עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי, אני מחפש להדפיס שבועון PDF שאני מנוי אליו פעם בשבוע, בערך 100 עמודים. אולי עוד שטויות פה ושם טוטאל 200 עמודים בשבוע שחור לבן A4. רציתי לשאול מהי המדפסת הכי חסכונית במחיר שצרכן ממוצע יכול לקנות שתאפשר לי לעשות את זה בלי לשבור את הראש כמה יעלה לי כל דף ואיך אני הולך להתרושש ולוותר על ארוחות ערב ? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, אני מחפש להחליף את המדפסת HP שלי, למדפסת ALL IN ONE, אלחוטית שכוללת פקס וסורק. קודם כל, איך המדפסות האלחוטיות? שוות משהו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yoavain,

שלום, אני מעוניין לקנות סורק עם feeder לצורך סריקת תמונות ישנות. תקציב: עד 1500 ש"ח. חשוב שהסורק יגיע עם תוכנה שמסוגלת לסרוק ולחתוך את התמונות כמו שצריך. מחיפושים שעשיתי מצאתי שקודאק בדיוק מוציאים ליין של מוצרים יעודיים שנקראים Picture Saver Scanning System, אבל לפי המכירה המוקדמת הם ממש לא בתקציב (1700$). גם דגמים ישנים כמו i1220 לא נראים בתקציב... ראיתי בפורום פה המליצו על Microtek 5950SD, אבל לפי הגדרות היצרן: The document feeder is not designed for scanning photos; doing so may damage your originals. Microtek accepts no responsibility for damage that may arise from misuse of equipment. מישהו יכול להמליץ (מתוך ניסיון) על כזה סורק? תודה, יואב

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. למומחים שלום רב. אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת של CANON מדגם PIXMA MX375 או דגם MX435 ואני לא יודע במה לבחור. עד עכשיו היו לי מדפסות של HP שלא שרדו זמן רב אצלי והתקלקלו מהר, איכות ההדפסה הייתה בינונית ומטה וכל הזמן היו לי תקלות ובעיות "מכאן ועד אילת" , ולכן החלטתי לנסות וללכת על CANON. יש לי דילמה איזה דגם לבחור, כי באתר הרשמי של היבואן מופיע רק דגם MX375 וכתוב "חדש" ולא מצאתי ביקורות עליו, לעומת זאת, הדגם השני MX435 ראיתי ביקורות לא מחמיאות במיוחד, והוא לא מופיע באתר של היבואנית KARAT. מה דעתכם בעניין? האם לקנות מדפסת CANON או חברה אחרת? בגדול אני מחפש מדפסת משולבת שתהווה אלטרנטיבה ראויה ל HP גם באיכות וגם באמינות, שבעיניי הם "על הפנים" ב HP. הנושא דחוף כי אני מתלבט כבר…

• 5 תגובות
    • 4k צפיות
  5. שלום. יש לי מחשב שולחני חדש, ומדפסת לייזר ישנה - עם חיבור פריפרל. ללוח אם אין כניסה כזאת. האם יש דרך לרכוש אולי ..... כרטיס PCI? במידה וכן, מה שם הכרטיס אותו אני מחפש? או שיש אולי חיבור אחר בלוח? כל עצה תתקבל בברכה תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, אני רוצה לרכוש את המדפסת הזו HP P1102 הבעיה שבאחת הביקורות ב-ZAP כתוב שהיא לא מקבלת טונר חלופי, דבר שכמובן מאוד מיקר את המדפסת, אני מצאתי באינטרנט הרבה טונרים חלופיים הבעיה שאני לא באמת יודע המדפסת תקבל אותו או לא, יש איזו דרך לוודא זאת? אני משער ש-HP לא יודו בזה בחיים, אבל אולי יש כאן מישהו עם ניסיון עם המדפסת הזו? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Naor1131,

היי, קניתי אוזניות siberia v2 לבנות כאלו אבל עם חיבור שהוא מתאים לפלאפונים (לא usb) יש לו חיבור מיקרופון ואודיו. חיברתי הכל כמו שצריך והבעיה היא שאני מדבר עם מישהו בסקייפ לדוגמה או בכל מקום אחר הוא שומע את מה שאני שומע באוזניות ולא אותי. זה כאילו המיקרופון פועל הפוך. יש לי מערכת הפעלה XP. אם מישהו יודע איך לפתור את זה אני אשמח לדעת .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום אני צריך המלצה לפד המתאים לעכבר שציינתי למעלה אבל מה שחשוב שהוא יקנה באיבורי (כי אני בדרך לשמה) ואם אפשר שהוא יכנס במבצע של הבלאקפריידי כלומר מהאופציות הבאו בלבד : כי יש חמישים אחוז הנחה http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2665&filters%5B1616%5D%5B%5D=1618&filters%5B1616%5D%5B%5D=1623&filters%5B1616%5D%5B%5D=1619 עדיך שחור או משהו ניטרלי יחסית אם אין משהו ממולץ אז שיהיה קשור לחנות תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, מחפש מקלדת ועכבר (לא ב-סט) לשימוש מסיבי, כלומר שעות ארוכות של ישיבה מול המחשב. רצוי אלחוטיים. לגבי המקלדת אחרי הרבה שנים עם מקלדות רגילות נראה לי שהגיע הזמן לעבור למכנית. כמובן שמתאימה ונוחה להקלדה. אין לי צורך במקשים מיוחדים. חשוב שכל מקשי ה-F יהיו סטנדרטיים, וכל שאר המקשים. (היום אני עם ה logitech wave ואני עוד שניה מתחרפן ממנה) לגבי העכבר חשוב שיהיה נוח, חיישן לייזר, dpi גבוה (עבודה עם 2 מסכים) מדוייק, רצוי לחצני קדימה אחורה. היום אני עם ה logitech mx 1100 ולטעמי הוא גבוה מידי מה שיוצר עומס על פרק היד. גם לא מרגיש לי הכי מדוייק. תודה רבה לכולם!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by huber,

שלום חברים. יש ברשותי עכבר מסוג MX1100. לאחרונה המקש השמאלי של העכבר התחיל להגיב בצורה מוזרה, כמעט כל לחיצה נקלטת כלחיצה כפולה, מה שהופך את חווית השימוש בעכבר לנוראי. לצערי תקופת האחריות הסתיימה לפני זמן מה - השאלה האם יש דרך לפתור את הבעיה? לא מצאתי דרך לפרק את העכבר.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Kurt,

מה המדפסת/סורק הזולים ביותר שיכולים לבצע סריקה של חבילת דפים משני הצדדים ולעלות אותם בתור קובץ? אני לא מעורה בתחום אבל שמעתי שיש דגמים כאלה (כלומר יצירת PDF בודד הבנוי מכל הסריקות) מבחינת יכולות הדפסה, לא מעניין אותי, ידפיס אולי 2 דפים בחודש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by bneli,

התוכנה האורגינלית לשליטה עושה לי בעיות עם משחקים ישנים (AOE 2 וכאלה) וגורמת לעכבר שלא מזיזים אותו לזוז לפינת המפה.. עכשיו כשהסרתי את התוכנה הכל עובד בסדר אז יש אולי תוכנה אחרת שאני יכול להתקין לשליטה וקביעה של DPI מסויים? (כרגע הורדתי דרך הווינדוס 7 בהגדרות אבל זה לא ממש מספק וזה לא נותן ממש משהו מדוייק ..זה לפי קווים) תודה אלי.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by BarM,

שלום, אני צריך להמיר את הקלטות שלי לקבצים דיגיטליים ואני צריך כרטיס הקלטה. אני צריך חיבור קומפונט(נראלי שקוראים לו ככה-הצהוב)+חיבורים לבן ואדום של סאונד. אני צריך כרטיס פנימי-יש לי היסטוריה רעה עם חיצוניים ;D -חיבור PCI או PCIEx1 חשבתי על זה: http://www.shirion-computers.com/pl_product~AVER-TV-SUPER-009~25~121.htm ואז ראיתי את זה: http://www.shirion-computers.com/pl_product~GIGABYTE-GT-PTV-TAF-RH~25~122.htm הוא כולל גם DVBT,עדיף באותו המחיר לקבל גם טלוויזיה . מה אתם אומרים?ללכת על הגיגהבייט? נ.ב. גם לינקים מחו"ל (EBAY או DX ודומיהם) כוללים משלוח יהיו אחלה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by עוד אחד,

מחפש מקלדת אלחוטית, מעדיף לוג'יטק כדי להשתמש באותו דונגל של העכבר שלי. יש למישהו המלצה ? בביקורות בזאפ נראה ש Logitech K360, Logitech Wireless Desktop MK260 מומלצים. אשמח לחוות דעת.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by rony1880,

היי ראיתי באתר שהוא מומלץ , האם יש אפשרות לכיוון אישי של הDPI? ראיתי שיש לו 450-1150-2300 DPI , מה דעתכם האישית עליו?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by nirfun,

היי, אני רוצה לקנות מדפסת פשוטה (מיועדת להדפיס בערך 10 דפים שחור לבן בשבוע) הדרישות שלי (מסודר לפי חשיבות): הדפסה דרך wifi מחיר זול (למדפסת עצמה + דיו) קטנה לא מאוד חשוב לי שיהיה סורק או פקס. על מה אתם ממליצים? תודה

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by sorbach,

היי לכולם קיניתי מאוורר למארז pwm , ז״א שהכבל שלו הוא 4 פינים. קניתי מאוורר כזה בכוונה כי בלוח אם שלי יש חיבור 4 פינים למאוורר מארז ורציתי לנצל אותו. עד כאן הכל בסדר רק שהמאוורר הגיע עם כבל קצר מידי... ראיתי כבל מאריך למאוורר 3 פינים, זה לא בעיה למצוא, אבל למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג כבל מאריך של 4 פינים? תודה רבה שחר.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. הכוונה לאותה רמת מחיר או פחות (כ200 שקל). דרישות: 1. שיהיה נוח לשימוש גם עם יד לא קטנה במיוחד 2. חייב 3 צירי תנועה, כלומר ידית שסובבת על צירה בנוסף להטיה קדימה אחורה ולצדדים 3. רצוי שיהיה לו "מיני ג'ויסטיק" על ראש הידית (הנשלט ע"י האגודל) 4. רצוי שתהיה אפשרות לשליטה על הרגישות שאינה תלויית משחק, קרי בורר פיזי על הג'ויסטיק או לפחות דרך הדרייבר 5. רצוי שיתפוס שטח שולחן קטן ככל האפשר 6. רצוי שיהיה בעל כבל של 2 מטר בערך, שכן המחשב נמצא ליד השולחן בצד השני. עם זאת, אני מעדיף חוטי על פני כל דבר שדורש סוללות. 7. פידבק - רצוי אבל לא חובה. 8. שלא יהיה שביר מדי ושלא ירגיש רופף. יש משהו כזה, או שאני דורש יותר מדי? או פשוט ללכת על הלוג'יטק שבכותרת וזהו?

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  19. שלום לכולם, נראה שאני זקוק לעכבר חדש לשימוש כללי ומשחקים, הייתי רוצה להוציא לכל היותר 250 ש"ח. באופן היסטורי תמיד היו לי עכברים של לוגיטק אבל יש כיום המון חברות אחרות שמציעות ציוד היקפי (Coolermaster, Thermaltake, Corsair,Zowie וכו') ואין לי מושג אם יש אלטרנטיבות יותר משתלמות. מבחינת לוגיטק יש את ה- G500 שעולה טיפה יותר מ- 250 אבל במידה והוא באמת משמעותית עדיף על האלטרנטיבות אני אלך עליו. אשמח לקבל המלצות.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. הקטע של הכרית נוח לי אבל בכל הפדים שקניתי עד עכשיו הכרית שוקעת אחרי כמה שבועות. כמובן, אפשר להמשיך ולקנות אותן (הן זולות מאד, דולרים בודדים) אבל תהיתי אם יש משהו יותר עמיד. כמובן מאליו אני מוכן לשלם יותר אבל לא יותר מדי. נניח, מתחת ל-50 ש"ח. זה רף סביר? להבהרה, אני לא מחפש פדים ב-150 ש"ח לגיימינג או משהו כזה (ראיתי פוסט כזה). זה רק לגלישה ועבודת אופיס. רק משהו שיגביה את היד שלי וזהו. יש כזו חיה?

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by X7-007,

לצערי לא נוח לי ה BlackSwitches ואני חייב להחליף למשהו שדומה למקלדת שעדיין אני משתמש SS Merc Stealth , יש נוחות ויש תאורה אחורית. מה שאני מחפש זה מקלדת שיהיה אפשרות לחיבור PS/2 לפי הניסיון שלי זה פשוט יותר מהיר מכל USB. וממש אין הגבלה של שום כפתור, אתם יכולים ללחוץ על כל המקלדת וכל הכפתורים הירשמו בקלט. כחולים זה בטוח לא מה שאני חושב זה אדום או חום השאלה יש קושי עצום, היחידים שנראים נוחים זה ה CORSAIR אדומים,אבל לא יודע מה הטיב שלהם או האיכות או ה Logitech G710 שהוא חום. יש משהו שיגרום לי להחליט בנושא של הנוחות והכיפיות של משחקים ? אני מחפש מה שיהיה הכי דומה להרגשה של SS Merc Stealth. ניסיתי לשחק Crysis 3 עם ה TT MEKA G1 ופשוט לא נוח ללחוץ על ה SHIFT היחיד שלי מתקפלת כמ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום חברים. אני גר בארה"ב, ועברתי דירה. יש לי ראוטר מעולה, שאבד השנאי שלו (שנאי = ספק כוח?). על הכניסה רשום 12V- 2A היכן אוכל לרכוש כזה? מישהו אולי יכול לספק לי לינק לשנאי שכזה שאפשר אולי להזמין באיביי (כי שם יותר זול). המון תודה!!!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by SEangel,

שלום. אני רוצה לקנות סט (לא בהכרח אלחוטי) בכ200 שקלים. אני מעדיף שהעכבר יהיה גדול וחשוב לי שלגלגלת יהיה צידוד. במקלדת אני אשמח לכפתורי מדיה. ממה שראיתי, זה: http://ksp.co.il/?store=ksptelaviv&uin=8445 וזה: http://ksp.co.il/?store=ksptelaviv&uin=11877 המתמודדים העיקריים (על אף שלשניהם עכברים קטנים יחסית).

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  24. Started by The-Magician,

יש לי בעיה עם הראשים של הדיו יש לי ערכת מילוי דיו עם מזרקים אני ממלא דיו וזה עדיין מראה לי שהנורה של הדיו מהבהבת יש לי תמיד נזילה מהמחסנית הצבעונית ואני לא מצליח לעצור את זה אחרי שאני מסיים למלא אני מכניס שוב את הראשים וזה עדיין מהבהב... מה אפשר לעשות

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Started by Lior4543,

שלום, כבר כמה חודשים שהמדפסת שלי Brother mfc465cn לא בשימוש של הדפסת, רק סריקה ושליחת פקסים. השבוע קניתי דיו על מנת להשמיש אותה, החלפתי את הדיו, עשיתי clean של המדפסת, אבל ההדפסות יוצאות לי מרוחות, וחלק מאותיות נמחקות, 2 צבעים מתוך השלושה בכלל לא מודפסים כאשר אני עושה TEST, עברתי על הניקוי מדפסת לפי המדריך הזה: http://welcome.solutions.brother.com/BSC/public/us/us/en/faq/faq/000000/000500/000058/faq000558_001.html?reg=us&c=us〈=en∏=mfc465cn_all אך ההדפסות עדיין מרוחות ומחוקות. מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים