עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by PT,

כל פעם שהרכיבו לי מחשב המליצו לי על המארז הזה: Compucase Midi Tower CI 6A19 300 ש"ח http://tinyurl.com/hf5u עשיתי טיפה חיפוש ומצאתי את המארז הזה בפחות: Simbadda Master I LU Midi Tower Case Silver 480 Watt 273 ש"ח ללא מנורת נאון, 307 ש"ח עם http://tinyurl.com/hf5s אז למה בעצם לא ממליצים על השני הוא הרי יותר יפה ובא עם חלון שקוף וספק יותר חזק?

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  2. Started by Art Tatum,

אין תקרה לתקציב. איזה GAMEPAD הייתם קונים היום לPC ולמה ? מה היתרונות וחסרונות בין הדגמים ? ומה אתם חושבים על http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/292&cl=us,en למישהו יש אחד כזה ?

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  3. Started by untitled,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש בבית הספר (כלומר, כבר יש לי אחד כזה, טושיבה 200 מגהרץ עם מסך דפוק, ואני מעוניין בחדש...) דרישות: א. עמידות (בפני זעזועים, מכות) ב. אמינות (שלא יתקלקל כל שבוע...) מהירות - להרצת יישומים משרדיים (אופיס + סטאר אופיס) גרפיקה וסאונד - מיותר. ניידות - בינונית. השאלה שלי היא קודם כל כזו: האם יש חשיבות למחשב מותג (טושיבה, יבמ, דל, HP, קומפק), ואם כן, איזה יצרן מייצר את המחשבים האמינים ביותר? טווח מחיר: 5000-7000 ש"ח. בתודה, רונן.

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  4. Started by wooper,

הי יש לי מדפסת לייזר שמדפיסה רק בשחור המדפסת השנייה 6500a מדפיסה ככה: אם נגמר הדיו הצבעוני, היא מדפיסה רק את החלקים השחורים בעמוד ואת הצבעוני היא משמיטה מההדפסה לכן אני מעוניין שהיא תדפיס רק בשחור כי זה הדיו שאני משתמש בעיקר ולא בצבעוני כלל

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by Chevy,

לאחרונה רכשתי מספר התקני USB. נתקלתי בבעיית מחסור במתח להתקנים. יש לי על הלוח אם 2 יציאות USB 1.1, כאשר אחת מהן מחוברת ל-HUB עם 4 יציאות (במסך, LG 795) [כבל מצלמה, מדפסת, סורק - ויש 1 לא בשימוש] ועוד יציאה מהלוח אם שאליה מחוברת מקלדת USB שבה גם יש HUB של 2 יציאות USB (אחת לעכבר ועוד אחת ל-DOK). השאלה שלי היא - אם אני מוסיף 4port PCI USB 2.0 ללוח אם, האם זה יעבוד ולא יגרום לבעיות מחסור במתח ? אני ממילא צריך לרכוש בכדי לנצל את ההתקנים שרכשתי כיוון שהם יכולים לעבוד ב-USB 2.0 כמו כן, המדפסת+סורק רחוקים מן המחשב בכ-1.5 מטר, חשבתי לקנות HUB שאליו אחבר את ההתקנים. לקנות עם HUB עם שנאי או רגיל שישתמש מן המחשב. ??? סה"כ התקנים שיש לי: לוח אם עם 2 יציאות USB 1.1 מסך עם HU…

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by kobi_af,

יש לחבר שלי ספק שנקרא atx ראיתי בהרבה ספקים דברים שקשורים ל atz מה זה בכלל ה atx זאת חברה או מה ..? רשום לו atx 450 .. גנרי ?

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  7. Started by none,

אני יודע ששתי המדפסות לכאורה לא באותה ליגה, אבל האפסון עולה רק ב250 ש"ח יותר, אולם ראשי הדיו שלה עולים פי כמה, לכן אבקש את דעתכם המנוסה, האם ההבדל באיכות התמונה כ"כ גבוה? (בהדפסה על דף צילום), תודה מראש לכל העוזרים! ;D

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by shaks,

יש לי עכבר ומקלדת רגילים ומקלדת אלחוטית עם טאצ'פד מחוברים בו זמנית. אני רוצה להגדיר שהטאצ'פד יהיה יותר רגיש מבלי להשפיע על ההגדרות של העכבר החוטי הרגיל, איך אני עושה זאת? יש לי ווינדוז 8

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אהלן, יש לי את הספק ועכשיו קרתה לי איזה בעיה בחנות שולחים אותו לבדיקה וכן יש עליו אחריות ותמיכה. אבל למה הדגם נעלם מהחנויות?מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  10. חשוב גם שיהיה לה מזין למכונת צילום, קניתי לפני כמה ימים את ה-Lexmark X7350 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=416819 ועכשיו גיליתי שהמזין הוא רק לפקס, שגם זה חשוב לי, אבל פחות מהמזין למכונת צילום. גם חשוב לי שהדיו יהיה זול או שיהיה דיו חלופי וזול. בגלל זה נראה לי שאני אחזיר את ה-Lexmark X7350 ואקנה את ה-Lexmark X5470. http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Printer&model_id=479100 אבל סתם למקרה שגם לה אין מזין למכונת צילום, מה אתם אומרים על Brother MFC5440CN http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Printer&model_id=126763 Brother MFC3240C http://a.zap.co.il/compModels.asp?model_id=377161# חוץ מזה, למישהו יש המלצות או משהו שמתאים ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by tfo,

שלום אני קונה לוח של EPOX 8KDA3J AMD64 והייתי רוצה לדעת איזה מארז כדי לי לקנות יש לי תקציב גדול והדבר הכי חשוב אני רוצה לדעת האם במארז הזה: A-top X-Blade Gaming Cas יש ספק טוב? עריכה: האם כדי לי גם לקנות מאוורר למעבד?

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  12. שלום, מדפסת Canon mx490 שברשותי לא עושה את הדבר הייחיד שהיא אמורה לעשות וזה להדפיס. במקום להדפיס אני מקבל הודעת שגיאה בזו הלשון: Another computer is using the printer. The following status is the usage status of that computer. מישהו יודע כיצד מתמודדים עם הצרה הצרורה הזו מבלי לזרוק את המדפסת הנוראית הזו לזבל? תודה

• 6 תגובות
    • 4.5k צפיות
  13. אני צריך עכבר לשולחן העבודה, יש לי מסך עם רזולוצייה גבוה. רוצה שיהיה נוח ואלחוטי והעיקר טוב. עד לפני שנה פורסם עכבר נורא איכותי של LOGITECH, הייתי מעוניין לקנות אותו. *שלי התקלקל (LOGITECH G400) שימש מעט למשחקים מעדיף לייזר. מעניין להזמין מ AMAZON. תודה.

14. Started by KL-xXx,

שלום לכולם יש לי סט BLUETOOTH של עכבר ומקלדת של LOGITECH מדגם 5500MX קורה הרבה, שהעכבר מתחיל להגיב בעכוב לתזוזה וזה קורה, כשיש איזושהי פעולה נוספת באותו זמן (למשל אני פותח תיקיה ובה יש 10 סרטים, או מפעיל פוטושופ וכו') זה קרה גם ב-VISTA וקורה גם ב-7 מה אפשר לעשות? תודה

15. Started by LinKinG,

אממ מישהו מכיר כאן מארז שחור אבל ממש יפה אני רוצה לקנות אחד אבל שיהיה ממש ממש יפה

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  16. חברה דיברתי עם אחד שאני מכיר והוא אמר לי שיש לו את המחשב הבא 2.2 P4 1.5GIGA DDR 250 GIGA SCSI hd chita 10000rpm ביקשתי ממנו להריץ את PCMARK2002 אבל הוא לא רצה כי הוא לא מתעסק בתוכנות האלה... מעניין כמה הוא היה מקבל אני מאמין..זיכרון:4200 מעבד:5000 והרדיסק:1200 מה אתם אומרים? :-) עריכה: מה עם כותרת נורמלית?

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  17. Started by tornado,

כמה זמן מחזיקות סוללות של מחשב נייד ששווה 4500 שקל בערך? והאים כאשר הסוללות נגמרות צריך לקנות סוללות חדשות או שיש אפשרןת לטעון אותם מחדש? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  18. האם יש לקנות בארץ ?- Razer DeathAdder או Microsoft Habu Laser Gaming Mouse mouse

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  19. Started by spooky,

קודם כל סליחה אם זה לא הפורום הנכון, אם טעיתי בפורום נא להעביר. התחלתי לשחק ב NEED FOR SPEED אז אני רוצה להגביר את החוויה ולהנות כמה שיותר. חבר המליץ לי לקנות מחברה בשם Thrustmaster כי הם טובים וזולים. ראיתי שיש להם שני סוגים האחד: Thrustmaster Universal Challenge 5 in 1 Racing Wheel שעולה 155 ש"ח השני: Thrustmaster Ferrari GT Experience Racing Wheel שעולה 290 ש"ח מישהו יודע מה ההבדל בינם והאם כדאי להוסיף את ההפרש לטובת ההגה היקר יותר? (כדאי= יחס עלות / תועלת) או שיש סט הגה+ פדלים טוב יותר בטווח מחירים עד 300 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. לא הצלחתי להבין את הצורך בעכבר אלחוטי, בניגוד למקלדת אלחוטית, שהיא דווקא נוחה, מה היתרונות של עכבר אלחוטי ? הרי תמיד הוא על השולחן, קרוב למסך ! (פרט להרצאות בפני קהל).

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  21. שלום. ציוד היקפי? זה הפורום הנכון אני מניח (: מישהו יכול להמליץ לי על כסא למחשב משרדי, שעליו אשב... בערך.... 12 שעות ביום? אני לא מחפש להשתגע במחיר, כי אין לי תקציב גבוה לזה ): הכסא לא צריך להיות יפה בכלל, ולא מעוצב. רק בריא, תומך תודה!!!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום לכם תגידו לי מזל טוב זכיתי במכרז במסך סמסונג "19 955fd ב-1250 ש"ח

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by yair_gobani,

נכון ששמים את הזכרון עד הסוף ושני הלבנים נסגרים לבד. האם הפלסטיקים הלבנים שנסגרים לבד חשובים ?? כי אצלי נשבר הפלסטיק באחד הצדדים :'( :'( ואני רוצה להוסיף זיכרון האים אני יוכל בלי אחד הפלסטיקים??

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  24. Started by Shaq Diesel,

שלום לכולם יש לי את העכבר כבר מספר שנים והוא עובד טוב יש מתחת לעכבר שלוש "מדבקות" (או איך שלא יקראו לזה) לבנות העליונה נתלשה היום(כנראה כבר העכבר זקן) בכל מקרה מישהו אולי יודע איפה אני יכול לקנות מדבקה כזאת חדשה? (מצורפת תמונה אני מדבר על מה שמוקף בעיגול) תודה רבה לכולם

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by saar3,

המקלדת והעכבר מיועדים בעיקר למשחקים אז חשבתי על העכבר של Razer DeathAdder ובמקלדת אני מתלבט בין ה wave של לוג'יטק ובין ה 4000 של מיקרוסופט או שיש משהו אחר עדיף? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.