עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, אני מעוניין לקבל המלצות למדפסת לייזר משולבת. לשימוש של לימודים בעיקר, לכן מספיק לי שחור לבן ואין צורך בפקס. ראיתי את שני הדגמים הבאים בזאפ: Xerox PE220, שעולה קרוב ל-800 ש"ח. http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=410962 Canon MF3220, מחיר דומה ל-xerox . http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=470065 מה כדאי מבחינת עלויות שוטפות, אמינות ורצוי גם שלא תהיה גדולה מידי? יש המלצות לדגמים אחרים? תודה

2. Started by zoyaniv,

שלום רציתי לדעת מה ההבדלים בין הדגמים השונים של ה-MIO האם לכולם יש GPS מובנה? איזה מהם נחשב הכי טוב?

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  3. שלום, קניתי מחשב ואני מעוניין במקלדת ועכבר אלחוטיים למטרות גלישה, משחקים ולפעמים שליטה מרחוק בסלון (במרחק של 3-4 מטר מהמקלט). חשבתי בהתחלה על microsoft optical deskop 1000 ואז הבנתי שהוא קולט רק עד 2 מטר(WTF?!?!), ועכשיו הכי נראה לי ה-Logitech Cordless Desktop EX 110 ששמעתי שקולט 6-7 מטר, אבל שמעתי עליו שהוא לא כ"כ נוח... בקיצור - מה לקנות?? שיתאים לצרכים שלי, יהיה נוח ויגיע רחוק? תודה.

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by bluemail,

לכול מכורי amd נמאסתם תפסיקו להכניס בכול פעם שהמעבד שלכם טוב יותר זה מכיח שיש לכם פיגור שיכלי!!! אדם ששואל שאלה הוא לא רוצה לדעת על המעבד שלכם אלה אם שאל זאת !!! נמאסתם!!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by telzur,

שלום לכולם אני מחפש מדפסת עד 450 שקלים הזרקת דיו צבעונית עם 4 ראשי דיו נפרדים (כולל שחור) מדפסת שלא מבזבזת הרבה דיו לא משולבת עם פקס או סורק רצוי אבל לא חייב הדפסת תמונות תודה על העזרה :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. ראיתי את הכתבה באתר http://hwzone.co.il/reviews/peripheral/VR920 ונדלקתי אומנם מזמן כבר הכתבה הייתה שם רק היום זה נותן לי פתרון לכמה דברים מאחר וקניתי ספריה חדשה והמסך שלי רחוק אפילו שהוא 22 אינצ' עדיין קשה לי לראות (וזה לא בגלל שאני צריך משקפיים)ועוד כמה עניינים לכן חשבתי על לקנות את המשקפיים האלה בדקתי בזאפ אבל אין שם חנות שמוכרת את המשקפיים הנ"ל חיפשתי באיביי ומצאתי שתי דגמים http://catalog.ebay.com/VUZIX-VR920-Microphone-Screen-/70257354?_fifpts=1&_pcatid=413&_refkw=Vuzix&_trksid=p3286.c0.m271 (בחלון בצד ימין) אומנם זה שונה מהתמונה שסיקרו אותו באתר זה דומה יותר למשקפיים רגילות אבל לי לא כל כך משנה המבנה החיצוני ולכן רציתי לשאול מספר שאלות 1 מה ההבדל בין…

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. שלום! יש לי כרגע סט עכבר ומקלדת של לוג'יטקס 110. המקלדת מספיקה לי. העכבר קקה. למרות שאני עובד איתו כבר שנה אבל זה בעיקר בגלל שאני בקושי בבית.. (צבא) בכל מקרה, השחרור קרוב, והעכבר כבר נהיה ממש מעיק... הסוללות לא עובדות בו טוב, נכבה כל שניה, נתקע, התוכנה של לוג'יטק מתריעה על סוללות עכבר חלשות למרות שהם חדשות. קיצר. עכבר דפוק. רציתי לקנות עכבר חדש. ואין מצב שאני ממשיך להתעסק עם כל החרא הזה של להחליף סוללות להטעין לחכות. לא בשבילי. אני מוכן להשקיע את ה400 שקל האלה בשביל לקנות עכבר אלחוטי נטען. עברתי בזאפ ראיתי שמה עכבר של לוג'יטק MX Revolution. יש עליו תגובות טובות. אבל, אחד החסרונות שלו זה שאין לו קליק אמצעי. אז כמה שאלות. יש עכבר אחר שהייתם ממליצים לי לקחת? אני לא איזה גיימ…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  8. מחפשים מדפסת לד צבעונית דופלקס משולבת לבית. קיימת HP7700 הזרקת דיו שנמאס לנו לקנות צבע. עובדים על הצבע וחצי שנשאר. בעבר הרחוק היתה מדפסת לייזר זירוקס ש/ל מצוינת 3100 שהחזיקה עד שמשהו במכניקה נדפק ופעם משכה נייר ופעם לא, אבל מעולם לא הוחלף טונר. לא רוצים הזרקת דיו כי לא מדפיסים הרבה. שתהיה לד או לייזר (בלד יש פחות חלקים נעים). לד או לייזר - כי טונר לא מתייבש מחוסר שימוש. אפשר להדפיס פעם בחודש 20 דף פתאום, למשל. דופלקס - כי רוצים הדפסה בשני צדדים. משולבת - בהתחלה חיפשנו רק מדפסת כי יש לנו סורק קנון 4400F (שסורק פילם אבל לא ניסינו עדיין). אבל הבנו שכבר עדיף משולבת שיכולה להעתיק גם כמה דפים או לסרוק כמה דפים. וגם יהיה בה פקס במקום במקומו הנוכחי במחשב הישן. איכות צבע חשובה, ב…

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by sufy,

שלום לכולם אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן עם סורק לצורכי הדפסה ביתיים (60 עמ' בחודש בערך) הייתי מעוניין במוצר קומפקטי ואם יש הדפסה דו צדדית מה טוב חשוב לי גם שהשימוש בסורק יהיה נוח ויעיל טווח המחיר הוא עד 700 ש"ח ואם אפשר פחות אז מה טוב תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני ממש נואש לדעת, מכיון שאני קונה מחשב...ואני חייב 2 מקומות לכונני דיסקטים...אחד לפלופי ואחד לפאנל של הוולקנו 12 באתר הרשמי רשום 2 גלויים ו-עוד אחד מוחבא...אבל בתמונה מצאתי רק אחד...? המון תודה!

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by bneli,

התוכנה האורגינלית לשליטה עושה לי בעיות עם משחקים ישנים (AOE 2 וכאלה) וגורמת לעכבר שלא מזיזים אותו לזוז לפינת המפה.. עכשיו כשהסרתי את התוכנה הכל עובד בסדר אז יש אולי תוכנה אחרת שאני יכול להתקין לשליטה וקביעה של DPI מסויים? (כרגע הורדתי דרך הווינדוס 7 בהגדרות אבל זה לא ממש מספק וזה לא נותן ממש משהו מדוייק ..זה לפי קווים) תודה אלי.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by raorian,

אז לאחר שקניתי לפטופ תוך המלצה מהאתר ואני מאוד מאוד מרוצה. אני צריך עכשיו עכבר. קיבלתי עכבר של toshiba ביחד עם המחשב אך החוט של העכבר הוא כמו של אוזנייה (שזה נייד אך קריע) ואח שלי תוך משחק אינטנסיבי בBC2 מתח את החוט והמחשב לא קולט טוב את העכבר. אני פשוט אם אוזניות בלוטוס טובות כבר כמעט שנה ולא מוציא יותר כסף על אוזניות משום שאלו לא מתקלקלות (החוט לא נמתח והן נהרסות כי אין חוט) לאחר חפירה דרישות העכבר אני רוצה עכבר אלחוטי, שאין לו לאג כדי שזה לא יפריע לי במשחקים. חשוב שיהיה ניתן ללחוץ על הגלגלת בתור כפתור עכבר אמצעי ולא יהיה לזה כפתור נפרד. רצוי מחיר נמוך אך אינני מתמצא במחירם של עכברים. חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר נייד, אך שיהיה ניתן לשחק איתו FPSים כאמור. בלוטוס יהיה נח…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by yoav1000,

מה זה SFF

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by warsfear,

מקלדת בכ 160 שח, איזו הכי משתלמת??

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by psychuil,

אני שוקל ברצינות לקנות אותו, אבל הצורה היחודית מדאיגה אותי, אם למישהו יש אחד, יש מצב שאני אוכל לנסות אותו כדי לראות אם הוא נוח בכלל?

16. Started by nir_varon,

קניתי מדפסת HP Deskjet 5652 לפני כמה חודשים בערך, ועד לפני כמה זמן היא עבדה נפלא והיא גם הדפיסה ממש מהר. הבעיה היא שמשום מה היא התחילה להדפיס ממש לאט .. גם לאחר שהתקנתי אותה מחדש ובנוסף חיברתי אותה למחשב יותר חזק בהרבה. אם למישהו יש רעיון מה יכול לגרום להאטה המטורפת שלה אני אשמח אם תעזרו. לא יכול להיות שהיא כבר נהרסה היא רק מס' חודשים אצלי.. אשמח עם תתנו לי רעיונות...

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  17. שלום רב לפני זמן מה רכשתי עכבר לוג'יטק חדש LX3 http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/149&cl=hk,en משום מה העכבר שאמור להיות נח ומדוייק (אני משתמש בו הרבה למשחקים) מביא לי את "הקריזה" הורדתי מהאתר של לוג'יטק את הדרייברים וניסיתי לכייל אותו הכי טוב שאפשר אבל הסמן של העכבר הזה כל הזמן רועד והלחיצה של הכפתור מאוד בעייתית (צריך לפעמים ללחוץ בכח). זה אני או שיש בעיה בעכבר? למישהו יש טיפ או עיצה טובה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  18. מה ההבדלים, יתרונות\חסרונות יחסיים בין האב לסוויטץ..? מה כדאי להעדיף מה ? האם זה מסובך לחבר רשת בת 3 מחשבים לסוויטץ,מישהו אולי יכול להנחות כיצד החיבור נעשה בפועל ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. תנו לי את הדעה שלכם על ההגה האם הוא שווה? (ההודעה ה100 שלי)

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  20. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&ca

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by lennon,

היי! אני קונה מחשב חדש, עם המפרט הבא: Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 GIGABYTE GA-8I945P-G SAMSUNG 1024MB 533MHZ DDRII WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII GIGABYTE 6800GS 256MB PCI-E NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK לפי מה שהבנתי רצוי ספק כוח של 430W לכרטיס מסך כזה. אני חושב על המארז הבא: Thermaltake Swing VB6000 WINDOW BLACK 430'W אבל הבנתי ממה שאומרים כאן שחברה הזו היא לא משהו, לכן חשבתי על: CoolMaster Centurion 532, שנראה נחמד מהביקורת עליו כאן. אבל הוא בא רק עם ספק של פחות מ-400W 1)איזה ספק+מארז אתם ממליצים לי? 2)אני מאוד מעדיף מארז שהוא TOLL-FREE, הבנתי שהCM הנ"ל הוא כזה. האם גם ה-Thermaltake? תודה

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by alfus73,

שלום. שדרגתי את כרטיס המסך שלי ל - GeForce 6600GT. שאר החומרה שלי היא סטנדרטית: פנטיום 4, 512 זכרון פנימי, Hd SATA, צורב DVD ו כונן CD ROM, 2 מאווררים וכו'. הסקפ כוח שלי הוא סטנדרטי כיום. האם נדרש לשדרגו????

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  23. אמא שלי החליטה שהיא צריכה מדפסת משולבת, בסביבות ה-500 ש"ח. אין לי שום כיוון, אני לא מבין בנושא הרבה. מה שחשוב זה - צבע לא יקר, איכות הדפסה טובה, רוב ההדפסות יהיו בשחור לבן (מדפסת צבעונית בכל מקרה), איכות סריקה טובה, אפשרות לסריקה, כיוון גודל והדפסה גם ללא מחשב. לרעש אין משמעות, רצוי שהמדפסת תהיה יפה גם. בתמונה הנ"ל זאת מדפסת של Brother עם עיצוב ממש יפה לדעתי, מה דעתכם על החברה? מה דעתכם על זה? http://www.mono1.co.il/Product.asp?Pid=DCP115C&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=144#

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by Idan-h,

בקרוב אני קונה מארז, כנראה של Compucase. עכשיו היה כתוב פה בפורום שהHEC 400W במארזים שלה רועש. אני לא יודע אם זה השתנה. אם ניקח למשל הHEC 61A9 לעומת ה6919, ה6919 גם גדול יותר, וגם יש לו ספק 400W. ההפרש בשקלים הוא משו כמו 80 שקל, זניח יחסית לתמורה שמקבלים. אני יודע שHEC 300 יכול להחזיק את רוב המערכות, אבל אם אשדרג את המחשב בעתיד או אקנה מערכת חדשה סביר יותר שהHEC 400W יחזיק אותה בלי בעיה וייתכן שהHEC300 לא יצליח. מה אתם אומרים ? תודה.

• 5 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.