עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי מחשב ואני רוצה להביא עוד אחד ...אלא שיש לי רק מדפסת אחת איך אני עושה ששני המחשביים יוכלו להדפיס באותו מדפסת ? זה משהו באוטר אני חושב ?נכון ? ואם כן ! אם אני מחבר את הצחשב באלחוטי זה משנה משהו ? המדפסת היא של LEXMARK X8350 ויש בה גם פקס וגם מכונת צילום וגם סורק ....

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  2. אני מניח שהמתחרים העיקריים הם: Logitech G7 Logitech MX1100 Logitech MX Revolution Microsoft Arc Microsoft Explorer with BlueTrack Microsoft Laser Mouse 8000 בעיקר אני מחפש עכבר לשימושים כללים של גלישה + אופיס וגם שבמשחקים לא יאכזב (אני לא גיימר מטורף, אבל משחק). חשוב שיהיה אלחוטי, שיהיה נוח ושלא יצטרכו כל יום להטעין. אישית מאוד לא אהבתי את הגלגלת של ה MXRevolution ככה שהעכבר הזה אני כנראה לא יקח, האם ה MX1100 מכיל את אותה גלגלת בדיוק ? ובכלל על איזה עכבר אלחוטי איכותי אתם ממליצים (ולמה) ?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  3. הי רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי למצוא את ההבדל בין שני כרטיסי הרשת ההלו מבחינת מפרט: הראשון Intel® PRO/1000 PT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm השני: Intel® Gigabit CT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm בעיקרון שאני מחבר את השני(זה עם הסיומת CT) הוא לא "סוחב לי את התקשורת כמו הכרטיס עם הסיומת PT תודה למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  4. אני רוצה לקנות סט אלחוטי ורמקולים 5.1 בכ-800 שימושיים: קצת משחקים (לא משהו רציני לדוגמא sims או gtas), סרטים, מוזיקה... רמקולים חשבתי ללכת על ה-x540 משום שיש גם את השלט חברה איכותית 5.1 רמקולים באמת טובים וגם האפשרות לתלות את הסנטר על המסך... חשבתי לקנות כסט אלחוטי את המיקרוסופט deskop 2000 כי הוא יחסית זול ויש עליו ביקורות טובות מאוד... דרך אגב את הסט אני קונה באייבורי אבל איפה אני יכול לקנות את הרמקולים באוזר תל אביב??? חשבתי על אופיס דיפו כדי? או במוכרים באייבורי/ksp??? מה אתם אומרים??? כעיקרון על הרמקולים אני ממש נעול... אבל אשמח לקבל דעות על שניהם וגם לקבל סיקורים כי לא מצאתי ממש עליהם...

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  5. שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מסך (אני צריך לעבוד עם שניים בו זמנית כי בכל אחד יש רשת שונה...). אני רוצה לחבר לכל העסק הזה מדפסת. אני יכול לחבר את המדפסת למחשב אחד בחיבור הרגיל ולמחשב השני בחיבור פרללי ולשלוח קבצים להדפסה משני המחשבים בלי לנתק ולחבר כבלים כל פעם? אודה לכם מאוד אם תענו בהקדם כי ביום שני אני כבר צריך את המדפסת מחוברת בשביל העבודה... תודה רבה.

6. Started by talminator,

שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מסך (אני צריך לעבוד עם שניים בו זמנית כי בכל אחד יש רשת שונה...). אני רוצה לחבר לכל העסק הזה מדפסת. אני יכול לחבר את המדפסת למחשב אחד בחיבור הרגיל ולמחשב השני בחיבור פרללי ולשלוח קבצים להדפסה משני המחשבים בלי לנתק ולחבר כבלים כל פעם? אודה לכם מאוד אם תענו בהקדם כי ביום שני אני כבר צריך את המדפסת מחוברת בשביל העבודה... תודה רבה.

7. Started by talminator,

שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מסך (אני צריך לעבוד עם שניים בו זמנית כי בכל אחד יש רשת שונה...). אני רוצה לחבר לכל העסק הזה מדפסת. אני יכול לחבר את המדפסת למחשב אחד בחיבור הרגיל ולמחשב השני בחיבור פרללי ולשלוח קבצים להדפסה משני המחשבים בלי לנתק ולחבר כבלים כל פעם? אודה לכם מאוד אם תענו בהקדם כי ביום שני אני כבר צריך את המדפסת מחוברת בשביל העבודה... תודה רבה.

8. Started by llliorrr,

מחפש מצלמת אנרנט איכותית למסנגר סקייפי וכל התוכנות האלה שתתאים לויסטה ועד 200 שקל. רצוי שהחנות תהיה באזורר המרכז והכי טוב שתהיה בראשון.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  9. האם ניתן? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by chenrp,

שלום, ברצוני לדעת מה ההבדל בין המדפסות הללו: BROTHER: dcp 130c dcp 135c dcp 150c לדעתי אין הבדל כלל והעלו את המהירות של ה150 ממש בקצת על מנת למשוך עוד קונים... לא אותה מדפסת??? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 5.03.2009 בשעה 11:20:30 מישהו???הוקפץ בהתאם לחוקי הפורום.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  11. מחפש משו איכותי ואם יש אלחוטי זה יהיה טוב! תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  12. טוב אז ככה בהתחלה הצלחתי לגרום לגימפאד לפעול במשחקים שתומכים בLIVE אבל כל דבר אחר לא פעל כולל המשחק BurnoutParadise שזה בכלל עצבן אותי וכמובן אמולטורים או יותר נכון להיום אמולטורים לנינטנדו DS בכל מקרה הגעתי לפתרון משולב קודם כל יש פה את המדריך הזה http://www.vistax64.com/gaming/153000-installing-xbox-360-wired-controller.html שימו לב שזה גימפאד חוטי מה שיש לי אבל אולי זה יעזור לחלק שנית ולא פחות חשוב יש את עניין העדכונים במקרה שלי הייתי חייב לעשות עדכון לחלונות ורק אז זה פעל כמו שצריך בכל מקרה אם יש לכם בעיות תפעלו לפי ההוראות בדיוק הדריבר של MS לא פועל לבד מניסיון שלי או שלפחות בחלק מהמחשבים הוא לא עובד לבד

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  13. אהלן, פירמתתי את המחשב ונאבד לי הדיסק של המדפסת היא משמשת כסורק , מדפסת, ועוד כמה דברים.. הורדתי דרייבר מהאתר של החברה.. הוא מתקין ואז אומר שהוא לא מזהה אותה ביו אס בי. כאשר אני מכניס אותה ליו אס בי המחשב מזהה אותה מצוין ואני גם יכול לקרוא איתה כרטיסי מיקרו אס די.. מישהו יכול לעזור לי? אני חושב שאני צריך את התוכנה כונטרול סנטר 2 תודה [br]פורסם בתאריך: 6.03.2009 בשעה 13:44:50 עדכון:עשיתי שוב את ההתקנה של התוכנה שהורדתי מהאינטרנט הוא זיהה את המדפסת לאחר שזה התקין. איך אני מפעיל את התוכנה שלה? מישהו יודע איפה אפשר להשיג controlcenter2 חיפשתי ולא מצאתי

14. Started by ori_5544,

שלום אני מחפש רמקולים למחשב טובים עם באס חזק שאוכל לשמוע טוב בשירים וסרטים ויש לי עוד שאלה מה אתם אומרים על הרמקולים האלה?שוים משהו http://www.itreviews.co.uk/graphics/normal/hardware/h612.jpg

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  15. היי אני מחפש עבר לגיימרים ופאד מתאים. האמת אין לי מושג כמה זה אמור לעלות ככה שזרקתי מספר שנראה לי הגיוני (400 שקל) - אם אפשר בפחות אז כמובן שטוב, ואם צריך להוסיף קצת אז גם בסדר. תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם, התקלקל לי העכבר ששירת אותי שנים בנוחות, האלחוטי הראשון של מייקרוסופט. החלטתי ללכת על ה-2000 כי חיפשתי עכבר זול יחסית לשימושים יומיומיים והקודם של מייקרוסופט היה לי נוח וטוב אז הנחתי שאם אקנה את ה-2000 לא יהיו הפתעות מיוחדות. קיבלתי אותו היום והתאכזבתי מאוד מהגלגלת שלו - חורקת, ממש לא מתגלגלת חלק, לפעמים יותר בקלות ולפעמים קצת נתקעת ובאופן כללי מאוד לא מדויקת. מישהו יודע אם זו מחלה של הדגם הזה או שפשוט קיבלתי אחד פגום? לדעתי אני בכל מקרה מחזיר אותו, השאלה אם לבקש אחד אחר או שיחליפו לי לדגם אחר?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  17. Started by dmanbuhnik,

בוקר טוב, העכבר שיש לי כרגע כבר מעצבן אותי (LX700), הלחצנים שלו ממש קשים ללחיצה (אנשים שבאים אלי בקושי מצליחים לתפעל אותו, רק אני יודע איפה בדיוק ללחוץ וזה כבר כואב...) בקיצור, אני צריך עכבר חדש הדרישות: חובה tilt חובה לפחות 2 כפתורים נוספים חובה אפשרות לשנות את הלחצנים (אני לא יודע לגבי שאר החברות אבל אם זה של logitech אז זה מצויין מהבחינה הזו) חובה או מותאם לשמאליים או דו צדדי (אני שמאלי) עדיפות לאלחוטי הדבר היחיד שמצאתי זה MX610 לשמאליים אבל אני לא יודע אם בכלל מביאים לארץ (ואם בכלל מייצרים אותו) אתם מכירים משהו?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  18. אני כרגע עם MX700, מאוד לא מרוצה... אני דיי בטוח שאפשר להתרגל לשחק איתו הרבה מאוד משחקים, אבל קשה מאוד להתרגל לCS איתו. הDELAY יכול להרוג. האם יש דרך לגרום לו לעבוד יותר טוב, ואם לא - איזה עכבר אלחוטי יכול לספק את הסחורה כמו שצריך?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by zorkenius,

שלום, במהלך בניית מארז חדש למחשב מדיה סנטרת ניתקלתי בצורך ב"זווית AGP". כרטיס Agp riser ימני. במידה ומישהו מקיר איפה ניתן להסיג אחד כזה? תעזרו בבקשה. (חוץ מPLONTER ) במידה ואין מאיפה להסיג אני כנראה יצתרך לעשות אותו לבד. במידה ומישהו עשה, אשמח לשמוע על הבעיות שיכולות להיות. תודה.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  20. אני מעוניין לקנות עכבר בלו טות' טוב למחשב נייד, שיהיה נוח, ושיהיה טוב למשחקים. רציתי לקבל את חוות דעתכם על Logitech V470 ועל Bluetooth® Notebook Mouse 5000 של Microsoft ולדעת למה הלוג'יטק עולה 100 שקל יותר. או לשמוע על עכברים אחרים טובים לדרישות האלה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by shogi,

שלום. יש לי את הסט שבנושא. אחרי שאני מכבה את המחשב ומדליקה שוב לפעמים קורה שהרסיבר של הסט נדלק, אני לוחצת על הכפתור שקולט את המקלדת והעכבר והוא מהבהב אבל כשאני לוחצת על אותו כפתור בעכבר או במקלדת כשי שיקלטו הרסיבר נכבה ולא מגיב. (כשהוא קולט נדלקת נורה שמסמנת שיש חיבור, ומיותר לציין שהעכבר או המקלדת לא מגיבים אם הרסיבר כבוי). ניסיתי לנתק ולחבר שוב את הUSB שלו למקומות אחרים, לאותו מקום, ורק אחרי 10000000 נסיונות זה מצליח. כל הדרייברים המעודכנים מותקנים. מה עושים?? :s05:

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  22. שלום לכם חברים, אני צריך המלצה למקלדת+עכבר אלחוטיים עד 350 שקל. מבחינתי שיהיו ברמה של ה-Microsoft Desktop 1000: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=472600 פשוט שהטווח שלהם קצר ואני צריך קליטה לטווח של בערך 2.5 מטר.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  23. לפני שנה וחצי קניתי את Brother 130C לאחר המלצות רבות- 'מדפסת משולבת זולה וחסכונית בדיו (4 מיכלי דיו..)' אני לא מרוצה מהמדפסת משתי סיבות.. דבר ראשון, כשנגמר דיו מסויים (נגיד הצהוב) אז אי אפשר להדפיס! אפילו אם אני רוצה להדפיס בצבע אחר (כמו שחור) אז אי אפשר! דבר שני, זה נראה שהוא דיי זללן בדיו. אנחנו לא מדפיסים הרבה בכלל ויחסית זה נראה שכבר הוצאנו הרבה כסף על דיו. אם מישהו כאן יגיד לי שהיא באמת לא חסכונית, אז אני אמכור אותה או משהו ואקנה משהו נורמלי. תודה

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  24. Started by wooper,

היי אני רוצה לקנות עכבר שיחזיק הרבה זמן מעמד ואמין לא משנה לי דיוק כי אני לא משחק כמעט בנייד רק גלישה ומעט משחקים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. או לקנות מדפסת חדשה אני מאוד מרוצה מהמדפסת שלי היא אצלי יותר מ - 5 שנים ולא היה שום בעיה אבל מגיע הזמן שהתקלות מגיעות ................... בדיקת מדפסת עולה 100 ש"ח הרכיב שאמרו לי שיש איתו בעיה עולה 250 ש"ח +- 1 האם כדי לתקן את המדפסת או לקנות חדשה 2 בשביל לתקן אני צריך לנסוע מאשקלון לאיזור המרכז 3 איפה כדי לתקן במעבדות HP (בחברה ) או במעבדות פרטיות 4 גם נשאר לי עדין דיו של המדפסת חדש שחור + צבע 57 + 56 מה הנכון לעשות

• 0 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים