עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Shak,

אני מחפש עכבר לעבודה של הרבה שעות על המחשב, בעיקר תכנות, לא למשחקים בכלל. התקציב עד 500 ש"ח. צריך מקשים נוספים (forward, backward), מעדיף עכבר אלחוטי, אבל לא חייב. חשבתי על לוג'יטק, אבל לא ברור לי מה ההבדל בין העכברים הבאים חוץ מהמחיר והאם שווים את הכסף: MX1100, MX REVOLUTION, MX 1000, MX620, LX8 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  2. Started by omrit,

שלום, אני מקווה שאני כותב במקום הנכון, מישהו יודע אם יש אפשרות להשתמש במודם של הכבלים כפקס (דרך המחשב, או בעזרת המודם "של האינטרנט" או במודם "של הטלפון")? תודה!

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  3. Started by kobx,

איך הספק הזה? THERMALTAKE W0061RI 420W DUAL 12V RAILS PFC http://www.winbuy.co.il/product.asp?product=988 אני יודע שיש הסתייגות בקשר לטרמלטק בספקים אבל המחיר הוא 300 והוא נראה מספק את התמורה למחיר.. אני מחפש ספק בגג-300 ש"ח תודה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by MODI,

כי תמיד רשום שזה מגיע ללא עברית..

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by saas,

בשום מקום לא מצאתי מידע על התאריך שבו הוא יהיה זמין, למישהו יש מושג? דרך אגב, למי שלא יודע, ההבדל היחיד בינו לבין הQCK+ זה העובי. ה+ בעובי 2 מ"מ והHeavy בעובי 6 מ"מ.

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  6. Started by sessler,

הכותרת אומרת הכל. אני צריך ספק שיחזיק מערכת עם 6800GS בלי שום ספקות ובעיות. בבקשה כמה שיותר זול (אבל כמה שיותר איכותי).. אם אפשר אז לא לעבור את ה300. תודה מראש. ד"א, אם מישהו תריך לדעת אז יש לי מעבד 2.6.

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by noamb,

היי , אני עומד לקבל כרטיס 7800GS AGP חדש , לאחר בדיקה מצאתי כי הספק הנוכחי הוא 350W והדרישות עבור הכרטיס הן 400W. האם קיימת הבדלה בין ספקים עבור לוחות שונים? (AGP/PCI-E) או לפי socket? (לי יש 478). אני ממש לא רוצה לקנות ספק ולגלות שהוא לא תואם. תודה

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  8. שלום, רציתי לקנות מקלדת ועכבר חדשים סוף סוף ואני מוכן להשקיע נגיד 400 שקל אז בבקשה תעזרו לי למצוא משהו שיתאים לי ויהיה טוב המטרה של המקלדת ועכבר זה לגיימרים

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by Avi313,

אני מתלבט בין מארזים כרגע. יש שני אפשרויות: http://www.a-top.com/xblade/xblade.html לבין- http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=8 האקס בלייד נראה יותר איכותי, הוא גם בא עם 2 מאווררים טובים, עם ספק כוח 500 ואט, חלון בצד (אני יודע שזה לא משמעותי אבל...), מסך אלסידי נחמד ועוד כמה דברים... ולמרות כל זה, הוא יותר זול מהקומפיוקייס ב40 ש"ח. למה הקומפיוקייס (גם בעיניכם, אני שם לב) נחשב לאיכותי, כשהמארז אקסבלייד מעניק יותר בפחות כסף?

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by Salwaby,

איך ההגה הזה ? מישהו יכול להמליץ עליו ? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1362 ואם יש הגה יותר טוב באותו המחר + - , אז אנא שתפו :]

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by morangal555,

שלום אני מחפש מארז(עדיף ללא ספק או ספק איכותי) בעל אפשרות להתקנה של מאווררי 120MM מקדימה ומאחורה ובנוסף מאורר על הדלת\הגג התקציב שלי דחוק כך שלא מתכוון להשקיע במארז ללא ספק מעל 250 ועם ספק מעל 370 תודה מראש לכל המגיבים

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by Salwaby,

כותרת :]

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by D-Bang,

אני חושב לקחת את המארז הנ"ל http://www.bigbruin.com/reviews05/armorjr_1 הוא נחשב לטוב? יש לו גם שתי גרסאות, מארז שחור - עשוי מברזל (כ600 ש"ח) ומארז אפור - עשוי אלומיניום (כ700+ ש"ח) למעט המשקל יש הבדל בין שתי הגרסאות? מה מהם מתחמם יותר (אם זה רלוונטי)? יש עוד משהו שאתם ממליצים עליו? תקציב מקסימלי 800.. והגודל לא יותר מ50X50 גובה ועומק

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by Yoav,

חבר שלי מעונין לקנות מחשב חדש. הוא מתלבט בין שני ספקים: TAGAN 2FORCE TG530-U22 530Watt Active PFC או Enermax liberty 500W מבחינת נתונים יבשים הם דומים. אבל מי מהם יותר טוב? הטגן יותר זול בכמה עשרות שקלים, כלומר האם שווה להשקיע ולקנות את הליברטי או לא?

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by בייגל טוסט,

שמעתי ממישהו ששתי החברות בעצם שייכות לקונצרן אחד שמייצר את הספקים שלהן תחת אותם קריטריונים זה נכון?

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  16. אני קונה עכשיו מחשב צורב-Sony DW-G120A x 16 White DVD±RW Bulk מעבד-Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU דיסק קשיח-Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD לוח אם-DFI Infinity Intel 975X/G Socket 775 Motherboard זיכרונות-Corsair TWIN2X2048-6400 2048MB (2x1024) DDR II 800 Dual XMS Memory ספק כוח-Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply כרטיס מסך-Asus EN7900GTTOP/2DHT Extreme PCI-e 256Mb Video Card ואני צריך מארז למחשב כזה עם usb קידמי ואחורי עם אופציה טובה למערכת קירור טובה עד 600 שקל

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  17. Started by yo0924,

אני רוצה לקנות מארז בלי ספק עד 350 ש"ח עם סטיות קלות . אני מבקש שהמארז(ליתר דיוק המאווררים שבתוכו) לא יהיו רועשים יותר מידי. הספק שאני מתכון לקחת בנפרד הוא: ENERMAX LIBERTY 400W חשבתי בנתיים על המארז הזה: Sunbeam Transformer BLUE איך הוא? האם הוא בא באמת עם 4 מאווררים? האם הם שקטים?

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  18. זה המערכת שאני לוקח מעבד ?Athlon64 3500+ (Socket AM2) 62W לוח אם ?M2NPV-VM Socket AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E? זיכרונות DDR II 667MHz Twinmos 512MB X 2 = 1024MB דיסק קשיח ?Maxtor 250GB SATA II 7200RPM 16MB MaXLine III? צורב DVD NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black קירור למעבד Thermaltake TR2-R1 (for AM2 socket) A4022 שלט iMON Knob נכון לעכשיו יש זיכרון 1GB אבל יכול להיות שבעתיד אשדרג ל2GB.. וכרטיס מסף כרגע מובנה בלוח אם... אבל יכול להיות שבעתיד אשדרג ואקנה כרטיס מסך בסכנון ה7600GT אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף בספק כוח.. כי בעיניי זה פיל מת.. ממש לא מעניין אותי איזה ספק... (חלק מההבנה הדפוקה שלי במחשבים ) רק מעניין אותי שיהיה שקט מאד (כי זה למחשב HTPC) אז לדעתכם…

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by -Blaze-,

מצאתי את המארז הזה במקרה, וחשבתי לקנות אותו. לפי ביקורות הוא מאוד קר (10 מעלות יותר קר מהלאנבוי) ולדעתי הוא מאוד יפה. אז איך זה שבחיים לא שמעתי עליו? ואפחד לא ממליץ עליו? ד"א הוא עולה 400 שקל ורציתי לדעת אם כדאי לי לקחת את האנרמקס 535 כשיש ב200 שקל יותר זול את הספייר 500W ברור לי שהאנרמקס הרבה יותר טוב, אבל הספייר 500W לא יחזיק לי X1900XT?

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by Fungus Funk,

מה אתה אומרים על ה - nMedia HTPC 100BA & HTPC 100SA V2d ? ועל ה - Thermaltake MOZART Silver HTPC ? [http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515&products_id=11947l] אני יותר בנטייה ל - nMedia... מה אתם אומרים?? [attachment deleted by admin]

21. שלום לכולם, אני מחפש מקלדת סבירה + העיקר שתהיה נוחה, רצוי אנטר גדול, ומקשים למעלה בשביל הוונאמפ (להעביר קדימה\אחורה\ להגביר להנמיך, MUTE) אני מאוד אוהב את זאת, והאמת שגם מנסיון http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=873&catid=280 אבל אני לא מוצא אותה בשחור O_O ואני חייב שחור. יש גם ללוג'יטק מקלדת נחמדה שמאוד דומה למייקרוסופט. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12494&catid=294 והאמת שיש גם את זאת שנראת לי אחלה: (אבל כבר דיי יקרה 130 שקל) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12474&catid=294 אבל אני אוהב אותה דווקא נראית לי מגניבה בקיצור אם למישהו יש נסיון עם הלוג'טקס האלה אני ישמח אם הוא יגיד לי משהו עליהן ואם מישהו יודע מא…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by xtract1,

היום קניתי לאבא שלי ב-KSP כרטיס שמתחבר לPCI והוא בעצם של USB2 כי עד עכשיו היה לאבא שלי USB1... הבחור אמר שזה בטוח יעבוד ושזה אפילו עובד עם פנטיום 3. חיברתי את זה למקום הרצתי דרייבר..הוא אמר לי שהוא מזהה ושהחומרה שלי מותקת.. כשאני מכניס את הDOK של אבא הוא אומר לי שזה מחובר במהירות נמוכה..(מקפיץ לי הודעה כזו) נכנסתי למנהל ההתקנים והתוצאה לפניכם המפרט: P4 1.5 winxp pro ואני לא יכול להגיד ת'לוח M כי אין לי מושג..בחנות אמרו שזה PCCHIP משהו כזה..בטח משו ישן ומעפן.. רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  23. שלום לכולם.. כפי שכבר הבנתם, ברשותי ספק גנרי שנאלצתי לקנות בלית ברירה.. ועכשיו אני רוצה להחליף אותו המערכת שלי היא כזאת מארז - Theramltake XaserII עם 5 מאווררים של 80mm. עוד מאוורר של AC 120mm ובתכנון להוסיף עוד אחד כזה (זה כולל מעט מודינג) שלושה כוננים קשיחים - אחד SATA ועוד 2 רגילים. כונן אופטי אחד - DVD-ROM של LG. כרטיס מסך - GeForce 6800 128MB AGP של ג'יגהבייט. ג'יגה זיכרון של Kingston. לוח P4P800SE של ASUS. מעבד Intel P4 Prescott 3.0Ghz. קירור למעבד ולכרטיס מסך של זלמן (אולי זה משנה). נראה לי שזהו.. בכל מקרה,כפי שאתם רואים זה מחשב ישן שאמור להתחלף בתקופה הקרובה במשהו חזק הרבה יותר אז אני רוצה להשקיע סכום לא גדול.. תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  24. שלום לכולם אני בונה כרגע מפרט למחשב (בתקציב של כ-8000 ש"ח) אותו אני מתכנן להזמין השבוע או בשבוע הבא. המפרט לא סגור עדיין אבל בבסיסו: קונרו E6600 2GB זכרון הארדיסק אחד (Maxtor MaxLine 250GB) כרטיס המסך יהיה כנראה X1800XT 512mb המארז יהיה Gigabyte 3D Aurora (אשר יקנה כנראה מ Keynetik שמציעים אותו ב-500 ש"ח). אני לא מתכוון לעשות OC, לכן אני צריך ספק שיחזיק לי את המערכת בראש שקט אבל לא יהווה סתם overkill. ושיהיה שקט כמובן. חשבתי ללכת על FSP 400W GLN. האם הוא יספיק? ראיתי בפנדה את ה Liberty 400W ב-465 ש"ח (אחרי הנחה של 2% על תשלום במזומן) אך המחיר קצת יקר והפרט גם ככה קצת חורג, אך האם ה FSP יספיק? תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by adirze,

אוקיי קיבלתי היום מחשב חדש המפרט E6600+BIG TYPHOON X1900XT+VF900 LIBERTY 400W GIGABYTE 3D AURORA המחשב קצת רועש רציתי לדעת איזה מהמאוורים או הקירורים יכול להיות הסיבה לרעש אולי זה בכלל ההרד דיסק? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים