עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by jj516,

יש לי IPAQ חדש ואני לא יודע איך אני עושה שם REBOOT או SOFT RESET איך שהם קוראים לו, יש למישהוא מושג?

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  2. שלום בעוד כשבוע אני עומד לקבל את המחשב החדש שלי למרות שהמוכר המליץ על מקלדת ועכבר אופטיים רגילים לקחת סט אלחוטי של מייקרוסופט..השאלה שלי היא האם העכברים והמקלדות האופטיים למינהם פולטים קרינה ברמה גבוהה שהיא מסוכנת? או שאין סיבה לדאגה. אשמח לתשובה בקרוב תודה. נ.ב-עוד שאךה שמטרידה אותי אני יושב כאני יושב כ10 שעות ביום מול מסך הCRT שלי האם זה עושה לי נזק כלשהו בגלל הקרינה העצומה? אני מרגיש שעייני שורפות בצורה מטורפת..

• 6 תגובות
    • 8k צפיות
  3. היי לכולם. השבוע הגיע אליי מאיביי עכבר גיימינג שעלה לי 19 ש"ח בלבד. אני חייב להגיד שהוא ממש שווה. איכות הבנייה שלו טובה מאוד והוא גדול, כך שמתאים לבעלי ידיים גדולות. בעל 8 כפתורים שפועלים באופן מיידי ללא דרייברים ובעל תאורת לד. יתרונות: זול, גדול, מואר וללא דרייברים חסרונות: כבל קצר ואי אפשר לשלוט על הצבעים המתחלפים. גם בסרטונים שראיתי עליו ביוטיוב אומרים שהוא מרגיש כמו עכבר ב-50 דולר ולא ב-5.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. מה שנאמר בכותרת. אני מעוניין לקנות את הIM 3.0 שמיקרוסופט שיחררו מחדש לפני כשנה, אבל חיפושים ברשת אחר חנות מחשבים או ציוד משרדי ישראלית המוכרת אותו העלו חרס. אם מישהו יודע במקרה היכן ניתן לקנות בארץ...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by jeyjey,

לצורב מתחברים שלושה כבלים: IDE, מתח וכבל דק כזה שהקצה השני שלו מתחבר ללוח אם אם אני לא טועה בשביל מה הכבל הזה?

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by FatherBoard,

למה טוב חיבור הפייר-וויר? אני לא רואה שום מוצרים שזקוקים לו. אז למה בכל זאת יש לו כזה ביקוש?

7. Started by igas,

יש לי מצלמה של חברת -Dynamode וגירסה - vga model : M6215 הבעיה : כשאני סתם מצלם את עצמי ( לא מצתלם מסתכל על המצלמה והיא מראה אותי ) אז ... זה נורא איטי כל תנועה שאני עושה זה לוקח זמן ... המצלמה עלתה בסביסות 350 ש"ח מה לעשות ?!?!?

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  8. Started by g_s,

בתקציב עד 500 ש"ח המערכת היא amd 64 3000+ s939 msi k8n neo4 platinum gigabyte 6600gt צריך שיהיה כמה שיותר מאוורר והרעש לא מפריע לי תודה

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  9. שלום, רציתי לקנות מקלדת ועכבר חדשים סוף סוף ואני מוכן להשקיע נגיד 400 שקל אז בבקשה תעזרו לי למצוא משהו שיתאים לי ויהיה טוב המטרה של המקלדת ועכבר זה לגיימרים

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  10. Started by yellow acid,

אז ככה, אני פחות מחפש את ה"גאג'טים" וכל מיני עזרים לגיימרים, המטרה שלי זה שיהיה יותר קל ללחוץ על הכפתורים. אני צריך שיהיו לי כפתורים בעיברית, ורצוי מאד מקש אנטר גדול ומקש באקספייס גדול במחיר הכי זול שאפשר. תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by sambusak,

לפני זמן מה רכשתי MINIDISC N707 (לפני הופעת הביקורת...) מארה"ב. לאמיתו של דבר אני מרוצה ממנו מאד. אבל חשבתי, שמכיון שיש למכשיר כבל USB, למה שלא יהיה להתמש בו בתור כונן נייד או גיבוי? מישהו יודע על איזה תוכנה שיכולה להשתמש במינידיסק ככונן דאטה? תודה.

12. Started by shilok,

שלום רב. לפני מספר חודשים התוודעתי לכך שיש מקלדות מוארות למחשבים נייחים. אני מחפש מקלדת מוארת איכותית, עם מקשים בעברית ואנגלית. עדיף זול. במידה ואין, אז אני אקח הכל. תודה רבה מראש (-:

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Iv0ry,

http://ksp.co.il/?select=.1215.&list=1&sort=2&glist=0&uin=24286&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by WHITE_ZOMBIE4,

קניתי אותה בחו"ל בלי מכס במחיר של 1700 ש"ח http://www.pch.co.il/docs/pd-1645479750.htm מה אתם אומרים? הייתי יוכל לקחת גם 5 מגה פיקסל במחיר של הp72 בארץ אבל בסוף לקחתי את זאתי כי חשבתי שהיא מספיקה לי

15. אני אמור לקבל במתנה מצלמה דיגיטלית ;D ואמרו לי לבחור בין ה hp320 לבין ה umax 460 ??? אני יודע שזה לא צאט אבל אני זקוק דחוף לעזרה.... תודה חברה

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by מישה,

אני מחפש דרך לשלוח פקס, יש לי בבית קו של בזק, עם חיבור ADSL ( מודם ADSL USB Rotal ALE070 ) אני לא מעוניין ששליחת או קבלת הפקסים תפריע בדרך כלשהי לגלישה באינטרנט יש לי גם רשת ביתית שאני לא רוצה שתנותק או תופרע מסיבה כלשהי אנא העירו כאן הערות אם עלולה להתעורר בעיה כלשהי. תחילה חיפשתי מכונה משולבת שתכלול סורק ופקס ( מהמדפסת לא אכפת לי ) אך בחנות מסויימת המליץ לי המוכר שלא לקנות מכונה משולבת משום "שמכשירים מהסוג הזה מאיטים את עבודת המחשב" יש לי מחשב P4 2.53GHz עם 768 MB ראם (DDR) אני בספק עד כמה שזה יאיט את המחשב שלי, אבל בכל אופן. מה שמעניין אותי בעצם זאת האפשרות לשלוח ולקבל פקסים, ולסרוק תמונות ומסמכים. היום במקרה ראיתי שניתן לשלוח פקס איכשהו דרך הסורק, זאת א…

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  17. Started by kobibo,

מה ההבדלים בין התקן הקודם לתקן החדש v.2.0 ? האם התקן הישן יותר פחות טוב ? אני מתכוון לרכוש את המארז Antec 3700BQE שהספק שלו בתקן הישן יותר.

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  18. היי אני מבקשת לקבל המלצה לעכבר איכותי אבל לא יקר שלא לומר זול דרישות: 1. נוח טוב ואיכותי אבל לא יקר. תקציב: פחות מ- 100. עדיף הרבה (הרבה?) פחות 2. מדוייק ברמה המשרדית (ומיועד למשרד). כלומר אין כל דרישה למשהו המיועד למשחקים. 3. האחיזה שלי היא אחיזת Palm. יש לי יד עדינה של בחורה אבל עכברים קטנים חמודים ועדינים אינם נוחים לי. דוגמה למשהו שכן היה מאוד נוח הוא למשל העכבר מהסט של לוג'טק MX3200 . לכן אני מעריכה שיתאים לי יותר עכבר המיועד (כנראה) ליד בינונית (אני צודקת?) 4. אני מעדיפה עכבר שיהיה ארגונומי ככל שניתן, אם אפשר ארגונומי ימני עוד יותר טוב. 5. עדיפות ל-USB (כמעט כולם כאלה היום, לא?) אבל מקסימום נארגן מתאם. 6. שלל כפתורים יתקבלו בשמחה אבל מעבר לשניים וגלגלת אני…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מה היתרונות של עכבר לייזר ואם יש חסרונות על פני עכבר אופטי?? לאחרונה רכשתי שני עכברים די זולים ב 100ש"ח ואני לא ממש מרוצה מהם מבחינת דיוק/רגישות תזוזה של הסמן במסך וגם הכפתורים עושים קליקים(רעשים) מעצבנים עכשיו אני רוצה לקנות שוב פעם עכבר חדש לאיזה נתונים טכנים אני צריך לשיב לב בקניית עכבר?- הרי איני יכול לפתוח כל עכבר בחנות ולבדוק אותו אני רוצה עכבר סביר/טוב גם לשימוש יומיומי וגם למשחקים אך איני רוצה לבזבז עליו הרבה עד 250ש"ח יש משהו מומלץ? נ.ב - שכחתי לציין אני עובד עם העכבר בלי משטח עבודה ,כלומר על שולחן עץ ואני רוצה להמשיך לעבוד בלי משטח עבודה ,שמעתי שעכבר לייזר מחייב משטח עבודה זה נכון?

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by neogod,

מה דעתכם על העכבר לייזר של מייקרוסופט ? האם הוא שווה 280 שקל? ואיך הביצועים שלו לעומת העכברים של לוג'יטק? וכל כמה זמן צריך להחליף סוללות?

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by omersh83,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14803 מעוניין לקנות אותה לדעת עם זה שווה או לא

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by FastJack,

שלום. אני צריך לקנות מדפסת משולבת. אני צריך שהיא תהיה חסכונית בדיו, ולא משנה לי מהירות ההדפסה (גם ככה אני מדפיס כמעט הכל במצב טיוטא). אם אפשר יותר זול מ350 אז עדיף. תודה.

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  23. Started by nutty,

האם עכברים אופטיים - טובים ???? האם יש להם בעיה עם משחקים???? אני רוצה לקנות עכבר חדש ויש נורא הרבה מבחר, אני רוצה לוג'יטק, ובמפרטים שלכם אתם ממליצים על - logitech mouseman optical וזה עכבר מאוד יקר!!! 300 ש"ח בשביל עכבר...למרות שהוא עכבר מעולה, מחירו לדעתי מוגזם ושאלתי היא : האם יש לו בעיות עם משחקים????

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  24. Started by sherlock1212,

צריך המלצה לגיים פאד איכותי, אין לי תקציב מסויים. רצוי שיהיה אלחוטי, ואם אין אלחוטיים טובים אז גם חוטי זה בסדר.

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by sessler,

הכותרת אומרת הכל. אני צריך ספק שיחזיק מערכת עם 6800GS בלי שום ספקות ובעיות. בבקשה כמה שיותר זול (אבל כמה שיותר איכותי).. אם אפשר אז לא לעבור את ה300. תודה מראש. ד"א, אם מישהו תריך לדעת אז יש לי מעבד 2.6.

• 6 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.