ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
אז ככה כרגע יש לי עכבר בעל חיבור בלטוס אבל לייזר ואני לא מרוצה ממנו ניסיתי לחפש קצת ומצאתי שכל העכברים שמתחברים בבלוטוס הם גם לייזר אני מאמין שסתם פשוט לא מצאתי וקיימים עכברי בלוטוס אבל אופטיים. אשמח להמלצות על עכברים בעלי חיור בלוטוס ואופטיים במחיר של עד 250 ש"ח תודה רן
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אז ככה עד לא מזמן השתמשתי בעכבר לייזר אלחוטי של לוג'יטק באמת היה טוב חבל על הזמן, עכשיו התחדשתי בעכבר של מיקקרוסופט שעובד על חיבור לבלוטוס ובטכנולוגיית הלייזר, עכשיו לפי מיטב הבנתי העכבר צריך להיות הרבה יותר טוב ויותר מדוייק לעומת זאת העכבר ממש לא מגיב טוב לתנועות וממש לא מדוייק. אז אולי אני טועה ובעצם עכבר אופטי יותר טוב מהלייזר ? כי אני ממש לא נהנה מהשימוש והתאמתי לעצמי את ההגדרות.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם הם עובדים חלק על משטחי זכוכית? אם לא, האם קיימים עכברים שעובדים חלק על משטחי זכוכית? אם כן אשמח גם להמלצות על דגמים - עד 300 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שימושים: סריקה של תמונות ובולים. הדפסה רגילה (לא משהוא מיוחד) מה לגבי הדיו שלה, הוא מחסנית אחת או שניים? במקרה של שניים, אם ניגמר השחור או הציבעוני זה יכול להמשיך להדפיס אבל רק עם הצבע השני?
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום, dvi זכר ל-hdmi נקבה, כדי שאוכל לחבר את המחשב לטלוויזיה.. http://www.consumer.philips.com/consumer/en/sa/consumer/cc/_productid_SWV3819_10_SA_CONSUMER/Adapter+SWV3819-10#/consumer/en/sa/consumer/cc/_productid_SWV3819_10_SA_CONSUMER/Adapter+SWV3819-10 האם המתאם הנ"ל מעביר בנוסף לוידאו גם אודיו? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התקנתי מחדש את הווינדוס, והגלגלת של העכבר לא עובדת כלומר, הלחצן עצמו פועל, אך לא מאפשר לגלגל דפים הן באינטרנט והן במחשב עצמו למטה ולמעלה יש פתרון לזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת חדשה לאחר שהמדפסת הנוכחית שלי Lexmark Z23 עושה לי מלא בעיות והדיו מתייבש ממש מהר. לפני שאני מגיע למדפסת עצמה אני תוהה האם זה באמת יעיל וזול יותר לקנות מדפסת בעלת 4 מיכלי דיו במקום 2? שמתי עין על המדפסת Brother DCP130C. שבאמת רוב התגובות עליה טובות למעט הנושא שאי אפשר להדפיס בה אם אחד ממיכלי הדיו התרוקן. האם זה נכון או שאפשר לשנות משהו בדרייברים שלא יהיה ככה? והאם אתם ממליצים על מדפסת זו? אני פתוח גם להצעות למדפסות אחרות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכם! אני מחפש עכבר נורמאלי, מהיר, איכותי, מדויק, שאפקטיבי למשחקים כמו למשל CALL OF DUTY 1/2/4/5 , FAR CRY וכו'... לא אכפת לי אם הוא יהיה חוטי, פשוט שיהיה מהיר ומדויקק מאוד אני משתמש כל החיים שלי בזבל סיני - עכברים ב10-15 ש"ח, ומאוד נמאס לי! תודה חברה!
-
- 33 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קניתי את העכבר, הוא עובד אחלה, באמת עכבר נורא נוח וכיפי. סוף סוף אני בוטח בטכנולוגיית האל-חוט לאחר עבר לא כל כך טוב.. עכשיו יש לי בעיה קטנטנה.. הגלגלת עדינה ורגישה יותר מדי.. אני רק שם את היד על הגלגלת והיא ישר זזה למטה/למעלה.. האם יש דרך להוריד את הרגישות? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אני מכיר את הבעיה הזאת ממזמן מידי פעם הייתי הופך את המדפסת , מנתק ומחבר את הספק כח ( מטען ) וזה היה מסתדר בדקתי את זה לעומק והבעיה שהמנוע של הסורק נתקע וגורם למדפסת לא לפעול אני חושב אולי שזה הספק כח גורם לזה המדפסת לא מקבלת זרם מספיק , בדקתי מתחים וזה היה תקין ביציאות של הספק כח יכול להיות שזה הגורם הספק עולה 100 ש"ח לגביי עלות תיקון אין לי מוסג אני חושב בסביבות 200-300 ש"ח ( השערה ) או עדיף לקנות מדפסת חדשה ? אני מאוד מרוצה מהמדפסת יש לי אותה 5 שנים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי למחשב משרדי, לא צריך להיות מיוחד למשחקים. יהיה נחמד אם הוא יהיה ארגונומי פחות או יותר. מבחינת סוללות - עדיף משהו עם AA שמחזיקות הרבה זמן ולא עריסת טעינה. התקציב הוא עד 200 ש"ח אבל אני מניח שאפשר למצוא משהו יותר זול. תודה.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לקראת קניה-האם רצוי שהמקלט יהיה ממול המקלדת והעכבר וללא חסם ביניהם?
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום שלום אני מחפש מקלדת USB עם USB HUB .. כלמור שיש עוד חיבורי USB על המקלדת (USB 2) לא מצאתי.. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים. הדרישות הן: 1) טווח עד 3 מטרים 2) מחיר עד 200 ש"ח 3) נצילות (החלפת סוללות) הטובה ביותר מבלי לפגוע בדרישות למעלה הערות: 1) אין דרישה מיוחדת לפונקציונליות. מבחינתי גם המקלדת/עכבר הפשוטים ביותר שעונים לדרישות 1 ו-2 (ורצוי 3) מתאימים. 2) אין דרישה מיוחדת לשיטה (RF, Bluetooth, IR וכו') אם כי רצוי לא RF (מי אמר סרטן ולא קיבל? :-)) תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המדפסת שלי שראיתי באינטרנט שיש עוד אנשים עם הבעיה הזו..אבל אין לי מושג איך לפתור אותה המדפסת שלי לא מבטלת לי את המסמכים לא משנה מה אעשה..אני לוחץ על "בטל את כל המסמכים"- השתמש במצב מקוון, והכל..וכלום (אני מבטל את explorer.exe) ומפעיל אותו מחדש וזה לא עוזר..פשוט כלום ביטלתי את ה spooler בתוך "שירותים" ואז אני גם לא יכול לראות את המדפסות שלי בכלל בתיקיית "המדפסות שלי זה כותב לי "לא ניתן להתחבר" בשורה הכחולה למעלה של התיקייה../: אני עושה הפעל מחדש והמצב נשאר כרגיל..ההדפסות לא עפו מהתור להדפסה.. למישהו יש פיתרון יותר יצירתי חוץ מלהוציא את זה מהשקע בחשמל?..חח
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו מכיר מצלמת רשת שנמכרת ללא פילטר IR או שאפשר להוריד אותו? וגם חשבו שתהיה קטנה ואיכות סבירה +. תודה יואב.
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
קודם כל אני אענה לשאלות שוודאי תשאלו: 1. כן, אני באמת רוצה מקלדת של DELL והיא נוחה לי. כן, אני יודע שיש אופציות אחרות. 2. כן, השתמשתי בה כבר, במשרד בעבודה. 3. לא, אני לא חושב שהיא מכוערת. 4. אני יודע שהיא נמכרת כחלק ממחשב מותג שלם ועכשיו לעניין עצמו - מישהו יודע איך בכל זאת אפשר להשיג מקלדת של DELL בלי להתעסק עם היבואן ישירות? חנות/אתר/מה שלא יהיה? תודה
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
ברשותי עכבר אופטי של GPT ואני מאוד מרוצה ממנו...עד עכשיו. העינית נכבית לבד מידי פעם וזה ממש מעצבן כי זה לא קרה עד עכשיו. כן, הוא מחובר היטב ואף פעם זה לא קרה לי. הוא בשימוש כבר 5 שנים אגב. האם כיבוי העינית מעיד על בעיה בעכבר או בלוח אם?
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי את הראוטר הנ"ל ומדפסת לייזר מחוברת אליו דרך חיבור USB המדפסת סמסונג SCX-4521F העניין שהמחשב לא מזהה את הסורק... אם אני מחבר את המדפסת ישר למחשב אז הכל עובד (מדפת+סורק+פקס)... ודרך חיבור לראוטר רק המדפסת עובדת... מה עושים??? אני רוצה שהמדפסת תהיה מחוברת לראוטר כי יש לי עוד כמה מחשבים בבית שמשתמשים במדפסת הזו...
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש כאן למישהו slimstar 310 לא בשימוש? כי ניקיתי אותה ואיבדתי 3 מקשים.. אני אשמח אם מישהו יעשה את טובה עצומה וישלח לי אותם.. המקשים F6,F7, Home הייתי גם מביא תמורה קטנה אם היה לי מה להביא.. (יש לי אוזניות Apple מקוריות למי שרוצה)
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת למשרד - לעשרות מסמכים ביום. הדפסות צילום פקס סורק המליצו לי על brother mfc-8860dn האם יש המלצות או השגות על הנ"ל? תודה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
לשימושי סטודנט. מה כדאי ? לייזר או הזרקת דיו ? חשוב שתהיה משולבת (עם סורק), צבעונית, קומפקטית עד כמה שאפשר ושלא תהיה יקרה מדי ... יש חיה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לעכבר שישמש לעבודה גראפית. בעיקר עם תוכנות תלת מימד (מאיה-לייטוויב-זיבראש וכו') אבל גם דו. נוחות עבודה חשובה מאוד שכן הוא ישמש לעבודה במשך רוב היום. גם דיוק חשוב כמובן. התקציב הוא כ400-500 שקלים. כמובן שאני מעדיף לשלם כמה שפחות אבל איכות מעל הכל אם ניתן, אשמח לקבל יותר מהצעה אחת. המון תודה מראש!
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בבקשה לא יותר מ150 אשמח למשהו אם סאבוופר ויותר מ2 רמקולים אם זה אפשרי... תודה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-