עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. הי, אני מתלבט בין שלושה עכברים ??? והם: - LogiTech MX518 - Razer DeathAdder - Microsoft Habu כמו שציינתי בכותרת אשמח לשמוע את העצות שלכם בנושא. תודה.

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  2. אהלן יש לי מדפסת משולבת של LEXMARK הבעיה היא שהיא מדפיסה על ריק... יוצא תמיד דף לבן... התקנתי אותו שוב, הכל נקי וגם דריבר חדש מהאינטרנט ועדיין אין כלום... הוא אומר שנשאר עוד דיו... יש למשהו רעיונות? תודה מראש יניב

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  3. Started by x-dude,

כולל המסך, על מה מומלץ וכמה זמן יחזיק האל-פסק הזה עם מפרט כמו שלי?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by Lavender,

קניתי מחשב חדש ולא מצאתי את הדיסק - דרייבר המקורי אז הורדתי דרייבר למדפסת מהאנטרנט (מה שעבר מצויין בנייד) אך שניסיתי להתקין אותו במחשב השולחני החדש קיבלתי הודעת שגיאה שאמרה משהו כמו לא ניתן למצוא את הנתיב... ניסיתי להוריד דרייבר ממקור אחר וקיבלתי את אותה הודעה. אני מניחה שהבעיה היא לא בדרייבר כי זה עבד בנייד. מה יכולה להיות הבעיה במחשב? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. אני מעוניין לקנות את הסט לאחר שאחרי יותר מ5 שנים עם סט אחר של לוג'יטק הmx הטוב עם המטען לעכבר אני משתמש במחשב בעיקר לסרטים משחקים ואינטרנט ואני מעוניין בסט אלחוטי עם מטען לעכבר ולכן זה נראה לי הסט האולטימטיבי מה דעתכם על הסט הזה?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  6. Started by netanel1234,

שלום, יש לי מצלמת אינטרנט ואני לא יוע איזה חברה זאת איך אני יכול לדעת? **רשום על המצלמה SUPRATEC, לא יודע אם זה החברה עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום! תודה!

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  7. Started by EAD,

היי מישהו השתמש במשטח הזה? יכול להביא קצת מידע? אני די אוהב משטחים קשיחים ומעניין אותי איך הוא

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by erez.kr,

שלום, יש לי מחשב נייד ישן עם 2 יציאות usb בלבד ואליו אני מעוניין לחבר מפצל Usb שקיבלתי מתנה. למפצל 4 יציאות ואין לו ספק כוח חיצוני. עד כה ברגע שחיברתי אותו למחשב וחיברתי אליו יותר מהתקן אחד - הוא ישר הקפיץ הודעה בסגנון: "your usb hub has exceeded the maximum connection allowed" והשבית את כל מה שמחובר ב-Usb למחשב. ביטלתי את ההודעה המציקה דרך ה-device manager. אולם זה לא פתר את הבעיה: כשחיברתי את המדפסת אל המפצל - הדפסות ששלחתי "נתקעו". כשחיברתי את המדפסת ישירות - ההדפסות נשלחו כשורה. נראה כי המחשב מסרב לקבל יותר משני התקני usb הקיימים לו כעת. האם יש דרך לעקוף בעיה זו? כרגע רק העכבר והמדפסת מחוברים. צירפתי צילום מסך של כל ה-usb root hub שקיימים אצלי במחשב - אין לי מושג כ…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by Rapture,

אני צריך המלצה לאוזניות כפתור ב100 שקל, אוזניות טובות ופשוטות הישנות הטובות של סוני נהרסו, ועכשיו אני משתמש באוזניות ב20 שקל גרועות של MAXELL מיועדים לMP3 ולמחשב (אני לא גיימר פה ושם משחק לא משהו רציני), 100 שקל בלי חריגה עדיף מחנויות כמו KSP TMS או אייבורי או מבאג תודה מראש

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by M@NIAC,

שבת שלום! נהנתי לקרוא המון מהעצות שהבאתם פה לאנשים ועכשיו הגיע תורי יש לי סט של לוג'יטק ,עכבר ומקלדת אבל חוטיים.משהו כמו דור ישן כזה .אין לי מושג איזה דגם אפילו. אני גיימר כבר ועובד עם מחשבים המון. בדרך כלל כשאני משחק במחשב אז זה משחקי first person. קניתי טלווזיה sony 37 bravia שאני ממליץ בחום בחום בחום על כל טלווזיה אחרת. קיצר בעזרת ה geforce 8800 אני מעביר ל dual view אבל אני צריך להתרחק מהמחשב ולעבוד על הטלווזיה כשאני משחק.הטלווזיה ומסך המחשב קרובים בערך מטר.היא נמצאת על אותו קיר שבו נמצא המחשב. הכוונה להתרחק היא בעצם למרחק של גג גג 2.5 מטר מהטלווזיה .מהמחשב יותא כמעט אותו דבר. השאלה היא מה לעשות לקנות סט אלחוטי חדש ואיזה כדאי? או פשוט לקנות מאריכים לכבלים? בת…

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  11. Started by arigado,

אני מחפש מדפסת לבית, להדפסת עבודות, קורות חיים, לשימוש ביתי בעיקרון, איזו מדפסת כדאי לי לקנות, התקציב הוא עד 600 שקל, תודה לכולם =]

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  12. יש לי סט אלחוטי קצת ישן (שנתיים) שבחצי שנה אחרונה שכב בצד,המקום ליד המחשב נהיה לי צר ורציתי להחזיר אותם. חיברתי אתמול את המקלדת והיא נהיתה קצת "משוגעת" - תפקדה לא כמו שצריך (חלק מהכפתורים לא עבדו וחלק עשו פעולות אחרות ממה שאמורות) חשבתי שאולי הבטריות חלשות והטענתי אותם, ועכשיו כשהן מלאות המקלדת לא עובדת בכלל - המנורה האדומה שעליה שאמורה להגיב לא נדלקת בכלל. עשיתי כל מה שחשבתי שאפשר לעשות ולא הצלחתי. (ניקיתי מאבק בעזרת פן קר לשיער, ניקיתי מגעים עם אלכוהול וגם את המגעים של הבטריות והטענתי אותם שוב ליתר ביטחון) יש למישהו רעיון מה עוד ניתן לעשות? אולי עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by דנדן,

מה קורה חבר'ה? יש פה מישהו מב"ש שיש לו את הכבל בכותרת? יש מצב שהכבל שלי נדפק, או שהבעיה בלוח אם, ואין לי איך לבדוק את זה. בעקרון מדובר על לפטופ עם יציאת SPDIF בצורת 7PIN, והוא מחובר לרסיבר. לאחר בדיקה שלי, אחרי תקופה של עבודה תקינה, גיליתי היום שהרמקול הימני מוציא את הצלילים של הסנטר ושלו, והסנטר לא עושה רעש בכלל. (במצבים שלא קשורים לכבל, הסנטר עובד תקין)

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  14. שלום, כיום יש לי אוזניות גדולות וזולות של smartcom שמרגישות מצויין על הראש אבל אחרי חצי שעה אני מבין עד כמה הן לוחצות לי על האוזניים ועל הראש, פשוט בלתי-נסבלות. האיכות שמע לא קריטית - למוזיקה אני משתמש בנגן נפרד ואוזניות in-ear מצוינות של creative, כך שהדרישה היא אוזניות טובות (במסגרת התקציב), סגורות בעיקר למשחקי מחשב. אם אפשר שיהיו סראונד בכלל נהדר. לא מעניין אותי באסים, הפרדת צלילים וכו' כי בסה"כ אני יהיה בלהט המשחק. כן חשוב לי לשמוע מאין האויבים מגיעים במשחקי FPS. האם כדאי לקנות את ה-Medusa 5.1 Home Edition? קראתי כמה ביקורות טובות עליהן ברשת וב-HWZONE. מישהו מכיר חנות שמוכרת אותם? תודה!

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by eladh16,

שלום אני מעונין ברכישת אוזניות הכוללות מיקרופון, וראיתי למשל אותם: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6150&perur=2&t=9&c=479 ראיתי שהם מתחברים דרך חיבור USB. והשאלה שלי היא איך הדבר אפשרי? הרי האוזניות לא מחוברות לכרטיס הקול. איך יש צליל? והאם זה מוצר טוב האוזניות האלה של microfost, שומעים טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  16. Started by shugon,

טוב עד היום היו לי את האוזניות CX300 של סנהייזר, אוזניות ממש מעולות אבל לפני כמה ימים איבדתי אותן T.T בעיקרון אני צריך אוזניות בסגנון שלהן בעיקר בגלל שאני יוצא לרוץ איתן ועם הנגן, ואני צריך אוזניות שישארו בתוך האוזניים ולא יצאו מהן בזמן הריצה... חשבתי לקנות אותן שוב אבל אמרתי נשקיע עוד איזה 100 שקל ונקנה משהו יותר איכותי...הדבר שהיה חסר לי ב CX300 זה הבאסים, אני רוצה אוזניות עם באסים מטורפים... בקיצור תליצו על אוזניות בסגנון של ה CX300 אבל שיהיו יותר טובות D: תקציב של בערך 400 שקל, אם יש משהו באמת מיוחד מוכן לחרוג עד 600...

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  17. אני משתמש כבר מספר שנים בדיו תחליפי עבור מהדפסת MFC-425CN לאחרונה הצבע השחור הפסיק להדפיס (למרות שהמיכל חדש יחסית), כל שאר הצבעים מדפיסים ללא בעיה. כיצד ניתן לבדוק בבית האם יש סתימה באיזור השחור ? מה ניתן לעשות ?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  18. היי יש לי מקלדת לוגיטק ויש אפשרות שכפתורי ה F יפתחו תוכנות אופיס, איך אני מבטל את זה ומגיע למצב כך שהכפתורים יעבדו במצב ברירת מחדל. תודה

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  19. Started by Bvlgari,

לא יודע מה לקנות. ראיתי את אלה Z4 של לוג'יטק הם יפים מאוד אבל השאלה אם הם שווים את המחיר שלהם? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=378923 אפשר לחרוג בעוד 50 שקל אבל חייב רמקולים טובים עם עדיפות ל-2.1 איכותיים וטובים ואם אפשר 5.1 איכותיים!!! גם טוב. שומע בעיקר שירים

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  20. היי כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מקלדת גיימינג ואוזניות גיימינג לגבי עכבר כבר בחרתי את DEATHADDER כי הוא טוב לידיים קטנות יחסית. באוזניות אני יודע שיש את STEELSERIES ו-PLANTRONICS RAZER וגם במקלדות יש את לוג'יטק כמובן ו RAZER על מה אתם ממליצים לי? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שמתי לב שמהלך משחק מרוצים ששיחקתי שהשיפט+לחיצה על לחצן ימין(החץ) עובד ואילו צד שמאל לא עובד כשמשלבים אותו עם שיפט-ההרמת גלגל עובדת רק עם צד ימין,וצד ימין לא מגיב. מה דעתכם,איך אפשר לסדר? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by sivanw1,

חברים אני בבעיה רצינית!!! אני מחפש כרטיס FIREWIRE לא משהו זול ולא משהו יקר בסביבות 50-150 פלוס מינוס לא נורא (Sעיפות לכבל ותוכנה עם הכרטיס) המצלמה שלי היא מדגם GR-D820 של JVC אז אם יש למישהו נסיון עם המצלמה הזו יחד עם כרטיס פיירוויר זה מבורך!!! אני סה"כ צריך כרטיס שבאמת ידגום לי את החומר מהמצלמה הזו שיש לי למחשב...בצורה הטובה ביותר! שאפשר בסכום הקנייה שלי... המון תודה למי שיעזור....SOON AS POSSIBLE ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי עכבר -MX818 שעדיין באחריות. אחד הכפתורים (אחד מתוך שמונה) הפסיק להגיב. האם זו סיבה מספיק טובה לממש אחריות? בכל מקרה,אני לא מתלהב לעשות זאת מפני שהחנות נימצאת בעיר אחרת מעיר מגוריי והיבואן מוכן לטפל בעניין אך ורק דרך העסק בה הוא נרכש. לכן אם אתם סבורים שניתן לפתור את הבעייה עצמאית,אז הסבירו לי כיצד. (העניין הוא שיתכן וישארו סימנים לכך שפתחתי את גוף העכבר ואז היבואן יוכל להתנער ממימוש האחריות). לעצתכם אודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by TrueLook,

חשבתי על לעשות דיון שכל אחד יכול להשוויץ בערכת הגיימינג שלו ושנוכל לראות את השילובים המעניינים בין מקלדות עכברים פאדים וכ'ו אז הנה התבנית ושכל אחד ימלא בהתאם מקלדת- עכבר- פאד- ג'וייסטיק\הגה- אוזניות- אחר- שיפורים לעתיד- אז הנה שלי מקלדת-רגילה של IBM עכבר-Razer DeathAdder פאד- Razer Destructor ג'וייסטיק\הגה-N אוזניות-Microsoft LifeChat LX-2000 אחר-N שיפורים לעתיד- בתחילת החודש הבא אני מקבל משכורת ואני חושב על לקנות את הטרנטולה [של רייזר] ועוד כמה חודשים לקנות גם את האוזניות ברקודה של רייזר,ואני מדבר עם דודים באמריקה לגבי הרייזר ארמדילו להשלמת הסט [= אני אישית בכיוון של רק רייזר מה איתכם?

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by miki_9,

אני מחפש גיים פאד שיראה כמו של הפלייסטיישן למחשב (עדיפות לשחור) במחיר של כ100 שקל (אפשרות לחריגה) בעיקר כדי לשחק בPES

• 6 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים