ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
בעקבות הNFS החדש שיצא וזה שמדברים שמאוד רצוי שיהיה הגה החלטתי להשקיע .יש איזה שהוא מוצר שמרגיש קרוב לאמת עם ידית הילוכים נורמלית?תמיכה בוינדוס 7 64BITחובה.והכי חשוב שהתושבת של הדוושות לא תזוז היא צריכה להיות כבדה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אז בקצרה . רציתי לדעת אם למישהו יש את ההגה logitech g29 והאם שווה לקנות אותו . תודה מראש (-:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש הגה שיתאים לי גם למחשב , וגם לPS, עדיפות לתוצרת לוג'יטק (אלא אם כן ניתן להשיג משהו טוב יותר)
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
-
http://www.mega-sale.co.il/earnandwin/ יש שם איזה הגה רוטט + דוושה במחיר ממש מצחיק והשאלה כמה זה עבודה בעיניים וכמה באמת שווה או לא שווה הדבר הזה? אני לוקח בחשבון שהעכבר והמקלדת שיש שם לא שווים כלום אז כנראה שגם ההגה ככה..
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1173&lg=0 הוא בעצם מכיל את כל מה שאני רוצה- רטט בהגה, הילוכים, דוושות. השאלה היא עד כמה זה איכותי.. המחירים של לוג'יטק למשל גבוהים מאוד בשבילי.. חשבתי על משהו באזור ה200 שקל.. כתוב שם שהוא מתאים גם לפלייסטיישן.. מישהו יודע אם זה לפלייסטיישן הI גם? לגבי הדוושות, האם יש רגש? והאם זה יכול לבוא לידי ביטוי במשחק LFS? (רק בזה אני משחק) האם הוא יעבוד בכלל עם LFS? תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש כבר זמן מה הגה Force Vibration Feedback Wheel של לוגיטק ובזמן האחרון אני צריך כל הזמן לאפס אותו והוא כבר לא מדוייק כמו שהיה, התקנתי מחדש דרייברים אבל זה לא ממש עזר וחשבתי שאם לא אנתק אותו מהUSB זה אולי ישמור את הכיול האחרון שעשיתי (הכיול אוטומטי, צריך להכנס להגדרות ההגה ולשחק איתו ימינה ושמאלה) אבל זה לא ממש עוזר, כל פעם לפני משחק אני צריך לבדוק שהוא באמת מכויל .. מה גם שיצא לי לראות שיש את אותו ההגה בשני דגמים חופפים http://www.logitech.com/en-roeu/441/298?WT.z_sp=Image שיש לו דרייברים לוויסטה http://www.logitech.com/en-us/441/2971?WT.z_sp=Image שיש לו דרייברים ל7 וגם ל64BIT השמות שלהם גם שונים אחד זה פורמולה והשני זה נסקאר איך אני יכול לדעת איזה דגם שצלי? יכול להיות…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש למישהו את ההגה הזה: http://www.geniusnet.com.tw/product/game/speedwheel2.htm יש למישהו את ההגה? מה אתה אומרים על ההגה? יש למישהו מה להוסיף על ההגה הזה? הוא שווה 140 ש"ח? ה15 פין זה היציאה הישנה של העכבר?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני קונה הגה ורוצה לדעת איך ההגה ואם כדאי לקנות אותו? עד כמה הוא מציאותי כלומר אם נשלב הילוך ללא מצמד ההילוך יכנס? איזה משחקים מתאימים להגה ואיזה סימולטורים מתאימים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אמורים לעשות בבקרי משחק הוסף ואז SideWinder auto detect וזה מזהה לבד מה יש אבל זה מוצא איזה ג'ויסטיק שלא קשור אלי בכלל... הדרייברים האחרונים הם לווינדוס 98 למישהו יש עצה? לפני הפירמוט זה עבד ואני לא מפרמט שוב P: תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מדהים כרטיס פשוט ענק! אני עשיתי O\C לרמה של TI500! וקיבלתי ב3DMARK 2001 SE 8300!!!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כתבתם בחדשות מידיעה די בטוחה על הכרטיסים שיצאו מתישהו מניווידיה השאלה שלי היא: איפה משתלב הGF3 T200 ?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי אפסון R200 ואני מרוצה ממנה. שקטה,איכותית וטובה. נחמד שיש 6 ראשים נפרדים לצבעים-חסכוני. בדרייברים יש סטטוס המראה מצב של כל ראש בניפרד. יש לי אותה 3 ימים, השימוש שלי הוא בנתיים רק לעטיפות לסרטים שאני מכין (דף ל DVD). הדפסתי משהו כמו 7-10 דפים, וכבר הסטטוס מראה שהכחול עוד מעט בחצי, והאדום ב 3/4. הגיוני? אמרו לי פעם, שהראשים במגיעים עם מדפסת חדשה היום, הם "לא מלאים" למטרת רווח של החברות. האם זה נכון? אם כן, זה אמור להיות ככה, או שהסטטוס הזה משקר...? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום הלכתי להביא מהדובים את ה tagan 480 שהתגלה כ u-22 ההבדל בינו לבין ה u2 שהכבל חשמל הוא אמריקאי... ההבדל בינו לבין ה u1 שב u2 יש 2 ריילים ותמיכה ב atx2.0 ספק מעולה עכשיו רק צריך להתחיל לעשות אובר קלוק למערכת..:]
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
מארז מדהים! פשוט יפיפה,בעיקרון הזמנתי מפנדה אבל מצאתי חנות שכבר יש להם אותו. 960 ש"ח(מחיר למזומן)-שווה ללא ספק.
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
אהלן, אני מעוניין בעכבר טוב לשימושים כגון גראפיקה, משחקים וכו'...... תקציב כ300 ש"ח אם אפשר לקבל גם כמה הצעות מאתרי אינטרנט בארה"ב(חבר כנראה יכול להביא לי מניו יורק) התקציב תקף גם לגבי ארה"ב(כ85$) למרות ששם המחירים הרבה יותר זולים כך שאמורה להתקבל הצעה עם עכבר טוב יותר מבארץ. רצוי שיהיה גם יפה ונוח תודה
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הגיע לי הA-TOP X-BLADE החדש ....סוף סוף.... :jump: :anim-jjd: :anim-jjd:קודם כל הוא מארז יפה פצצתי שחבל"ז ויש לו גימור הכי יפה שראיתי....עכשיו בואו נגיע לפואנתה נתקעתי בחיבורים הקדמיים של הקול והמיקרופון לאן לחבר אותן בלוח ASUS כי בספר של הלוח רשום שמות אחרים של החיבורים וחוטים שצריך לחבר רשום שמות אחרים של יציאות שצריך לחבר הקיצר אני צריך איזה מדריך או משהו שיסביר לי איך אני פאקינג מחבר את היציה הקידמית הזאת של הקול....תודה לעונים..!
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
למה כדאי להתקין אותה בכלל? אולי זה ישפר משהו לעכבר שלי? (MX1000)?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את אחת מספינות הדגל של יצרניות החומרה והציוד ההיקפי האהודה - ומצאנו מקלדת נעימה מאוד לשימוש ומאוזנת היטב בתכונותיה לכתבה
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי את העכבר החדש של לוג'יטק, ה-MX500 וכשאני נכנס למשחקים הגלגלת לא עובדת. אני משתמש בדרייברים הכי חדשים (9.73) והתקנתי את הפאץ' Game-Whl שיש באתר שלהם, וזה לא פתר את הבעיה. ניסיתי להתקין את הדרייברים הקודמים (9.61) אך גיליתי שאינם תומכים בעכבר שלי... מישהו יודע אוליי מה לעשות כדי לגרום לגלגלת לעבוד? כי זה דיי מבאס אותי...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
^ הכפתור האמצעי כבר לא פותח חלונות בפיירפוקס . אני צריך ללחוץ על הגלגלת איזה 6-7 פעמים כדי שלינק יפתח . אשמח אם יש דרך לתקן את זה ולהפוך את הגלגלת (הכפתור אמצעי) לחלקה . תודה מראש .
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תכלס, קטע מבאס. בכל מקרה, יש מצב לתקן? אם לא, המלצה מחליף ראוי (MX518 חדש אולי) ? נ.ב- לא באחריות כמובן.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הדגם MX500, נקנה לפני שנתיים בערך. עבד מצויין עד לפני כמה דקות, כשהגלגלת של העכבר הפסיקה לפעול פתאום (כשאני רוצה לגלגל למטה באתרים לדוגמה וכו'). הפעלה מחדש של המחשב לא עוזרת. מה יכולות להיות הסיבות? מעל לגלגלת יש שני כפתורים, שהם משמשים כתחליף בשבילה, ושניהם עובדים (איתם אפשר לגלגל בעמוד למטה או למעלה, אבל זה לא נוח).
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התקנתי מחדש את הווינדוס, והגלגלת של העכבר לא עובדת כלומר, הלחצן עצמו פועל, אך לא מאפשר לגלגל דפים הן באינטרנט והן במחשב עצמו למטה ולמעלה יש פתרון לזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-