עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by jj516,

ושנמכר בארץ?

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by alexta-z,

האם שווה לי לקנות את המארז כי הוא לא יקר . יש במארז זה דלת ? אני רק צריך תגובות אם המארז הזה טוב !

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  3. :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: Although the AX-01SLD is a case made from aluminium and is a very good case wouldnt it be a wiser decision to choose a FULL Tower case like the Dragon DA-01BLD. Aluminium transfers heat 3 times faster than normal case materials but i think because it is thinner it will be much Noisier and will not block much of the hsf noise as a normal case and besides Full tower is 15cm higher and has more places for fans.... Chieftec Aluminium AX-01SLD is a midi Tower - http://www.pchardware.co.il/docs/pd-158736513.htm Chieftec Dragon DA-01BLD Blue Full Tower - http://www.pchardware.co.il/doc…

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  4. Started by waizman,

ראיתי אצל הדובים 2 דגמים של הספקי כוח של HEC. אחד זה הדגם המוכר (300ART) ועל השני לא שמעתי ממש... (475DVD). מישהו מכיר ת'ספק (הוא בכלל 475 וואט?) או יודע איפה אני יכול למצוא פרטים או דף מוצר?

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  5. אמור לבדוק והאם מישהו ממליץ על סורק מסויים תודה

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  6. שלום !!! כפי שניתן להבין מהכותרת אני מתלבטת התלבטות קשה בין המארזים האלו !!! מצד אחד יש את הצ'יפטק...שהוא סבבה... אבל מצד שני יש את המארז של TT המעולה והמפוצץ פיצ'רים אני מרגיש כיאלו אני קונה (אם אני אקנה) מארז של ג'יימס בונד.. אבל המחיר שלו מפציץ 870 ש'ח בשביל מארז... הקיצר הייתי רוצה לשמוע דעות האם המחיר משתלם או בכלל מה דעתם על כל מארז ... אנא עיזרו לי להחליט...!! בתודה Lir@n

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by נומאד,

מה זה אומר ? אייך מסדרים את זה??

• 6 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. Started by KoM,

לא משנה איך הגעתי לזה אבל אני קונה סט 2.1 לנייד שלי ואני צריך המלצה על רמקולים טובים... יש כמה אפשרויות : Altec lansing ATP-3 Logitech SoundMan® S-20 Hercules XPS 210 Altec Lansing AVS300 2+1 Altec Lansing ACS33 ברור כי ה-ATP-3 עולה על כולם, אבל אם תוציאו אותו מהרשימה תמליצו בין האחרים בבקשה ואם תוכלו להשוות אותו ל-ATP-3 בערך זה יהיה מעולה... תודה מראש !!!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. כונן חדש יחסית, בן שנה. היום ניסיתי לקרוא דיסקט 3.5 - אבל הוא בכלל לא ניגש (!!) לכונן לנסיון קריאה..... ??? (אין רעש גישה/ נורית מהבהבת) אחרי 10-15 שניות בערך ללא תגובה של המחשב (תקוע כזה) - הוא מבקש להכניס דיסקט לכונן...למרות שהיה בו דיסקט !!! אבל העניין הוא שבכלל הוא לא ניגש לכונן עצמו (כמו שכתבתי מעלה). בדקתי בביוס - הכל בסדר. בדקתי ב-Device manager- תקין. ניסיתי דיסקטים שונים- כלום. WTF ? רעיונות?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Dr.Drek,

אהליין כולם. לאחר שרכשתי את מחשבי החדש (AMD ATHLON)... והתקנתי את WINDOWS XP PRO, ניסיתי להתקין מספר מודמים עם CHIP ROCKWELL... אבל לשווא. מתברר כי WINDOWS XP לא תומכת בצ'יפ זה. לכן, מבקש מכם עזרה למצוא MODEM 56.6K שכן יעבוד עם XP במחיר של 100 שקלים ואפילו פחות אם יש ...ואיפה אוכל למצוא אחד כזה (זיגזג,פלונטר...וכו'?) תודה מראש, דחוף, אמיר.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. מכיוון שכנראה בקרוב, גם הכבלים יספקו שירותי אינטרנט האם נצטרך(כמו ב-asdl) כרטיס רשת?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by onn_the_vy,

מזה cas. ואיך אני בודק באיזה cas הזיכרון שלי עובד.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by iam4u,

קניתי מצלמת אינטל USB פשוטה, העל מנת להפעיל את המצלמה יש להריץ איזה קובץ התקנה... כאשר מריצים אותו הוא אומר כי לא נמצאו יציאות USB פעילות (מצורפת ההודעת שגיאה) השאלה שלי... איך הופכים את יציאות ה-USB לפעילות? (מאחורי המחשב יש שני יציאות) מערכת ההפעלה היא WIN 98 במידה והדבר מתבצע דרך הביוס בבקשה הסבירו לי כיצד בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by PeaS,

1. כשקונים מכשירי-חשמל בחו"ל, לרב אי אפשר להשתמש בהם בארץ, בגלל המתח וכל אלה בשקעים בארץ. השאלה שלי היא אם זה תקף גם בחומרת מחשבים (ספקי כוח, כרטיסים וכו'...)? 2. ממי כדאי לקנות זכרונות? איזו מהירות? 3. מה זה לעזאזל צלעות קירור??? 4. מארז הENEMARX( אני לא זוכר כרגע איך בדיוק כותבים את זה), מתאים גם לי, בתור שמתמש ביתי? כי קראתי שהוא מתאים בעיקר לספקים וכאלה... 5. מישהו יכול להגיד לי מה זה ה2100\2XXX שיש בתיאור של זיכרונות מחשב? אם נאי לא טועה זה המהירות, מישהו יכול להגיד י כמה MHZ זה כל אחד מהם? עריכה=שיניתי קצת את השאלות והורדתי אחת, הניסוח הקודם היה ממש גרוע

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכם תגידו לי מזל טוב זכיתי במכרז במסך סמסונג "19 955fd ב-1250 ש"ח

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by amd950,

מה לפי דעתכם מסך טוב יותר ולמה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. יש לי דיסק קשיח : IBM 75GXP,30GB,7200RPM. Primary Master שנה בשימוש. הוא ממש לא עושה בעיות, עד שהחלטתי להריץ Norton Speed Disk. אחרי 20 דקות של עבודה, הדיסק עושה רעשים מצמררים של חנק ("חחחככככחחח" בערך). והמחשב נתקע. אותו הדבר קורה גם שאני מפעיל את ה-Defragment תחת Win ME. 20 דקות של עבודה - רעשים למשך 2-3 שניות. ונתקע. :-/ אף תוכנה לא עובדת ברקע כמובן, כולל שומר מסך. זו הבעיה היחידה שנתקלתי בה. חוץ מזה הוא אחלה דיסק. אגב, קניתי אותו בארה"ב לפני שנה, ולא נראה לי שיש לי את הקבלות (אם בכלל האחריות תופסת). אז מה אתם אומרים? מה הסיבה יכולה להיות? יש מה לעשות או שנחייה עם זה ככה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by OmEr8,

שלום לכולם! באתר E-BAY ישנה את המערכת Klipsch Promedia 4.1 למכירה. המכירה הינה בינלאומית והרמקולים עולים קצת מאוד. שאלתי היא (ובבקשה שיענה רק מי שמבין) האם יקחו לי מכס על הרמקולים? אם כן, אז כמה? והאם כדאי לי להציע על המערכת? תודה רבה, עומר

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by PeaS,

אמרו לי שאני צריך דיסק 800 מגה (דההה) שהתוכנת צריבה תתמוך בזה ושהצורב תומך בזה יש לי את התוכנות צריבה הכי חדשות אז אני מניח שהן תומכות בזה... השאלה היא על הצורב, כי הוא ישן (כותב *4), איך אני יודע אם הוא תומך בזה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by MiniMizer,

יש לי סורק 1200 USB של Mustek וגם אני, כמו כולם מאוכזב מהחברה ומתוסכל מהעובדה שלמרות ששילמתי כסף על הסורק שלי, הוא פשוט לא קיים. כרגע אני שוקל אפשרות לקנות סורק חדש, חשוב מאוד שהוא לא יהיה עבה כמו הסורק שלי, הוא צריך להיות USB והכי חשוב שהוא יפעל בXP. אני לא מחפש איכות ממעלה ראשונה וגם לא מחיר בשמיים. הצעות יתקבלו בברכה. אגב, מישהו רוצה לקנות את שלי? ;D

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by onn_the_vy,

נפלו לידי 100$ לקנות webcam נורמאלית יש המלצות, מה לקנות, מה לא לקנות..?? עוד משהוא, צריך שהיא תעבוד על סלרי 400 דיי צולע...(יש לו USB)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by guy94,

שלום אני קונה מחשב חדש, התקשרתי לכמה חברות איזה 4-5 חברות לפחות ושלחתי להם מפרט כל החנויות עשו לי בעיות עם המארז... ENERMAX S710-B הם אמרו שבגלל שזה 350 וואט אין כזה דבר, וזה לא מאושר והם עובדים רק עם מארזים מאושרים של אזטק...(הייבואנית של AMD) למה לעזאזל אי אפשר לקנות את זה ?!!??!! בחברות מחשבים רגילות אגב המחשב יהיה עם AMD ATHLON XP 1700 ולוח אם של ASUS A7V266-E או GIGABYTE GA-7VTX-H האם למישהו יש מארז כזה של ENERMAX ומעבד XP ??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yuvyuv,

האם הישוע הגיע ?! הייתכן שיש רמקולים טובים וזולים...? תראו את המחירים של הרמקולים של Hercules בארץ: הסט הראשון הוא 5.1 והוא עולה 380 ש"ח שזה מחיר זול מאוד בשביל כזה סט.. הסט השני הוא 4.1 והוא עולה 230 ש"ח שגם זה מחיר זול מאוד בשבילו... עוד פרטים ניתן לראות כאן. השאלה הגדולה היא עד כמה הם איכותיים לעומת הרמקולים המובילים בשוק (Altec...). מישהו קרא ביקורת עליהם ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shl122,

שלום לכולם עזרתי לדוד שלי לרכוש מחשב וכל הזמן הוא "נתקע" בלי סוף.... צריך עזרה בדחיפות :-/ מפרט המחשב הוא: Case: Generic 300W ATX Midi Tower case AMD Duron 800Mhz + ThermalTake VOLCANO II (TBIRD / DURON 36CFM 31.5DBA UP TO 1.5GB FAN) MB Elitegroup K7VZA-PLUS (5PCI 3DIMM 133MHZ SOCKET A SOUND On Board AGP*4 AMR 4USB VIA KT133 ) Asus Cd-Rom x50 Teac Floppy 1.44 Western Digital 20 GB 7200 RPM UATA 100 2MB Cache Video Card: HERCULES 3D-PROPHET-II (32MB AGP*4 Geforce 2 MX ) Hyunday 256 mb 133 mhz Dinamode 56k V 92 pci (Ess Chipset) KeyBoard: Genius Comfy KB-10X PS2 ENG/HEB Mouse: Genius NetScroll Optical usb/ps2 מקווה שלא שכחתי משהו...., מערכת ההפעלה הנוכחית במחשב שלו הי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Etus,

קניתי לא מזמן מארז חדש, והחלפתי בין המארז של המחשב הישן שלי (P1) לבין המארז החדש(הספק במארז הישן נדפק). עשיתי את כל החיבורים נכון, הכל עובד טוב ויפה, אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל Floppy Disk Error(40). למישהו יש מושג מה הבעייה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים