ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לדעת מה ההבדל בין ספק כוח של Line InteractiveוSmartCompact1000VA ו בין D-COMPACT SERIES 1000 VA האם יש הבדל ביניהם מבחינת מחיר ואיכות ,כי קניתי את דגם ה D-COMPACT ואין עליו הסבר בWEB לעומת הדגם של SMART מודה לכם.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. למישהו יש מושג מה ההבדל בין שני הספקים הנ"ל? Noisetaker 495AX (485W) [EG495AX-VE SFMA] http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?cPath=21_42&products_id=74 לעומת Noisetaker 495P (485W) [EG495P-VE SFMA] http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?cPath=21_42&products_id=76
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אז ככה עד לא מזמן השתמשתי בעכבר לייזר אלחוטי של לוג'יטק באמת היה טוב חבל על הזמן, עכשיו התחדשתי בעכבר של מיקקרוסופט שעובד על חיבור לבלוטוס ובטכנולוגיית הלייזר, עכשיו לפי מיטב הבנתי העכבר צריך להיות הרבה יותר טוב ויותר מדוייק לעומת זאת העכבר ממש לא מגיב טוב לתנועות וממש לא מדוייק. אז אולי אני טועה ובעצם עכבר אופטי יותר טוב מהלייזר ? כי אני ממש לא נהנה מהשימוש והתאמתי לעצמי את ההגדרות.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להבין ללא הצלחה את ההבדל בין שני דגמי ספקי הכוח הבאים: 1. HEC-400TR-PTF 2. HEC-400AR-PTF אני מצרף לינק: http://www.compucase.de/englisch/produkte/netzteile.php אשמח לקבל הסבר.
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, מה ההבדל בין HEC Power Supply Model: HEC-400ART 400W ל- HEC Power Supply Model: HEC-400TRT - 400W
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
האם ישנם ביצועים בין המארז HEC Compucase CI-6A19 ובין המארז Antec ATX MIDI Super Lanboy? אני רוצה מחשב למשחקים אז יההיה הבדל בביצועים? (עיצוב המארז, מאוררים, קירור, טמפרטורת המארז, סוג המארז וכו') ואם יש יתרון לאנטק אז הוא שווה 216 ש"ח? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה האם יש הבדל באיכות בין זיכרון DDR של יונדאי לזיכרון מאותו סוג של מיקרון? (לא בשביל OC) האם יש הבדל באיכות בין כרטיס רשת 10/100 של Realtech לאותו כרטיס של Genius? תודה.
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
רציתי לשאול איפה יותר כדאי לי לקנות, ב-pandas.co.il או ב-hardware.co.il. בפנדה או באקסלנט? כי אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא כל כך מתמצה בזה ואני לא מכיר את החנויות האלה. מי יותר זול? יותר אמין? וכו'.
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות טונר תואם למדפסת שלי (brother, אבל זה לא משנה לשאלה). בחיפוש ברשת אני רואה שישנו הפרש עצום במחיר, חלק מהחנויות מוכרות טונר ב50 שקלים בערך בעוד אחרות בכ-150 שקלים. מדוע יש כזה הבדל והאם הטונרים הזולים באמת לא טובים? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כפי שידוע יש PCI-E בכפולות שונות (X1,X2,X4,X8,X16) והשאלה היא מה ההבדל בניהם מספר הערוצים הטוריים ???
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם במחשבים ניידים מבחינת ביצועים צריכת חשמל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה משמעות תוספת האותיות למספרי הדגמים בhp למשל C J או M וגם officejet deskjet
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה זמן סט אלחוטי איכותי, שלא עולה יותר מדי(בסביבות ה400 ש"ח), לאחר שמישהו המליץ באחד האשכולות על ה7000 ergonomic התכוננתי לרכוש אותו ואז גיליתי שיש בסופ"ש הזה מבצעים בבאג.. אחרי שגיליתי שאין את הסט הנ"ל בבאג, ויש את ה Microsoft® Wireless Laser Desktop 7000 עכשיו ניסיתי לחפש בכל הרשת מאמרים שמשווים בין 2 הסטים אך לא מצאתי כלום, מישהו שיצא לו לנסות את הסטים הנ"ל יכול לתת פידבק כלשהו עליהם? כמו כן אם מישהו מעוניין לקנות את הסטים במבצע של ה1+1 באיזור אשדוד שישלח לי הודעה
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הצעות כמעט זהו משתי חברות ואני מתלבט בין QuickCam® Sphere AF ל QuickCam® Orbit AF של logitech מישהו יכול להמליץ - או אולי להסביר לי על ההבדלים?
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ה Razer Copperhead לבין ה Razer Plasma Diamondback חוץ ממנוע ליזר נגד מנוע אופטי ומה ההבדל בין הצבעים? Chaos green anarchy red tempest blue למה הכחול הכי יקר?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת מה ההבדל בין ראשי דיו HP 57+56 לבין HP 28+27 כי הבנתי ששניהם מתאימים למדפסת שלי(HP PSC 1315). תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה, אנא הביטו בתמונה: למרות שיצרן הוא לוג'יטק, רושמים שירות ואחריות ע"י דיגיטלשופס ולא גם ע"י לוג'יטק עצמם. אני חשבתי שיצרן גם צריך לשאת באחריות על מוצרים שלו... חוץ מזה מישהו קנה שמה? מימש אחריות אולי מישהו?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 850 שה50 זה כבר החריגה חחחח אני לוקח את הספק הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6744 ואת המארז הזה http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={68FF7DCC-9A10-48D0-8AF3-A83E999F285A}&details_type=1&itemid={AFBBBDEB-32FC-4794-912A-2929148459BF} אם למישהו יש הצעה יותר טובה אז שירשום אבל שהמארז לא יהיה מכוער ופשוט פשוט בשביל זה מארז שחור עם טיפה כסף בקדימה...אני מחפש משהו יפה עם קירור טוב וספק טוב שיספיק לי להרבה זמן אם אני ירצה לקנות כרטיסים למחשב
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מה לדעתכם השילוב הכי טוב לAMD דיורון? הכוונה שילוב במחיר זול, בסביבות ה180$ שיכלול מעבד ולוח, עדיפה תמיכה גם בSDRAM, יש מתמודדים שניתנים למציאה כאן בארץ??
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם??? Intel Pentium 4 1.6Ghz (512KB Cache) ASUS P-4T i850 Samsung 128 RDRAM GeForce 2 Titanium 32Mb + TV Creative 4D PCI DVD Toshiba x16 CD-RW Sony x24x10x40 bulk Proview 19" PK986 0.25 WebCam Logitech Quick-Cam Express Optical Mouse Dexxa ( Logitech ) A4Tech 15ASW 880W Sub + 2 Hard Disk 60GB Maxtor 7200rpm ATA-133
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכתבה שפורסמה כאן אתמול נכתב על הכרטיס וכל הדברים שיש בו וקיבל אהדה מצד הכותב הוא כתב גם שם שהכרטיס קול הוא הויברה 128 וסיכם עליו but the onboard sound is a different story. I was a little dismayed that the onboard sound took such a significant chunk of CPU cycles in Windows XP, and could only suggest it as backup sound and not for full-time use if you are using this operating system. Hopefully this is just a driver issue and will hopefully be sorted out soon as I find the SB128 to be of really good quality, especially for an integrated solution. מישהו יכול לתרגם בדיוק את המשפט: Hopefully this is just a driver issue and will hopefully be sorted out soon as I find the SB1…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רק עכשיו קראתי את הביקורת מלפני כחצי שנה. אני משתמש בגרסה היותר ישנה של אותה מקלדת ומאוד מרוצה ממנה. למעשה אני משתמש בסט האלחוטי אבל זה לא העניין. ראיתי שבנוסף לכל מיני שיפורים שהזכרתם, מייקרוסופט סוף סוף הבינה שכדאי לחזור למיקום הסטנדרטי של מקשי הdelete והinsert וזה שינוי מבורך. בייחוד למי שמשתמש הרבה ב insert שמשום מה מייקרוסופט החליטה שאף אחד לא צריך אותו.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בביקורת כתבת "מיד הוצגו מספר הספריות עם שמן. " אצלי מופיע רק D1, D2, D3.... לזה התכוונת בשם הספרייה?.. כי אני די התאכזבתי מזה וגם כתבת איזה משהו שאפשר לעדכן מהאתר של החברה, מה בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב ככה, בספק כוח שהיה לי עד עכשיו (מת לפני כמה ימים וזרקתי אותו אתמול) היו מספר חיבורי כוח שאני לא ידעתי לאן הם מתחברים אם תסתכלו בתמונה הזאת: http://members.iweb.net.au/~pstorr/pcbook/images/pcps5.jpg אז בתמונה הזאת יש מחבר להארד דיסק/סידי (וכו'), מחבר לכונן דיסקטים ועוד 2 מחברים לא מובנים עכשיו החיבור הזה מאוד דומה לחיבור שהיה פעם בין הספק ללוח אם, אבל בספק שלי היה רק חיבור אחד כזה, לא 2 כאלה ולכן אי אפשר לחבר את זה ללוח אם ישן אז לאן אפשר לחבר את זה? והחיבור השני שהיה לי ולא הבנתי מה עושים איתו זה זה: http://edit.store.yahoo.com/lib/pc-outlet/12VConnector.jpg פשוט אין לי מושג לאן לחבר את זה... מישהו יכול להסביר לי לאיפה 2 המחברים האלה יכולים להתחבר?
-
- 12 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אשמח לשמוע על דגמים ואם אפשר גם על דגמים לא יקרים
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-