עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. כבר הרבה זמן שאני תקוע עם מקלדת שאני לא סובל (microsoft 5000), ואני ממש צריך להחליף אותה. לא קל לבחור מקלדת כי לא את כולן אפשר לנסות ובדרך כלל הנוחות מתגלה רק לאחר שימוש ממושך. אחרי שניסיתי את הWAVE המדוברת באיזה תצוגה לא התלהבתי כל כך ואין עוד המלצות חמות על מקלדות אחרות. מה שכן יצא לי לעבוד טיפה עם מקלדת של אימק, ואני חייב לציין שהיא מדהימה, זו חוויה שונה לחלוטין כל העיצוב של המקלדת שונה לגמרי ומאוד אהבתי את העיצוב השטוח מבחינת נוחות. אני די מעוניין במקלדת כזו ואפילו לא הייתי מתפשר וקונה את המקורית (למרות המחיר הגבוה) השאלה היא איך המקורית מתפקדת על פיסי? יש למישהו נסיון? והאם מישהו מכיר מקדלת בסגנון שתואמת פיסי? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by mmicha,

שלום לכולם, אני סטודנט ואני רוצה לקנות מדפסת לייזר שחור לבן, בעיקר לטקסט אבל גם שיהיה מסוגל להדפיס בקטן לצורך נוסחאות וכו'. התכונות שהכי חשובות לי הן: 1. מחיר זול עד 350 ש"ח או אולי קצת יותר אם זה יתן לי תוספת משמעותית כדאית. 2. מחיר הדפסה לדף זול, כך שכל טיונר יהיה מסוגל להדפיס 2500 3000 דף. 3. טיונר חלופי שקל יהיה למצוא (זמין), לרכוש, להחליף וגם לא יקר. 4. מוצר אמין שיודע לעשות את העבודה. 5. רזולוצית הדפסה עדיף מעל 600 על 600, לנוסחאות וכל הסימונים הקטנים סביבם שמאוד חשובים ולא זניחים וכו'. 6. עדיף גם שיהיה אפשר לחבר את המדפסת ברשת, ולא רק דרך USB אבל לא חובה. שני מוצרים שאולי מתאימים הם: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=479269 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=15…

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  3. Started by Lanzar,

ההגה שלי של שמלווה אותי כבר שנים מת אתמול ( יותר נכון שברתי אותו ) אני רוצה לקנות הגה חדש, לא יקר, עד 400 שקל רצוי שיהיה בפחות... מעדיף מאוד שההגה יהיה של לוג'יטק או מייקרוסופט ולא איזה זבל... ואם אפשר כמובן לינק לקניה... תודה

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by Curse,

רק של גיימרים?...

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  5. יש לי מדפסת HP PSC 1513 עם ראשי דיו 132 ו-136 מקוריים. איפה אני יכול להזדכות עליהם? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Ashand,

"מצאתי" כבל שהוא DVI ל-VGA עם מחבר של USB ...מישהו יודע למה הכבל משמש ולמה ה-USB נועד??

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by haimiko84,

שלום חברים הייתי רוצה את המלצתכם במדפסת משולבת עד 600 שקל עם אפשרות של חריגה. אודה לכם מאוד, חיים.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by Titan777,

אני יודע, יש המונים ת'רדים על פדים, עשיתי חיפוש וקראתי. רק חבל שלאף אחד אין את העכבר הנ"ל. אז אני מחפש פד גיימינג לעכבר שלי. גודל ממוצע של 20x20 פחות או יותר(המגירה הנשלפת של העכבר, רק שאני שם את הפד גם על החלק של המגירה הנשלפת של המקלדת כי זה יותר קרוב ואז יש קצת הבדלים בגובה ומרגישים את זה באמצע הפד) ראיתי שהQCK מיני ממש דק, נראה לי די 'פושט'... על זה כל הרעש והצלצולים? חבל שאין את הHEAVY בקטן. אז בקיצור, איזה פד יתאים? העכבר לייזר עם 1600DPI ורגלי טפלון כאלה אהה התקציב לא נראה לי להוציא 200 שקל על פד שגם ככה ההבדל בינו לפד שעולה 50 שקל יהיה 10% כי ביחד עם העכבר שקניתי זה יצא איזה מעל 600 שקל וזה כולה עכבר תודה.

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Curse,

תקציב 500 ש''ח הרכב רמקולים:5.1 של logitech בלבד

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by skydancing,

קיבלתי את המצלמה הזאת כמתנה מעבודה חרא של מצלמה אבל אני רוצה לשמש אותה כמצלמת אינטרנט אני חושב שאפשר אבל אני לא מצליח למצוא לה דריבר מישהוא יכול לעזור לי יש לי ויסטה X64 תודה רבה לכל העוזרים![br]פורסם בתאריך: 7.01.2009 בשעה 16:35:57 לא משנה דיברתי עם התמיכה שלהם והם אמרו לי שהמצלמה הזאת לא עובדת עם ויסטה 64BIT ובמקום נסו לדחוף לי מצלמה שכן עובדת!! כאילו שאני יקנה אותה!! איזה מצחיקים במקום להוציא דרייבר הם רוצים למכור לך עוד מצלמה תודה בכל זאת אפשר לנעול.

11. קניתי מדפסת DeskJet D2563 HP ויש לי בעיה. התקנתי את הדרייברים ואת התוכנה של HP. המדפסת מוגדרת וגם התוכנה של HP כותבת שהכל בסדר, אבל שאני מנסה להדפיס, לא משנה אם זה תמונה מהאינטרנט, מסך אופיס או כל דבר אחר, המדפסת רק לוקחת דף ולא מדפיסה. גם ה TEST שזה מדפיס שמגדירים את המדפסת לא הודפס. הדבר היחיד שהודפס זה דף alignment אחרי שהכנסתי את הראשי דיו. חשבתי שהמדפסת תקולה ולכן החלפתי אותה בחדשה אבל עדיין זה לא עובד! מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by מאור247,

יש לי מדפסת HP3920 ומשום מה הראש דיו שלי נסתם..(מלאתי אותו בדיו).....הכנסתי אותו למים חמים כמה שניות כמו שאמרו לי אבל עדין הוא סתום....יש למישהו פתרון להציע לי.???

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  13. שלום, קניתי מחשב נייד חדש. רציתי לדעת איזה עכבר עדיף לרכוש, אלחוטי או בלוטות'? השימוש השוטף הוא שימוש סטנדרטי של אינטרנט ומסנג'ר. בנוסף - מה ההבדל בין עכבר אופטי לעכבר לייזר?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  14. כרגע יש לי GPT והחנות ממנה קניתי כבר לא קיימת. הוא כבר בן 6 שנים אז אני בטוח שהוא סיים את הקריירה. וגם מה עדיף-עכבר USB או חיבור "רגיל". אני לא מחפש עכבר למשחקים, רק לחצני קדימה ואחורה. תודה לכם

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. איפה אפשר למצוא אחד כזה? MODEL: L-LD4-2 P/N: 190254-0002 לא מצאתי מקורי ולא מצאתי תחליפי... אולי מישהו יודע.. תודה.

• 26 תגובות
    • 5.2k צפיות
  16. Started by IRONMAN153,

היי חבר'ה.. מזמן לא הייתי פה אז.. ביי לכולם.. מסתבר שהמצלמה הדיגיטלית הישנה שלי התקלקלה והיא גם שישמשה אותי כמצלמת אינטרנט טובה... כבר יש לי מצלמה דיגיטלית אחרת אבל היא לא יכולה לשמש כמצלמת אינטרנט.. החלטתי לקנות חדשה ואני לא יודע ממש איזה כדי.. ומה אומרים כל המספרים של מגהפיקסל במצלמות רשת.. מןם הסתם שזה חשוב לאיכות.. בקיצור אני מחפש מצלמת אינטרנט שתתאים לצורכים בייתים.. לשיחות וידאו מדי פעם.. יהאיכות תיהיה מספיק טובה.. לא חייב מקרופון מובנה.. אבל יכול להיות נחמד שיהיה.. מעדיף מצלמה מחברה מוכרת כך שאוכל גם למצוא ת'דרייברים באינטרנט ושיהיו עדכונים לתוכנה.. (לוג'יטק, מיקרוסופט וכו'..) ת'אמת השתקציב שלי הוא באזור ה 150 ש"ח אבל אני יכול לגרד ת' 200 בשביל מצלמה שבאמת שווה את…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  17. ליתר דיוק, אני מחפש את המדפסת הזולה ביותר (גם בהתחשב בעלות הדיו שלה כמובן) שיש לה מגש להדפסה ישירה על דיסקים. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  18. קורא שלפעמים כאשר אני מזיז את הסמן של העכבר הוא נתקע באיזור די קטן בפד, באותו מקום גם הלחצנים של העכבר לא פועלים ( זה באיזור ממש קטן, נתקע באיזור של 2 מילמטרים ואז ממשיך לזוז) כאשר אני חוזר חזרה לאותו מקום הסמן נתקע חזרה, בעיה לא מופיעה עם אף עכבר אחר באף פד אחר ( קניתי QCK בתקווה שזה יפתור את הבעיה אבל היא עדיין קיימת)

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  19. שלום יש לי מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט מדגם עלית.ידוע לי שהמקלט שלה מזהה עכברים של מיקרוסופט.קניתי את העכבר לייזר לשמאלים מדגם 5000. ולפני קניתי עכבר גם לשמאליים.אני יודע שהלייזר צריך את התוכנה הכי חדשה שיש (6.3) ובכן התקנתי את התכונה והמחשב מתעקש לעבוד עם העכבר הישן. את ה 5000 הוא לא רוצה לזהות למרות שהגדרתי בתוכנה של מיקרוסופט במפורש את ה 5000. סוללות בדקתי עם הישן הוא עובד במלוא המרץ.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. קודם כל אני אציין שהדרייבר של העכבר מעודכן. בכל אופן, בזמן שימוש רגיל בעכבר, לחצן הגלגלת עובד. אבל משחקים לא מזהים את הכפתור הזה. כרגע אני מנסה לשחק ב crysis, ששם מבקשים ללחוץ על לחצן 3, אבל אין שום זיהוי ללחיצה במשחק. וזה קורה גם בעוד משחקים. מה אני יכול לעשות כדי לגרום לו לעבוד?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by morben,

שלום רציתי לקבל ממכם כמה הצעות לגבי עכבר לגימר בסביבות ה200 שקל גג בתודה מראש מור בן

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  22. היי, רכשתי מדפסת OFFICEJET 4580 HP משולבת, בהתחלה היא הדפיסה את דפי הניסיון של היצרן ומתוכנות מסויימות לא.. , עכשיו היא שולחת מסמך והוא נתקע במדפסת.. ערכתי כמה התקנות והסרתי, שיניתי חיבורים (USB), עברתי על פתירת בעיות יצרן...ועדיין כלום,חשוב להגיד שמהמדפסת אפשר להדפיס רק יש בעיה בשליחת הדפסה מהמחשב. היא ב DEFULT, היא בPORT USB001 לפי הגדרות יצרן...ועדיין כלום... יש למישהו הצעה?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  23. ראיתי את הלוג'יטק פריפולס, נראו נוחות כי אפשר לחבר אותן גם לנגן גם למחשב להכל, אבל השאלה מה הטווח שלהן ? אם אני עומד קרוב אבל קיר מפריד ביני לבין המקלט ישמעו טוב ? יש למישהו עוד המלצה לאוזניות אלחוטיות איכותיות שיתחברו גם לנגן וגם למחשב ? תקציב לא פקטור אבל משהו באיזור המחיר של הFREEPULSE, אולי עם חריגה של 200 שקל +- מה עם הקריאייטיב Creative CB2530 ? מישהו שמע עליהן ויכול להמליץ ? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 6.2k צפיות
  24. Started by kobi_af,

שלום אני עומד לקנות מדפסת משולבת ובגלל התקציב הלא גדול שלי בחרתי במדפסת זאת.. איך היא לדעתכם?עלוות הדיו נמוכות? תודה

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  25. לפני כמה שנים הומלץ לי כאן על הCANON PIXMA IP3000 בתור מדפסת הזרקת דיו חסכונית יחסית, ובעלת ראשי דיו שעלותם סבירה. אני ומשפחתי היינו מאוד מרוצים מהמדפסת עד שלפני זמן מה החלה תופעה שהמדפסת "מזייפת" בצבעים. מדפיסה את התמונה כמו שהיא, אבל תחת צבעים לא נכונים. (ירוק במקום כחול, אדום במקום ירוק וכו') בשל כך לפני כל הדפסה היה עלי לבצע מהדריבר הפעלה של "ניקוי ראשי דיו" או משהו כזה.. כשהפעולה הזו הייתה מסתיימת המדפסת הייתה מדפיסה מצויין. נכון לעכשיו שוב נגמר אחד מראשי הדיו שבמדפסת והיות ולהבנתנו תיקון של מדפסת עולה היום כימעט כמו מחיר של חדשה, אנו מתכוונים לרכוש אחת חדשה. אשמח שתמליצו לי על מדפסת שתהיה בעלת איכות הדפסה טובה כמו של הIP3000, חסכונית בדיו, ושעלות הדיו תהיה סבירה כמו…

• 14 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים