ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
קניתי סט natural ergonomic desktop 7000 רוצה את דעתם עליו ולדעת חסרונות ויתרונות. תודההה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
קראתי בכתבה באתר שהעכבר הזה אמור להיות משווק בארץ מפברואר אך עכשיו כבר אפריל ואני עדיין לא רואה אותו בחנויות כמו באג או אופיס דיפו... למישו יש מושג מתי הוא אמור להיות משווק,אם בכלל?או אם הוא כבר משווק אז היכן ניתן לרכוש אותו.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני צריך להדפיס כמויות גדולות של תמונות על גבי A4 רגילים. מהי המדפסת שתעשה לי את זה במקסימום איכות ובמינימום דיו? - לכמה הדפסות ניתן לצפות ממחסנית דיו אחת? *כרגע, יש לי את המשולבת של HP, דגם PSC 1315. האם כדאי להשאיר אותה ולקנות פשוט מחסניות דיו חדשות? מאיפה הכי זול לקנות? תודה רבה, ושבת שלום!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מעוניין לרכוש מקלדת עד סכום של 300ש"ח למשחקים והקלדה רציפה (WASD וחפירה ברשת) שהמאפיינים שלה הן: *חיבור USB *ארגונומיות *שקטה +אופציה לתאורה שמתי עין על המקלדות הבאות,אך אינני יודע מה רמת השקט שלהן... LOGITECH WAVE http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1700 LOGITECH G11 http://global.ebay.com/LOGITECH_G11_GAMING_KEYBOARD_18_HOTKEYS_ILLUMINATED_NEW/250345573813/item Microsoft Reclusa http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2712&CatCode=415 Microsoft Comfort Curve 2000 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2686&CatCode=415 כמובן שאפשרויות אחרות יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אהלן, עוד כמה ימים אני טס לארה"ב וחשבתי לקנות הגה למחשב שרציתי הרבה זמן. בהתחלה הייתי נעול על MOMO אבל רציתי משהו עם קלאץ' וידית הילוכים כמו ברכב אמיתי, אבל לא רציתי להשקיע כל כך הרבה כסף. בסופו של דבר אמרתי נקנה את הG25 אבל עכשיו שאני קורא ביקורות עליו חלק אומרים שזה לא הכי מציאותי ואפשר להעביר הילוכים בלי ללחוץ על הקלאץ' בכלל וזה מה שביאס אותי. אני רוצה לקנות את ההגה שיספק לי תחושה שאני נוהג ברכב אמיתי כמה שיותר. מה אתם אומרים על הG25? (וגם על הMOMO) אשמח לשמוע ביקורת ממי שיש לו את ההגה. רציתי לדעת גם האם יש לG25 מתחרים? אם כן אשמח לשמם של המתחרים שלו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום רב לכם, יש לי איזו בעיה נורא מעצבנת עם מדפסת+סורק של חברת BROTHER, את הדגם אני יכול להביא אם צריך(למרות שאני מאמין שהמחסניות דומות בכל סוגי המדפסות של חברה זו,לא?) בכל מקרה,המדפסת הפסיקה לפתע פתאום לקלוט את מחסניות הצבע השחור..ניסיתי אחת,המדפסת שאלה האם החלפתי את המחסנית-ולאחר מכן כתבה כי המחסנית ריקה..חזרתי לחנות,לקחתי מחסנית חדשה והבעיה נמשכת..נראה שיש איזו בעיה עם זיהוי המחסנית.. למישהו יש רעיון לפתרון? תודה רבה מראש עריכה: נראה לי שהדגם הוא 115C, כזה: http://practicality.files.wordpress.com/2007/03/dcp-115c-unpacked.JPG
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם אפשר לרכוש את התופים של המשחק Guitar Hero החדש בנפרד ולא את כל הערכה.. כמו כן אם אפשר לחבר את התופים ל PC.. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, האם המקלדת תתאים מבחינת כל הפונקציות שלה והפקדים לXP האם הכל יפעל בסדר ? Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 תודה, שלומי
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש מקלדת גיימינג עם תאורה למקשים, ועם חיבור USB אחד לפחות. המקלדת הזאת הולכת למחשב של כל הבית אז אני צריך איזשהי דרך שעל המקשים יהיה גם עברית, אני לא יודע אם אפשרי לשים מדבקות על מקלדות גיימינג מכיוון שהעיצוב שלהן שונה וגם האותיות בדרך כלל ממוקמות במרכז המקש, אודה לכם על כל המלצה ופתרון לבעיית האותיות בעברית.
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מדבר על מקורי ולא חיקויים.. מחיפוש שעשיתי בזאפ החנות הכי זולה ה"איי ניד דיו" מישהו מכיר? יכול לתת המלצות או להזהיר? המדפסת שלי דרך אגב היא HP L7590.. גם איבורי דרך אגב מאוד זולים בתחום הזה..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשנה בערך, קניתי את דגם המצלמה הנזכר בכותרת - Logitech QuickCam Pro 5000. המצלמה עבדה מצויין והכל עבד כשורה. לא מזמן החלפתי מחשב, והחלטתי היום להתקין את מצלמה האינטרנט. להפתעתי הרבה - למרות כל ההתקנות - היא לא זוהתה. למרבה הפליאה, המיקרופון המובנה בה דווקא כן זוהה, אך היא עצמה לא זוהתה. כך למשל אני מנהל שיחות קוליות עם חבריי באמצעות המיקרופון המובנה, אך איני יכול להשתמש במצלמה. דרכים בהן ניסיתי לפתור את הבעיה עד כה: *להתקין את הדרייבר הישן מהCD - איתו הגיעה המצלמה - לא עבד. *להתקין את הדרייבר החדש מאתר האינטרנט - לא עבד (למעלה מ4 פעמים של הסרה והתקנה מחדש). תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת סורק ועכבר ומקלדת אל חוטיים במחיר כולל של כ- 800 שקל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לדעתכם ? (לשימושים כללים במחשב וקצת משחקים, לא למעצבים או משהו כזה)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או מחנות נועה מחשבים או מפנדה הרמקולים ישמשו לשמוע מוזיקה אני צריך סט רק של רמקולים בלי סאב כי אין לי מקום
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אז לפי הכותרת כמו שהבנתם אני רוצה ג'ויסטיק... תקציב עד 180... אני רוצה ג'ויסטיק כמו של טיסה ,לא כמו של הPS..
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
האופציה שקיימת כרגע... EPSON R290 מה אתם אומרים???היא עולה 550 ש"ח... הייעוד של המדפסת הינו להדפיס על גבי דפי פוטו A4 (הדפסת של תמונות), באיכות כמו של פיתוח רגיל... מה אתם אומרים עליה..?!?!? יש עוד אופציות ..חברות אחרות ...- HP או CANON שמשתוות אליה...??
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מחפש מקדלת ועכבר פשוטים למחשב שאני קונה. תוכלו להמליץ לי ושיהיו מחנות skypc אם אפשר ולגבי רמקולים - איך הדגם creative sbs 350 2.1 תודה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לאחי הקטן מתנה ליום הולדת באזור ה 200-300 ש"ח. חשבתי על עכבר+פד. הוא משחק בעיקר במשחקי FPS, אבל גם ב-GTA, AC וכאלה. הבנתי ש-MX518 די מומלץ, אבל יש גם את ה-DeathAdder וה-Diamondback יש המלצות מבין שלושת אלו, או למשהו אחר? חוץ מזה, אני צריך המלצה לפד טוב שישאר במסגרת התקציב אחרי קניית העכבר. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשלוחץ על הסורק בתוכנה של HP אפשר לבחור בשני סורקים שניהם HP... אבל לפני אחד מהם כתוב WIA, אם לוחץ עליו לא קורה כלום, אם לוחץ על השני אז מופיעה הודעת שגיאה כמו בקובץ המצורף. זה לאחר שהורדתי את הדרייבר מהאתר של HP. אשמח לעזרה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשאול את השאלה אז שאלתי פה, אם זה לא קשרו אנא תעבירו, תודה! אז ככה זאת השאלה, לג'יסטיק יש את 2 החיבורים הבאים: http://img27.imageshack.us/img27/7484/dsc04977s.jpg השמאלי הולך ל IO פאנל האחורי של הלוח אם (ללוחות אם ישנים יש חיבור כזה) ומה זה החיבור השמאלי, לאן הוא הולך? הוא לא מתאים לשום חיבור בלוח אם :s05: LOGITECH WINGMAN WARRIOR - זה הדגם של הג'ויסטיק. מה זה החיבור הזה?! ממש תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי הגה של לוג'יטק עם פדלים ובקר XBOX. במשחקי טיסה אני רוצה להשתמש בפדלים של ההגה ובבקר XBOX לתנועה. אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, יש בבעלותי עכבר דיאמונדבאק כבר קרוב לשנתיים. העכבר עבד מצוין ללא בעיות עד שעברתי להשתמש במחשב חדש לפני כשבועיים. פתאום העכבר מפסיק לעבוד וכאילו נכבה (לפעמים משילוב עם כיבוי של סנסור). האם משיהוא שמע / מכיר פתרון לבעיה המציקה הזאת? היא מופיעה במשחקים בעיקר ואין דבר מעצבן יותר שיתוק פתאומי באמצע קרב לוהט. נ.ב בדקתי כבר את החיבורי usb , יש לי מקלדת usb שעובדת בסדר גמור ולכן אני מניח שהבעיה בעכבר עצמו.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות gamepad למחשב ואני רואה שהרבה ממליצים על זה של ה- XBOX360 למחשב. ויש לי כמה שאלות: 1: ה-gamepad תומך בכל המשחקים שבו ה- gamepads של logitech יתמכו? כלומר יש מצב שמשחק תומך ב-gamepad של Logitech אבל לא בזה של ה-xbox360 ..,מישהו יודע? 2: אני מתלבט בין החוטי לאלחוטי. קודם כל, האלחוטי שווה את המחיר? מהירות תגובה זהה לחוטי ? כמה זמן הוא מחזיק לפני שצריך להחליף סוללות? צריך מתאם כלשהו? עכשיו ראיתי פה מחיר טוב: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20419#details זה בא עם מתאם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי מחשב שעומד בסלון ואני מעוניין להשתמש בו בחדר השינה שלי. הבעיה היא שהוא מרעיש ולי יש ילדה קטנה שלה זה מפריע . הייתי רוצה לחבר למחשב מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים שרק הם יהיו בחדש שינה והמחשב עצמו יהיה בסלון . זה יוצא מרחק של בערך 7 מטרים. האם יש דרך כלשהי לבצע את זה ? וכמה זה עולה אם כן ?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיסגר איזה מהשיטות אני רוצה אצלי בבית. סה"כ אני לא מדפיס יותר מדי, 20-30 דפים בשבוע (לפעמים "מתפרע" ומדפיס 50). רוב ההדפסות הן של מסמכי וורד פשוטים בשחור לבן. הלייזר הרבה יותר יקרה במעמד הקנייה ובהמשך עם הטיונרים... מה אתם חושבים? משתמש ביתי כמוני צריך מדפסת לייזר? בתקציב של 600-700 אפשר בכלל למצוא מדפסת לייזר צבעונית איכותית?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-