ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי אוזניות g930 של לוגי'טק. לאוזניות האלו יש סוללה כזאת: http://www.ebay.com/itm/Battery-for-LOGITECH-G930-Headset-G930-Gaming-Headset-G930-Canada-seller-/370740591090?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item5651dc79f2 השאלה שלי היא האם אני יכול להשים את הסוללה הזאת: http://www.ebay.com/itm/Battery-for-Logitech-MX1000-cordless-mouse-2000-mAh-/370420040757?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item563ec14435 יש לה אותו המתח, ויש לה 2000MAH. למקורית יש 600MAH. יש להן אותו החיבור, אולי הסדר שונה, אבל זאת לא בעיה לשנות. האם אני יכול להשים את הסוללה הזאת? (יש מקום באוזניות, יש רווח בין הפלסטיק למקום של הסוללה עצמה)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מעונין להחליף מארז וספק כח,כרגע קיים ספק של 145W ,כשאני בודק נתונים של ספק חדש יותר נניח של 350W ' הנתונים של הזרם היוצא (AMPER) בספק החדש גבוהים בהרבה מהספק הישן,האם זה אמור להשפיע באיזשהו אופן על לוח האם.חיפשתי בחוברת של הלוח הגדרות של זרם ולא מצאתי.המחשב הוא פנטיום 3 . האם אני יכול לחבר ספק חזק יותר (350W) למחשב הנ'ל. תודה למי שיכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, יש לי עכבר ZOWIE AM שהתקלקל. העכבר נקנה ברשת אייבורי, והיום פניתי למעבדה של הסניף שבוא הוא נרכש. הנציג שדיברתי איתו אמר שמאושר להחליף לי את העכבר אבל אין להם במלאי עכבר כמו שלי ואני יכול לבחור עכבר אחר בטווח מחיר שבוא קניתי את העכבר, מדובר על 205 ש"ח. אני אשמח לקבל המלצות לעכבר שיכול להחליף את ה- ZOWIE AM. אהבתי את רוב המאפיינים של ה- AM והייתי שמח לראות אותם במחליף שלו: 1) חיישן בלי prediction ובלי accelaration. 2) הגודל של העכבר היה כמעט מושלם - היה יכול להיות נחמד אם היה טיפה יותר קטן כי יש לי יד קטנה (בשביל להגיע עם האגודל לכפתור צד המרוחק הייתי צריך להרים את כף היד ומכיוון שלא אהבתי לעשות זאת פשוט לא הייתי משתמש בכפתור צד המרוחק). תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי פדים לעכבר מתוצרת Steelpad כי שלי פשוט נשחקו. ורציתי לדעת כמה דברים, קודם כל, איך בעצם אני מבצע את ההחלפה? האם בעצם אני רק מוציא ושם חדש? או שאני צריך גם לערב אלכוהול בכל הקטע להוצאת השאריות של הדבק...? עוד שאלה, האם הפדים החדשים ישפרו משהו בביצעוים של העכבר שלי, מבחינת החלקתו על המשטח? אלו הפדים שקניתי : http://www.steelseries.com/int/products/accessories/glide_g בתודה מראש, דור.
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הייתה לי מדפסת אפסון R200 שהייתי מרוצה ממנה, התחילה לעשות בעיות, החלפתי ל R270. אני מדפיס כריכות לDVD והדפסה על DVD ישירות על הדיסק, בכמויות דיי גדולות. שמתי לב שהצבעים "מתים" יותר, יותר גהויים, פחות צבע, כאילו נטייה לאפור (כמו אפקט של להוריד קונטרסט). מה הסיבה? הדרייברים דיי דומים, אותם הגדרות כמו בעבר אני שם. תודה
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה ימים שווק העכבר של ה EX110 של לוג'יטק שנקנה בסט אלחוטי, הייתי מאוד מרוצה מהסט ועכשיו כאשר העכבר שוות חיים קניתי סט חדש די דומה, S510 והעכבר והמקלדת מאוד נוחים ואני מרוצה פשוט יש בעיה שעם המקלדת של ה S510 המחשב נכנס למצב שינה כל כמה דקות וזה משגע, אני כרגע עם המקלדת של ה EX110 והעכבר של ה S510 וזה לא קורה כלומר זה בעיה במקלדת, הדבר הזה זה משהו נפוץ, למשל כאן הם גם הרגישו את זה: http://www.haaretz.co.il/captain/pages/ShArtCaptain.jhtml?contrassID=11&subContrassID=0&itemNo=805525 השאלה שלי היא איפה ההגדרה שמבטלת את זה?...איך אני מסדר את זה?....
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
המדפסת של EPSON דגם STYLUS PHOTO RX425 החלפתי צבע ,בדקתי שהצבע תואם את דגם המדפסת. לא נראית כמו בעיית חומרה כי לפני תחילת ההדפסה אני מקבל הודעה :"PRINTER IS READY TO PRINT" המדפסת מתחילה לעבוד ותהליך ההדפסה עובר כרגיל ,ללא הפסקות ,ללא רעשים מיוחדים שלא היו בעבר ניסיתי כמה פעמים ,ניקיתי את ראש הטונר ,שום דבר לא עוזר יוצא דף חלק מה מומלץ לבדוק? תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אהלן, כפי שהכותרת מרמזת החלק החיצוני שבעזרתו מסובבים את העינית יצא, מה עושים? אני יכול לסובב עד לצד אחד עד שזה מגיע למקסימום, ואם אני מסובב לצד השני החלק יוצא. הדגם שלי הוא teac mx-7. לחבר את החלק איכשהו? דבק? או שיש מכשיר חיצוני שיכול לסובב את העינית? בבקשה עזרה =\
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות עכבר לגיימינג חשבתי על האימפרטור יש משו יותר טוב בכמעט באותו מחיר? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מיתלבט הין שני עכברים למחשב הנייד שלי. Microsoft Wireless Notebook Laser Mouse 7000 Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000 שניהם אלחוטיים , פשוט הראשון מיתחבר עם דונגל USB והשני דרך BT. הדילמה היא כזאת: עם אני קונה את העכבר הראשון , עם הדונגל של ה USB אז אני תמיד יצתרך להוציא/להכניס את הדונגל כידי להישתמש בעכבר אבל אז יציאת ה BT תישאר פנוייה לדברים אחרים כגון פלאפון, אוזנייה/אוזניות וגם יהיו לי עוד 2 יציאות USB פנויות. לעומת זאת עם אני קונה את העכבר עם ה BT אז יציאת ה BT תמיד תהייה תפוסה אבל אני לא יצתרך להיתעסק עם הדונגל של ה USB כל הזמן.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
חמישהו יש מוסג איזה מארז יותר שקט: 1. Sonata II P180B .2 שניהם של אנטק וחשוב לי שיהיה מחשב שלא שומעים אותו אני קונה את הקירור של זלמן רזרטרון 1פלוס ואני לא מצליח להבין מה ההבדל בין שתי המארזים האלה ורציתי לדעת מה ההבדל בינהם ואיזה יותר שקט ומישהו יודע אם יש לחברה מארז יותר שקט מזה?? או אם קיים מארז יותר שקט? תודה.
-
- 14 תגובות
- 833 צפיות
-
-
1. בואו נסכם, מה ידוע כרגע: כרטיס ביצועים מחיר הערות geforce 3 ti 500 ב-100% כ-370$ ביצועי הכרטיס, יהוו מדד בסיס=100. geforce 3 כ-90% לא רלבנטי הייצור יופסק radeon 8500 כ-90% כ-250$ כולל כרטיס TV geforce 3 ti 200 כ-80% כ-200$ radeon 7500 כ-60% כ-200$ geforc2 ti 200 כ-60% כ-150$ 2.הצעד הנכון.. geforce 3 ti 200 =radeon 7500 במחיר, geforce3 ti 200 מציע כ-20% יותר ביצועים.ולפיכך השוק של 200$ יהיה בשליטת geforce 3 ti 200.לעומתו radeon 7500 השווה בביצועים לgeforce 2 ti 200 יוזל בטווח הארוך לכיוון ה-150$ וזאת על מנת שימכר היטב. 3 הטעות.. מי שרוצה יותר ביצועים מאשר geforce 3 ti 200 מציע , יוסיף עוד 170$!!…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים אני צריך המלצה על מטען לבטריות נטענות שזמן הטעינה שלו לא יותר מ- 4 שעות.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מדפיס כמה דפים בודדים בחודש (צבעוני) וצריך מדפסת בסיסית עם סורק שתהיה אמינה ולא יקרה.
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
עריכת המנהל: לא מחקתי את הנושא, אבל מקומם של נושאים כאלו לא פה. להבא קרא את חוקי הפורום. מה גם, שמי שיטרח ויקרא את הנושא עד סופו ולא יעצור כאן, ילמד לראות שהטענות לאו דווקא נכונות, ואולי גם עושות עוול לאותו יבואן. מור מבקש מכל מי שנכנס לקרוא פה שיקרא עד הסוף כדי להבין את כל הסיפור במלואו, תודה רבה !!! למנהל היקר ... בשביל זה העלתי את הטענות לכאן כדי שתוכלו לעזור לי להבין מה קורה הבנתי מה קורה, מה שהיבואן לא טרח להסביר לי למרות שביקשתי מספר פעמים שיסביר לי ... והחלקים שקיבלתי למרות שהם לא זבל והם טובים אולי לפי דעות שונות הם לא החלקים שצוינו בחשבונית, בחשבונית ובמחירון צריך לציין שהספק הוא CASEDGE ולא FSP תמסקנות שהם שייכים לפוקסקון ו FSP זה כבר צריך לדעת מי ש…
-
- 51 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
מי היבואן של ELSA? מה המספר טלפון שלו אם מישהו יודע? יש רק יבואן אחד נכון? פשוט המוכר שאני עובד איתו התקשר אליהם ואמרו לו שיש רק את ה-Gladiac 311, 511, 920 ועוד מסוגים שונים שהם לא Gladiac. איך זה יכול להיות? אני רוצה את ה-721 OEM. תעזרו לי. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תגידו , גם אתם חושבים שחיררו אותו מכל המקומות!? , מזה הגועל הזה!?
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג לG5 אבל אני לא יודע אם כדאי באמת
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מבצע מרשים על ה-G933 האלחוטיות של חברת Logitech זמין רק בשעות הקרובות לכתבה
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היום, חבר של אבא שלי שבדיוק צריך לסוע לחיפה, יעבור דרך NoaComp ויביא לי את המוצרים שלי P: לשלם במזומן = הכי טוב והכי בטוח! בקיצור, בנתיים אני סגור על זה G5 + Steelpad QcK למישהו יש הערה / המלצה אחרונה? אם למישהו יש הערה חיובית אז סבבה.. אבל אם למישהו יש שלילית אז הוא חייב להגיב! אני חוזר אם למישהו יש הערה שלילית אז הוא חייב להגיב! (: תודה
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לומר מילים מועטות עליה- זאת הקונסולה, איזה גרפיקה מעולה היא מציגה- הכל חלק ואמיתי ונעים לעין(בייחוד על טלויזית 50 אינץ' 8)) ובזכות משחקים SC2 DOA3 וHALO אני יכול לומר שהיא הקונסולה הכי טובה שיש בעולם. זה כזה כיף לשחק בה, אפילו שברתי את שיא שעות המשחק על הPS2 עם דנטה בDevil May Cry שעמד על 9שעות... רק מה שהפנינה הזאת היא לא שלי אלא של חבר... (מזל שהוא גר בית לידי)
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כן. אם יש נחשול מתח והספק מעפן יש סכנה שעוד רכיבים ילקחו עם הספק לשאול.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני בלי עכבר, העכבר מת עקב ניסיון מודינג.... אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת. יש את הסט EX110 של לוג'יטק.. איך הוא?? שמעתי גם על ה WAVE... חשוב לי רק שהמקלדת תהיה אלחוטית. בנוגע לעכבר, חשוב הדיוק שלו, אבל שיהיה נורמלי.. אני מעדיף חוטי, אבל אם אין ברירה אז לא נורא. אוקיי.. ראיתי שיש גם WAVE שמגיע עם עכבר וזה סט אלחוטי. האם זה שווה להשקיע פי שניים יותר בשביל זה? האם העכבר יהיה יותר טוב מעכבר פשוט חוטי שהשתמשתי בו עד היום? כי הרי הוא אלחוטי, בטח עם בטריות הוא כבד יותר.. ואני מניח שפחות מדויק מעכבר חוטי פשוט... עזרה בבקשה!!!!!!!! מישהו??????
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-