עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by amd950,

innovision ge force 2 ti 64 mb ddr או ge force 4 mx 440 64 mb ddr מה ההבדל בינהם בעיקר?

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  2. אני רוצה להחליף את המארז שיש לי אין בעיית תקציב, מה הכי מומלץ? . (עדיף עם קרור מיים מובנה אם יש ) תודה.

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  3. התקציב הוא 300 ש''ח, הדרישות שלי מהעכבר הם: הכי חשוב שיהיה נוח, שיהיה טוב למשחקים, שיהיה אמין ושלא יתקלקל אחרי יומיים, עוד דבר חשוב שצריך לציין הוא שהעכבר יהיה נוח לעבודה יום יומית באינטרנט ובתוכנות מסויימות שחוץ ממני המשפחה שלי משתמשת. ההתלבטות שלי היא בין כמה עכברים: MX518 G5 החדש: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=912 DEATHADDER RAZER COPPERHEAD לפי התגובות בפורומים שונים אין הסכמה חד משמעית מה יותר טוב,ה-G5 לא מצדיק תמחיר לעומת ה-mx518 אבל ה-mx518 לא נוח לעומת ה-G5 אני יכול להגיד רק דבר כזה,חוץ ממני גם אחותי הקטנה משתמתש במחשב (יש לי ידיים לא גדולות),חשוב שהעכבר יהיה טוב לגיימרים אבל גם שיהיה נוח למשחפה שלי. קשה לי להחליט חלק אומרים ככה וחלק א…

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by YAIR,

http://www.asus.com.tw/mb/socketa/a7n266-e/overview.htm

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  5. היי אני מבקש הסבר על בחינת איכותו של ספק , מה זה PFC פסיבי/אקטיבי? בנתונים של הספק (המצויים על בתמונה) , מה אני אמור לחפש ? האם נתונים אלה טובים , מה הקרטריונים אותם אני צריך לבדוק בנתונים אלה. ******ועוד עניין לפי ההסברים שניתנו באשכולות השונים, אין כמעט אף מחשב אישי היום שזקוק ליותר מ - 350 W , אשמח לשמוע דעתכם בנידון. (וזה כולל גם את המערכת שלי שהיא די חזקה) מעבד אינטל 4 - 3.06 , 800 , 1 MB שני הרדסקים - 200 ו 60 . X800 VIVO - כרטיס מסך כונן קורא DVD , וצורב. לוח אם - i875P זיכרון 512X2 על 400 . תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by NIRAN,

יש לי ספק TT purepower 480W והוא בא עם 2 מאווררים (80מ"מ) וה rpm הוא 600 (בדקתי בביוס) זה נורמלי ומה עושים אם לא?

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  7. יש לי בעיה עם הכרטיס קול החדש שלי, חיברתי אותו לרסיבר (Kenwood KRF-V5050D) עם כבל קוקסיאלי (coxial) דרך ה SPDIF שבפאנל של הכרטיס קול. הכל עובד טוב ויפה חוץ מהפעמים שיש שינויים במתח בבית (כתוצאה מהדלקת אור והפעלת מכשירים חשמליים), ברגע שיש שינוי במתח הסאונד מפסיק לאיזה שתי שניות וממשיך. שלחתי אימייל לקריאיטיב עם הבעיה שלי: Creative Product Information ----------------------------- Country: Israel Self Description: Advanced PC User Problem Type: My Creative hardware stopped functioning correctly Sound Card Internal: Sound Blaster® AudigyT Platinum Sound Card External: Not Specified Graphics/Video Card: Not Specified CD/DVD/CD-RW Drive: Not Specified Modem/Telephony: Not S…

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  8. אני תקוע בצרה צרורה ??? מערכת הפעלה WIN8 בגרסת 64 סיביות - ולא מצליח להדפיס למדפסת לייזר ש/ל מיסוג XEROX PHASER 3150 מערכת ההפעלה מזהה את המדפסת בשמה הנכון כהתקן USB+ היא עובדת במערכת הפעלה מקבילית מיסוג XP 1. ניסיתי דרייברים שעבדו ב XP ( אני דילגתי על WIN7 אז לא הפעלתי אותה שם ) - לא מצליח 2. כמובן חיפשתי באתר של XEROX = אין! 3. ניסתי דרייברים עם מספרים קרובים....לא עוזר 4. אין דרייברים "קרובים" ל WIN7 מי עוזר לי למצוא פתרון ? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by OmEr8,

שלום לכולם! באתר E-BAY ישנה את המערכת Klipsch Promedia 4.1 למכירה. המכירה הינה בינלאומית והרמקולים עולים קצת מאוד. שאלתי היא (ובבקשה שיענה רק מי שמבין) האם יקחו לי מכס על הרמקולים? אם כן, אז כמה? והאם כדאי לי להציע על המערכת? תודה רבה, עומר

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום, המדפסת הסינית HP דיו ממשיכה לאכזב אותי. מעוניין לרכוש מדפסת לייזר צבעונית,לעולם לא השתמשתי במדפסת לייזר כך שאשמח גם להכוונה מכם. להלן הפרטים והדרישות: 1. הדפסת 10-15 דפים ליום פלוס מינוס. 2. פקס מתקדם 3. סורק איכותי 4. חסכונית ככל האפשר מבחינת מחסניות. 5. עדיפות למותגים אמינים ואיכותיים ולא כמו HP וסינים אחרים. 6. תקציב מקסימום 2000K. 7. הדפסה מרחוק - ברשת. 8. אלחוטית. 9. פשוטה לתפעול ושימוש. 10. אחריות יבואן רשמי כמה שיותר זמן. תודה רבה ליאור

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by d100,

לאחרונה, יש מקשים במקלדת שלא מגיבים ללחיצה. ניקיתי אותם ועדיין לא פועלים. מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  12. שלום חברים . רציתי לדעת מי יותר טוב משתי המדפסות ומי היא הכי כידאית . ויש לי עוד שאלה :- כמה עולה טוניר להדפסה בכל אחת מהן( שחור כמובן )? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by adirze,

אוקיי קיבלתי היום מחשב חדש המפרט E6600+BIG TYPHOON X1900XT+VF900 LIBERTY 400W GIGABYTE 3D AURORA המחשב קצת רועש רציתי לדעת איזה מהמאוורים או הקירורים יכול להיות הסיבה לרעש אולי זה בכלל ההרד דיסק? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by Zeev86,

אהלן. אני מחפש אוזניות עם מיקרופון לאחי, בן 10 ולרוב הוא משחק מיינקראפט. הוא ביקש ממני לקנות את אלו אבל לפני זה רציתי להתיעץ איתכם אם זה שווה משהו או שיש הצעה אחרת. תודה מראש לכל מי שיעזור (:

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  15. Started by XxehsomxX,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש עכבר של logitech (הבנתי שהחברה האמינה ביותר בתחום העכברים), אשר יהיה מיועד בעיקר לגרפיקה (בעיקר 3ds max, פוטושופ וכו'). התקציב שלי הוא סביבות 350 ש"ח ומטה. האלמנטים החשובים לי ביותר הם נוחות ודיוק. כמו כן, אני עובד על פד מבד עם תמיכה ליד (הכחול המעוגל), אבל אני יכול לקנות פד לעכבר אם יהיה צורך להתאמה. טוב, אז אשמח לשמוע הצעות. תודה על הקריאה, moshe

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by SharP,

איזה אט'לון אקס פי עם איזה לוח הכי משתלם מבחינת מחיר - ביצועים ?

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  17. מעבד- AMD Athlon XP 1800 MHz זיכרון - 256 MB DDR לוח אם - PC Chip ומארז תואם לחלקים תגידו לי אם שווה לרכוש אותם ב 1660 ש"ח תודה לעונים ;D

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  18. Started by roma4k,

בוקר טוב, מה דעתכם על המארז הזה: http://www.silentpcreview.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=76&page=1 האם למישהו יש אותו, ויכול להגיד את חוות דעתו? האם המארז הנ"ל מרעיש או שקט. אני מחפש מארז שקט ורציתי לדעת אם זה מתאים. תודה.

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by STFU!!,

אני רוצה לקנות מארז soprano ואני מעוניין לדען אם טוב מה אתם חושבים אליו : תודה...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by pc student,

רז שקל לעשות לו מודינג ושיהיה באיכות סבירה ושיהיה כל לאוורר אותו. עם או בלי ספק.

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by yuvalg,

מחפש זוג רמקולים (בלי סאב) למחשב בתקציב מינימלי אבל אם אפשר באיכות סבירה בעוצמה נמוכה. (עד 150 ש"ח אם אפשר).

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by iCanKnow,

טופס המלצה לעכבר: תקציבכם: 750 (הסכום שאתם רוצים להשקיע בקניית העכבר). חריגה: (הסכום המקסימלי שתוכלו לחרוג בקניית העכבר). מהי האחיזה הרצויה בשבילכם? PALM אחיזת Palm אחיזת Claw אחיזת FingerTip במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר:QCK אם צריך משטח חדש שיתאים לעכבר החדש טוב יותר אין לי בעיה כי תיכננתי לקנות משטח חדש בכל מקרה (אם ברצונכם לקנות משטח חדש עם העכבר, נא לא למלא את סעיף זה ולעשות טופס חדש של המלצה למשטח). בקשות מיוחדות:ימני (ימניים, שמאליים וכו'). מחו"ל או מהארץ?ארץ (אם מחו"ל - ציינו חנות/ארץ שאתם מעדיפים). הערות:אני חייב שיהיה לי הרבה מקשים בצד לפח…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by bendan7,

MGE Sidewinder SILVER http://www.mgecompany.com/xgbox/schassis.html איך המארז ? ואיך הספק ? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3001&catcode=425

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  24. Started by ran_meir,

מניסיון קודם אני רוצה לדעת אם יש כאן אנשים שמבינים טוב מאוד בנושא. אחר כך יבואו השאלות. (ובבקשה, אין לי כוח להודעות כמו "ספאם")

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by omrit,

שלום, אני מקווה שאני כותב במקום הנכון, מישהו יודע אם יש אפשרות להשתמש במודם של הכבלים כפקס (דרך המחשב, או בעזרת המודם "של האינטרנט" או במודם "של הטלפון")? תודה!

• 6 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.