ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מדפסת שמדפיסה על דיסקים [שחור לבן וצבועני] משהו בעד 500,יש דבר כזה? היחידה שמצאתי ביתיים זה זאת: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13649 אבל אני מחפש משהו קצת יותר זול. עריכה: מצאתי אחת במחיר שלי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11180 מישהו מכיר אותה? תודה לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, יש לי Dell latitude e6410 ואני רוצה תחנת עגינה, כזו שתאפשר לי לבוא למשרד, לשים את הלפטופ והכל יתחבר למסך, מדפסת, מקלדת, עכבר וכו' על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
KSP יצאו עם מבצע על הדגם הזה: Laser Shot LBP6000B Printer ומוכרים אותה ב270 ש"ח יש המלצות על הדגם? כמה דפים ניתן להדפיס מהמיכל הראשוני? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הילדים שלי נוהגים להתעלל בעכברים: למשוך, להפיל על הרצפה, לנשוך את החוט וכדומה. אנחנו מחליפים עכברים בקצב, והבית מתמלא בגופות של עכברים מתים (למרבה המזל אף אחד מהם לא חדש, אבל המלאי מתחיל להגמר). לפני שהעכבר הנוכחי (שעוד עובד מדי פעם, בערך) ימות סופית ויהיה צורך לקנות עכבר חדש רק כדי להוביל אותו למוות בטוח, הייתי רוצה להתייעץ אם למישהו יש רעיון איך להתמודד עם המגיפה. חשבתי על הרעיון לקנות touchpad (כמו של מחשבים ניידים) או trackball, ככה יהיה אפשר לקבע אותו למקום אחד ולחסוך הרבה צרות, אבל אני לא יודע איפה קונים וכמה זה אמור לעלות. חיפשתי בחנויות אבל מצאתי בודדים, והם עלו הרבה יותר מדי לטעמי - ב400 ש"ח אני כבר יכול לקנות 20 עכברים פשוטים, ולא בטוח מה יחזיק יותר זמן... בקיצ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת שהיא גם סורק וגם פקס , מן הסתם חשוב שתהיה מדפסת צבעונית ועם חיבור לרשת וגם חשוב שלא תיהיה בזבזנית בדיו מה עדיף, דיו או לייזר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי Xerox Phaser 3140 ויוצאים לי לאחרונה הרבה דפים מטושטשים, המדפסת לא כזאת ישנה וכמות הדפים שהדפסתי בה לטעמי ממש רחוקים מלחסל טונר, אז אני פשוט פותח אותה קצת ועושה רוח עם הפה, לא יודע למה, אבל זה עוזר לכמה דפים ואז שוב פעם יוצאים דפים מטושטשים. יכול להיות שמכרו לי את זה עם טונר כמעט ריק? יכול להיות שצריך לעשות איזה ניקוי? (יש לי הרבה אבק בחדר) לא חשבתי שאני אצטרך לקנות טונר חדש כל כך מהר.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
נשבר לי המתאם של העכבר האלחוטי שלי BT- יש אולי אפשרות רק לקנות איזה מתאם BT או שהלך לי העכבר, ואני צריך לקנות עכבר חדש? :-\
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום נשבר לי כבר מהעכבר שלי ואני רוצה להחליף אותו. בתור גיימר ובתור אחד שישמח להוריד כבל מיותר מהשולחן חשבתי על הממבה. הסיבה היחידה לא ללכת ולקנות אותו כרגע זה המחיר. ראיתי אותו בKSP ב630 ש"ח (דגם 2012), האם הוא מצדיק את המחיר? האם ישנה תחלופה טובה? מעניין אותי בעיקר נוחות אחיזה (יד בינונית) ורמת דיוק. אקסטרה כפתורים לא מענינים. אני מניח שאם אחליט שלא ללכת עליו אז אלך על הDEATHADDER. עדיין, חשוב לי אלחוטי. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם , יש לי מדפסת משולבת HP 2410 עכישו הבעיה היא שהמדפסת מדפיסה באיטיות לא נורמלית . הבעיה היא רק כשאני מדפיס משהו מהמחשב , אם נגיד ואני מצלם משהו דרך המדפסת עצמה היא מדפיסה מהר מה יכול להיות ?? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש אוזניות לגיימינג, אני לא מתכוון, יותר נכון - רואה סיבה להשקיע יותר מידי, כך שהתקציב יעמוד בסביבות ה-200+-. ראיתי את אלו Razer Carchaias - 230 Corsair HS1A Gaming Headset - 210 ממה שבדקתי אלו נראים סבבה. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את המדפסת לפני שנה או פחות, ורק עכשיו מתחיל להיגמר הטיונר (שני סמסטרים וכמות הדפסות מטורפת!). אני רוצה לקנות טיונר חדש, רק לא יודע מה עדיף. סה"כ מדובר בהדפסות שחור, הכל סיכומים, נראה לי שאיכות לא נכנסת כאן כקטגוריה. אז מחפש אאת הטיונר הכי זול ומתאים, שלא ידפוק איכשהו את המדפסת. מה מומלץ? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם מישהו יכול לספק לינק או מידע כלשהו לגבי איך לעשות זאת? חיפוש בגוגל לא הניב מדריך כלשהו או אי אילו תוצאות מספקות. אני יודע שאצטרך לרכוש Dongle בלוטות' שיעבוד עם המקלדת. אבל איזה? אני יודע שאפשר לעשות Re-Mapping למקשים במקלדת עם תוכנות שונות. אבל איזה? תודה מראש. בן.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש דרך ללכוד למחשב ממצלמת DV (קלטת) למחשב הכי מהר ולא לחכות את כל הזמן של הקלטת. -ברך כלל הוא לוכד דרך פייר וייר נגיד אם קלטת היא 60 דקות אז הוא מחכה את כל הזמן הוא מחפש פיתרון חומרה או תוכנה בנושא אני לא מצליח למצוא לו אבל יש כאן מקצוענים שאני בטוח שימצעו משהוא . תודה לכולם מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקלדת שתשמש אותי לשימושים רגילים בלבד קצת פייסבוק גלישה באינטרנט חיפוש בגוגל לא משהו מיוחד הכי חשוב לי ומאוד חשוב לי שהמקלדת תהיה נוחה..שאני יוכל להניח את הידיים שלי בכיף עליה ולכתוב.. שיהיה מחיר של מקלדת ועכבר בין 80 ל180 , גג 200 אם יש משהו שעפתם עליו מבחינת נוחות, אני מעדיף גם שיהיה למקלדת כפתורים של פליי וסטופ למוזיקה במדיה פלייר שאני שומע. תודה רבה לכם.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לנו במשרד מדפסת טושיבה מדגם e-studio 355SE הבוקר הופיע אייקון מוזר ליד המגש הראשון (במסך כמובן) אני מצרף תמונה. מאז שהופיע האייקון, כל מי ששולח הדפסה צריך ללכת למדפסת ולבחור ידנית את המגש הבעיה שזה אמור להיות לצאת אוטומטית דרך המגש הראשון. בקיצור אני מנסה לפתור את הבעיה אבל יש לי הרגשה שהאייקון המוזר הזה הוא הגורם לבעיה. רק שאני לא יודע מה זה אומר. יש למישהו מושג? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש אוזניות נוחות וטובות לעריכת וידאו (מקצועית) לשעות הלילה, לא להעיר את הבית.... חשוב שיהיה צליל נקי ומדוייק, ולא באסי מידי ועמום, כמובן מכסה את כל האוזן ולא INEAR. מכל האוזניות הזולות יחסית, יש הבדלים מהותיים ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=353086 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401877 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=372732 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=16300
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני תופס את העכבר רק עם קצות האצבעות, זה נחשב CLAW נכון? אני בעיקרון מחפש עכבר + פד שיהיה לי למשחקים (בעיקרון אני בסדר גמור עם העכבר מייקרוסופט הישן שלי אבל הוא התחיל לקרטע) רצוי עכבר דיי גדול כי כף היד שלי טיפה גדולה בשביל העכבר מייקרוסופט הרגיל. אני חשבתי על RAZER DA 3.5G, העכבר מעוצב לסוג גריפ שלי? (הבנתי שזה ממש יותר נוח להתעסק בכללי עם עכבר שהגריפ שלו מתאים לגרים של המשתמש,אז אני רוצה לנסות!)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מדפסת הזרקת דיו משולבת(עם סורק, לא חובה פקס) שעולה לא יותר מ300 עם עלות הדפסה סבירה גם כן. נפח ההדפסה לא גדול. ישנן תקופות ארוכות בהן המדפסת לא תשומש כלל ואז "תיאלץ" להדפיס יחסית הרבה בטווח זמן קצר - האם ייתכן שהדיו במחסניות "יתייבש" בזמן זה? או שמדובר במיתוס? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/sch/i.html?Mouse%2520Type=Optical&_sacat=3676&_from=R40&_nkw=2400+DPI&rt=nc&_dmpt=Mice&Interface=USB מצאתי עכברים זולים עם 2400DPI נראים טוב המחיר שלהם כמעט שליש מהמחיר של חברות אחרות האם הם שוות משהו ? מישהו ניסה ? כדאי להתסכן ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני מחפש להורים של חברה שלי מדפסת הכוללת: מדפסת לייזר (שחור לבן) , פקס (חשוב שהפקס יתקבל באופן אוטומטי כי הבנתי שלא כולם ככה) סורק, אלחוטית WIFI. מהירות הדפסת/איכות הדפסה/עלות לדף - לא מעניין ולא חשוב מחיר - כמה שיותר זול אז עדיף אבל לפי מה שראיתי זה בסביבות ה1000 ש"ח השאלה שלי היא האם ניתן להניח את המדפסת באיזו פינה בחדר ליד שקע חשמל ושקע לפקס בלבד או שהמדפסת חייבת להיות מחוברת למחשב כלשהו? הבנתי שיש מדפסות כאלה שהן עצמאיות עם WIFI וניתן להתחבר אליהן מכל לפטופ באזור. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מקלדת גיימינג הסתכלתי דיי הרבה באינטרנט ו-3 הדגמים שאהבתי הם Razer Blackwidow Ultimate , ייתכן שאת גרסאת ה STEALTH ThermalTake Challenger Ultimate Cyborg v7 רציתי לדעת מה כדאי מבין השלושה ואם יש לכם עוד הצעות על מקלדות אחרות בסביבות ה-100$. בעיקרון אני הכי אהבתי את ה TT אבל אני לא מכיר אף אחד שמשתמש בה אז זה קצת מפחיד אותי ^^ . בנוסף הייתי רוצה לדעת אם יש איזושהי חנות מחו"ל שניתן להזמין[ושהמחיר + משלוח יוצא יותר זול מהארץ] אם לא אני פשוט אחכה כי עוד חודש יש לי מישהו שחוזר מארה"ב. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות גיימרים ברמה טובה שאני יוכל להנות ממשחק כמו שצריך ראיתי כמה אוזניות של רייזר אבל הבנתי שיש תחרות חמה בשוק
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שמקלדות הגיימינג האלחוטיות מומלצות פחות, מקבל. מאחר שבשבילי מקלדת אלחוטית היא האפשרות היחידה, אני בכל זאת מחפש המלצה על מקלדת כזו. 150-350שקל התקציב. המלצות? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי, אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים למשחקים, זה אמור להגיע למרחק של 10 מטר בערך. עד עכשיו תמיד הייתי עם לוג'יטק גם מקלדת וגם עכבר, העכבר שלי הוא MX500 ואני רוצה משהו בערך באותו הגודל. כמובן שהבעיה היא המחיר, ראיתי את את הסט של מיקרוסופט ב400 שקל DESKTOP 7000 שנראה טוב אבל יחסית יקר. יש את RAPOO שהם חדשים ומצויינים אבל אני לא יודע איך העכבר שלהם למשחקים. למשהוא יש הצעות יותר טובות....
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי רמקולים של Logitech 5.1 ערוצים. כאשר אני מריץ סרט במחשב הוא לא משמיע לי את המילים, לפעמים הוא משמיע קולות רקע אבל לא את המילים. ניסיתי להוריד את התוכנה ffdshow וניסיתי לשחק שם עם ההגדרות אבל ללא הצלחה. משהוא מכיר את התופעה ויכול לעזור לי? תודה רבה, ליאור
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-