עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by dog,

יש לי מדפסת של ברודר. לאחרונה עבדתי עם דיו חליפי שרכשתי אצל ספק בשם "אייניד דיו" מכפר אחים, בין היתר כי היה אחד הזולים. כמאמר הידוע 'זול עולה בסוף יקר' אכלתי אותה והדיו דפק לי את המדפסת ,כך שניקוי או כל דבר אחר לא עוזר. ההדפסה יוצאת מרוחה. באתר החברה הנ"ל רשום בין היתר: "אתר איי ניד דיו ממשיך ללוות אותך עד שתהיה מרוצה. מהשאומר, שבכל עניין ושאלה הינך יותר ממוזמן להרים מיידית טלפון לקבלתהדרכה מלאה בנוגע לראש דיו למדפסת שקנית. ב- איי ניד דיו אין כזה דברלקוח שנשאר "לבד". כל לקוח זוכה ליחס הטוב ביותר, לכל מידע לו הואזקוק , וכמובן – לדיו המשובח ביותר. זו שאיפתנו העיקרית." לצערי הרב כשיצרתי קשר לקבל איזה סיוע, הכוונה,אולי עצה איך לפתור את הבעיה הבן אדם התנער לחלוטין מכל עזרה ו…

• 5 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. Started by hadarK,

היי, כמו שנאמר בכותרת יש לי בעיה עם העכבר לרוב קליק שמאלי לוחץ לחיצה כפולה, פגה האחריות (אם בכלל הדבר נכלל באחריות). ורציתי לדעת האם תיקון הבעיה עם המדריך: http://www.overclockers.com/mouse-clicking-troubles-diy-repair/ מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Ymac,

שלום, לפני שאתם רצים לכתוב QCK, אני אקדים ואומר שאני משתמש כרגע ב-QcK Heavy והוא באמת אחלה, אבל הוא פשוט מתקלף (הבד מתנתק מהגומי העבה) והצבע שלו דוהה ויש עליו כתמים. אני צריך פד: לעכבר לייזר (משתמש כרגע ב-G700S ועובר ל-MX Master) שיהיה גדול (אני כרגע עם פד של 450x400x6mm) עמיד (לא יתפורר, יתקלף או יקבל כתמים בקלות) ואם אפשר לא מקושקש מדי. הרבה דרישות אה? תודה ושבוע טוב

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני מחפש מדפסת הזרקת דיו לבית לצורך הדפסת עבודות לבית ספר וקשקושים כאלה. בדרך כלל מדפיסים בשחור לבן, ולפעמים בצבע. אני מחפש מדפסת שיכולה לעבוד גם עם ראש צבע ריק ולא צריך כל הזמן לרוץ ולקנות אחד אחר. כמובן שאם מישהו מכיר דגם שיש לו גם דיו תחליפי זול - תבוא עליו הברכה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by tel avivi,

שלום, קניתי מחשב חדש, מנסה לחבר את המדפסת הקיימת (HP DESKJET F2200) ומקבל כל הזמן שגיאות. ניסיתי להוריד דרייבר שמתאים לווינדוס 7 שיש ברשותי אבל עדיין, מקבל את ההודעה הבאה: אשמח לעזרה, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. תודה לכולם!!! חבר אמר לי שאפשר לקנות מילוי ל- brother בבקבוקים קטנים ולמלא, ואז יוצא ממש זול.

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. שלום. רכשתי באיביי עכבר של אפל מהדגם apple magic mb829ll/a ואני לא מצליח להפעיל אותו על הלפטופ שלי עם ווינדוס 10. מחשב רגיל לא מאק. הורדתי את שתי אלו: http://www.trackpadmagic.com/magic-mouse/download ולא עזר. בזיהוי בבלוטוס במחשב הוא מבקש קוד כל שהוא שאין למוכר משהו כזה ולא הגיע עם המוצר. מישהו מכיר יודע מה הפתרון?

• 5 תגובות
    • 5.6k צפיות
  8. אני מחפש מוצר שיהיה מפצל USB אבל שלא יתחבר למחשב. אלא שקופסת החיבורים הזו תהיה אלחוטית (שתהיה WIFI) אבל שתאפשר לי לחבר אליה מוצרי USB בלי ש5 החיבורים כל פעם ירדפו אחרי המחשב הנייד. רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by MichaelZ,

כבל כמה שיותר קצר (אפשר גם עד אורך מטר אחד), בצד אחד USB נקבה בצד השני PS2 זכר דבר כזה רק בצורת כבל: http://www.ebay.com/itm/Mini-6-Pin-DIN-PS2-to-USB-Port-Mouse-Adapter-Connector-Green-/360699409391 אני יודע שקיים, ראיתי תמונות. מי יכול לעזור לי למצוא את החיה הזאת? רצויי מ-איביי אבל אפשר מכל מקום אחר, כל עוד המחיר כולל משלוח הוא "הגיוני". תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Tal Israeli,

שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה על עכבר לייזר לעבודה מדוייקת בפוטושופ בתקציב של עד 150 ש"ח. העכבר יכול להיות חוטי או אלחוטי, זה לא כל כך משנה. עדיפות לאחיזת כף יד (palm). אם צריך, ניתן למתוח מעט את התקציב. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by alon1985,

יש לי מסך פיילוט 24 שקניתי בשופרסל ויש לו רק חיבור vga. ולכרטיס מסך שלי אין vga. אז קניתי מתאם displayport לvga וזה לא עובד הלך לי כך סתם 80 שקל קראתי שזה בגלל שקניתי מתאם פסיבי והייתי צריך לקנות אקטיבי. אני לא רוצה לקנות משהו שלא יעבוד בגלל זה אני שואל פה. יש כמה אופציות יש את זה http://s.aliexpress.com/QzyABbUR וזה http://s.aliexpress.com/B3maIfAR מה מיבנהם יעבוד?

