ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אני צריך עזרה.אני רוצה ליקנות את mx518 מצאתי חנות ...אז אנני רוצה לישאול אם הם בסדר,לא רמאים וכו.... noacomp.co.il 310 שקל עולה אצלהם. וmx510 עולה 190 שקל
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את זה פה, מה שכתוב שם זה רק שאם המחשב לא "עולה" בגלל הגדרה שגויה בביוס, הוא יעזור לך לגלות אותה ע"י מספר או משהו. מישהו יכול לפרט ולהסביר? איך בדיוק אני יודע לפי הכרטיס איזו הגדרה שגויה? לאן הכרטיס מתחבר? איך הוא פועל (זה פחות חשוב...) וכל דבר אחר שקשור יעזור. זאת התמונה אם מישהו רוצה לראות (בטח עוד כמה שניות היא לא תעבוד לכם. אז פשוט כנסו ללינק למעלה) : http://www4.tomshardware.com/howto/01q3/010725/images/port80.jpg
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יודע אם כבר הפצתי את זה בעבר, אבל יש לי Sb live Value עם יציאה דיגיטלית שלא שווה כלום. אני נואשות ליציאה אופטית, וכדי לקבל אחת לכרטיס שלי תעלה מינימום של 500 שקל. (live drive) שזה לא מתקבל. למישהו יש פתרון? אולי כרטיס קול אחר עם יציאה אופטית?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא נוהג לטפוח לעצמי על השכם (כמו שאתר מסויים של חנות נוהג לעשות), אבל.. היי.. נראה שצדקתי.. הבעיות עם ה-nForce מתחילות לצוץ כמו פיטריות אחרי ה-Over-hype שעשו עליהם בכל העולם ובמיוחד במיוחד בפיסיפרו... אין לי מושג למה הם התעקשו ללכת עם ה-nForce בכל המפרטים שלהם.. לדעתי זאת טיפשות.. anyway, זה לא הנושא המרכזי.. אחת מהטענות שלי היתה שה-nForce הוא צ'יפסט חדש וראשון של nVidia חסרת הניסיון, ואני לא הייתי קונה אותו למחשב שלי כאשר יש את ה-KT266A הטוב והמשתלם בהרבה.. אין לדעת אלו בעיות תאימות התגלו בו עם הזמן, ולהמליץ לכל הגולשים של האתר רק על לוחות מבוססי nForce אפילו למערכת החלשה זה חוסר אחריות משווע. אבל, אלו "רק" ספקולציות... יכול להיות שאחרי הכל דווקא ה-nForce יהיה…
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מה יותר נוח ומשתלם? מתלבט בין שני המוצרים מאוד.. אני חושב יותר בכיוון החוטי בכדי להימנע מלהשים סוללות כל פעם או תקלות. אף פעם לא ההיה לי גיימפאד ורציתי לדעת מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. אני בדיוק בשלבי שידרוג של המחשב (ASUS P4P800 Deluxe, P4 2.8, 1GB DDR, 9600xt+VIVO). הכוונה היא לקנות 6600GT (בחיבור AGP) שיחליף את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו. הבעיה - הספק של סנשיין, 480W (בשאיפה יש לנתון הזה גם איזושהי אחיזה במציאות). ברמה העובדתית, הספק עובד כבר 3 שנים ללא שום בעיה, דרך UPS ולכן אני חייב לשאול, אני באמת צריך להיות מוטרד פתאום עכשיו? (אני יודע שהיה עדיף לי ספק נורמלי, אבל תכלס אין לי כסף גם לספק חדש וגם לכרטיס מסך חדש, אז השאלה היא - בגלל זה שווה לי לוותר על הכרטיס?)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבל במלאי ... כי אני פעם הזמנתי מחברה באינטרנט ... מפלונטר והם הבטיחו לי שאני יקבל את המוצר עד 10 ימים ועבר חודש ועדיין הם לא הביאו לי אז ביטלתי .. ואם מישהו מכיר אתר מחול שאפשר להזמין ממנו ואז שהוא ישלח את זה לארץ ? (זה היה יותר טוב יותר זול) :D
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
האם שילוב זה יהיה מוצלח ויציג ביצועים טובים? [glow=Aqua, 2, 300] Intel Pentium 4 2.2A Ghz, MSI 645E Max2 (ATA133, USB2.0), OC System 256MB DDR PC-2700 UnBufferd (With Heat Spreader), MSI GeForce 4 Ti4200 128MB + TV , Maxtor 60GB 7200RPM ATA-133, MSI 32X12X40, MSI 16X48, Phoebe TV Tuner + Video Capture + Remote, Logitech MouseMan Dual Optical, UMAX ASTRAPIX 380, Microsoft GamePad Pro, Volcano 7+ (Socket 478) / Arctic Silver 2 / 2 Midi ATX Fans, Matav Cable Modem (750KB Per Sec), Lexmark Z23 Full, PROVIEW PK-986 19", Midi ATX for Pentium 4 Pro [/glow]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לשדרג כימעט את כל הציוד ההיקפי שלי כרגע אני משתמש במוצרים מאוד פשוטים כי המחשב הישן שלי הוא על הפנים והשימוש היחידי בו היה אינטרנט אבל עכשיו המחשב החדש אני מתכוון לשחק בהרבה משחקים ואני רוצה חוויה טובה מאוד עם הציוד ההיקיפי אז אני האמת רגיל למקלדת שהיא עם כפתורים שטוחים כמו במחשבים ניידים יש דבר כזה שמקלדת כזאת לגיימרים? ויש לי רמקולים 2.1 של לוג'יטק מאוד טובים אבל אני רוצה 5.1 או אפילו 7.1 ולפזר בחדר שלי ומאוד חשוב אוזניות עם מיקרופון איכותיות כי שאני משחק בלילה ורואה דברים בלילה לא להעיר את כל הבית ושיהיה סראונד ושיהיה עם LEFT ןRIGHT שאני ישחק במשחקים ויהנה ושימע כאילו יש צעדים מאחורי... אז אם תוכלו להמליץ לי על מקלדת ועכבר המיועדי…
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שבת שלום! נהנתי לקרוא המון מהעצות שהבאתם פה לאנשים ועכשיו הגיע תורי יש לי סט של לוג'יטק ,עכבר ומקלדת אבל חוטיים.משהו כמו דור ישן כזה .אין לי מושג איזה דגם אפילו. אני גיימר כבר ועובד עם מחשבים המון. בדרך כלל כשאני משחק במחשב אז זה משחקי first person. קניתי טלווזיה sony 37 bravia שאני ממליץ בחום בחום בחום על כל טלווזיה אחרת. קיצר בעזרת ה geforce 8800 אני מעביר ל dual view אבל אני צריך להתרחק מהמחשב ולעבוד על הטלווזיה כשאני משחק.הטלווזיה ומסך המחשב קרובים בערך מטר.היא נמצאת על אותו קיר שבו נמצא המחשב. הכוונה להתרחק היא בעצם למרחק של גג גג 2.5 מטר מהטלווזיה .מהמחשב יותא כמעט אותו דבר. השאלה היא מה לעשות לקנות סט אלחוטי חדש ואיזה כדאי? או פשוט לקנות מאריכים לכבלים? בת…
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
האם יש מקלדת ניידת לפלאם הכי זול שיש? אם כן,כמה היא עולה? אם אפשר גם לינק? וכמה עולה הפלאם הכי זול שיש. כיום בשוק...
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם מגן בפני נחשולי מתח הוא כדאי ומומלץ למחשב או שמדובר בגימיק (ראו לינק) בסה"כ מדובר במוצר מהמזרח הרחוק ואינני בטוחה שבאמת תהיה מכת ברק הוא יעשה את העבודה http://www.themall.co.il/site/product_group_sale.asp?groupsale=1841
-
אני מחפש סט אלחוטי לשימוש עם הנייד. יש כמה מאפיינים שחשובים לי ואני לא ממש בקי בכל הדגמים השונים כדי לדעת מי מהם מכיל את האפשרויות שאני רוצה. מה שאני מחפש זה: 1. שהסט יהיה עם ננו רסיבר (המשדר הכי קטן שיש) 2. שהמקלדת תהיה ישרה לגמרי לא ולא איזה חצי עיגול או קמורה או משהו בסגנון.. 3. שבעכבר יהיו כפתורי הקודם\הבא ראיתי את זה לדוג': http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/microsoft-wireless-bluetrack-desktop-3000-p-11558?cPath=102_187 רק שאני לא סגור על העכבר אם יש כפתורי הקודם\הבא.. וגם הרסיבר מעט גדול. חשבתי גם על זה: http://www.ebay.com/itm/Logitech-Performance-Mouse-MX-Cordless-Laser-Mouse-Rechargeable-/110962918207?pt=Mice&hash=item19d5e7c33f ואז לקנות מקלדת פש…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני סטודנט למדעי מחשב. אני צריך מקלדת שנוח להקליד בה הרבה, כלומר , חשוב מאוד שיהיו מקשים רכים. אני שמתי עין על המקלדת הבאה: http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=2941&CatCode=397 האם מישהו התנסה בה, והאם יש מקלדת אחרת שמתאימה לי יותר? (יש לי העדפה למקלדות דקות). תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נאמר ופרצו למחשב שלי, האם הפורץ יוכל לראות מה קורה במצלמת האינטרנט שלי ? והאם יש דרך לכבות את המצלמה ??? (אין כפתור כיבוי עליה). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול קניתי מקלדת USB. רציתי לחבר אותה ב-USB שבקדמת המארז, ובגלל זה אני חיברתי אתמול את החוטים של ה-USB בלוח אם במקום המתאים. אבל יכול להיות שאני התבלבלתי בסדר החיבורים של החוטים, של ה-GND, VCC, +1, -1. בכל מקרה, המקלדת הפסיקה לעבוד ואני חושד שחיבור לא נכון של החוטים גרם לזה. רק רציתי לדעת, זה אפשרי? למזלי המוכר הסכים להחליף את המקלדת (לא סיפרתי לו על כל הקטע הזה כמובן :)
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, המקלדת שלי מגיבה אחרי לחיצה ארוכה של 2 שניות. למישהו יש פיתרון.?
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
שלום יש לי את הסורק הזה.. הוא אף פעם לא עשה בעיות היום חברתי אותו התקנתי הכל סבבה אבל שאני ניכנס אליו דרך לוח הבקרה וסורקים ומצלמות רשום ליי במאפיניים שלו שהוא לא זמין...( אבל מזהה אותו) ושאני ניכנס לתוכמת סריקה שקבלתי איתה הוא לא סורק אלה רק כותב פליז וואיט... מישהו יכול לעזור לי..? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבוקר ראיתי בעיתון שיש מבצע 30% הנחה על כל מוצרי Logitech ברשת" BUG" העכבררים האלחוטיים שקיימים אצלם ואני מתלבט לגביהם הינם: 1.LogiTech MX1000 2.Logitech LX5 Cordless יש ביניהם הבדל של כ-200 שח, לכן ברור לי שיש הבדל בביצועים. חשוב לי בעיקר שלעכבר יהיו חיי סוללה ארוכים. יהיה נוח ודי מדוייק. בגדול אני מעוניין בעכבר שיתן לי יחס עלות מירבי. אני אשמח אם אנשים שיש להם ניסיון עם העכברים הנ"ל יגיבו, תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
איזה צורב DVD מומלץ לקנות? לא כ"כ הבנתי למה יש התקנים שונים של צריבות DVD. אמשח להמלצות. מסך דק - אני רוצה מסך דק טוב ולא במחיר יקר מדי. אפשר להסתפק ב17" נכון? מה חשוב שיהיה טוב במפרט הטכני - זמן תגובה מהיר כמו 16ms, גודל נקודה 0.26 ומה עוד? אשמח ללמוד על החומרה הזאת כי זה חדש לי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת עליו, וזה נראה אחלה של פיתרון למחשב של אחים שלי p2 350. אבל בלוחות הנתמכים רשום לוח אם Msi 6163 ולא רשום 6169 שזה לוח מתקדם יותר, יתכן שזה נכון, או שאולי הם מתכוונים כל לוחות מבוססי bx מ 6163 ומעלה? מישהו יודע היכן זה נמכר בארץ?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני תופס את העכבר רק עם קצות האצבעות, זה נחשב CLAW נכון? אני בעיקרון מחפש עכבר + פד שיהיה לי למשחקים (בעיקרון אני בסדר גמור עם העכבר מייקרוסופט הישן שלי אבל הוא התחיל לקרטע) רצוי עכבר דיי גדול כי כף היד שלי טיפה גדולה בשביל העכבר מייקרוסופט הרגיל. אני חשבתי על RAZER DA 3.5G, העכבר מעוצב לסוג גריפ שלי? (הבנתי שזה ממש יותר נוח להתעסק בכללי עם עכבר שהגריפ שלו מתאים לגרים של המשתמש,אז אני רוצה לנסות!)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ספק 400W של HEC , כל המתחים מאוד יציבים והכל רק שיש לי בעיה אחת חמורה מאוד! במתח של מינוס 12V אני מקבל 6.8V !! איך אני מסדר את זה? איזה בעיות זה יכול לגרום שיש לי מתח נמוך מאוד?
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
http://www.ocforums.com/showthread.php?t=466758 אין לי מילים... איפה הסמיילי מזיל ריר??? אההה! הנה הוא
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-