ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
המלצה למדפסת לייזר שחור לבן+ סורק עד 500 שקל שהיה חסכוני ככל האפשר. עדיף מדפסת עם סורק משולב לא חייב פקס, אך לא יפריעה. אם אפשר לקנות בנפרד גם בסדר. הסורק ישמש לסריקת ספרים, ותמונות. עדיף למדפסת עם אפשרות לדו צדקקי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכבר מדגם של -TEACK-OX1100 דגם שניתן למצוא בגוגל ובכול אתר בקיצור אנשים הבעיה שלי היא כזאת נכון בעכבר רגיל אנחנו מכירים 3 דברים גלגל וקליק ימני ודאבל קליק שמאלי אז בעכבר התקנתי אותו והכול והוא לא נותן לי דאבל קליק שמאלי במקש דאבל שמאלי הוא נתן לי תפעולה הזאת בכתפור בצד וזה לא נוח ולא הצלחתי להגדיר שדאבל קליק השמאלי יעשה תפעולה זאת שלו כמו שאנחנו מכירים ברגיל אז למי שמכיר ויכול לעזור אני מאוד אשמח שיהיה שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רמקולים עד 200 הכי חשוב שיהיו עמידים ובאיכות סבירה+ ולא חלשים מיידי (אם יש משהו יותר זול למה לא :] ) מקלדת ועכבר בסביבות ה 100 פלוס מינוס אני קניתי מקלדת ב 30 שקל למחשב שלי והיא כבר שנתיים מחזיקה מעולה! אפילו מקלדת מולטימדיה אז ניראה לי שכדאי להשקיע יותר בעכבר? לא עקרוני העיקר שיהיה עמיד זה הכי חשוב לי וכמובן נוח אגב בכלליות זה לא לגיימר זה לעבודות משרדיות ואינטרנט, ככה שאני לא צריך משהו מיוחד ובגלל זה גם התקציב ככה.. תודה מראש וסוף שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ורציתי לדעת על איזה הגה אתם ממליצים (שיהיה הגה ממש טוב )? מקסימום 500-1000 עדיף 500 או אפילו פחות אם ההגה עצמו ממש טוב
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי לפני יומיים עכבר ומקלדת אלחוטיים של חברת סילברליין :.. בקיצור,הסוללות המסריחות שקיבלתי איתם הספיקו לעכבר ליום אחד בלבד..אבל הנחתי שזה בסדר כי הסוללות גם נראות ככה,ושמתי בתוכו סוללות חדשות של פיליפס(לא נטענות)..ואז גם הם נגמרו תוך יום אחד! זה הגיוני? או שיש איזושהי בעיה בעכבר(במקלדת עדיין יש את הסוללות שקיבלתי בקנייה והיא עובדת מעולה). זה הגיוני שיש איזו זליגה פנימית בתוך העכבר(בגלל חיווט גרוע,למשל) שגורמת לסוללות להתבזבז על ריק? או שמדובר במצב "רגיל" וצריך לקנות סוללות נטענות ולהתחיל לעשות "משמרות" ביניהן כדי החריאת הקטן יעבוד? תודה מראש לכל העוזרים..
-
- 22 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אחד חדש לשימוש די אינטנסיבי במחשב. אני לפעמים על המחשב 10 שעות ביום, אפשר לומר לצרכים משרדיים. העכבר צריך להיות גדול(יד גדולה), אלחוטי וימני. אני מוכן להשקיע בנוחות לכן אני די גמיש בתקציב. שיראה נורמלי ולא כמו חללית(mx518). ניסיתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי משהו שמתאים לי, נראה לי שאם היה נושא בתחילת הפורום שממליץ על ציוד הקפי או לפחות מכוון, זה היה יכול לחסוך מכם קצת. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמליצו לי על אוזניות+מיקרופון משו טוב עד 150 ש"ח בחנויות BUG IVORY KSP STORM או עוד משו שיש בחדרה תודה
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני לא בטוח שקיים דבר כזה אבל הגיוני שכן, אני מחפש שלט לדוגמה כמו של ה x-box או פלייסטיישן, שיכול להתחבר למחשב דרך USB ועדיף שיהיה Bluetooth (אלחוטי). אני יכול להשקיע בין 500 ל 700ש"ח תודה למוצא.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לרכוש תעכבר של razer deathadder איפה החנות הכי משתלמת באזור גוש דן שאני יכול להשיג אותו?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
צריך המלצה למדפסת לייזר+סורק המלצה למדפסת לייזר שחור לבן+ סורק עד 500 שקל שהיה חסכוני ככל האפשר. עדיף מדפסת עם סורק משולב לא חייב פקס, אך לא יפריעה. אם אפשר לקנות בנפרד גם בסדר. הסורק ישמש לסריקת ספרים, ותמונות. עדיף מדפסת עם אפשרות לדו צדקקי. כרגע אני עם EPSON C45 וזה זועה!! היא עושה המון רעש! ומדפיסה בצורה איטית בצורה מטורפת!! 6 דקות דף על האיכות הכי גבוהה, אם שמים על איכות בינונית הכתב בכלל לא ברור...
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי לקנות מדפסת דיו משולבת, אני מחפש מדפסת שעלות מיכלי הדיו שלה (תחליפיים או עדיף מקוריים) נמוכה, וגם כמובן חסכונית בהדפסה עצמה. יש הצעות?
-
- 16 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
איזה עדיף Razer Lycosa או Razer Tarantula או משהו אחר בכלל במחירים האלה +- תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
קודם כל זאת הודעה ראשונה שלי מזל טוב לי.. אני מחפש אוזניות טובות למשחקים בעיקר וגם למוזיקה וסרטים וכל השאר שיהיה מיקרופון שיהיה טוב למשחקים כמו קונטר סטרייק שיהיו נוחות כי האוזניות שלי מוחצות לי תאוזניות והם ממש לא נוחות שיהיה עוצמה גבוהה כאילו שאני יוכל להגביל הרבה ולשמוע ממש כמו מרמקול אני חשבתי על אלה: SteelSerios SteelSound 4H http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17496&catid= התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח מקסימום! ותודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שאני יכול לקנות דיו בנפרד ולמלא בעצמי, יש דבר כזה גם עם טונרים? או דרך אחרת לחסוך כסף?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני יודע שיש מדפסות לייזר צבעוניות (אמנם יקרות, אבל יש) האם אפשר להדפיס איתן תמונות? אני לא מדבר מבחינה טכנית אלא מבחינת טונר ואיכות יחסית למעבדה מקצועית/מדפסת הזרקת דיו
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת גיימינג, לא חייב שיהיה כפתורי G, ומאוד חשוב לי היופי החיצוני. ושהמקלדת תהיה זוהרת, זה גם דבר מאוד חשוב. תודה רבה לכל העוזרים. אם יש לי איזו בעיה באשכול אז בבקשה לא לינעול אלה לערוך או לומר לי מה לערוך, אני חדש פה אז בבקשה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם. אני מחפש מדפסת לשימושים ביתיים. שהתקציב יהיה בסביבות ה300-400 שקל. אני לא יודע מה עדיף, לייזר או הזרקה. לא מכיר את היתרונות והחסרונות של כל אחת. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדלים העיקריים בין שתיהן. צריך הדפסות צבעוניות. צריך שהיא לא תשתה דיו יותר מדי, ומתי שאצטרך להחליף דיו שזה לא יעלה לי כמו כל המדפסת. וזה הכל אני חושב תודה רבה לעונים. ** עדכון ראיתי בזאפ מדפסת לייזר צבעונית בשמונה מאות שקלים ואחת זולה יותר בשש מאות וקצת האם בשימוך במשך שנתיים שלוש המחיר של המדפסת יתקזז ואף ישתלם לעומת מדפסות הזרקה (מבחינת עלות החלפת מחסניות דיו)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שכתוב הכבל USB של הG5 שלי הרוס בהתחלה העכבר היה מתחיל להיכבות באמצע עם הצליל של הUSB של win ועכשיו צריך ממש להתעסק עם המגעים כדי שהו יעבוד בדקתי את החוט ויש עליו קרע קטן אחריות אין . למישהו יש הצעה \ G5 תקול שמוכן לתרום לי ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש עכבר אלחוטי עד 250 שקל למחשב. תודה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Dell D830 ואני רוצה לקנות לו דוק לבית (בעיקר בשביל מקלדת ועכבר, ועוד USB, למרות שגם ההגבהה תעזור לי) המקורי של דל עולה 800-900 ש"ח וזה לפני מקלדת ועכבר, ובלי שום הגבהה. ראיתי את הלוג'יטק אלטו שמגיע מעם מקלדת ועכבר אלחוטיים ומוסיף 3 USB ונותן את ההגבהה שאני רוצה והוא עולה 500-600 ש"ח יש המלצות עליו או נגדו? יש הצעות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ובכן, העניין הוא כזה... יש לי פרוייקט שבו אני צריך להדפיס על כ-200 עד 300 דפי מדבקה (A4). אני מתלבט אם לקנות מדפסת מאוד איכותית או פשוט ללכת למעבדה שידפיסו לי. 1. האם מתחת ל-1,000 ש"ח אני יכול לקנות מדפסת עם איכות שמשתווה לאיכות של מעבדה? 2. אם כן, מה היא? (שום פיצ'ר לא חשוב לי מלבד האיכות) 3. כמה הדפסות בערך אני צריך לעשות כדי שבסופו של דבר (בהנחה והתשובה על 1 היא חיובית) תשתלם לי הרכישה? תודות. נ.ב. האם ניתן להגיע לאיכות מירבית עם נייר מדבקה, כמו עם סוגי הנייר האיכותיים ביותר?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
צהוריים טובים, אני מעוניין ברכישת מקלדת אלחוטית, אבל עכבר אלחוטי כבר יש לי (Logitech MX1000). כך שאין לי ממש צורך בעכבר אלא רק במקלדת. השאלה שלי היא האם יש לי אופציה למקלדת אלחוטית בלבד שלא מגיעה בסט עם עכבר? או לחלופין אם אני אקנה משהו של לוג'יטק האם ישנו סיכוי לעבוד עם אותו המקלט של העכבר? אני לא מחפש משהו יקר במיוחד, אלא זול ופשוט יחסית, בלי יותר מדי כפתורים מסביב. אני חושב שאם גודלה של המקלדת יהיה קטן (לא מדי) זה יכול אפילו להוות יתרון. אז יש אפשרות? או שאני אצטרך לקנות סט זול יחסית ולהיפטר מעכבר וזהו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולכם אני מחפש רמקולים איכותיים ביותר למחשב, אשר עומדים בתקציב כמובן. הרמקולים נועדו להשמעת מוסיקה באיכות גבוהה. כמו כן הם ישמשו באותה מידה להשמעת צלילי משחק (יריות וכו'). הרכב: 5.1
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
המדפסת אמורה להיות איכותית מצד אחד וחסכונית מצד שני, מספר הדפסות לחודש בערך- עד 1000 דפים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-