עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי סורק hp2200C שמגיע עם HP Precision Scan LTX אבל כשאני מפעיל את התוכנה הוא כותב לי "Sory, scanner could not be initialize (Scanner not found). התקנתי VueScan, תוכנה לסריקה שעובדת על ויסטה באופן עקרוני היא עובדת אבל אני לא מרוצה ממנה, היא עושה לי בעיות עם הסריקה... מישהו מכיר תוכנה טובה לסריקה שעובדת על ויסטה וגם תתאים לסורק שלי ?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by LastForOne,

התקנתי ויסטה לפני שבועיים... עכשיו באתי להתקין את הסורק שלי ולחבר אותו למחשב [HP Scanjet 3400C], באתי להוריד את הדרייבר, וראיתי הודעה מאוד מצחיקה של HP ! We are sorry to inform you that there will be no Windows Vista support available for your HP product. Therefore your product will not work with Windows Vista. If you are using the Windows Vista operating system on your computer, please consider upgrading to a newer HP product that is supported on Windows Vista. למי שאין כוח לקרוא, הם פשוט אומרים: למוצר שלך אין דרייבר לויסטה, לך תקנה סורק חדש של HP שכן תומך בויסטה. הם עושים צחוק או מה? אני תקוע עכשיו עם סורק שעובד אחלה אבל לא יכול לעבוד בגלל הויסטה?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by YoTaMi,

המסכים האלה : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694682# או http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 או http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710848 איזה יותר טוב ? זההה דחוףףף למחררר תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  4. שלום אני מעוניין במדפסת שתשמש אותי בעיקר להגשת עבודות כך שהשימוש העיקרי יהיה בטונר השחור לבן איך היא לשימוש הזה(ה-HP D4263) ? איך הנתון של כמה דפים פר מחסנית ניתן להדפיס נמדד ומה הנתון עבור המדפסת הזו ? האם יש צורך למקם 2 מחסניות דיו לא ריקות במדפסת גם כאשר אני רוצה להדפיס רק שחור לבן למשל ? תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by huber,

http://www.handshoemouse.com/ נראה מדבים - רק אפא כפתורי ה BACK/FORWARD?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by anomali,

אני מעוניין לקנות מדפסת משולב לייזר בטווח מחירים של 1000 עד 1500 ש"ח. השיקולים העיקריים שמעניינים אותי הם:אמינות, עלות הטונר, ושתהייה מגירה קבועה לנייר (שונא את המגרות הנפתחות שבהם הניירות צוברים אבק). למישהו יש הצעה?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  7. Started by lesForce,

שלום , לאחר הרבה שנים שאני משתמש במקלדת ישנה של Packard Bell (כן, כן שמעתם נכון ) ,מקלדת מאוד פשוטה , הייתי רוצה לשדרג - לא כי לא נוח לי , פשוט הרעש שהיא עושה כשמקלידים עליה פשוט מציק במיוחד כשאני רוצה ללמוד או ללכת לישון ומישהו אחר על המחשב שנמצא בחדר שלי. אז הייתי רוצה שתמליצו על מקלדת שדבר ראשון והכי חשוב שתהיה כמה שיותר שקטה כשמקלידים עליה ,אם אפשר שאני בכלל לא אשמע אותה זה יהיה פשוט מושלם , כמובן חשוב שתהיה נוחה , ואם יש לה מקשי מולטמדיה ואורות על המקשים על מנת שאוכל לראות מה אני רושם בחושך בלי להדליק את האור אז זה בכלל טוב - אבל ממש לא חובה! ושוב תנו לי הצעה למקלדת שקטה ונוחה- כל השאר זה בונסים . יש לציין שאני כמובן לא גיימר ובקושי משחק במשחקים במחשב -אם בכלל ,כך ש…

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  8. היי, אני רוצה לקנות מקלדת שתהיה מיועדת בעיקר למשחקים, האמת שעד עכשיו הייתי די סגור על המקלדת WAVE, אבל קיבלתי את הרושם שהמיקום של חלק מהמקשים קצת מקשה על החיבור שלהם ביחד. התקציב שלי עומד על - 250 ש"ח, אם אפשר למצוא משהו יותר זול, יותר טוב. יש לי פאד טוב QCK, יש לי עכבר מעולה G9, ועכשיו רק חסרה לי מקלדת טובה =] אני אשמח לקבל חוות דעת אובייקטיבית למי שיש את המקלדת WAVE בכל הקשור לשימוש בה במשחקים. תודה.

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by psychuil,

לינק, קודם כל: http://www.ocztechnology.com/products/ocz_peripherals/nia-neural_impulse_actuator ולמישהו יש מושג אם זה באמת עובד? אני שוקל ברצינות להזמין.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  10. שלום! רציתי המלצה על פד כבר מקצועי ואמין שיהיה יציב ומדוייק ונוח גם לעכבר וגם ליד. עד עכשיו יש לי משהו פשוט שעולה 20 ש"ח. רציתי המלצה למשהו יותר טוב, אם זה של RAZER או חברה אחרת. תודה רבה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by PelegK,

סליחה, טעות

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by ydob,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מקלדת G15. חיפשתי באינטרנט מידע על מידות המקלדת ולא מצאתי. (אין לי מספיק מקום חח) אבקש את עזרתכם במציאת המידות. (אם אפשר קישור) דרך אגב יש אותיות בעברית??? כמו כן אני מעוניין לקנות עכבר של לוגי... ההתלבטות שלי היא בין G5 G9 MX518 אני יודע שהנושא הזה נטחן אינספור אבל בכל זאת, זה לכמה שנים... מהם היתרונות של כל האחד מהעכברים והאם יש ההבדל גדול בין G5 לG9?

• 61 תגובות
    • 7.1k צפיות
  13. סה"כ אני מרוצה ממנה, אבל המקלדת לא קולטת שלוחצים עליה על 3 מקשים בו זמנית במשחקים כמו פיפא. האם יש פתרון לדבר?

14. Started by miki_9,

אני צריך שיפעל עם VISTA 64 BIT לא משנה פנימי או חיצוני עדיף עם שלט יש אפשרות לחריגה קלה תודה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  15. אני רוצה מקלדת אלחוטית קטנה יחסית שכוללת עכבר, ויש לה סוללה נטענת שמספיקה להרבה מאוד זמן (חודשים). אין חשיבות לכפתורי מולטימדיה, אבל הכרחי תאימות ללינוקס. חשבתי לקחת את המקלדת הזאת: Ione Scorpius P20MT 2.4GHz MCE Keyboard with Optical Trackball http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=12962 מישהו מכיר את המקלדת הזאת ויכול לכתוב חוות דעת? קראתי ביקורות באתר http://www.hometheater.co.il/modules.php?file=article&name=News&sid=1045. מה דעתכם? :

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש KVM סוויטש של DVI ל-2 מחשבים...ממה שראיתי המחירים נורא גבוהים בסביבות 600-700 שקל ולא תומכים ב רזולוציה של 1680*1050 יש המלצות על KVM DVI במחיר שפוי שמספק תמיכה ברזולוציה הנ"ל???

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by miki_9,

שלום אני חדש פה ואני מעוניין במקלדת ועכבר שימושים אינטרנט ומשחקים תקציב - בערך 200 אולי יותר תודה! נ.ב יש לכם אחלה אתר

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  18. ראשים של דיו 56 ו-57 עולים כ-60 ו-70 ש"ח בהתאמה. באופיס דיפו הם עולים כ-120 ו-180. אני יודע שציוד היקפי אין בד"כ בעייה לקנות באייבורי, אך כאן יש הבדל של כמעט פי 3 במחיר. למישהו יש הסבר לעניין? תודה.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by eliil1,

מה עדיף מה-MX ? 1100 או REVOLUTION לגיימינג,ולגלישה... אני יודע שלREVOLUTION יש 800DPI , ולכן לא מתאים למשחקים, אבל מה זאת אומרת? העכבר יזוז לאט? הוא יעלם פתאום? איך משפיעה כמות הDPI ? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by danielledafni,

רציתי להתייעץ .. אילו רמקולים מהאתר של TMS מומלץ לי לקנות למחשב שנועד לצורכי עריכה בלבד?

21. שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמת אינטרנט חדשה כי הישנה שלי לא ממש טובה, פשוט אני לא יודע מה לקנות בגלל שיש כל כך הרבה מצלמות במגוון רחב של מחירים ואפשרויות. אני מעוניין לקבל המלצות מכל מי שמבין או שיש לו מצלמה טובה שהוא מספוק ממנה מסחינת המחיר והכל. בגדול אני מעוניין לרכוש מצלמה שתהיי באיכות טובה שלא יראו בא נקודות כאלו ממש חלק חלק וגם שלא תעלה יקר מידיי, אני לא הולך לשדר למשהו או מישהו רק בחו"ל עם משפחה ואני רוצה שיראו ברור בצורה טובה יותר. תודה לכל העוזרים,

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by psychuil,

הדרישות שלי זה שהוא יוכל לתת לי רזולוציה של 1600x1050 על מסך אחד ו1280x1024 על השני, שאני אוכל לחבר עכבר USB ומקלדת USB, ושזה לא יפריע לי בכל הנוגע לגיימינג. בזאפ יש יותר מדי קריטריונים ואני לא מבין כלום. תקציב, כמה שפחות, כל עוד המוצר טוב אהה, וגם סאונד יהיה נחמד.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. כרגע יש לי ג'ויסטיק 360 מחובר למחשב הכל טוב ויפה היום קניתי עוד ג'ויסטיק אני מחבר אותו והוא לא מתחבר ? מישהו יכול לעזור לי , אולי צריך להגדיר אותם איכשהו ? אני מודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yousux,

ראיתי שיצא הMX1100 שהוא בעצם ה MX1000 אבל עם הגלגלת של ה Revolution Mx, מישהו התנסה עם העכבר הזה ? האם יש שוני בין הגלגלת בו לזו שב MX (כי ממש לא אהבתי אותה) ?

• 2 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים