עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם, אין לי מושג בעכברים למשחקים - היום אני משתמש בעכבר אופטי פשוט של microsoft. מחפש המלצה על עכבר טוב ואיכותי שיתאים למשחקי RTS (כמו: Supreme Commander) - כמו שכתבתי בכותרת אין מגבלת תקציב אשמח לשמוע המלצות תודה מראש

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  2. חיפשתי בכל מקום בארץ KSP ALUF MAHSHEVIM ועוד פול מקומות ואין מישו מכיר איפה יש או שאולי מכיר פיטרון לזה למישו יש טלפון של אופיס דיפו?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by guy94,

שלום אני קונה מחשב חדש, התקשרתי לכמה חברות איזה 4-5 חברות לפחות ושלחתי להם מפרט כל החנויות עשו לי בעיות עם המארז... ENERMAX S710-B הם אמרו שבגלל שזה 350 וואט אין כזה דבר, וזה לא מאושר והם עובדים רק עם מארזים מאושרים של אזטק...(הייבואנית של AMD) למה לעזאזל אי אפשר לקנות את זה ?!!??!! בחברות מחשבים רגילות אגב המחשב יהיה עם AMD ATHLON XP 1700 ולוח אם של ASUS A7V266-E או GIGABYTE GA-7VTX-H האם למישהו יש מארז כזה של ENERMAX ומעבד XP ??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Maxim450,

היי, אני מחפש מדפסת בתקציב של 300-400 ש"ח עם חריגה מקסימלית של 50-100 ש"ח . אני צריך מדפסת לעבודה משרדית ביתית, הדפסת עבודות בעיקר, טקסט, ומאמרים. אני אשמח למדפסת צבעונית,אבל אני לא מתכוון להדפיס תמונות מלאות על דף שלם, רק כותרות בצבעים אחרים, הדגשים, ותמונות קטנות לעיתים רחוקות מאוד, ככה שהדגש הוא על איכות הדפוס. אני צריך שהיא תדפיס בקצב נורמאלי ולא איטי מידי יחסית למחיר, אם אפשר אפשרות להדפסה דו-צדדית, והכי חשוב - דיו זמין בכמה מקומות בארץ, וזול (כמה שיותר זול!). אני לא יודע איזו מדפסת אני צריך (דיו או לייזר), אז אשמח אם תעזרו לי ותציעו לי מוצרים. אני מעדיף לקנות מKSP , אבל אם יש רשת מקצועית שמוכרת מדפסות- אני מניח שגם זה בסדר. תודה מראש, מקווה שאני לא דורש יותר …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ה-G5 שלי כנראה בתהליכי גסיסה אחרי סביבות 4 שנים, ואני מחפש עכבר עם עיצוב דומה, כפתורים לשינוי הרגישות וכפתורי אחורה+קדימה. משקולות לא כ"כ חשובות לי אבל אחריות ארוכת טווח (3+ שנים) כן. האמת היא שבהתחלה חשבתי לקנות את ה-G400 ברגע שהוא יצא אבל החלטתי שלא בגלל ה-angle snapping. הבנתי שאין יותר מדי אופציות מלבד ה-G500, אבל מה שמרתיע אותי בו זה ריבוי הכפתורים שצמודים אחד לשני - זה לא גורם ליותר מדי פספוסים בלחיצה על הכפתור הנכון?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by GAL SHAMIS,

אין לי מושג למה הספק כל כך חשוב [יש לי ספק שבא עם המארז ביחד נראה לי משהו הכי פשוט] יש לי מחשב AMD 2500 768 DDR RADEON9600XT 40GB האם אני יכול להסתפק בספק הפשוט שבא עם המארז ? מה אתם ממליצים לי לעשות ... תודה נ.ב לא ידעתי לאן הנושא הזה שייך אז חשבתי שהכי מתאים לשים אותו פה

7. יש לי את ה balck של razer ולאחרונה המקשים לא מגיבים כמו שצריך... חושב להחליף, מחפש משהו מומלץ, לא יודע אם ללכת על razer שוב... לחוכמתכם אודה...

8. Started by shaithebest,

שלום חברים לא יודע אם אני בקטגוריה הנכונה אבל יש לי ג'ויסטיק SPEEDLINK 360 STYLE GAMEPAD USB עכשיו למה רכשתי? אני שונא קונסולות אבל מכור למשחקי PC ואחי הקטן קורע אותי בפליי סטיישן בפיפא 09 ובפרו אבולושן 09 אבל מצד שני אני בPC מנצח ברמה של WORL CLASS אז קניתי את הג'ויסטיק כדי שאני אהיה על המקלדת מול אחי על הג'ויסטיק ונתנקם בו על כל ההשפלות הקיצר לא עובד אני מחבר את הגויסטיק למחשב האור דולק הכל סבבה אבל לא מגיב לא מצליח לשחק איתו אני גם לא מוצא את ההגדרות במשחק לג'ויסטיק עזרה פליז

• 6 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. Started by .AloN,

שלום, אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית בלא יותר מ700 ש"ח. אני יודע שאי אפשר להשיג משהו ממש טוב עם זה, אבל אני צריך משהו ממוצע, בלי האפשרות של הקלטת זמן וידאו, עם זום ממוצע. תודה מראש

10. Started by shugi,

אהלן. אני מעוניין לקנות עכבר גימינג חדש לאחר שהנוכחי (MX518) בתהליכי גסיסה, ואפשר לומר שכבר עשה את שלו. אני לא מחפש משהו יקר. עכבר גימינג סביר בסביבות ה-200 ש"ח. העכברים של רייזר די קורצים לי. תודה וסופ"ש נעים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by KoM,

במחשב הישן שלי, יש בעייה כרגע ... אני מתחיל את המחשב ונשמעים ציפצופים שונים והמסך לא מקבל תמונה, מה שמיד החשיד את כרטיס המסך... ניסיתי להוציא ולהכניס אותו לשנות לו מיקום אבל עדיין הציפצופים נשמעים ואין תמונה על המסך, למה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by the_admor,

אני מתלבט בקניית כרטיס מסך בין : ATI Radeon 7000 32 MB DDR + T.V OUT או GeForce2 MX 400 64MB SDRAM + T.V OUT מבחינת המחיר שניהם כמעט אותו דבר ל GeForce יש יותר זכרון אבל ל ATI יש זכרון DDR (וחוץ מזה המחשב שלי לא כל כך חזק שהוא יכול לנצל את ה 64 מגה של ה GeForce) אנא עיזרו ואם אפשר להסביר את הבחירה זה יהיה נחמד. בברכה האדמו"ר ???

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  13. אני מחפש במחיר סביר של בסביבות 200 שקלים משום שראיתי ב 290 שקלים אך עדיף כבר את ה MX... אשמח לקישורים. נ.ב. שיהיה באזור חולון או שיהיה משלוח. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  14. איזה עכבר נוח יותר למשתמש ימני, לשימושים משרדיים, עם פד סיליקון ארגונומי? ה Deathadder 3.5G או הIkari laser ? כרגע יש לי G5 , האם שניהם/אחד מהשניים למעלה יהיה עדיף על הG5? או שבכלל לא שווה לי לחפש עכבר אחר? אני חושב להתחדש כמו ששמתם לב. ומה ההבדלים בין הDeathadder ה"רגיל" לבין הגdeathadder החדש 3.5G.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Dilbert Marker,

טוב הלך לי המאוורר של הספק הג'נרי, אז אמרתי לעצמי שאקנה כבר ספק נורמלי, וכצ'ופר גם מארז נחמד. אז את התקציב אני רוצה להשאיר בסביבות ה500 אולי 600, אלא אם תהיה לי סיבה טובה להעלות אותו. בקשר לספק, אני די סגור על הHEC 300ART שיספיק למערכת שלי (Intel 2.4C + P4P800Deluxe + 2*256MB + WD 80GB + Sapphire 9600P). בקשר למארז, חשבתי על הצ'נברו ספיידר אבל אני לא בטוח שאוהב את המראה ה"חזק" שלו. גם לא ממש חשובה לי העובדה שאין בו ברגים והוא מאוד נוח והכל, אני לא חושב שאתעסק בחומרה יותר מדי. אז בעיקרון אני צריך המלצה למארז קריר (אני אעשה OC כנראה ל3GHz) ויפה באיזור ה300-400 ש"ח. מה יש לכם להציע לי?

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  16. Started by yuval_f,

...סקר....

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by sha-256,

מה עדיף לקחת מבחינת נוחות ותמורה למחיר G500 או G400s של לוג'יטק? ה- G500 הוא דור ישן ולכן אני מתלבט. אם יש הצעות אחרות אני אשמח לשמוע. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם אני מתלבט בין 2 דגמים 'סטים עבור מחשב שנמצא בסלון, מרחק 3-5 מטר... מחפש רק 2.4GHZ. שהטווח יהיה טוב , תודה GIGABYTE GK-KM7500 - בעלות 230 כולל משלוח. http://www.zulashops.co.il/product.asp?productid=2640&CatCode= TEAC SMX-10 בעלות של 180 באייבורי וקיאספי..אחריות ל3 שנים. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3300 תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by knipo,

אני בקרוב קונה את העכבר roccat kone XTD ואני לא יודע איזה פד הכי מתאים לו....

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  20. שלום קניתי מדפסת hp 6500 האם צריך לשלם על חיבור קו נוסף בשביל לקבל פקסים? הבנתי שאם מחברים על קו הטלפון לא מקבלים פקסים בזמן שימוש בטלפון כמו כן האם אפשר למנוע מצב כזה חוץ מלצעוק לאף אחד לא לדבר בטלפון שזה לא מעשי ב לשלם על קו נוסף שזה די מיותר לכמות שאני משתמש

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by LRa,

שלום, אתם יודעים איפה אני יכול למצוא זרוע כמו זאת שבתמונה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by IG,

שלום לכולם. אני מחפש מדפסת עם סורק משולב (לא חייב פקס) שתהיה בעיקר קומפקטית (לא מפלצת- אין לי הרבה מקום אז כמה שיותר קטנה) ואמינה (אני לא הולך להשתמש בה הרבה- ובקודמת הראשי דיו התייבשו כשהיו חצי מלאים...) לא אכפת לי אם זה לייזר או דיו- לא מחפש להדפיס בHD... בעיקר לצורך הדפסת עבודות ללימודים. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by קלוקיי,

מחפש עכבר איכותי שמסוגל לתקשר בצורה אחידה וברורה ללא תקיעות למיניהם . וחשוב לי גם לגבי מהירות התזוזה, שלא תהיה מהירה מדי . הכי חשוב שהעכבר יוכל לבצע דיוקים וכו' ברמה טובה ונוחה ללא תקיעות למיניהם ... וגם תפקוד במשחקים בגוף ראשון , שיהיה נוח לשחק איתו בצורה נעימה וקלילה ... ופרט נוסף שהעכבר יאפשר עבודה מירבית על כל סוג משטח (פלטת עץ וכו' ) ... תודה רבה ..

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ExTazy,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה לאחר שהמדפסת הנוכחית שלי Lexmark Z23 עושה לי מלא בעיות והדיו מתייבש ממש מהר. לפני שאני מגיע למדפסת עצמה אני תוהה האם זה באמת יעיל וזול יותר לקנות מדפסת בעלת 4 מיכלי דיו במקום 2? שמתי עין על המדפסת Brother DCP130C. שבאמת רוב התגובות עליה טובות למעט הנושא שאי אפשר להדפיס בה אם אחד ממיכלי הדיו התרוקן. האם זה נכון או שאפשר לשנות משהו בדרייברים שלא יהיה ככה? והאם אתם ממליצים על מדפסת זו? אני פתוח גם להצעות למדפסות אחרות. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  25. שלום, יש לי בבית מדפסת משולבת פקס ומכונת צילום לייזר חדשה, הבעיה היחידה שבשביל לחבר אותה למחשב אני צריך כבל USB באורך של 20 מ' (צריך להעביר את זה דרך תעלה) הפיתרון היחיד שראיתי זה מאריך עם מגבר שעולה 1200 שקל וזה לא משתלם בכלל, חיפשתי פיתרון זול ונוח, לא אכפת לי שמהירות ההדפסה תרד בצורה משמעותית. חיפשתי בתגובות הישנות של הפורם ולא מצאתי שום תשובה חד משמעית או פיתרון יצירתי. אז.. מה אתם אומרים? לשרשר כבלים של 10 מ'? של 5? USB HUB? או פתרון יצירתי תודה!

• 6 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.