ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
שלום. בגלל שיש לי גם נייד וגם נייח על השולחן העכברים מתבלגנים לא אז החלטתי ללכת על עכבר אלחוטי למחשב הנייד שלי.. עכשיו שמעתי שיש גם עכבר בלוטוט אז רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם חסרונות יתרונות וכו', ואם יש לכם המלצות לעכבר בטווח מחירים שציינתי. חשוב מאוד שהעכבר יתאים גם לשמאליים.
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך עכבר לגיימינג עד 300 והוא נשמע טוב מהכתבה
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מחפש כבל מומלץ?אני יודע שיש גם ב 300 שח.הטלויזיה היא סמסונג a 450 32 אינטש האם אפשר ללכת על כבל פשוט? 3 מטר עולה 70 שח מחיר סביר?או ישד משהו אחר מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום אנשים... אני מעוניין במקלדת למשחקים. אני לא כך כל יודע מה המקלדות החדשות שיצאו בזמן האחרון אז אשמח לשמוע על המלצותיכם. יש לי כמה דרישות מהמקלדת אני מעוניין במקלדת עם תאורה למקשים שהמקשים יהיו נוחים ללחיצה ויציבים. לא מתנדנדים כמו במקלדת ג'נריות. חובה שיהיו למקלדת לחצני מדיה (אינטרנט, מייל, שליטה בווינאמפ, כיבוי וכל הדברים האלה). משענת לידיים יהיה פלוס מעולה. האב USB גם יהיה פלוס לא רע. אין לי דרישה כל כך למסך משולב במקלדת. אין לי דרישה גם למקשים שניתן לתכנת. כמובן שלא אתנגד אבל בעיקרון זה לא חובה. נראה לי שזהו. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום רב, אני משחק דיי הרבה במשחקי מחשב ואני נחשב דיי לגיימר. ואני מעוניין לקנות מקלדת גיימינג תקציב עד 800 ש''ח . לא כל כך מעניין אותי חברה, או מקום רכישה, עיקר שהיא ממש טובה לגיימינג. בתודה מראש yosda boy.
-
- 37 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום חברים. מכר שלי בקש ממני עזרה להמלצה למדפסת לייזר צבעונית לתמונות. הוא דורש רק לייזר בגלל החיסכון. הייתי רוצה את עזרתכם- התקציב עד 3,000 שקלים חדשים, כמובן על נייר פוטו רגיל(A4). הבחור חובב צילום מושבע. תודה רבה, חיים.
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום לכם. היה לי את המדפסת LEXMARK X1190 והיא התקלקלה. ונשאר לי ערכת מיליו דיו של עד 5000 עמודים,עכשיו בגלל שיש לי את הערכה חבל לי לזרוק אותה לפח ולבזבז כסף בקניית דיו. הערכת דיו מתאימה למחסניות 16,17,71 והמדפסת שאני מתכנן לקנות משתמשת ב14 שכן בתקופה שקניתי את הערכה לא היו המחסניות של ה14. בקיצור אחרי כל הסיפור השאלה שלי היא: האם הדיו או אותו דיו בכל המחסניות של לקסמרק?(או האם הערכה שלי תתאים למחסנית החדשה?) המדפסת שאני מתכנן עליה היא LEXMARK X2650 תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת דיו צבעונית למטרות משרדיות (גרפים וטקסט צבעוני). מעוניין במדפסת אמינה שתשמש אותי להדפסת מספר עמ' בשבוע ולא יותר מזה (נגיד 50 דפים בחודש וזה בהגזמה). אבל הכי חשוב שתהיה חסכונית מבחינת הדיו. האם יש איזה סדר גודל של מחיר בו כבר מתחילים לקבל משהו טוב אבל עדיין זה לא יהיה יקר? גמיש במחיר אבל מעדיף לשלם פחות ולא אוהב לשלם על משהו שאני לא באמת צריך ) אם יש למישהו המלצה לדגם ספציפי שהוא התנסה בו זה יהיה מעולה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום שוב פורום יקר! אני מחפש Gamepad (דמוי XBOX360, עדיף מאוד) למחשב, בכדי לשחק במשחקי Wii דרך אמולטור, או XBOX360 או NES או SNES או Atari ישנים מאוד בעזרת Emulator וROMS, ובכן, עלה בדעתי לקנות את הLogitech Chillstream בכדי לקבל את ההרגשה של לשחק עם שלט. רציתי רק לשאול האם כשאני בוחר לעצמי מקשים (דרך אמולטורים או במשחקים חדשים יותר) אני אוכל לבחור לדוגמא בA להתקפה או B לקפיצה ודברים כאלו, האם זה אפשרי? הנה הChillstream, מה דעתכם עליו? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4954 תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, אבא שמעוניין לבקר משפחה ברחבי הארץ ולסרוק את התמונות המשפחתיות הישנות שלהם לצורך תיעוד המשפחה. 1. אני מעוניין בסורק (גודל A4) עצמאי ללא צורך בחיבור למחשב, כלומר הסריקות נשמרות בזיכרון פנימי עד אשר מחברים את הסורק למחשב האישי ומרוקנים אותו. חשבתי על מחשב נייד אבל המסך קטן עבורו. http://pandigital.net/galleries/77 2. יש לנו מחשב כף יד MIO P350, אפשר לחבר אותו ב מיני USB לסורק? כל סורק USB סטנדרטי ? צריך תוכנה ולסנכרן אותה ל MIO שתומכת ב WINDOWS MOBILE? מכירים באופן אישי יצרן עם דרייבירים כאלו? תודה מראש, דני
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המקשים שלמעלה ושבצד לא פועלים התקנתי כבר את הדיסק ניסיתי כבר הכול אולי אתם תצליחו לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
בקשה: המלצה לעכבר עד 200 שקל...עד היום היה לי עכבר של 20 שקל של סילבר ליין שעבר 6 שנים!!!!! והוא נהרס אז אמרתי שאני חייב פעם להשקיע בעכבר ... איזה עכבר אתם יכולים להמליץ לי... אבל עד 200 שקל .. אני ראיתי בנתיים אל הG5 של לוגיטק שעולה 200 .. מה עוד יכול להיות ומה הכי כדאי? תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מדפסת משולבת. אני צריך מדפסת צבעונית עם סורק, פקס ופידר לסורק. אני מריץ לינוקס אובונטו ורוצה לרכוש מדפסת שתתאים. רציתי לדעת אם אני קונה מדפסת שמתחברת דרך ethernrt אם עדיין צריך להתקין דרייברים. בכל מקרה, אשמח לקבל המלצות. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
התקלקל לי העכבר לאחרונה (גלגלת שבקה חיים, ולמרות שתיקנתי אותה היא פועלת לא טוב) אז החלטתי להתחדש בעכבר מבחינת עכברים חוטיים אז ראיתי שיש MX518 או G5 וכמה עכברים של Razor. אבל חשבתי להשתדרג לאפשרות אלחוטית ובזה אני לא כל כך מבין... אז מחפש עכבר RF או BT. מה שחשוב זה דיוק (פוטושופ), קצת למשחקים וכמובן נוחות (יש לי עכבר BT 5000 של מיקרוסופט ובשימוש ממושך היד מתעייפת ממנו כי הוא קטן). אין לי דרישות מיוחדות לעכבר, משתמש רק ב-2 כפתורים והגלגלת, ומעדיף לא להתעסק עם כל מני שטויות של משקולות וכפתורי האצה... באלה התעניינתי שתראו את הכיוון שלי: עכבר RF (נראה בגודל סביר, אבל צריך לבדוק אם הוא באמת לא קטן אחרת אין מצב...) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696907 עכבר B…
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לקנות מדפסת משולבת. אני צריך שהיא תהיה חסכונית בדיו, ולא משנה לי מהירות ההדפסה (גם ככה אני מדפיס כמעט הכל במצב טיוטא). אם אפשר יותר זול מ350 אז עדיף. תודה.
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
קניתי את הנ"ל ואני מעוניין לקנות לו מעמד. ישנם כמה אופציות: - playseat: כיסא באקט + מעמד. לפי מה שראיתי נמכר בארץ הג'וניור והקלאסיק (אני מניח שזה דגם ישן). האם ניתן להשיג בארץ את ה- evolution יחד עם המעמד להילוכים של ה- G25? גוגל מראה שלא ומשלוח מחו"ל יעלה כ- 450 יורו לפני מכס ומע"מ. - wheelstand pro: רק מעמד, ללא כיסא. נחמד וקומפקטי אך מפריע לי שההילוכים לצד ההגה ולא במקומם הטבעי (למטה מימין). לא ברור אם יש משלוח לארץ ולא נראה שיש יבוא של הדבר. עוד הצעות יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצה להגה לחיבור למחשב כמובן (שונא קונסולות) שיעבוד עם כל אבל אני מתכוון כל משחקי המירוצים כי אני כבר נפלתי עם הגה שלא עבד עם שום משחק חוץ מNFS אבל גרסה ממש ישנה שלו (חחחחח גרסה כל כך ישנה שהם קראו לפג'ו 206 מכונית מירוץ חחחחח) אז מחפש המלצה כמובן להגה שיהיה כמה שפחות יקר אבל שיעבוד עם כל המשחקים תודה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום! יש לי מערכת רמקולים של לוגיטק z5500 5.1 כאשר אני שומע שירים אני לא שומע באחד מהרמקולים האחוריים וכאשר אני משחק במשחקים אני כן שומע מה הסיבה?... ???
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המצלמה הנ"ל ומיד עם ההפעלה הראשונה הבחנתי בעיוות אופטי גם בצילום ווידיאו וגם בצילום סטילס. במידה וישנם פה אנשים שיש להם את המצלמה הנ"ל או שיצא להם לעבוד איתה אשמח לדעת אם נתקלתם בתופעה דומה כדי שאדע אם זה מחלה של הדגם הזה או שפשוט נפלתי על מצלמה לקויה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/140&cl=US,EN ראיתי את הסט הזה ורציתי לשאול אם למישהו היה אותו ומה דעתכם עליו ? כמה הוא זולל סוללות ? האם המקלדת והעכבר מגיבים מהר ללחיצות ? איך העכבר למשחקי FPS (בהשוואה לעכברים אופטיים רגילים לגמרי של לוגיטק/מיקרוסופט שעד עכשיו היו לי)
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
המחיר אטרקטיבי - הנתונים טובים. לא ראיתי ביקורות בשום מקום...
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת מחשב כזאת: מעבד I7 920 2.6 GHz לוח אם GAEX58UD3R של gigabyte כרטיס מסך GTX 260 זכרון 3x1GB OCZ Platinum XTC Triple Channel אני צריך להתאים ספק שיהיה טוב ואמין וגם מארז מארז פחות חשוב ובכלל על על המפרט עם יש בו איזה צוואר בקבוק
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כיום אני משתמש עם מיקרוסופט dektop 1000 סט לא רע בכלל השאלה אם יש משו נוח אלחוטי עם טווח טוב שכדי לי לשדרג אליו.... אשמח לקבל כמה הצעות שיצמצמו לי את האופציות...
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-