עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום התקנתי מחדש את הווינדוס, והגלגלת של העכבר לא עובדת כלומר, הלחצן עצמו פועל, אך לא מאפשר לגלגל דפים הן באינטרנט והן במחשב עצמו למטה ולמעלה יש פתרון לזה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Blackend,

שלום! אני בטוח (משוכנע במאה אחוזים) שהרוב המוחץ כאן משאיר את המחשב שלו פתוח 24 שעות ביממה! שמעתי על הרבה מקרים מצערים על שריפת חלקים במחשב כתוצאה מפגיעת ברק ונחשולי מתח. השאלה שלי וההתייעצות אתכם זה מה יכול להגן על המחשב שלי (בצורה הזולה ביותר מן התופעה הזאת) והאם כדאי לציית את המחשב ביו פי אס שבעצם מונע גם את התופעה הזאת. אני בכל מספר מחשבים וצריך להגן על כולם חשבתי על המחשב הרשאי והחדיש ביותר לשים יו פי אס ועל השאר להגן בצורה אחרת במידה ואפשר. אני מחכה לתגובות של אנשים שיש להם ניסיון אישי עם הנושא ויודעים כיצד אפשר למנוע את זה. אני אשמח לשמוע חוות דעת על יו פי אסים למינהם ומה לחפש ספציפי ביו פי אס שאני רוצה. בתודה מראש דניאל

3. Started by israelba,

אודה לעזרה בנושא הגנה על המחשב מנפילות מתח והפסקות חשמל המחשב שלי ישן עם מסך 15 - ורצוי שלא יהיה יקר!!!

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  4. לחיצה על הכפתור הירוק במרכז העמוד תכניס אתכם להגרלה הגדולה, לאחר מכן יתחלף הכפתור בקישור לפייסבוק ויש לעשות לייק על העמוד על מנת להכנס להגרלות הקטנות (בשביל להגדיל את הסיכויים תצטרכו לשלוח את הקישור האישי שלכם למצטרפים חדשים וכך לזכות בפרסים גדולים יותר). ניתן לזכות בעכברים, אוזניות, פדים וציוד נוסף! מניסיוני כבר מספר ישראלים זכו בהגרלות של רייזר והציוד שלהם מאוד איכותי ואמין - שווה להשקיע כמה דקות! http://www.razerzone.com/bladegiveaway תתאמצו זה כדאי!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. האם אין צורך לפסול מקלדת מחול בגלל שאין אותיות בעברית ?אני צריך שיהיה בעברית , והאם מדבקות יפתרו את זה? אני רוצה ללכת על המקלדת הזאת http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-All-In-One-Keyboard-Built-In/dp/B00DR9V1T0/ref=br_lf_m_10032977011_1_11_img?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&pf_rd_p=1979703682&pf_rd_s=center-3&pf_rd_t=101&pf_rd_i=10032977011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=022A5W7VD5750TSTEGQ4 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 6.8k צפיות
  6. Started by guy94,

הדבר האחרון שקניתי למחשב שלי היה: הארד דיסק של W.D 20GB 7200 RPM

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. קניתי מדפסת משולבת של לקסמרק X6570 ואני לא יכול להדפיס איתה! תוכנית ההתקנה אומרת שהמעבד לא עומד בדרישות, יש לי CORE2DUO 6300 1.86MHZ בתמיכה של לקסמרק אומרים שאין מה לעשות, אני פאקינג מריץ חלונות ויסטה אולטימט עם המשחקים הכי חדשים בשוק. מי שמע על דבר כזה מטומטם.... מזה חששתי, שהשם הרע של לקסמרק יצדיק את עצמו... לפי מה שהם אומרים זה לא יעזור אפילו להתקין את הדרייברים לבד בלי התוכנה עצמה. אני בכל מקרה אנסה, יש למישהו רעיון? אולי יעזור לעשות אוברקלוקינג זמני?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by z94x2,

KSP יצאו עם מבצע על הדגם הזה: Laser Shot LBP6000B Printer ומוכרים אותה ב270 ש"ח יש המלצות על הדגם? כמה דפים ניתן להדפיס מהמיכל הראשוני? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by DEMON HUNTER,

בבקשה הנה לינק לכתבה על זה:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1827328,00.html

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  10. (מילות מפתח: ספק, KSP, 500W,400W,KSP 500W, KSP400W,ספק ג'נרי) אני רוצה לקנות ספק ג'נרי 500W של KSP. חיפשתי ברחבי הפורום וניתקלתי בדיעות חלוקות לגביו (ולגביי הספק השני- ה400W). בת'ראד הזה אני מקווה שיסוכם נושא הספקים של KSP. מה האיכות של הספקים? יציבות, אורך חיים, תמורה ביחס למחיר, OC, סיכונים.. , ומהן החלופות? (*ד"א- הסיבה שבגללה אני קונה ספק חדש- נשרף (יותר נכון התקלקל..\נהרס חלקית) לי ספק HEC 300W AR-T !!!) *מסקנה חשובה בסוף הת'ראד.

• 40 תגובות
    • 4k צפיות
  11. יש לי דיסק קשיח : IBM 75GXP,30GB,7200RPM. Primary Master שנה בשימוש. הוא ממש לא עושה בעיות, עד שהחלטתי להריץ Norton Speed Disk. אחרי 20 דקות של עבודה, הדיסק עושה רעשים מצמררים של חנק ("חחחככככחחח" בערך). והמחשב נתקע. אותו הדבר קורה גם שאני מפעיל את ה-Defragment תחת Win ME. 20 דקות של עבודה - רעשים למשך 2-3 שניות. ונתקע. :-/ אף תוכנה לא עובדת ברקע כמובן, כולל שומר מסך. זו הבעיה היחידה שנתקלתי בה. חוץ מזה הוא אחלה דיסק. אגב, קניתי אותו בארה"ב לפני שנה, ולא נראה לי שיש לי את הקבלות (אם בכלל האחריות תופסת). אז מה אתם אומרים? מה הסיבה יכולה להיות? יש מה לעשות או שנחייה עם זה ככה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. למה הדיסק 80GB של מקסטור, מחירו גדול ב300 ש"ח ממחיר הדיסק 80GB של seagate (שניהם 7200) ? מקסטור באמת כאלה טובים ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כמו שהבנתם מהכותרת , מה אתם ממליצים * להשאיר את המחשב דולק כל הזמן ( עם שומר מסך עובד , כמובן ) . * או האם כדאי לכבות אותו כשלא משתמשים בו במשך כמה שעות ( 8 שעות ומעלה ) . לדוגמא כשאני הולך לעבודה בלילה אני משאיר את המחשב דולק . מה אתם אומרים ?! זה גורם נזק למחשב ? או שאין שום סיכון ?! כי יש כאלה שמאירים אותו עובד ויש כאלה שמכבים אותם כל יום או כל לילה .

• 23 תגובות
    • 6.8k צפיות
  14. Started by ישראל אופרק,

הדלקה קרה מזה?(אל-פסק)

15. Started by MichaelZ,

יש לי כרגע מקלדת PS2 ישנה (מאוד) שאני צריך להחליף רק בגלל שהיא כבר עשתה את שלה. יש לה את הכפתור ה-נ-פ-ל-א ON/OFF שלא קיים היום באף מקלדת מזורגגת! אני יודע שלפחות להדליק את המחשב אפשר מכל מקלדת PS2 (לפחות אצלי). *אני הגדרתי בביוס להדליק ממקש הרווח. רציתי להביא את המקלדת Microsoft 500 שהיא מקלדת PS2 ובעלת התכונות שאני מחפש, אך מסתבר שזה חלום לא בר-ביצוע. אני צריך להתקדם... המקלדת הזאת גם טובה לי, אך היא פאקינג USB!!!: https://www.pc365.co.il/product-9216-מקלדת_Dell_KB_522_Wired_Business_Multimedia_USB_Keyboard_במלאי יש לי לוח ASUS P8P67PRO שאלות: א. האם אני אוכל להדליק את המחשב ממקלדת ה-דל הזאת דרך ה-USB? ב. …

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אני בתהליכי קניית מדפסת חדשה, ונראה לי שדי נסגרתי על הHP 6500A. יש למדפסת שני דגמים, הרגיל והפלוס. לפי זאפ, ההבדל ביניהן הוא בערך 150 ש"ח - כאשר יכולת ההדפסה דו"צ של הפלוס לא מעניינת אותי, אך ההתחברות לרשת אלחוטית כן. השאלה היא, האם כדאי לקנות את הגירסא היקרה יותר עם האופציה האלחוטית המובנית, או לקנות את הגירסא הרגילה ולהוסיף לה "חלקים" כאלה ואחרים שיאפשרו זאת? אני חשבתי למשל, ותהיתי האם אפשרי להפוך את המדפסת לאלחוטית(כך שלפטופים בבית יוכלו להדפיס ממנה) בדרכים הבאות: 1. לחבר את המדפסת לwireless printer server 2. לחבר דונגל אלחוטי למדפסת 3. לחבר את המדפסת "חוטית" לראוטר(חיבור אתרנט) השאלה היא האם זה אפשרי בכלל(נדמה לי נגיד ש2' לא יעזור לי) וכמה זה יעלה - אם יותר מ1…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by chenrp,

שלום, יש לי מדפסת מקומית ברשת. אני רוצה להדפיס ממנה אבל אינני יודע מה ה IP הקבוע שלה (יש לה IP קבוע). אני רוצה לשלוח פקודת הדפסה ישירות אליה. איך ניתן לעשות זאת? האם יש תוכנה (שלא צריכה התקנה כי אסור להתקין תוכנות במחשב הזה) שעושה זאת? ועוד שאלה, האם אני יכול לראות קובץ LOG של כל ההדפסות שנעשו למדפסת זו? אני רוצה לראות מי הדפיס וכמה הדפיסו ממנה. האם ניתן לשנות קובץ זה? אם כן, היכן הוא נמצא (אני רוצה שרק אני אוכל לשנותו ולקרוא אותו כי אני אדמין). חבר שלי בנה תוכנה ב C# שעושה את זה. אני לא רוצה להעתיק ממנו את הקוד כרגע כי אני רוצה משהו יותר מקצועי ומסודר. ועוד שאלה, האם ניתן לפנות למדפסת דרך שרת FTP? אם כן, כיצד ניתן לעשות זאת? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום וברכה לפני כחצי שנה רכשתי מדפסת Xerox® Phaser® 3020BI שבה השתמשתי באופציה להדפסה דו צדדית ידנית באופן קבוע. החלפתי לאחרונה את הטיונר ושלחתי קובץ להדפסה ונעלם האופציה לשליחת הקובץ לדו צדדי ידני . ידני משמע אחרי שבחרתי באופציה לדו צדדי היה מופיע לי על המסך לאחר הדפסה על הצד הראשון לקחת את הדפים להחזיר למגש וללחוץ על לחצן WPS. זה עבד מצוין במהלך כל התקופה רק עכשיו אני לא מבין למה נעלם האפשרות הזאת מחקתי את הדרייברים וגם במנהל התקנים ובנוסף בהגדרות של המדפסת במחשב התקנתי שוב לא עזר חיפשתי בהגדרות מדפסת לא מצאתי משהו שיכול לעזור לי גם התמיכה של XEROX לא הצליחו . אם מישהו יכול לעזור אני יודה לו מאוד קניתי את המדפסת הזאת במיוחד בשביל לחסוך בדפים ולהשתמש ב…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by erezb84,

שלום לכולם, יש לי מדפסת פשוטה hp 1005, שמחוברת למחשב נייח, ובנוסף מוגדרת כמדפסת רשת עבור מחשב נייד. הבעיה היא בהדפסה דו צדדית מהמחשב הנייד, מכיוון שכאשר מדפיסים לא קופץ החלון שאמורים ללחוץ עליו כדי להמשיך את ההדפסה... מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אורח אדם
    Started by אורח אדם,

שלום אני ניכנסתי לאתר אוכל דגים לראש השנה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5014372,00.html ויש לי מדפסת HP 2130 חדשה מאוד. אני גולש בדפדפן אקספלורר 11 וגם גוגל כרום לפעמיים. באתר הזה אני מנסה להדפיס לוחץ מקשים CTRL+P . ניפתח חלון של מדפסת הדפסה.ולוחץ "הדפס" המדפסת מדפיסה הרבה דפים בערך 15 דפים.זה ביזבוז ראש דיו צבע וגם חבל על הדפים מיותרים. אני לא צריך הרבה דפים ופירסומות בצד ימין ושמאל. אני רוצה רק להדפיס את האתר של "3 מתכוני דגים לראש השנה" איך עושים הדפסה נכונה רק באמצע באתר "3 מתכוני דגים לראש השנה"" ובלי פירסומות וגם לא צריך הרבה דפים? נסיתי להעתיק מילים בצורה "העתק" ו "הדבק" לתוך word 2010. אבל זה ארוך כמה שלב…

21. שלום רב. שאלה קצת הזויה: האם ניתן להדפיס ישירות מהאייפון ישירות ללא חיבור רשת/אינטרנט?אני מודע לכך שהמדפסת צריכה להיות תומכת ב AirPrint, והמדפסת אכן תומכת. השאלה היא האם צריך לחברה לרשת, או שאפשר להדפיס ישירות מהאייפון (יתכן והמדפסת יוצרת חיבור WiFi "מזוייף" עבור כך?)?אם מישהו יודע, זה יהיה נהדר. תודה תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by שיקאגו,

שלום, קניתי מדפסת HP 6500A וחיברתי אותה עם כבל רשת לראווטאר. המדפסת מזוהה ודרך המחשב הראשי הכל עובד. דרך הלפטופ אני לא מצליח לתקשר עם המדפסת.... טיפים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי מחשב נייח שמחוברת אליו מדפסת רגילה לא אלחוטית וכמו כן מחובר ראוטר של אדימקס. בנוסף יש לי מחשב נייד שגולש דרך הראוטר. אני מנסה לחבר את הנייד דרך הרשת האלחותית כך שיוכל להדפיס ולא מצליח. הייתי עם התמיכה של אדימקס והם אמרו שבגלל שהנייח הוא 32 ביט והנייד הוא 64 ביט הם לא יודעים איך לקשר ביניהם אבל זה אפשרי. האם מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? תודה, גיל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. שלום רב, יש לי מדפסת HP D1360, הכי "פושטית". אני צריכה להדפיס בצבע על דפים בעובי 180-250 גר/מ (מקוה שהגדרתי נכון) הכוונה לדפים עבים. במדפסת שלי -לפי ההגדרות אין בחירת עובי דף (אולי לא מצאתי..?) איזו מדפסת כדאי לקנות במחיר סביר שתאפשר זאת? מה עדיף, 2 או 4 ראשי דיו? עד כמה 4 ראשים מייקר? לתשובתכם אודה מאד . שרית (שלא מבינה כמעט כלום בנושאים הללו)

• 4 תגובות
    • 8.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.