ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין ברכישה בכרטיס TV חיצוני, השאלה היא איזה כרטיס היום טוב למערכות דיגטליות+אנלוגיות עם אופציה למשל כבלים ב HD. יש לי ממיר טלויזה שמחובר לכבלים ואני רוצה לראות גם בטלויזה וגם במחשב עם אפשרות של הקלטה + DVD. בזמנו קניתי מחבר USB עם יציאות אנלוגיות (RCA) שאפשר להקליט כל כניסה של וידאו למחשב. (האם יש לי צורך בזה?) אני מחפש משהו עד 300 ש"ח. תוכלו להמליץ לי משהו טוב שיש בשוק ששווה להשקיע... ???? בתודה רבה זאב.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מצלמת רשת בסכום של עד 150 שקל. חייבת לתמוך בVISTA X64. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אז ככה חברה .. העכבר שלי נהרס ואני רוצה לקנות עכבר גיימינג העכבר הוא למשחקי FPS כמו - COD / CounterStrike / UT וכאלה התקציב הוא 250 ש"ח תודה רבה מראש
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רושם דרך האון סקרין קיבורד. אתמול המקלדת שלי התחילה "לפספס" כמה אותיות בכתיבה אז ניסיתי להחליף את הבטריות אחרי שהחלפתי אותם המקלדת בכלל לא עבדה! ניסיתי לסנכרן מלא פעמים וזה לא עובד. ניסיתי להחליף למקלדת אחרת וגם פתאום השניה הפסיקה לעבוד לי! העכברים של שניהם עובדים מעולה ככה שזה לא המשדר. וגם כן עבדתי עם שניהם כבר מעל לחצי שנה... יש למישהו עוד רעיונות? המקלדת הראשונה: MICROSOFT WIRELESS KEYBOARD 700 V2.0 המקלדת השנייה: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD 1.1
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
מחפש עכבר אלחוטי עם כפתורים להעברת שקופיות. אם אפשר שיהיה גם כפתור החשכת מסך ואולי גם סמן ליזר (לחלקם יש) בהתחלה חשבתי לתכנת את המקשים הפונקציונלים בעכבר 5 לחצנים רגיל לפונקציות אבל כשהרצתי חיפוש ראיתי את המגוון הענר שיש. בעיקרון הייתי שמח גם להמלצות של עכברי 2.4 GHZ לצורך טווח ואם אפשר אחד שיהיה עם דונגל שנצמד לעכבר. בבקשה תוסיפו אם יש לכם ניסיון שימוש עם עכברים כאלה. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי Logitech Harmony 525. מישהו מכיר עינית אינפרא אדום כדי לאפשר לי לשלוט בעזרת השלט במחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר אלחוטי שיתאים לצרכים הבאים: - אלחוטי. - טווח של לפחות 5 מטר. - שיהיה כמה שיותר זול בהתאם למגבלות. הקטע שהוא שאני לא מבין בעכברים בשיט, איך הולך הקטע עם הסוללות באלחוטיים? הבנתי שיש גם עכברי BT, הם מומלצים? מה הטווח מחירים של עכבר נורמלי? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לעכבר ומקלתד טובים זה דחוף להיום ! חשבתי על עכבר G9 ומקלדת אני בהתלבטות G15 או Wave ? אם יש לכם הצעות אחרות תציעו ואני יראה כבר מה אני יעשה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
רכשתי חשב חדש עם כניסת FIREWIRE. חיברתי את מצלמת הוידאו וניסיתי ללכוד דרך movie maker. במחשב מיושן יותר בביתי אני מצליח לבצע לכידת קול ווידאו בלי בעיות - אבל במחשב החדש אני רואה וידאו אני מצליח לשלוט בבקרות המצלמה אבל לא שומע קול. מה אני מפספס?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת משולבת Brother MFC-425CN, למעלה משנה השתמשתי בדיו חלופי (D.M.O) ללא שום בעיה, לפני כחודשיים הצבע השחור חדל מלעבוד (גם לאחר שהחלפתי למיכל חלופי חדש), אני לא מדובר שהתקלה היא מכיוון שהדיו לא מקורי. שאר הצבעים עבדו היטב, כעת נגמר הצבע הצהוב. 1. האם יש טריק שיאפשר לי להמשיך להדפיס (בכחול למשל) מבלי להחליף את המיכל הצבע הצהוב שנגמר ? (הבנתי שבמדפסות הללו חייבים את כל המיכלים כדי שהמדפסת תסכים לעבוד...) 2. האם יש משהו שניתן לעשות עם בעיית השחור ? נראה כאילו יש סתימה בצינור של הצבע השחור או משהו כזה,מה ניתן לעשות ? (אין לי בעיה גם להיות אגרסיבי ולפרק את המכשיר, מכיוון שאם לא, הוא ילך לפח האשפה בכל מקרה...) 3. במידה ואשלח את המדפסת לתיקון נושא השחור, האם העלות אמורה…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי מבקש המלצה למכשיר פקס התקציב גמיש אבל חשבתי להוציא בסביבות ה 600 שח' , השימושיים הם כ 15 /20 דפים בשבוע אפשרי הזרקת דיו יש חשיבות לאמינות ולפשטות ההפעלה , קו בזק נפרד , ואם יש אפשרות לשליחה דרך המחשב כלומר שלא צריך להדפיס את הדף - מעולה , גודל סביר חשוב מאוד . אפשר לקחת מכשיר משולב אבל לא ממש מתלהב . תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
רציתי לדעת: האם המקלדת הרגילה של אפל (חוטית, כולל keypad) עובדת עם Windows XP/Vista? ומה לגבי האלחוטית? אם קונים אותן בארץ, דרך iDigital, על המקשים יהיו אותיות עבריות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה בכותרת ... תודה נ.ב אפשר הזמנות מחו"ל דרך אתרים נורמליים
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
תודה.
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר משולבת עם כרטיס רשת שיכולה להדפיס ולסרוק משני הצדדים. מישהו מכיר ויכול לעזור לי בכך? גיל
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
התקנתי את השלט,והוא לא פועל לי ב ,Crysis FarCry 2 ,Call of Duty® - World at War ועוד... המשחקים היחידים שפועלים לי עם השלט [וגם הם ללא רטט] : Prince of Persia,Tomb Raider - Anniversary איך אוכל להפעיל את השלט במשחקים,..?:\[ השקעתי על השלט הרבה כסף בשביל שיפעל לי במשחקים] *עידכנתי את התוכנה של השלט,לא עזר. * ניסיתי להפעיל בפורפיל של התוכנה של השלא - לא עזר. מה עוד אפשר לנסות?:\ תודה על העזרה=]
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מצלמת רשת לפרוייקט כלשהו. דברים חשובים בה: 1) רזולוציה כמה שיותר גדולה (ולא בעזרת אלגוריתמים מפגרים). 2) FPS- כעיקרון מספיק 30 ואולי אפילו פחות. 3) היעוד של המצלמה הוא לזהות אור של לדים (LED) בצורה די מדוייקת (את מיקומם). שמתי לב לתופעה מעצבנת במצלמות רשת- הופעת הילה די גדולה סביב הלד כאשר מצלמים אותו- אז אם אפשר, שהמצלמה תהיה כזאת שלא תראה את ההילה הזאת. אבל גם אם היא מראה- לא נורא- נתגבר על זה בעזרת עיבוד תמונה תודה מראש, MODY69
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם. התחדשתי היום בפד לעכבר לאחר שקראתי עליו הרבה המלצות,ואכן מדובר במוצר אייכותי שמאוד מומלץ למי שמחפש פד גדול ונוח. הוא ממש כאילו נדבק לשלוחן ולא זז והעכבר ממש רץ עליו בצורה חלקה. בקיצור מומלץ מאוד שבת שלום לכולם. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני הולך לקנות עכבר חדש ואני מתלבט בין שניהם! משהו יכול להגיד לי מה יותר טוב ולמה? תודה לעוזרים!@!!!!
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למדפסת הנ"ל. כמה שיותר פשוטה וזולה (גם לתחזוקה). ראיתי את oki 410D, עולה 735 ש"ח. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=722013 מכירים? יש המלצות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש הגה לחיבר לPC שיעבוד עם המשחקים החדשים כגון: GRID NFS החדשים יש לי כרגע הגה של TRUST שרכשתי ב150 שקלים והוא עובד רק עם NFS גרסאות ישנות כל כך ישנות שהפג'ו 206 היא מכונית מירוץ שם תקציב עד 350 שקלים אם מישהו מכיר דגם מסויים שיש לו נסיון טוב איתו אשמח לדעת על הדגם (שמעתי שלוג'יטקים טובים ) תודה
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על המוצרים האיכותיים,ואני מתלבט מאוד מה להזמין: SteelSeries 5H v2 USB - כולל כרטיס קול USB חיצוני.נע בן ה 590-625 ש"ח או SteelSeries Siberia Full-Size USB Headset - כולל כרטיס קול USB חיצוני. נע בן ה 580-600 ש"ח או SteelSeries SteelSeries 4H - ללא כרטיס קול.נע בן ה 320-400 ש"ח 1.מה יותר איכותי למשחקים למשל כמו cs ? 2.איפה אני יכול למצוא חנות עם מחירים שפויים ? 3.אם יש לי לוח אם עם כרטיס קול מובנה שתומך 7.1,יש מצב שהאוזניות עם הכרטיס מיותרות ? יש לי לוח אם asus P5Q. 4.אם אני קונה את ה H4 ומחבר לו כרטיס קול שתומך 7.1,יש מצב שאני מקבל את הביצועים של הH5 v2 ? תודה מראש ויום מצויין לכולם !
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי משהו נחמד של THEC אבל המקשים צפופים וקטנים האם יש עוד מקלדות כאלה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. כרגע יש לי סט של TEAC אלחוטי שקניתי מבלוקבסטר במבצע במחיר של 99 ש"ח הסט מעולה ונידרש הסתגלות הסוללות מחזיקות אחלה ואין שום טענות....אבל.... עכשיו עברתי להשתמש יותר בטלויזיה והמרחק פשוט לא מספיק רק לאיזה חצי שעה כשהסוללה טעונה במלואה. המרחק הוא 1-2 מטר בלבד! המקלדת אינה עושה בעיות מרחק, אבל העכבר כן. לכן אני מחפש סט חדש שיהיה מרחק אמיתי של 4-5 מטר. שיהיה נוח, קל משקל, שהסוללות יחזיקו מעמד. שמתי עין על מספר סטים: EX-110 שעולה בחנויות 170 ש"ח Wireless Optical Desktop 1000 שעולה 155 ש"ח Wireless Optical Desktop 2000 שעולה 185 ש"ח יש עוד המלצות? תודה
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מחפש כבר חודשיים מאיפה אפשר לקנות את ה Thermaltake Hardcano 13 שנסקר באתר בעבר: http://hwzone.co.il/reviews/hardcano13/ באיביי לא מצאתי את הדגם, אני יודע שהוא דיי ישן אבל הוא נורא שימושי לי, תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-