12. אהלן חבר'ה, לא מזמן עשיתי שידרוג מסיבי וקניתי מחשב חדש, למי שמעוניין הנה המפרט: מעבד: Quad Core i7 6700K 4.0Ghz + Gigabyte Z170-Gaming K3 S1151 זכרון: - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming + WD2 דיסק קשיח: - SSD Samsung 850 EVO 500GB SATA III דיסק קשיח: - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): - NZXT Source 340 Glossy Black + FSP 600W AURUM S 80+ GOLD קירור אוויר למעבד: 119 Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 תוכנה: - Windows 10 64 bit English OEM אני משחק הרבה משחקים עם חברה שלי ואנחנו רוצים לחבר HDMI לטלוויזיה ולשחק ביחד, אז אנחנו מחפשים המלצה …

13. אני מחפש עכבר לגיימינג (לFPS בעיקר) שיתאים לאחיזת טפר. חובה- ארגונומי יש בארץ ויש חנות שמאפשרת להתנסות בו לפני הקנייה (חשוב מאוד כי אחרת לא אדע אם הוא נוח) חיישן איכותי ומדויק ואפשרות התאמת DPI תוכנה מקרואים מקשים איכותיים nice to have גלגל איכותי אלחוטי התאמת משקל מיותר לגמרי RGB ותאורה בכלל. תודה לכל העונים והעוזרים.

14. היי, אשמח לדעת מהיכן ניתן לרכוש מוצר אמין וטוב של סוללה חדשה ושנאי להטענת הסוללה של Lenovo G580 , קישור למפרט מחשב : http://www3.lenovo.com/us/en/laptops/essential/g-series/g580/ אפילו לי יש סוללה של NOM 10.8V = 48Wh ,4400MAH יש אפשרות לקחת סוללה גדולה יותר שמחזיקה הרבה יותר למחשב ? לדוגמא במקום 4400 לקחת 7800 ? תודה רבה וחג שמח .

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by pssheba,

שלום, קניתי את המדפסת שבכותרת ואין לי רגע דל. ההדפסה יוצאת מפוקסלת ! קיימת דרך להגדיר רזולוציה למדפסת הזו ? תודה

16. אני יודע שאם זה היה usb unifying זה היה אפשרי. אם אפשרי גם ב usb הרגיל או שאני חייב להשתמש במקורי שלו? אם במידה ואני חייב להשתמש במקורי ואיבדתי אותו, האם אני אצטרך לזרוק את העכבר או שיש אופציות אחרות?

17. חברים אני מחפש מדפסת שתתן לי תמונה מושלמת באיכות 4K אם יש תנו כמה הצעות מעניינות

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. לקחנו לבדיקה את אחת המקלדות המעניינות ביותר בתחום המנגנונים המכאניים, אשר כוללת גם הגנה ייחודית נגד נוזלים. כמה היא נוחה בשימוש סטנדרטי? בואו לגלות לכתבה

19. מרגישים שאתם זקוקים לשדרוג? עכשיו יש לכם הזדמנות נהדרת לעשות אותו ברכישה מענקית הקמעונאות לכתבה

20. לכל בעלי ה-MX1000(העכבר המהולל): כל פעם שאני מפסיק לעבוד איתו אז אני שם אותו על OFF(רק הפסקות ארוכות של 2\1 שעה+) ושאני חוזר ומדליק אותו שוב(מצב ON) אז הוא מהבהב עם נורה אדומה(של הבטריה, למרות שיש בטריה מלאה) ורק אחרי איזה דקה+- הוא חוזר לעבוד ולהראות שלושה פסים ירוקים. איך מקצרים את זמן ההמתנה של הנורה האדומה או לחילופין איך מפסיקים את כל זה בכלל? תודה מראש. .swg

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by Frozen-Ice,

שלום אני מעוניין לקנות עכבר + מקלדת ויש לי 600-700 ש"ח תמליצו לי בבקשה

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by Rיה,

קניתי אותו ב-ksp...אני חושב שהוא מיוצר ביפן או סין(לא ממש מרוצה ממנו) עלה לי בסביבות ה-300 ש"ח בא עם ספק 380 w ושם היצרנית היא..colors it אם מישהו מכיר אז שיתן חוות דעת ולמי שיש אותו ו"קצת התעסק" איתו שיגיד כי אני מחפש איך לפרק משהו ממנו! http://img497.imageshack.us/img497/7619/spa02826ef.jpg

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by lennon,

היי! אני קונה מחשב חדש, עם המפרט הבא: Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 GIGABYTE GA-8I945P-G SAMSUNG 1024MB 533MHZ DDRII WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII GIGABYTE 6800GS 256MB PCI-E NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK לפי מה שהבנתי רצוי ספק כוח של 430W לכרטיס מסך כזה. אני חושב על המארז הבא: Thermaltake Swing VB6000 WINDOW BLACK 430'W אבל הבנתי ממה שאומרים כאן שחברה הזו היא לא משהו, לכן חשבתי על: CoolMaster Centurion 532, שנראה נחמד מהביקורת עליו כאן. אבל הוא בא רק עם ספק של פחות מ-400W 1)איזה ספק+מארז אתם ממליצים לי? 2)אני מאוד מעדיף מארז שהוא TOLL-FREE, הבנתי שהCM הנ"ל הוא כזה. האם גם ה-Thermaltake? תודה

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  24. Started by 1moshiko1,

בוקר טוב לכולם!! אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה להוסיף מדפסת/סורק/פקס/מכונת צילום. יש אולי איזה מכשיר משולב שאתם ממליצים שיכלול את ארבעת האופציות? מדובר על השקעה של 1000 עד 1500 ש"ח. תודה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים