עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by oran55,

לפני כמה ימים פתחתי אשכול בכדי לקבל המלצה על מדפסת ובחרתי בסופו של דבר בC3183. עכשיו צצה השאלה- האם היא מדפיסה על דיסקים\ מדפיסה על דפי מדבקה של דיסקים? אם לא, איזו מדפסת (רצוי של HP) כן מדפיסה? במחירים 400-500 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by kipi25,

שלום! יש לי מדפסת XEROX 3117. אני יודע שקיים במדפסת DUPLEX ידני - צריך להפוך את הדפים ידנית, אבל המדפסת אמורה לדעת להדפיס את הדפים בסדר המתאים. איך אפשר לבחור באפשרות זו?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  3. Started by eyalicohen,

שלום האם יש הגדרה שתגרום למדפסת להדפיס דף לבן אחרי כול הדפסה? תודה

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  4. כדאי בכלל להתקין אותו ? יש סיכוי שהוא ישפר משהו בביצועים? או שאם הכל עובד לי בסדר אז לא כדאי להתקין אותו סתם ?

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  5. Started by huber,

עד עכשיו היה לי מותקן את הדרייברים החדשים מהאתר של הרקולס (גירסה 6025). עכשיו הורדתי את החדשים הרישמיים מהאתר של ATI (גירסה 6043) וההבדל פשוט פנומנלי. רואים בעין (ללא שום בנצמרק) את ההבדל! אני מריץ כרגע כל משחק (MOHAA, SS2, ALIEN VS PREDATOR 2 ועוד) על 1600X1200X32BIT עם כל ה EYE CANDY (פיטצרים) מופעלים וזה רץ חלק כמו תותח. ב -900 ש"ח, ה RADEAON LE של הרקולס הוא פשוט עושק הפוך! אז כבר הבהרתי שמומלץ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by huber,

"גרסה חדשה לדריברים החשובים של VIA המיועדים לכל לוחות האם המבוססים על השבבים שלה, מומלץ תמיד להתקין את הדיריבר העדכני ביותר כדי לקבל שיפור ביצועים גבוהה ככל האפשר" למעלה יש ציטוט מידיעה חדשה באתר. לי יש לוח אם ASUS CUV4X. הצ'יפסט של VIA (ז"א, להתקין את הדרייברים הנ"ל?)

7. Started by מקס,

שלום אני רוצה שתכוונו אותי לאיזה מכשיר יתאים לצרכים שלי? מה ההבדל בין המכשירים שהבאתי בקישור מה יותר טוב מה יותר מומלץ? הצרכים שלי זה בעיקר להשתמש עם הgps בשטח ובכביש וכל מה שמסביב לשמוע mp3 וכד' http://www.mono1.co.il/Product.asp?Pid=00169&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=165&aff=Zap http://www.mono1.co.il/Product.asp?Pid=168168&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=165&aff=Zap http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2089 http://www.bnc-il.com/bnc/inter.asp?page=productD&PID=229&dealer=10

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by omri_ro@work,

היום הרכבתי אותו: P4 1.7 GHZ 256 MB SDRAM TNT2 M64 אני בשוק, איזה אנשים מפגרים יש בארץ!!!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Boomer,

לפני מספר ימים גיליתי שההארדיסק בין השנה של Western Digital במחשב הישן שלי פועל רק על PIO ולא על DMA למרות שהוא מוגדר לפעול על DMA אם אפשר. הוא 30GB ו-ATA 66 אני חושב. לפני זה הוא היה על Ultra DMA Mode 2 או 3 אני לא זוכר. מה זה אומר? שההארדיסק גוסס? גם משחקים לא זזים שם כמו שצריך עכשיו.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by KapiSH,

הייתה/יש לי בעיה, נדפק לי ההארדיסק הנוכחי שלי (IBM 60GXP 60 GB) והוא עובד על מצב PIO במקום UDMA... מה שאומר שהוא פועל נורא לאט (משהו כמו פי 7 יותר לאט ממה שהוא עובד על UDMA), בכל אופן עוד 8 שעות אני הולך לחנות של המחשב שיעהירו לי את כל החומר להארדיסק זמני, אח"כ יחזירו את ההארדיסק IBM הדפוק שיש לי עכשיו לחברה ואז יביאו לי הארדיסק 60 GB 60 GXP חדש ויעבירו לי אליו את החומר, עכשיו, קראתי פה שאני לא היחיד עם בעיות ב-60GXP... אז אני לא חושב שיהיה כדאי לקחת שוב 60GXP אז האם מומלץ לי להוסיף כסף (במקרה הצורך) ושיביאו לי הארדיסק של חברה אחרת? ואולי באותה הזדמנות אני אקח הארדיסק בנפח גדול יותר ;D אם כן אז על איזה חברה אתם ממליצים? וראיתי שההארדיסק שיש לי עולה כיום בסביבות ה-900 שקל…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by asaf556,

שלום אני רוצה לקנות מקלדת חדשה לאחר שהX6 שלי חדלה לפעול בפתאומיות אני מחפש מקלדת גיימינג טובה אני מטלבט מה לקנות וראיתי את שתי המקלדות האלה מה ההבדל בינהם?מי מומלצת יותר?והאם יש מקלדת אחרת שמומלצת יותר מהמקלדות האלה ? תודה מראש לעונים

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Ewingum,

ידוע לי שההבדל היחיד בינהם הוא מהירות השעון. אבל: האם מקבלים איתם גם מאווררים שונים? (אם זה אותם מאווררים והיטסינקים כמובן שאין בעיה לעשות אוברקלוק לTI4400 לTI4600, אבל אם זה לא...) השאלה מתייחסת גם לזיכרון וגם לGPU...

• 42 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by TNT,

מה ההבדל בין החיבור S-VIDEO לבין החיבור הרגיל הבננה בכרטיס המסך?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  14. הי, אם מישהו זוכר, פירסמתי פה לפני כמה שבועות על בעיה שהייתה לי במאוורר (הוא עשה רעש של מטוס סילון), אך לא ידעתי איזה מאוורר גרם לבעיה. ובכן, נמצאה התשובה ! בלית ברירה החלטתי להתחיל "לבודד" כל אחר מהמאווררים בשיטה הישנה: להכניס אצבעות ולראות אם הרעש נפסק. כך גיליתי שהמאוורר שגרם לבעיה היה המאוורר הקטן שעל המעבד של כרטיס המסך (GEFORCE2 MX400). הייתי בטוח ש"טיטנוס", החנות ממנה קניתי את הכרטיס תחליף אותו. אני מדגיש שעברו לא יותר מכמה חודשים מאז שקניתי את הכרטיס. אבל כשהתקשרתי אליהם הם הודיעו לי שמצטערים, נדפקת. על זה שהכרטיס עושה רעש של טרקטור אין לנו אחריות. זה הרי ברור שהכרטיס פגום כי הוא לא יכל להתקלקל כל כך מהר. בסוף מה שנשאר לי לעשות הוא לחבר איזה מאוורר ישן של P133 לכ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. חיפשתי מקלדת בסביבות 100 ש"ח, בגלל שאני מוגבל במקום לא אוכל לשים מקלדת מולטימדיה עתירת רוחב. מהמקלדות עם המבנה הרגיל הגעתי לשתי המקלדות בכותרת,להן 2 כניסות USB ולאודיו לשליטה מהמקלדת. 1. מה ההבדל בינהן מלבד מיקום היציאות- מי יותר ממולצת? 2. במחיר הזה כ-120 ש"ח -המלצה למקלדת עדיפה? תודה

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  16. אהלן, מישהו יודע מה ההבדל בין Logitech® Media Keyboard ל-Logitech® Media Keyboard Elite? חוץ מההפרש במחיר..... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_112&products_id=2793 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_112&products_id=3991 או באתר של לוג'יטק http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2166,CONTENTID=8655 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2166,CONTENTID=10568 לפי מה מצאתי עד עכשיו, ההבדל הוא שלראשון אין USB ול-Elite יש חיבור USB. ואם יש למישהו את יש את הדגם בלי ה-USB, איך הוא מבחינת תקיעות במשחקים?

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  17. Started by Buffer,

היי, אני מתבלט בין הדגמים של המקלדות של MS.. ראיתי באינטרנט 2 דגמים שמעניינים אותי ה-4000 וה-7000.. רציתי לשאול אם יש עוד הבדלים חוצ'מזה שה-7 היא אלחוטית? תודה, אור.

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  18. Started by niv0us,

אני פרסמתי מפרט של 7000 ש"ח ללא מסך. מפרט זה הייה ללא עכבר מכיוון שהעכבר הייה אמור להקנות בארה"ב. חשבתי לקנות את ה mx 510 בארה"ב אך להפתעתי גילתי הבדלי מחירים די גדולים של בערך 50 ש"ח בים mx510 ל-mx500. ואינני בטוח עד כמה ההבדלים בין עכברים אלא שווה את הכסף. אשמח לקבל תשובה בהקדם

• 11 תגובות
    • 995 צפיות
  19. Started by Shmoolik,

כרגע יש לי MX700 , אבל יש לי בו איזה בעייה , ואמרו לי כאן שאולי יתנו לי כבר לשדרג במקום לקבל את אותו עכבר. אז לפני שאני הולך לחנות ואומר להם על הבעיה , אני רוצה לדעת מה בדיוק כל הקטע של BLUETOOTH ואיך הוא לעומת ה LASER. ולמה ה MX900 יותר יקר. (ואם זה אומר שהוא גם יותר טוב..). * כבר עשיתי חיפוש ואין ממש השוואה בין השניים האלו. לפחות לא שאני מצאתי. תודה.

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  20. שאטל? לא רואה ממטר

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  21. Gigabyte על מנת להביא לכם הגרלה שכולה עכברי גיימינג מדליקים! לכתבה

22. Started by MiniMizer,

שימו לב, תמונה זו צולמה לפני מספר דקות באתר פלונטר. חיפוש קצר ל'Geforce 256' יביא אתכם לאותה תוצאה בדיוק. אם הכרטיס כל כך יקר, בטח הוא ממש טוב! מהיום עוברים לVision Tec! ;D

23. הבחירה שלי. התקציב: 7 אלפיות חמות וטריות. מעבד- AMD XP 1700 לוח אם- EPOX EP-8KHA זיכרון- MUSHKIN 256DDR PC 2400 VOLCANO 7 FAN כרטיס מסך- Radeon 8500 מחיר מומלץ 1300 דיסק קשיח -40 ג'יגה 7200 סיגייט סידרת ברקודה.600 כרטיס קול- SB Live 5.1 מחיר מומלץ 300 כונן די וי די - ממתין להצעות. כונן 1.44 - tech floppy מחיר 71 שקלים מארז- ממתין להצעות רמקולים- atp 3 מחיר 620 ביינתים הכל עולה 5 אלפיות יש הצעות לשיפור זול ואיכותי ? ולא התקציב שלי לא כולל מסך.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ^DaRk-MiNd^,

למרות שהג'יפורס 3 טי200 אמור להיות חלש מהרדאון 8500 בכל המבחנים שעשו הראו שבדרייברים הקיימים של הרדאון הוא יורד לפעמים בביצועים גם מה8500 כרגע ראיתי שהרדאון (1250 ש"ח) הגיע במספר חנויות לארץ ושהטי200 (1500 ש"ח) כבר נמצא שבוע הבעיה היא האם באמת כדאי לקנות את הרדאון כי נכון הוא יותר זול מהטי200 - כך שחלק יגידו שלא משנה אם הוא פחות טוב, אבל אם הדגש הוא על ביצועים, הטי500 הוא OFF LIMIT, ההפרש מחיר בינהם די גדול אבל שאני יכול לעמוד בו, והדרייברים שישפרו ולא ברמאות אותו לא יוצאים מה לקנות ?

• 78 תגובות
    • 7.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים