ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מדבר על מדפסת מסוג HP DESKJET 3325. הבעיה היא שאני מנסה להדפיס, האור במדפסת מאותת והמדפסת לא מצליחה לקחת דף מערמת הדפים. הקטע המוזר הוא, שאם אני שם דף בודד בערמת הדפים, היא כן מצליחה לקחת אותו ולהדפיס. אשמח לעזרה, אני די מיואש וכבר חושב לקנות מדפסת חדשה... תודה
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת רשת טובה, לייזר צבעוני כמובן. כמה שאלות. יש מדפסות wireless יש כאלה שיודעות להתחבר ל2 רשתות אלחוטיות? אשמח לקבל חוות דעת לגבי הדגמים האלה, מה עדיף? או אם יש הצעות נוספות... Xerox Phaser 6180N ttp://www.logisticlaser.co.il/ProductDetails.aspx?pid=732 HP 2600n http://www.tonernet.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=83 HP LASERJET 2605DN http://comtop.co.il/aecommerce/c3059/18197.php 2605DTN HP תודה, דור
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
^ תתפלאו, אבל בבית האנשים משתמשים רק בטקסט (שחור). לפני כל הדפסה, אנו מכוונים על האפשרות "איכות טיוטה". שבוע שעבר המדפסת רשמה שהכחול נגמר- החלפנו ל-XL. לפני יומיים היא רשמה שהצהוב נגמר. הבעיה היא שהמדפסת לא מסכימה להדפיס בשחור אם צבע אחר נגמר. העניין הוא שאנחנו לא משתמשים בכלל בצבעים אחרים והמדפסת רושמת שנגמר הצבע. העניין הוא שהקופסאות הריקות באמת קלות מאד לעומת האחרות. יכול להיות שמחוסר שימוש הדיו נגמר נגמר? אני ממש מבולבל ממה שקורה פה. אם למישהו יש ידע שקשור לזה, אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דונגל של USB לIRDA שיוכל לקלוט לי תשדורת של שלט אוניברסלי מתקדם שיש לי בבית. השאלה היא האם הקליטה תיהיה טובה מספיק ? כי רשום שם שזה גג 1.3 מטר , הגיוני שזה ככה? אולי זה תלוי בשלט יותר מאשר במתאם ? השלט שיש לי בבית נותן טווח יחסית גדול של איזה 5 מטר. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם יש משולבת עם סורק אני מוכן להוסיף קצת. תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=19684 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=21020 ומה עדיף מבניהם? יש חברה שהעכברי הבלוטופ שלה עדיפים על מיקרוסופט ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מקלדת עם תאורה... חייב שיהיו מקשים בעברית ואם אפשר גם אלחוטית reclusa? g15?Lycosa? תודה
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=366763 מישהו שאני מכיר מחפש מדפסת לייזר צבעונית בזול. הביקורות עליה בזאפ טובות לא שאני ממש מחשיב אותן. ולכן אני שואל כאן עם מישהו מכיר אותן לאורך זמן של שנה בערך או קצת פחות? בעניין אמינות או שירות. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מחפש מדפסת חסכונית בעלת איכות בנייה טובה. רוב ההדפסות בצבע - מסמכים ומצגות - (פחות חשוב תמונות) תודה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יכול להיות שזה שייך לפורום משחקים אבל בכל זאת המשחק מגיע עם ההגה. בקיצור קניתי ב-BLACK FRIDAY את ה-G25 של לוג'יטק. ההגה מגיע עם rFactor. מניסיוני הקודם כשקונים ג'ויסטיק וכלול בו משחק, המשחק מלא. אבל המשחק מבקש הרשמה עם מספר סיריאלי. ונותן לשחק בו רק כדמו. אין שום מספר סיריאלי לא על העטיפה של המשחק ולא בשום מקום באריזה על האריזה וכל חוברת שמצורפת לעסק. אם מישהו שקנה את ה-G25 יכול לענות אשמח לתשובה תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי מקלדת חדשה אחרי 7.5 שנים עם אותה המקלדת. מיותר לציין כי התרגלתי לסידור של הישנה ושאני מנסה להתאים את החדשה שתפעל כמה שיותר כמו הישנה. בקיצור - ממש חסר לי כפתור קיצור למחשב שלי. שיחקתי קצת בהגדרות ואני לא מוצא איך אני עושה את זה... יש למישהו מושג?? אגב קניתי במסגרת המבצעים שיש השבוע - מצאתי איזה אמריקאי שגם חיפש לו מקלדת וקנינו את ה WAVE (אני) ו S510 (הוא) ב 349 - 175 שקל לכל אחד. [br]פורסם בתאריך: 30.11.2008 בשעה 22:03:23 טוב קבלו ביטולון - עשיתי קיצור דרך והפניתי אליו את אחד הכפתורים.עוד שאלה - יש דרך להקצות לכפתורי זום פעולה אחרת? מי לעזאזל משתמש בזום...? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות עכבר חדש אחרי מקרה לא נעים עם העכבר הקודם אני רוצה לדעת מה דעתכם על העכבר Microsoft Wireless Laser Mouse 5000 ובנוסף אשמח לקבל הצלצות לעכברים דומים בלא יותר מ200-220 שכן את העכבר הזה אני מצאתי ב160 שח תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 29.11.2008 בשעה 17:17:44 אף אחד לא מכיר את העכבר הזה?אז לפחות תתנו לי עכברים בסביבות ה200 שח
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ממה שראיתי אפשר לדווח פה על מבצעים שווים שלא ממש קיבלו הרבה חשיפה (רק בידיעות אחרונות עד כמה שידוע לי) בכל מקרה, יש ממחר (יום שישי, 28.11) מבצע דיי רציני באופיס דיפו, כל הציוד ההיקפי, בכל הקטגוריות - עכברים, מקלדות, מצלמות אינטרנט, רמקולים, אביזרים לנגנים, מחשבי כף יד, וניידים, דיסקים לצריבה וכרטיסי זיכרון - הכל 1+1, שזה דיי מטורף.. וגם עוד כמה דברים בנוסף: כל הניידים ללא מע''מ לחברי מועדון לייף סטייל ראשי דיו וטונרים ללא מע'מ סרטים מוזיקה ומשחקים 1+1 דיסק קשיח 1 טרה ב500 שקל במקום 750 (לא ידוע של איזו חברה, סביר להניח ורבטים) על כל נגני אפל רמקול בשווי 300 שקל במתנה פס2 ב750 שקל וזהו, הבאתי לפה את הדברים העיקריים זה דיי שווה בקטע של הציוד ההיקפי כי אפשר לבוא עם חבר …
-
- 37 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
ראיתי שיש ב2006 מאמר שזכה בו ה aqua3 מחיפוש קצר בגוגל ראיתי שאין שום חנות שמוכרת אותו והיחידה שהוא נמצא בא רשמה שהוא אזל. השאלה אם יש מקום שמוכרים אותו שאתם מכירים? ואם לא אז על מה אתם ממליצים שקיים בישראל? יש לי עכבר לייזר G9 ופד QCK ששחוק כבר..
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתארגנת קבוצת קנייה למעמד איכותי להגה. אני אצטט את הפרטים ומי שעוניין שיכנס ללינק למטה, שם מרכזים את ההזמנה: המינימום כמות היא 4 סטנדים שמתאימים לכל ההגאים של Logitech מלבד הדגם G25 והמחיר הוא 100 יורו כולל משלוח לארץ!!! (יש לקחת בחשבון סביב ה-30% מיסים) 100 יורו זה מחיר נמוך יותר מהמחיר באתר שלו.(אני מוכן לדאוג לכל ענין השחרור מהמכס) הלינק לסטנד של ההגה הוא http://www.wheelstandpro.com/ כמובן שהמחיר מותנה בהזמנה של 4 יחידות ביחד, אני מבקש שרק חברה רצינים שרוצים לקנות יגיבו לשרשור. בהצלחה --------------------------------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, כל מי שחובב את הז'אנר ושמשתמש בהגה ולא בג'יסטיק רגיל, מכיר את הבעיה …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי פה באתר חוות דעת חמות על Wave וברשת יש חוות דעת טובות מאוד על ה-G15. למישהו יש נסיון עם שתיהן כדי להגיד מי מהן מומלצת יותר והאם ה-G15 שווה את המחיר מלבד ה-LCD שלא משמעותי לי יותר מידי?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אשמח להמלצות גם ל-200 ש"ח וגם ל-300. תודה.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי, האם יש מדפסת לייזר צבעונית זולה ששווה משהו? אני רוצה להחליף מדפסת דיו זקנה, וחשבתי שאולי עדיף לקנות כבר לייזר ולחסוך דיו השאלה, האם יש לייזר זולות בצבע שהם לא בזבוז כסף (וגם שהטונר שלהם לא יותר יקר מדיו) בעקרון חשבתי עד 600 ש"ח, אבל אפשר לחרוג קצת. תודה
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
נראה לי השילוב המושלם בין עכבר ומקלדת בסט למשחקים לא ? http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/4677&cl=US,EN שמעתי שהMX1100 עכבר מצוין לפחות כמו הMX1000 ולWAVE יצא שם מצוין בפורום כאן. מישהו יודע כמה זה צפוי לעלות בארץ ? לא מצאתי את הסט הספציפי בשום חנות באינטרנט, רק את הסט WAVE הקודם.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מנסה את מזלי כאן - לא בטוח שתהיה לי תשובה. אני מחפש למשרד שלנו (כמה אלפי הדפסות בחודש) מדפסת חלופית. כרגע אנחנו עובדים עם לייזר משולבת של גסטטנר בעלות של כמה מאות שקלים כל חודש כ"חבילת שירות". זה נהיה קצת יקר בהתחשב בכך שבמהלך השנתיים שיש אותה לא נזקקנו לביקורי טכנאים אלא רק החלפות טונרים פעם בכמה זמן (בכל זאת, מדפסת איכותית). עכשיו אנחנו שוקלים אם להמשיך איתם, לעבור למדפסת+חבילת שירות של חברה אחרת או בכלל לקנות מדפסת טובה במיוחד ולהתמודד עם רוב הבעיות לבד, חוץ מתיקון אפשרי פה ושם. מכיוון שאני סומך על החבר'ה בפורומים האחרים באתר, באתי גם לפורום הזה. תנו עצות, מהנסיון שלכם. אם יש לכם המלצות על מדפסות ספציפיות זה גם טוב. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
עריכה: מישהו יודע למה גם שאני משנה מקשים במשחק אז עדיין יש לי מעגל משותף? אשמח להסבר קטן על מעגלים משותפים ותשובה לשאלה שלמעלה.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
HELP. נמאס לי :\ אני לא יודע מה לקחת. כמו שרשמתי בכותרת, התקציב שלי הוא עד 1000 שח לשניהם, לא אגורה מעבר, מעדיף אם אפשר לסביבות ה-800. כרגע יש לי MX510 ( שאני מאוד אוהב ) ומקלדת MS DIGITAL MEDIA PRO ( שאני גם מאוד אוהב ). עכבר: חשוב לי נוחות עבודה לאורך זמן. אני כבר לא משחק כמו פעם, אבל עדיין - חשוב שיהיה שני כפתורים רגילים + אמצעי על גלגלת + BACK,FARWARD. מקלדת: משענת לכף יד. מבנה גי'נרי יחסית. אין מגבלת גודל. כפתורי מולטמדי בסיסים ( או אופציה לשים אותם בכפתורי מאקרו), חשוב שיהיה VOLUME בצורה נוחה, עדיף גם CALC, MY COMP וכו'... (מפתיע שיש את זה במקלדות רגילות ולא בכל היקרות). סטים: אני בעקרון יושב בסלון מול מסך מחשב ומסך LCD TV 32", החברה שונאת כבלים, אלחוטי זה בונוס מבח…
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אני נאלץ להפקיר את הDAS האהובה שלי כי היא רועשת מדי והחברה רוצהלהרוג אותי כל פעם שאני מקליד. אז היא מוכנה לקנות לי מלךדת חדשה. השאלה היא מה עדיף, הWave או הG15, תקציב לא משנה במקרה הזה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה שלי, מנהלים אם לא אשמח אם תוכלו להעביר לי את הנושא לפורום המתאים אני קניתי לפני כמה חודשים טלויזיה מארצות הברית ונתקעתי איתה כי היא לא קולטת את השידורי PAL של הארץ הבנתי מחבר שאני יכול לקנות כרטיס טלויזיה לחבר דרכו את הממיר של HOT שיש לי בחדר ומהכרטיס טלויזיה להעביר ל-LCD שקניתי בחו"ל עכשיו קודם כל אני רוצה לדעת אם זה בכלל אפשרי... האם הכרטיס יודע להמיר אותות מ-PAL ל-NTSC? אם כן, כמה הוא יעלה בערך? מעבר לכך אני משתמש בווינדוס וויסטה 64 ביט... אז אני אשמח לדעת אם אני יכול להשתמש בתוכנת המדיה סנטר שבאה עם מערכת ההפעלה מקריאה ברפרוף בהיסטוריה לשאלה שלי ראיתי שצריך שלט מסויים שיעבוד עם התוכנה הזאת, ויש איזשהו עניין עם שידורים וט…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-