עכשיו עם כבל rca לריבוע הגדול הזה.. מזכיר DVI אבל יותר גדול (ארוך) בלי ברגים צבע שחור, שכחתי איך הוא נקרא..השימוש של זה די ישן. עריכה: מצאתי את השם של זה חח scart רואים לא טוב.. השאלה שלי אם אני יקנה כבל מ RCA ל HDMI יראו יותר נורמאלי במידה ניכרת.. (אני פשוט לא יודע מה החלק שבעצם פוגע באיכות עצם זה שאני משתמש בכבל RCA ל כבל אחר... או זה שאני מחבר לכניסת scart הישנה הזאת, ואולי אם אני אחבר מ RCA ל HDMI האיכות פחות תיפגע... דרך אגב…
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כבר די הרבה זמן מארז שוכב, דוגמת המארז בתמונה המצורפת, אבל יש שתי דרישות שמקשות על החיפוש: 1. שיהיה ניתן להרכיב בו כרטיסי הרחבה (AGP ו-PCI בגודל סטנדרטי). כל המארזים שראיתי עד היום היו פשוט נמוכים מדי ולא ניתן להכניס אליהם כרטיסים כאלו. 2. מחיר של עד 300 ש"ח, לא חייב לכלול ספק כח. מישהו נתקל במקרה במשהו כזה באחת מחנויות ארצנו? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש צורך לקנות אנרמקס 350W או שההק יסחוב 4 מאווררים 80 מ"מ, WD 80GB 8MB,R9000 PRO,SK7, סידי וכל השאר... אני מתכוון ב-O/C כבד, הוא יעמוד בזה וייתן מתחים יציבים או שיש צורך להחליף (אפשרות יחידה היא האנרמקס 350)
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב מארז עם ספק עכשיו הגעתי לשתי בחירות אחרונות לדעתי,אם יש לכם משהו יותר טוב להציע אז בבקשה.התקציב הוא 850 ש"ח הבחירה המועדפת שלי היא: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3700&catcode=496 המארז הזה עם הספק הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=800&catcode=271 הספק הזה יכול להחזיק קירור אוויר אבל עם המון מאוררים וOC לכרטיס מסך 5200FX, או לכרטיסי מסך של NIVIDIA עד 5700FX עם OC? דרך אגב אני מתכוון לשים את זה במחשב חזק אין לי מפרט כי אין לי את המחשב אבל אני מתכוון לקנות בעוד שנה ואני רוצה לקחת את הספק הזה איתי...אז הוא יתאים לדרישות? וההתלבטות השנייה שלי היא http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3474&ca…
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ההורים שלי ביקשו לאחי מצלמה נורמלית ליום-הולדת שלו. אז ראיתי את המצלמה הזאת :http://www.jugend.co.il/Fujifilm_FinePix_40i.htm עכשיו השאלה שלי היא איך היא מבחינת איכות הצילום ? במיוחד תקריבים(כמו האם היא תצליח לצלם תמונה ברורה וחדה יחסית למשל כתוביות על הלוח אם וכתוביות קטנות אחרות) ובכלל מה דעתכם? אחי הוא חובבן ולא צריך מצלמה "מורכבת".
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מדפסף משולבת בתקציב של 450-500 שקל... יש לי העדפה למדפסות hp לא יודע למה אבל אני מעדיף אותם... חשוב מאוד שיהיה במדפסת פקס עצמאי תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
קניתי את העכבר הזה,האם אני צריך להתקין את הדיסק? למה בדיוק? וחוץ מזה על הדיסק רשום באיזה מערכות הפעלה הוא עובד ולא רשום WINDOWS XP כמו שיש לי,מה אני עושה? האם אני חייב את זה?
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מתכוננן לקנות את העכבר הזה ורציתי לדעת אם יש לו לחצנים בשביל לשנות את הDPI כמו לLogitech G5 ??
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-