עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yuval_fe,

אני עדיין לא סגור על ההצעה שהציעו לי אני מחפש מקלדת ועכבר לא חייב בסט או אלחוטיים עד 800 ש"ח. בלי קשר g11 עדיף על g15? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  2. http://tms.co.il/product/5847 צורב http://tms.co.il/product/4688 מקלדת http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2566 מקלדת 1. איך הצורב והמקלדות והאלה? 2. המקלדות עם עברית? 3. יש לכם הצעות אחרות?

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by 3d7,

נשבר לי הרסיבר של הMX Revolution, וקיבלתי רסיבר חדש במקומו. עכשיו, המחשב מזהה את הMX Revolution כשאני מחבר את הרסיבר לUSB. אבל, העכבר לא מגיב (הוא טעון עד הסוף, ונמצא במצב On). בד"כ יש איזשהו לחצן קטן בגודל של עט סטילוס שאפשר לעשות איתו pairing. אבל, אני לא מוצא שום דבר כזה. למישהו יש מושג? :s05:

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by אבשה,

אז ככה אני צריך לדעת בבקשה איזה מהמסכים הכי טוב למשחקים וגם קצת סרטים זה הכרטים מסך שלי:4870 http://tms.co.il/product/5707 תודה לכל מי שיעזור או שיש לו חוות דעת נוספת.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by YoTaMi,

יש לנו מחשב שהוא מלפני 7-8 שנים והוא עובד מצויין .. השאלה אם אני יכול לקנות למחשב הזה כרטיס של 1G 667 וזה יפעל ... לא משנהעל כמה זה יפעל העיקר שהמחשב שלה יעבוד קצת יותר מהר .. זה אפשרי ? תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by solo53,

שלום ברשותי שלט למחשב בחיבור USB מוגבל מאד בפקודות אך יש לו פקודות מערכת שגיליתי לדוגמה CTR+M F7 , CTR+P שאלתי היא האם יש איזו תוכנה שבה אוכל לזהות פקודות מערכת כי יש לשלט הזה 30 כפתורים.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  7. שלום אני צריך טיונר למדפסת לייזר xerox Phaser 3121 אז אם מישהו יכול למצוא לי בהכי זול שאפשר אז תודה ד"א אני צריך רק דיו שחור. ???

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  8. Started by Lupos,

מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by marmark,

שלום אני מחפש מקלדת חוטית למשחקים ואינטרנט עדיפות לארגונמית. תודה.

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  10. תודה

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  11. איפה אפשר לקנות בארץ G15 ישן? כי לפי מה שהבנתי הוא עדיף על החדש...

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  12. השאלה מה לקחת תאלחוטית או את החוטית ?! אני משחק לא יהיו בעיות? וזמן תגובה באלחוטי הוא טוב? במקלדת הזאת? תודה

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by Dusk,

מחר אני קונה וזוהי השאלה הסופית הייתי סגור על הRazer Deathadder Mac Edition LunarWhite (לבן סקסי rawrrrrr) עד אתמול, שהציעו לי לשקול את הIKARI מה אתם אומרים? :s05: עריכה: למשחקי FPS בעיקר

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  14. שלום, קניתי טלויזיה LCD 32" של פיליפס (32PFL3512D) ואיכשהו פספסתי שאין לי עליה כניסת RGB. ברשותי מחשב נייד עם יציאה D-sub או VGA אם תרצו, ואין לי איך לחבר אותו לטלויזיה (אין S-video ואין תמיכה ב-DVI עליו). האם ניתן לחבר VGA לכניסת Scart? יש לי 2 ועל כל אחת רשום משהו אחר, על אחת RGB, ועל השניה CVBS/S-video. ראיתי שמוכרים כבל מצד אחד Scart ומצד שני VGA... האם ניתן לחבר אותו לאחת היציאות (RGB נשמע מבטיח). הלינק הזה אומר שיש איזו בעיה עם תדרים שונים, אבל לא סגור על זה, כי אולי בטלויזיות חדשות זה אפשרי (למטה על החיבור למחשב). http://www.epanorama.net/documents/vga2rgb/scart.html מישהו ניסה? יכול לנסות? ראה את זה עובד?

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. קדימה אנשים אני חייב המלצה...

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by doker,

התחדשתי היום בשלט חדש שיקחתי כמה משחקים עובד טוב חוץ מNBA LIVE 2008 ששם זה עובד אבל לא בתפריטים שזה משגע אני יכול לשלוט רק במשחק עצמו ולשאלה איך מכבים את השלט?? לא מצאתי שום דרך הפעלתי אותו על ידי לחיצה ארוכה על הכפתור האמצעי האור נדלק שיחקתי עכשיו אני מנסה לסגור והוא מסרב

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  17. משהוא מכיר Xbox 360 Wireless Controller אל חוטי במחיר זול אשמח לדעת באזור ב''ש דימונה

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  18. Started by itaic,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת, בעיקר להדפסת טכסט ומסמכים, ומעט מאד לתמונות. דרישות: 1. פקס עצמאי. 2. Feeder איכותי (הזנת דפים אוטומטית), 3. משטח לצילום וסריקה של ספרים וכדומה (זה ממש חשוב לי כי כרגע אם אני רוצה לצלם משהו מספר או לצלם תמונה או משהו זה בלתי אפשרי כי הדף המצולם צריך להיות דף בודד) 4. זיהוי אוטומטי של פקס (מענה אוטומטי לפקס, ואי מענה כשזה טלפון). מעבר לזה, רצוי: 1. מהירה ככל שניתן. 2. קומפקטית ככל שניתן. חשבתי על ה HP5783 או על ה canon pixma310. יש מדפסות אחרות מומלצות שעונות לדרישות? תודה

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  19. אין לי שמץ מה הכי טוב לא ניסיתי אף אחת מהן ובטח שלא אקנה את כולן כדי לנסות.... אז בתודה מראש שלחו הצעות

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by yuval_fe,

אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת למשחקים, לא אכפת לי אם הם באים בסט או בנפרד, לא משנה לי חוטי או אלחוטי, התקציב המקסימלי הוא 1000 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  21. אם אפשר למצוא משו יותר זול יותר טוב. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by hichcock,

אני מחפש מתקן, קטן, הכי פשוט שיש.... מה אני צריך בו? -4 כניסות USB. -1 כניסת אוזניות. -1 כניסת SVid לחיבור לטלוויזיה (4 פינים, הפשוט). צריך שכל זה יתחבר למחשב בחיבור USB יחיד... הקיימת מפצלת שכזו? לא משנה המחיר, פשוט הכי זול שיש שעונה על כל הדרישות הנ"ל.... ו...תודה מראש!!

23. Started by ofek4490,

אני לא מצליח להגדיר במשחק את הכפתורים זוהי בעיה הוא שהו פשוט לא תומך?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by tehnodrom,

יש מבצע בקרביץ עכשיו היא עולה 200 שקל שווה לקנות לא שווה לקנות באמת שאין לי יותר מידי כסף והיא נראית לי אחלה במחיר ממש טוב. תודה מראש מתן,

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by doker,

קודם כל רציתי לדעת אם יש אותו בIVORY כי באתר שלהם אין גרסת מחשב אבל הם כותבים באייבורי ניתן להשיג את כל סוגי בקרי משחק והגהים מהחברות המובילות: Logitech,Microsoft,RockFire ועוד.... ועוד שאלה היא איך הוא נטען? דרך כבל USB ?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים