ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני רואה בפורום הזה הרבה מאוד הודעות בהם אתם מציעים ספקי כוח של חברות מוכרות וטובות אבל יקרות סביבות ה-400 שקל לספק,אבל כל החיים שלי אני הייתי עם מחשבים שפועלים עם ספקים ג'נריים ואף פעם אבל אף פעם ! לא נשרף לי המחשב לא מתוצאה של ספק ג'נרי ולא מכל סוג אחר של חומרה,והמחשב שיש לי כרגע הוא p3 עם ספק ג'נרי עם הספק של 230v ושלא תחשבו שאני לא מעמיס יש לי הארדיסק סידירום צורב (כל מה שיש בכל מחשב) + 4 מאוורים נוספים...אני לא חושב שזה מוסיף הרבה אבל עדיין... מה אתם אומרים ? באמת הספקים הג'נריים עד כדי כך הורסים ?
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי ספק TT purepower 480W והוא בא עם 2 מאווררים (80מ"מ) וה rpm הוא 600 (בדקתי בביוס) זה נורמלי ומה עושים אם לא?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
תוכל לעזור לי בבקשה אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר אל חוטית ....וכמובן שאני מוכן להשקיע עד 500 ש"ח יש לכם המלצות בבקשה? נ.ב == אם אפשר שיהיה כמו Genius Wireless Optical Office Kit שיש שם את האופציה של טעינת הסוללות .... נ.נ.ב === Genius Wireless Optical Office Kit האם זה עכבר ומקלדת טובה? :
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר טוב שגם יהיה לי למשחקים........ יש לי עכבר אופטי של Quantom שנדפק לי (נתקע אין ספור פעמים). האמת חשבתי על mx 510 שמעתי ביקורות טובות ושהוא מצוין למשחקים. הייתי משחק cs אבל לא יכולתי עם התקיעות האלו של העכבר. האם כדאי לקנות ת- mx 510 או שעכבר אחר וזול יותר יספק אותי.
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי ספק מעאפן של sunshine 300watt ספק לא משהו בלשון המעטה... איך אני יכול לבדוק האם הוא עומד בעומס של המחשב האם הוא נותן מתחים נורמאליים או שהוא מענה לי את הרכיבים???
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני רוצה מחנות בארץ בבקשה..
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, נכנס לי היום "באג" להרכיב מחשב ברכב שאני אמור לקבל בשבוע הבא (Ford Focus 2005). אתאר מה חשבתי לעשות. להתקין מחשב נייד מתחת למושב הנוסע, המחשב יחובר לחשמל דרך מתאם 12V - 220V, או דרך מתאם ייעודי של Dell (תלוי מה זול יותר). המחשב הוא P3 866, עם 256 SDRAM והארד דיסק של 20GB. המסך שלו די הרוס - מספיק טוב בשביל להתקין הכל, אבל כאב ראש אח"כ. עד כאן אני די סגור על עצמי, מבחינת חשמל זה פתרון נוח מכיוון שכשאני מתניע את האוטו, או שהוא כבה לי המחשב לא נכבה מיד אלא ממשיך לעבוד על הסוללה שמחזיקה כמעט שלוש שעות. כך אוכל להגדיר את המערכת שאחרי 10 דקות על זמן סוללה תכבה. עכשיו - לגבי המסך: יש 2 אופציות: 1. מסך PS-ONE שלפי מה שהבנתי עולה 350 ש"ח (מדויק?), ובעזרת מוד V…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכרטיס קול החדש שלי, חיברתי אותו לרסיבר (Kenwood KRF-V5050D) עם כבל קוקסיאלי (coxial) דרך ה SPDIF שבפאנל של הכרטיס קול. הכל עובד טוב ויפה חוץ מהפעמים שיש שינויים במתח בבית (כתוצאה מהדלקת אור והפעלת מכשירים חשמליים), ברגע שיש שינוי במתח הסאונד מפסיק לאיזה שתי שניות וממשיך. שלחתי אימייל לקריאיטיב עם הבעיה שלי: Creative Product Information ----------------------------- Country: Israel Self Description: Advanced PC User Problem Type: My Creative hardware stopped functioning correctly Sound Card Internal: Sound Blaster® AudigyT Platinum Sound Card External: Not Specified Graphics/Video Card: Not Specified CD/DVD/CD-RW Drive: Not Specified Modem/Telephony: Not S…
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
לפי המפרט שלי איזה ספק אני צריך לקנות (יש לי עכשיו 400W של סנשיין קומה). המגבלה התקציבית שלי היא 600 שח - חשוב שיהיה שקט כמה שיותר. שיהיה מסוגל להגיע ל OC גבוה ולקחת עוד 3 מאוררי 120 ממ, ותאורה.
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מחפש ספק למערכת שלי - והשיקול החשוב ביותר הוא שקט - 350' ומעלה
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
לא הצלחתי להבין את הצורך בעכבר אלחוטי, בניגוד למקלדת אלחוטית, שהיא דווקא נוחה, מה היתרונות של עכבר אלחוטי ? הרי תמיד הוא על השולחן, קרוב למסך ! (פרט להרצאות בפני קהל).
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום כולם... אחרי מחשבות רבות החלטתי שאני רוצה ליפיף את המחשב שלי.. מגיע לו, עושה עבודה קשה. החלטתי לקנות מארז חדש. המארז הוא Magnetix Super Midi Tower 300W USB Front Case w/Transparent X-Window השאלה היא כזאת...האם הוא שווה את הכסף (בערך 240 ש"חים)? והאם הוא יתאים לי למחשב הנוכחי, אני לא מתכנן בנתיים לקנות חדש... יש לי לוח אינטל פנטיום 3, 2 הארדיסקים, סידי, אמממ...וכד' את השאר אפשר לראות במפרט מחשב. תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי עכשיו עם הלוח אם 2 דקים של טמפרטורה (שחכתי עכשיו תשם של זה) ונראה לי שאם המארז של טרמלטייק אקסייזר 3 או איך שקוראים לו באים עוד כאלה איך מחברים אותם? ונראה לי שגםן עם המאוור למעבד וולקנו 11 גם יש איך אני ירכיב את כל אלה??? הלוח זה gigabyte ga-7vaxp
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
if my (sapak) power supply is ok?? i have TSUNAMI 350W R9700 PRO smart fan2 coolmod 1 cd-rom cd writer 1 2 air fan generic do you think its ok???
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אוטוטו אני מקבל את המחשב החדש והמחשב הזה יעבור לאבא שלי. עכשיו למחשב הזה אין בכלל חיבור USB (כן אני יודע.. הוא מאוד ישן) ואבא שלי מתכוון לקנות מצלמה דיגטלית עוד מעט. רציתי לדעת אם ניתן להוסיף מעין כרטיס USB ללוח שאין לו כלל וכמה בערך הוא עולה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני מחפש את הספק המתאים ביותר עבור המערכת שאני קונה. בסיס המערכת כולל: P4 1.6A GHZ @ 2.4GHZ דיסק קשיח אחד סידירום וצורב. אם החסרתי איזשהו פרט חשוב אנא ציינו זאת. בעיקרון אני מעדיף ספק שקט, אמין ובמחיר הנמוך ביותר, אך חשובה לי יותר האמינות מאשר המחיר. אני מעדיף להשקיע יותר כסף עבור ספק ששווה זאת. יש לקחת בחשבון שבחנות שבה אני מתכנן לקנות את הספק אין הספק הבא HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply אך יש את דגם ה ER. תודה מראש :saint:
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה... אבל, איך ניתן לנקות את האבק שבמארז בדרך הכי קלה, יסודית ובטוחה? שמעתי שיש ספריי לחץ. איפה אפשר לקנות דבר כזה? כמה זה עולה? האם זה עלול לסכן את הרכיבים שבמארז? תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי ספק CODEGEN 300W (זה נחשב ג'נרי?) ולפני כשבועיים היו לי שתי הארד דיסקים (WD 40GB 7200 + WD 20GB 5600) בנוסף למאוורר אחד במארז, ובנוסף למפרט שאתם יכולים לראות בצד.. המחשב היה איטי ביותר אז, אז החלטתי שההארד דיסק של ה-20GB מת (על פי המלצת המוכר בחנות) והוצאתי אותו ובנוסף הוספתי עוד 256 זיכרון פנימי.. הבנתי שיכול להיות מצב שהספק לא עומד בצריכה של המערכת, האם רוב הסיכויים שהאיטיות נבעה מכך? ואני בקרוב מוסיף עוד שלושה מאווררים (SF2 + שני מאווררים ג'נריים של 60/80 מ"מ) האם הספק יוכל לעמוד בזה, וגם כשאני יוסיף מתח למעבד ב-OC הוא עדיין יחזיק? תודה.. נ.ב-כמה עולה כיום ספק זול ושל חברה טובה?
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר כבל IDE לסידי וצורב (40 גידים) כך שהוא הפוך גם בצד של הלוח וגם בסידי ובצורב כלומר הפס הלבן בפים 40 במקום פין 1 ברור שזה עובד והכל השאלה אם אין הבדל במוליכות של החוטים והכל עשיתי את זה אצל חבר כי לא היתה ברירה (מחשב חדש) אבל הצורב שלו עושה בעיות והוא טוען שזה מזה תגידו לו שזה בסדר
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש מצלמה באיכות סבירה במחיר הזה? אני לא מעוניין במשהו עם איכות פיצוץ אבל משהו סביר לוידאו צ'טים ושלא יראו כהה ומגעיל...
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מחירו: [ ¤ 279.77 ] תמונה: http://pchardware.co.il/assets/big/master1lublack.jpg לפי מה שאני חושב הוא מארז פ33ה בגלל שהוא 480 וואט אבל המחיר טוב (העם יורידו לי דברים מסוימים למשל מאוררים או משהו...?)
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קיבלתי מצלמת אינטרנט די ישנה למי שזוכר מצלמה בצורת חתול א. אני לא מוצא דרייבר שמתאים לxp ב. אחרי שהתקנתי דרייבר איך אני מפעיל אותה באמצעות איזו תוכנה
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
-
כל פעם שהרכיבו לי מחשב המליצו לי על המארז הזה: Compucase Midi Tower CI 6A19 300 ש"ח http://tinyurl.com/hf5u עשיתי טיפה חיפוש ומצאתי את המארז הזה בפחות: Simbadda Master I LU Midi Tower Case Silver 480 Watt 273 ש"ח ללא מנורת נאון, 307 ש"ח עם http://tinyurl.com/hf5s אז למה בעצם לא ממליצים על השני הוא הרי יותר יפה ובא עם חלון שקוף וספק יותר חזק?
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-