עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Player32,

אז ככה חברה .. העכבר שלי נהרס ואני רוצה לקנות עכבר גיימינג העכבר הוא למשחקי FPS כמו - COD / CounterStrike / UT וכאלה התקציב הוא 250 ש"ח תודה רבה מראש

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שלום, רכשתי את המצלמה הנ"ל ומיד עם ההפעלה הראשונה הבחנתי בעיוות אופטי גם בצילום ווידיאו וגם בצילום סטילס. במידה וישנם פה אנשים שיש להם את המצלמה הנ"ל או שיצא להם לעבוד איתה אשמח לדעת אם נתקלתם בתופעה דומה כדי שאדע אם זה מחלה של הדגם הזה או שפשוט נפלתי על מצלמה לקויה. תודה.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  3. Started by liav25,

http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/140&cl=US,EN ראיתי את הסט הזה ורציתי לשאול אם למישהו היה אותו ומה דעתכם עליו ? כמה הוא זולל סוללות ? האם המקלדת והעכבר מגיבים מהר ללחיצות ? איך העכבר למשחקי FPS (בהשוואה לעכברים אופטיים רגילים לגמרי של לוגיטק/מיקרוסופט שעד עכשיו היו לי)

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  4. המחיר אטרקטיבי - הנתונים טובים. לא ראיתי ביקורות בשום מקום...

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by OnlyOne,

שלום לכם. היה לי את המדפסת LEXMARK X1190 והיא התקלקלה. ונשאר לי ערכת מיליו דיו של עד 5000 עמודים,עכשיו בגלל שיש לי את הערכה חבל לי לזרוק אותה לפח ולבזבז כסף בקניית דיו. הערכת דיו מתאימה למחסניות 16,17,71 והמדפסת שאני מתכנן לקנות משתמשת ב14 שכן בתקופה שקניתי את הערכה לא היו המחסניות של ה14. בקיצור אחרי כל הסיפור השאלה שלי היא: האם הדיו או אותו דיו בכל המחסניות של לקסמרק?(או האם הערכה שלי תתאים למחסנית החדשה?) המדפסת שאני מתכנן עליה היא LEXMARK X2650 תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום שוב פורום יקר! אני מחפש Gamepad (דמוי XBOX360, עדיף מאוד) למחשב, בכדי לשחק במשחקי Wii דרך אמולטור, או XBOX360 או NES או SNES או Atari ישנים מאוד בעזרת Emulator וROMS, ובכן, עלה בדעתי לקנות את הLogitech Chillstream בכדי לקבל את ההרגשה של לשחק עם שלט. רציתי רק לשאול האם כשאני בוחר לעצמי מקשים (דרך אמולטורים או במשחקים חדשים יותר) אני אוכל לבחור לדוגמא בA להתקפה או B לקפיצה ודברים כאלו, האם זה אפשרי? הנה הChillstream, מה דעתכם עליו? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4954 תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  7. אני רוצה לקנות מערכת מחשב כזאת: מעבד I7 920 2.6 GHz לוח אם GAEX58UD3R של gigabyte כרטיס מסך GTX 260 זכרון ‏3x1GB OCZ Platinum XTC Triple Channel‎ אני צריך להתאים ספק שיהיה טוב ואמין וגם מארז מארז פחות חשוב ובכלל על על המפרט עם יש בו איזה צוואר בקבוק

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by warezon,

כיום אני משתמש עם מיקרוסופט dektop 1000 סט לא רע בכלל השאלה אם יש משו נוח אלחוטי עם טווח טוב שכדי לי לשדרג אליו.... אשמח לקבל כמה הצעות שיצמצמו לי את האופציות...

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  9. Started by FastJack,

שלום. אני צריך לקנות מדפסת משולבת. אני צריך שהיא תהיה חסכונית בדיו, ולא משנה לי מהירות ההדפסה (גם ככה אני מדפיס כמעט הכל במצב טיוטא). אם אפשר יותר זול מ350 אז עדיף. תודה.

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  10. Started by thrioue,

שלום רב, רציתי לדעת איך אני מפעיל\מבטל את F keys במקלדת של לוגיטק. הנה קישור למקלדת באתר החברה: http://www.logitech.com/index.cfm/433/3288&hub=1&selectedcrid=433&selectedcid=3288&cl=us,en תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  11. האם יש המלצות? מה דעתכם על ה-Logitech Ex-110?

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by TrueLook,

מי מבין שתי הסטים עדיף? שימוש-בעיקר משחקים,קצת מוזיקה קצת סרטים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כותרת^^ [br]פורסם בתאריך: 12.04.2009 בשעה 12:22:00 בבקשה עזרה..

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by infrequent,

שלום ! אני מחפש מדפסת שכוללת פקס (חובה) ועדיף שיהיה בה גם פונקציות כמו צילום וסורק וטלפון. עד 500 שקל אם אפשר פחות. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  15. התקלקל לי העכבר לאחרונה (גלגלת שבקה חיים, ולמרות שתיקנתי אותה היא פועלת לא טוב) אז החלטתי להתחדש בעכבר מבחינת עכברים חוטיים אז ראיתי שיש MX518 או G5 וכמה עכברים של Razor. אבל חשבתי להשתדרג לאפשרות אלחוטית ובזה אני לא כל כך מבין... אז מחפש עכבר RF או BT. מה שחשוב זה דיוק (פוטושופ), קצת למשחקים וכמובן נוחות (יש לי עכבר BT 5000 של מיקרוסופט ובשימוש ממושך היד מתעייפת ממנו כי הוא קטן). אין לי דרישות מיוחדות לעכבר, משתמש רק ב-2 כפתורים והגלגלת, ומעדיף לא להתעסק עם כל מני שטויות של משקולות וכפתורי האצה... באלה התעניינתי שתראו את הכיוון שלי: עכבר RF (נראה בגודל סביר, אבל צריך לבדוק אם הוא באמת לא קטן אחרת אין מצב...) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696907 עכבר B…

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by ggg123,

איזה עכבר עדיף מבין: 1. logitech G5 2. logitech MX518 3. Razer DeathAdder Gaming Mouse מבחינת נוחות ליד (חשוב), איכות במשחקים, גלישה באינטרנט ועבודה שותפת במחשב.

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  17. http://ivory.co.il/product.asp?produ...01&CatCode=415 איך זה כדי??

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  18. שלום. אני רוצה לקנות מחר או מחרותיים סט אלחוטי ורציתי להתייעץ איתכם איזה מקלדת כדאי לי לקנות (עד 200 ש"ח !). ומה ההבדלים בין ממשקי החיבור ומה עדיף. (USB, אינפרא אדום וכו'...). תודה רבה על שיתוף הפעולה :-)

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by farcry3,

האוזניות בעיקר למשחקים לפעמים גם למוזיקה וסרטים (עדיף עם מיקרופון) אני חושב על אלו :SteelSeries Siberia, SteelSeries 5Hv2, Razer Barracuda HP-1 8 Channel Gaming Headphone, Razer Carcharias ו גם HD555 (לגבי ה5Hv2 וה siberia לא יודע עם לקנות עם החיבור USB או בלי) יש לי כרטיס כול רגיל מובבה של GIGABYTE X58 UD5 על איזה אוזניות מהאוזניות האלו או אחרות אתם ממליצים ולמה? תקציב משהו גג בעזור של הHD555.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  20. השאלה שלי היא כדאי ליקנות מקלדת אלחוטית או שזה מתקלקל מהר

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by Leonardan,

ברשותי כ 300-400 תמונות ישנות של משפחתי, שאני מעוניין לגיבוי במחשב. אני מנסה לעושת זא באמצעות Brother MFC-425CN, הנחתי 4 תמונות בסורק, ביצעתי סריקה, אך התוצאה היתה תמונה אחת גדולה (המורכבת מארבעת התמונות) במקום זיהוי של 4 תמונות שונות ושמירה כ 4 קבצים. בדקתי באפשרויות של הסורק, ולא מצאתי אזכור לנושא הנ"ל. 1. מישהו יודע אם וכיצד ניתן לסרוק מספר תמונות בבת אחת, תוך שמירה אוטומטית של כל תמונה בקובץ נפרד ? 2. האם יש מקומות הנותנים שירותי סריקה כמותית, כלומר, שאעביר אליהם כ 300-400 תמונות, ואקבל מהם 300-400 קבצי תמונה (תשלום לפי תמונה כמובן) ? אשמח לקבל המלצות לחברות כאלה באיזור המרכז, ולדעת כמה בערך זה אמור לעלות. (אגב, איזה חברות עלי לחפש למטרה זו ?)

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  22. שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה למחשב בסכום של כ 200 שקל עכשיו יש לי כמה שאלות 1.האם אני יכול לחבר את החיבור אודיו מהמיר לכרטיס טלויזיה..? 2.האם אפשר למצוא כרטיס טלויזיה מקליט ב 200 שקל ואם לא מה הסכום..? 3.מה עדיף חיצוני או פנימי? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  23. אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים למטרות של משחקים כמו WOW וכדומה.. שיהיה נוח לשימוש אשמח אם תיתנו לי כמה אופציות.. אני מעדיף מלוג'טיק לא חייב שיהיה סט.. יכול להיות אחד חוטי או משהו כזה.. רק שיהיו מתאימים למשחקים כמו WOW GTA וכאלה תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  24. Started by maphisto324,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת בסכום של כ-500-550 ש"ח. המדפסת תהיה לשימושים מינימליים של עבודות בית ספר של תלמיד תיכון ומורה וכמו כן סריקות ושליחת פקסים. ניסיתי לחפש טיפה וראיתי המון דגמים של HP\LEXMARK\BROTHER וכו' . האם יש הבדלים משמעותיים בין החברות שעלי לדעת? בנוגע להבדל בין הסריקות שלהן, בקלות תפעול, באמינות לאורך זמן? ואם תוכלו לתת לי כמה דגמים ספציפיים שידועים שהם טובים אני אשמח . תודה לכל עזרה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.