עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by k_700,

המושב שלי נתון לנפילות מתח רבות, במיוחד בבית הזה נשרפו כבר כמה מחשבים מנפילות מתח. החלטתי לבדוק כמה עולה להשקיע באל פסק בשביל המפרט הנ"ל: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2290 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4-D 820 ¤ 1 PQI DDR 1024MB 400MHZ 600 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1500 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLACK 400 ¤ 1 OCZ PS 450W ATX MODSTREAM ספק כוח CREATIVE SBS 240 70 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 235 ¤ 1 הארד דיסק 160GB SATA II 7200RPM 8MB צורב NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 פאנל AeroCool GateWatch Black ראיתי פה באשכולות אחרים שהספק כוח חשוב לזה אז סימנתי אותו. שיהיה משו זול וטוב.

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by nadav275,

שלום צריך המלצה לאל פסק שיחזיק עד 3 מחשבים (למשך 3 דקות או משהו... אם אפשר יותר מה טוב...) קונה מארה"ב אז תמליצו מה כדאי הבנתי שהמחירים שם לזה נמוכים משמעותית נדב

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  3. שלום אני זקוק להמלצה של אל פסק איכותי עד מחיר של 350 שח בנוסף רציתי לשאול אתכם שאלה אם לדוגמא אני משאיר את המחשב דלוק בלילה ובארבע בלילה יש הפסקת חשמל האם האל פסק יכבה לי את המחשב באופן אוטומטי כך שלא יפגע בו או שהוא פשוט ימשיך לעבוד כמה דקות ואז יפול כרגיל? תודה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Axel Foley,

אני צריך בבקשה המלצות לאל-פסק שיחזיק את המערכת שלי (ראה מפרט) תודה לכולם והאם 700V יספיק?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  5. Started by אוריפ,

שלום! בזמן האחרון יש לי נפילות מתח מעצבנות בבית! הגעתי למסקנה שאני אקנה אל פסק טוב שימנע מהמחשב ליפול כל נפילה כזו של חשמל. הדרישות שלי הם כך: 1. עדיף של חברת ADVICE כי היא גם ישראלית (ישראל קונה כחול לבן... ;D) וגם כי שמעתי שהיא טובה מאוד. 2. הספק צריך לעמוד בדרישות הנ"ל: 3. מודם ADSL שחור של אלקטל. מחשב שפועל מספק 420W של TT (אולי 480W פשוט עדיין לא קניתי את הספק). אם אני צריך לפרט את כל המפרט תגידו. מסך 17" LCD. מדפסת וסורק הם בגדר "אם ישאר כסף נגבה גם אותם"... זאת אומרת קודם כל אני צריך ספק שיענה על דרישות 1-3 ואם המחיר יהיה סביר (זה אני אחליט לאחר ההמלצות שלכם) אני אולי אקח אל-פסק חזק יותר בשביל המדפסת והסורק. אז מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by yitzikah,

הי, הייתי רוצה לקבל המלצה לאל פסק. קודם כל מה ה VA שאני צריך ואח"כ המלצה על יצרן ספציפי. אז ככה, מבחינת הצרכים אני מעוניין באל פסק יותר כמגן מפני ברקים+קפיצות מתח על מנת למנוע נזק לחומרה, כלומר אני יכול להסתפק גם בזמן עבודה שיש הפסקת חשמל של 5-10 דקות, רק בכדי לכבות את המחשב בצורה מסודרת (לא מתכוון לעבוד בזמן הפסקת חשמל). לגבי הציוד שיש לי: - מחשב חדש שקניתי לפני כחודש בעל ספק 500W , מעבד Intel Core 2 Quad cpu q8200 2.33GHz - מסך samsung p2350 לפי נתוני יצרן צורך 40W במקסימום - מדפסת משולבת lexmark x5650 (נדרשת הגנה בלבד) השאלות שלי: 1. כמה VA אני צריך? ראיתי דגמים של 350,500,650 ואף יותר? איזה מהם? למה ומה החישוב? 2. יצרן מומלץ? היה לי בעבר את Advice אבל הפלסטיקה של …

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  7. Started by liortash,

היי, המקלדת הנוכחית שלי - logitech אלחוטית רגילה - מתחילה לשבוק חיים. בדקתי קצת ברשת ונתקלתי במקלדות המכאניות - דבר שנשמע דיי מפתה. ממחקר קצת על הסוויטצ'ים, אני חושב שיתאים לי סוויטצ' חום - אני מבצע הקלדה מרובה [תכנות, כתיבת מסמכים], אבל לפעמים גם משחק ב-FPS. חשוב לציין שאף פעם לא התנסיתי במקלדת מכאנית, לכן יכול להיות שאני טועה, אז אני פתוח להצעות. השקט כן חשוב לי, ולכן אני לא מעוניין בסוויטצ'ים כחולים. התקציב שלי הוא באיזור 400-500, אבל מוכן לחרוג מעט אם זה שווה את זה. ראיתי את המקלדת K70 של קורסאייר - אבל אין אותה בארץ ואני לא מוצא מקום בחול להזמין אותה ממנו [לא התנסיתי בAMAZON]. אשמח להצעות והמלצות, תודה רבה, ליאור

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי, אני משחק בסימולטור טיסה קרבי הנקרא Dcs (digital combat simulator) למי שמכיר. אשמח לקבל המלצה לג'ויסטיק איכותי למחשב.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by jepe,

מחפש גוייסטיק(גיים פאד) למשחקים כמו PRO 10 GTA4 DIRT 2 וכו'... יש המלצות למשהו טוב בתקציב הזה?

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  10. Started by A_D,

הייתי רוצה שתמליצו לי על ג'ויסטיק עד 400 שח. הייתי רוצה לקנות ג'ויסטיק ראיתי כל מיני והיה כתוב עליהם FF מה זה ?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  11. Started by Zeev86,

היי אני צריך המלצה לג'ויסטיק חדש. יש לי אחד ממש ישן של מיקרוסופט בשם sidewinder, ולרגל יציאת IL-2 Sturmovik בסוף השבוע אני רוצה להתכונן ולהתחדש בג'ויסטיק חדש. הצלצות? (:

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יו.אני צריך המלצה לגויסטיק איכותי במיוחד עבור המשחק הנ"ל.המלצות יתקבלו בברכה.אין תקציב משוער כי אני לא מאמין שזה הוצאה גדולה מידי.

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by Pro_2004,

הי אני מעוניין להשלים את חווית המשחק שלי עם ג'ויסטיק לטיסה במקום המקלדת (אני מקווה שאיתו אני אצליח להטיס) אני יודע שLOGITECH הם הטובים בתחום אבל אשמח גם להיווכח אחרת התקציב כרגע פתוח ללא מגבלה, אם אפשר המלצות ממי שסימולטורים זה בנשמה אצלו -- אני פתוח גם להזמנות מחו"ל לדברים שאין בארץ תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by max_cool,

במקרה הגיעו לידי 500 שקלים ואני רוצה לקנות איתן ג'ויסטיק רוטט ואם פידבק או איך שקוראים לזה , אני אשתמש בו למשחקי סימולטורים בעיקר אם מנוע פיזיקלי כמה שיותר מציאותי ואותנטי ולכן אני זקוק לג'ויסטיק שיביא לי תגובה כמה שיותר מציאותית.

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  15. אהלן,הידית משחק שלי-SAITEK חדלה לעבוד פתאום,ולכן אני זקוק להמלצה לחדש.חשוב שיהיה נוח ואם יש רוטט אז מה טוב. תודה.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  16. אני מחפש מדפסת משולבת למטרת הדפסה פשוטה , עבודות בית ספר וכו' לא משהו מקצועי המחיר המקסימלי הוא 350 שח' .. ! אני מתלבט בין הדגמים הללו : EPSON STYLUS CX4300 HP DeskJet 2180 All in One LEXMARK X1290 Canon PIXMA MP160 אודה למי שימליץ ויסביר יתרונות וחסרונות , האפסון מגיעה עם 4 ראשי דיו !! האם זה יתרון או חסרון ?

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  17. Started by BOKIT,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם כדאי לי לדעתכם לקנות מקלדת מסוג Logitech classic (http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=261&ArticleID=249&Page=1) ואם לא, אז על מה אתם ממליצים? הדגש שלי הוא אך ורק על נוחיות.. (אהה וגם שלא יהיה יותר מ100 ש"ח) בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  18. Started by nosterdmus,

שלום אנשים. אני זקוק לסט אלחוטי איכותי. אחרי בירור קצר התמקדתי על 2 סטים שנראים לי כתמורה הטובה ביותר - במידה ויש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע. אלו 2 הסטים: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2162,CONTENTID=12130 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2162,CONTENTID=10709 כרגע אני נוטה לכיוון ה 3200 אך אשמח לשמוע מה דעתכם.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by Void,

אז ככה... יום שישי האחרון קרה לי קטע לא נעים עם הספק (הג'נרי) שלי, היה לי ריסט פיתאומי ובהדלקה הראשונה התחיל לצאת עשן מהמחשב ,ישר כיביתי את המחשב והיצטערתי על הרגע שרכשתי ספק ג'נרי ולא השקעתי מספיק כסף ומחשבה בספק אייכותי שהיה מונע הכל מהתחלה! כל האנשים שמתכננים ליקנות מחשב חדש בקרוב ומתלבטים אם להשקיע כסף בספק (אני מדבר על מערכות של אפילו 3000 שקל שזה הרבה כסף) או להשקיע בכרטיס מסך יותר חזק תעשו חושבים טוב טוב כי הספק זה מה שמחזיק לכם את המחשב זה מה שמגן על כל הרכיבים היקרים שהשקעתם בהם את מיטב כספכם. אם צריך(וכאלה שמשקיעים 5000 שקל במערכת אני בטוח שיוכלו להשקיע עוד 300-400 שקל) אז תקנו ספק טוב שאתם סומכים עליו תבקשו אפילו המלצות בפורום פה כי לא חסר אנשים טובים שיעזרו…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  20. אני מחפש עוזניות בעיקר למשחקים אבל גם לאיכות טובה למוזיקה ועם מיקרופון איכותי. נדלקתי על עוזניות אלה של- Logitech http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=8191&cID=690 או יש גם את אלה Fatality של- Creative http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=8161&cID=1051 מה אתם אומרים, מה יותר טוב ? האם יש עוזניות יותר טובות משנים אלה בתקציב של עד 300 שקל פחות או יותר ? איך המקלדת הזאות של- Logitech http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=1855&cID=439 האם נוח לשחק במשחקים עם כפתורים נמוכים ? האם יש חסרונות במקלדת הזאות ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש עכבר ומקלדת חוטיים בתקציב של עד 600 ש"ח. אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה ולפעמים למשחקי רשת. לאחר שערכתי חיפוש בנושא באינטרנט חשבתי לרכוש את המוצרים הבאים: מקלדת: Logitech G15 Gaming Keyboard עכבר: Logitech G5 Laser Mouse האם יש לכם המצלות למוצרים אחרים באיכות דומה? אולי יש סטים טובים של עכברים ומקלדות? בתודה מראש, Humpo

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  22. שלום חברים! רציתי לדעת איזה עכבר כדאי לי להביא (בעיקר בישביל מישחקים מגוף ראישון לדוגמא:battelfield 3,mw3,ואולי rage חח...אבל לא רק...) יש לי 4 אופציות : Cyborg R.A.T 3 Razer DeathAdder 3500 (Razer DeathAdder 3.5) SteelSeries Xai RUSE Edition עם תוכלו לעזור אני אשמח וגם אם אפשר לדעת מה ההעדפה השניה שלכם למקרה שלא יהיה להם במלאי. וגם אם אפשר ייעוץ לגביי רמקולים למחשב במחיר עד 500 שח למטרת מישחקי מחשב וסרטים חשוב שיהיה 4 רמקולים כי אני תולה אותם ועוד יותר חשוב זה שהסאב יהיה חזק בישביל החוויה של המישחקי מחשב... מה שעוד חשוב לציין זה שאת העכבר אני קונה ברשת pcgames ואת הרמקולים בדיוטי פרי יש שם חנות של באג עם אני לא טועה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם מחפש גוייסטיק למטרת סימולטור בעיקר טיסה אזרחית תודה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by 246810,

אני רוצה לרכוש ג'ויסטיק למחשב ואני מתלבט בין Rumblepad II Logitech והLogitech ChillStream for PC Logitech מה אתם מציאים לי לקנות

25. Started by Styx,

אני מחפש גיימפאד (לשחק פיפא וכאלה בעיקר) למחשב טווח מחירים עד 300 ש"ח ראיתי את הרייזר אונזה(Razer onza( איך הוא?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים