עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. תקציב כאמור בסביבות ה500..

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by yosda-boy,

אני מקבל הרבה חופשות מהעבודה בזמן האחרון, ואני מחפש מקלדת לגיימרים תקציב בילתי מוקבל.

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by xlSnaK,

אני רוצה לקנות מדפסת ורציתי לשאול כמה דברים: 1. מה עדיף מדפסת לייזר או הזרקת דיו רגילה 2.האם במדפסת לייזר לא צריך להחליף כלום אף פעם או שנגמר משהו כמו הראשי דיו 3.אם אפשר אז המלצות למדפסות לייזר שמדפיסה מהר וצבעוני עד 600 ש"ח תודה D:

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  4. Started by rroonnii,

בסכום של 350 -שח בערך. לא אלחוטי. העיקר שזה יהיה הכי טוב למחיר בשביל משחקים [משחקי רשת כמו -Battlefield 2142] נוח ודיוק לעכבר. אני מבין שעדיף לשקיע יותר על עכבר מאשר מקלדת [אין לי שימושים בכל מיני כפתורים,העיקר שהמקלדת תיהיה נוחה ומגניבה בצבע שחור]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by jackhammer,

KVM נועד לחבר סט אחד של מקלדת+עכבר+מסך ליותר ממחשב אחד כדי לשלוט על יותר ממחשב אחד נכון? אז אני רוצה לחבר למחשב אחד 2 סטים ושהמוצר הזה יתן לי לבחור באיזה סט להשתמש בכל רגע נתון. יש דבר כזה? או אולי להכין משהו עם איזה מדריך DYI? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by bigbosf,

שלום חברים דוד שלי משגע אותי שיש אפשרות (ככה אמרו לו) , שכאשר מגיע פקס הוא יכול לראות קודם את הפקס במחשב ורק אם מתאים לו אז להדפיס (במקום סתם לבזבז דיו ודפים). יש חיה כזאת ? תודה רבה

7. תחזיקו את שני ה SHIFTים לחוצים, ותקלידו את המשפט הבא: the quick brown fox jumps over the lazy dog תעלו לכאן את מה שיצא לכם בצירוף הדגם של המקלדת. מקלדת חרא של טיאק : HE QUIC BROWN OX UMP OVER HE Z OG מקלדת LOGITCH WAVE (חוטית) חדשה: HE QUIK BROWN FO JUPS OER HE LA DOG

• 123 תגובות
    • 18.9k צפיות
  8. ערב טוב! אני מחפש כרטיס טלויזיה שיהיה אפשר לחבר אותו לHOT. מה כדאי לרכוש? תודה.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעונין לחבר סט מקלדת ועכבר למחשב HTPC בסלון שמיועד לסרטים ולמשחקים. יש לי מחשב חזק עם כרטיס 8800 ומלבד הסרטים אני רוצה גם לשחק. מבקש את המלצתכם לסט אלחוטי טוב למרחק של כ5 מטרים. באותה הזדמנות ארצה גם המלצה ל2 GAMEPAD אלחוטיים לאותו מחשב ולאותו מרחק. תודה מראש מנו

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by Drek Boy,

אני מעוניין לקנות הגה מירוצים אבל לא משהו סו הדרך... במחיר סביר וזול יחסית... על מה אתם ממליצים לי?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  11. היי אני רוצה לקנות עוד עכבר של רייזר (אוהב את רייזר, לא מוכן לחשוב על דברים אחרים). העכבר יהיה יותר למשרד, והרייזר DEATH ישאר בבית (או שאחליף בינהים). בכל מקרה, מתלבט לגבי מה לקנות, האם לקנות שוב עוד DEATH אחד, או משהו אחר? הצעות בבקשה? מבחינת מחיר, לא ממש משנה, מ200 ועד 400 אין בעיה (כלומר כל עכבר של רייזר בא בחשבון)

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  12. Started by Xilver,

כשאני לוחץ על "סריקה" שומדבר לא קורה, כשאני לוחץ על scan picture דרך הHP Director זה טוען ואומר לי שאי אפשר לבצע את הפעולה כי תוכנה אחרת משתמשת בהתקן. "another program already has control of the device". אני לא מבין למה, כי אין שום תוכנה שפועלת ברקע, זה מראה את השגיאה גם אם רק עכשיו הפעלתי את המדפסת.

13. Started by ICblood,

שלום לכולם, אני זקוק לביתי למדפסת פקס וסורק, והייתי מעוניין במכשיר אחד אמין שיישלב את שלושתם, כמובן שאם יותר מומלץ לפצל זה אפשרי. השימוש יהיה לשימוש ביתי, ונפח ההדפסה קטן. אך אמינות היא ערך עליון. אני מעוניין שהמכשיר יחזיק מספר שנים, עם מינימום תחזוקה. בתודה איגור

14. שלום, אני משחק מידי פעם ויש לי כרגע מקלדת אל-חוטית של מיקרוסופוט שעושה המון בעיות. אני מחפש מקלדת (רצוי אל-חוטית ומולטימדיה אבל לא חובה, העיקר שתהיה טובה), התקציב עד 200 שקל (אפשר פזילה קטנה של 20 שקל) תודה, איתן.

15. Started by roadrunner,

שתיהן פחות או יותר באותו מחיר, אין לי מושג לגבי עלויות מחסניות דיו, אודה לכם אם תמליצו/תזהירו אותי .

16. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אבא שלי טס לחול עוד שעתיים, וחשבתי אולי הוא יוכל להביא לי שלט XBOX 360 מאמריקה. את השלט אני רוצה לחבר למחשב. צריך מתאם? לשלט החוטי או האלחוטי? כמה זה יעלה בערך באמריקה? את המתאם אפשר להשיג גם בארץ? תודה לעוזרים! אלון

• 25 תגובות
    • 5.1k צפיות
  17. היי חברים יש לי כרגע את הלוגיטק RX 250 עכבר חביב ופשוט ואני מחפש לקנות משהו יותר נוח ויוקרתי, חשבתי כמובן על אלחוטי אבל נבהלתי קצת שראיתי שבכל החנויות עכברים אללחוטים נמכרים ללא"בית" אלה מתחברים עם משדר USB כזה ושהסוללות נגמרות צריך להחליף אותן. יש לי בבית את ה MX LASER של לוגיטק הוא אחלה אבל מחובר במחשב השני קצת כבד גם הייתי אומר. אשמח לשמוע מה תוכלו להציע לי תודה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  18. אהלן.. באתי כדי לקבל המלצה על מדפסת משולבת ש: משולבת עם פקס שיהיה אפשר לבטל את הפקס כי יש כבר אחד, או מדפסת משלובת בלי פקס.. הפעם האחרונה שרכשתי מדפסת הייתה שסדרת ה 900 של hp יצאה ואז היא הייתה הטופ אז.. זה קצת דחוף להיום תודה מראש, אור אה, וחשוב גם שתהיה דיי חסכונית כי אנחנו מקבלים הרבה פקסים

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  19. שלום לכולם, קניתי גיימפאד חדש, דגם rumblepad 2 וניסיתי אותו עם משחקים כמו COD 5 וWOW (אני יודע שאלה לא משחקים שבאמת נח לשחק איתם, אבל זה מה שיש לי על המחשב בינתיים..) וזה לא זיה את השלט! איך אני יכול לשחק עם השלט גם במשחקים החדשים? תודה לעוזרים! אלון עריכה: אני יכול לעשות ששלט יוכל לשמש גם כעכבר? אם כן איך?

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  20. Started by Omry,

שני עכברי הגיימינג האיכותיים ביותר שניתן לראות כיום בשוק. הרייזר עולה 80$ בעוד וה-G9 עולה כ-100$. חוץ מהבאנדל העשיר איתו מגיע ה-G9, אילו עוד הבדלים קיימים בין העכברים, כך שיצדיקו את הפרש ה-20$? העובדה שהרייזר הוא 4K DPI בעוד והלוג'יטק הינו "רק" 3.2K DPI גרמו לי קצת לפקפק במחיר ה"אטרקטיבי" של העכבר של לוג'יטק. דעות?

• 35 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by cateye,

שלום, אני מחפש סורק לרופא שיהיה פשוט קל לתפעול ונוח, כדי לסרוק את כל המסמכים שהוא מקבל. יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 16.4k צפיות
  22. או שיש עכבר אחר שעדיף עליו..? קראתי פה שהוא נחשב כהכי מומלץ זה נכון? איפה אפשר להשיג אותו במחיר הכי נמוך?

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by gaf,

שלום רב, איזה סורק כדי לי לקנות? אני מחפש סורק זול, שימושים - סריקת מסמכים, עבודות, תרגילים. משהו פשוט, לסטודנט. שימוש לפעמים (אולי פעם בשבוע), לא מסיבי. מחירים ראיתי בזאפ מתחילים מ- 300 בערך. יש משהו יותר זול וכדאי? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gchw,

מה אתם אומרים על האיכות שלהן? אני מדבר על מדפסת ביתית פשוטה. זה נכון שהם מייצרים את המדפסות של זירוקס? ועוד שאלה: האם הדרייבר שלהם תומך בדופלקס ידני בעברית? (בהדפסה שלא מוורד)

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  25. Started by dror_gh,

שלום. סליחה על הבורות. אני בעיקרון די מתמצא בכל העניין של המחשבים אבל על DPI לא שמעתי וראיתי שהרבה פה מדברים על זה. עשיתי חיפוש פה בפורום אבל לא מצאתי תשובה. רציתי לדעת מה זה בדיוק DPI ואיך זה משפיע בפועל? בקיצור, קצת פירוט יתקבל בברכה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים