עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by sivanw1,

חברים אני בבעיה רצינית!!! אני מחפש כרטיס FIREWIRE לא משהו זול ולא משהו יקר בסביבות 50-150 פלוס מינוס לא נורא (Sעיפות לכבל ותוכנה עם הכרטיס) המצלמה שלי היא מדגם GR-D820 של JVC אז אם יש למישהו נסיון עם המצלמה הזו יחד עם כרטיס פיירוויר זה מבורך!!! אני סה"כ צריך כרטיס שבאמת ידגום לי את החומר מהמצלמה הזו שיש לי למחשב...בצורה הטובה ביותר! שאפשר בסכום הקנייה שלי... המון תודה למי שיעזור....SOON AS POSSIBLE ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש אפשרות לחבר מדפסת חוטית לשני מחשיבם בו זמנית בעזרת איזשהו מפצל USB או משהו כזה?

• 5 תגובות
    • 7.1k צפיות
  3. Started by itzik_vip,

שלום אני מבקש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי PCI מחפש כרטיס איכותי עם טווח גדול בגדול מה עדיף כרטיס רשת אלחוטי PCI או USB ? תודה איציק

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  4. שלום לכם! אני מחפש עכבר נורמאלי, מהיר, איכותי, מדויק, שאפקטיבי למשחקים כמו למשל CALL OF DUTY 1/2/4/5 , FAR CRY וכו'... לא אכפת לי אם הוא יהיה חוטי, פשוט שיהיה מהיר ומדויקק מאוד אני משתמש כל החיים שלי בזבל סיני - עכברים ב10-15 ש"ח, ומאוד נמאס לי! תודה חברה!

• 33 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by bluemail,

אני מחפש 1 אמין בשביל להעביר קבצים לסלולרי ללא כבלים . מה אתם ממליצים ?

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  6. אני לא יודע איך לחבר אותו כפקס.. המדפסת מתחברת לראוטר ישירות עם כבל רשת. יש 2 כניסות אחת עם ציור של טלפון ואחת LINE.. *ניסיתי לחבר כל אחת מהם ולשלוח פקס וזה לא עבד... ועוד משהו...יש לי משיבון של בזק..אני רוצה שיהיה גפ פקס וגם משיבון...אפשרי? אם משהו לא ברור אז אני אחזור על הכל...

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  7. היי כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מקלדת גיימינג ואוזניות גיימינג לגבי עכבר כבר בחרתי את DEATHADDER כי הוא טוב לידיים קטנות יחסית. באוזניות אני יודע שיש את STEELSERIES ו-PLANTRONICS RAZER וגם במקלדות יש את לוג'יטק כמובן ו RAZER על מה אתם ממליצים לי? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by davidcohen,

היי בלי קשר למחיר, איזה עכבר מבין השניים יותר טוב (למשחקים כמובן) ? אם אפשר נימוק זה יהיה מעולה תודה

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by Fighter,

מי מהם עדיף להשיג, בבקשה רק מבין השניים. אני הסתכלתי במלא מקומות וקשה למצוא razer mantis speed במלאי בארץ אבל את הgoliathus קל למצוא. האם כדאי לי להתעקש למצוא מנטיס או להתפשר על גוליאתוס? מיועד לעכבר razer copperhead שאני מעוניין לרכוש יחד עם הפד. תודה.

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  10. אני צריך לוח כתיבה אלקטרוני איכותי תקציב של עד כ600 (אפשרות לחריגה מהתקציב)

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  11. Started by miki_9,

אני מחפש גיים פאד שיראה כמו של הפלייסטיישן למחשב (עדיפות לשחור) במחיר של כ100 שקל (אפשרות לחריגה) בעיקר כדי לשחק בPES

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  12. יש לי עכבר -MX818 שעדיין באחריות. אחד הכפתורים (אחד מתוך שמונה) הפסיק להגיב. האם זו סיבה מספיק טובה לממש אחריות? בכל מקרה,אני לא מתלהב לעשות זאת מפני שהחנות נימצאת בעיר אחרת מעיר מגוריי והיבואן מוכן לטפל בעניין אך ורק דרך העסק בה הוא נרכש. לכן אם אתם סבורים שניתן לפתור את הבעייה עצמאית,אז הסבירו לי כיצד. (העניין הוא שיתכן וישארו סימנים לכך שפתחתי את גוף העכבר ואז היבואן יוכל להתנער ממימוש האחריות). לעצתכם אודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by MAChaifa,

אני קונה מחשב חדש ואני רוצה גם לקנות אל פסק לכול מקרה.. המפרט: Q8200 + Freezer 7 Pro GA EP43-DS3L GT 9500 2 GB RAM OCZ 500 GB HD HITACHI DVD+RW X22 SAMSUMG ENERMAX 405W CM ELITE 334/TT V9 יחובר למסך 19" - SAMSUNG BW931 תקציב - תנו לי הצעות לבנתיים..

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  14. Started by ilia121,

אהלן אנשים, אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן, שתהיה הכי משתלמת פר דף... אם יש הצעות אני אשמח! תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by lol_minbet,

.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  16. יש לנו מדפסת Lexmark X5495 ואני רוצה לחבר אותה לרשת ולתקוע אותה בחור ולא לידי האם זה אפשרי... כי אני לא ראיתי אצלה מקום לחיבור או שיש איזה כונברטר מ-USB לרשת...?

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by Lior4543,

יש תוכנה כלשהי שאני יכול לשלוט על המיקרופון שלי ? לעשות לו הד , להגביר אותו , להתעסק שם על כל הדברים האלה של המיקרופון וכל זה? (לא תוכנות הקלטה.)

18. תודה. אגב התקציב מתוח כי אין לי מושג מהם המחירים למוצר מסוג זה. תודה רבה.

19. Started by koindoubles,

אהלן לכולם רכשתי את המקלדת האיכותית הזאת של לוגי'טק לפני כמה זמן, אני מצליח להריץ את התוכנה שלה בלי בעיות (אני מריץ ויסטה 64) חוץ מהפיצ'ר של הSTATS במשחקים ניסיתי בFallout 3 וב CRYSIS, רדאלרט 3... שום דבר. בהתחלה לא הצלחתי אפילו להשתמש במקרו אבל ביטול UAC פתר את הבעיה. חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי עוד בן אדם עם תקלה כזאת. עזרה מצילה חיים!!!

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by id3232,

שלום אני צריך ייעוץ לאיה אוזניות איכותיות ומשתלמות עד 200 שקל אני יכול לקנות בשביל האייפוד נאנו. עדיף שיהיו כפתור כאלה קומפקטיות שנכנסות לאוזן כגון הדגמים עם הסיליקון. תודה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by TrueLook,

חשבתי על לעשות דיון שכל אחד יכול להשוויץ בערכת הגיימינג שלו ושנוכל לראות את השילובים המעניינים בין מקלדות עכברים פאדים וכ'ו אז הנה התבנית ושכל אחד ימלא בהתאם מקלדת- עכבר- פאד- ג'וייסטיק\הגה- אוזניות- אחר- שיפורים לעתיד- אז הנה שלי מקלדת-רגילה של IBM עכבר-Razer DeathAdder פאד- Razer Destructor ג'וייסטיק\הגה-N אוזניות-Microsoft LifeChat LX-2000 אחר-N שיפורים לעתיד- בתחילת החודש הבא אני מקבל משכורת ואני חושב על לקנות את הטרנטולה [של רייזר] ועוד כמה חודשים לקנות גם את האוזניות ברקודה של רייזר,ואני מדבר עם דודים באמריקה לגבי הרייזר ארמדילו להשלמת הסט [= אני אישית בכיוון של רק רייזר מה איתכם?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. אני מעוניין במדפסת לייזר משולבת צבעונית. אשמח לקבל ביקורת על מדפסת סמסונג CLX3175FN או כל מדפסת אחרת. התקציב עד 1600 ש"ח. אם יש מדפסת יותר טובה מCLX3175FN במחיר זול יותר אשמח לדעת. תודה.

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  23. Started by eladh16,

שלום יש קניתי לא מזמן את מצלמת הרשת microsoft lifecam vx6000 ואני בסך הכול מרוצה ממנה. רק יש לי שאלה. כאשר אני עושה הקלטה של וידאו ברזלוציה גבוהה(יותר מ 600*800) אז הוידאו ממש איטי, וזה ממש מעצבן! האיטיות הזאת נובעת בגלל המצלמה או שזה גם קשור למחשב הישן שלי? המחשב - intel p4 2000mhz זיכרון - 2 גיגה תודה!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by d0s,

אהלן, כמו שכתבתי בכותרת אני מעוניים בקניית העכבר DeathAdder ורציתי להתיעץ אתכם. כרגע יש לי את העכבר G5 , שאני לא כל-כך מרוצה ממנו - לא אוהב איך שהוא מתלבש על היד, וחשבתי אולי אני יחליף אותו בעכבר הנ"ל אז הנה כמה שאלות שיקבעו אם אני יקנה או לא : - איך ה DeathAdder בהשוואה ל G5 ? -יש כאן אנשים שקנו את ה DA ומרוצים ממנו ? - נניח ואני ארצה לקנות את ה DA, איפה אני אוכל לנסות אותו ? -בקמה אני אוכל למכור את ה G5 שלי ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  25. Started by ekmo,

שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת (ללא פקס, רק הדפסה+סריקה+שכפול) בתחום ה-500 ש"ח לערך. עד היום הייתי לקוח די נאמן של HP ומרוצה מהמדפסות שלהם אך די הרבה זמן שאני לא מעודכן בתחום והייתי מעוניין לשמוע חוות דעת על מדפסות מומלצות בקריטריונים שציינתי. איזו מדפסת הייתם קונים היום? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.