עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by galgalgal2001,

שלום לכולם! אני הייתי רוצה לקנות למחשב הנייד שלי (asus 100he) מקלט GPS בעתיד הוא יתחבר למחשב archos 9 לניווטים בשטח. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9288&perur=2&t=1&c=613 ראיתי את המוצר הבא שכמובן עונה על הדרישות שלי (מהסיבה הפשוטה שאין לי מושג בנושא הGPS )) http://www.gpsnow.co.il/Product.asp?Pid=216&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE זול קטן ומחזיק הרבה זמן וכמובן מתחבר באמצאות USB או BT שזה אחלה אני גם מחפש תוכנה שאליו יתחבר המכשיר הזה, google earth אולי? ראיתי שם אפשרות של GPS אבל אני לא מכיר את הנושא הזה כלל.. אשמח להסבר.. מה ההבדל בין google earth VS google maps?? ד'א.. יש לי דרישה אחת מאד חשובה לגבי התוכנה... אני צריך לראות א…

• 6 תגובות
    • 6.4k צפיות
  2. הכירו את המקלדת המכאנית המשוכללת של SteelSeries - אשר מציעה מנגנונים שמאתגרים את אלו מבית Cherry MX. האם הפיתוח העצמי עשה את העבודה? לכתבה

3. Started by MDK,

1. האם אתם מכירים את המארז הזה: Logic Concept ATX Master III LU-BLUE P IV ? ? ? הנה פרטים עליו: ATX MIDI Tower For P-4 / AMD Power 400W - 24A 4 * 5.25 , 2 * 3.5 2* HDD, Front Fan With Dust Filter Specially Designed 2 Front Bay Covers For CD-ROM/DVD מארז מהודר חזית בצבע כחול כהה שקוף 2. האם המארז Enermax FS-710B 350W P-IV אשר בא עם ספק אנרמקס 350W, מאושר AMD?

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by ravid,

אני קונה את המסך lg f900p ורשום שיש לו USB HUB אז השאלה היא:מה זה ה usb hub הזה ומה הייתרונות שלו? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. אני מתכנן לקנות מחשב + מארז חדש ואני לא מתכנן oc, ולכן אין צורך לקנות מערכת קירור רצינית אלא רק לעשות שימוש במערכת הקירור שבמארז. איזה מארז אתם ממליצים לי לקנות (בערך ב400-500 שקל), חשוב לי מאוד שהמערכת תהיה שקטה, ושהמראה החיצוני יראה טוב (אני אוהב את השקופים עם האור הכחול באמצע).

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  6. ערב טוב, הרצתי חיפוש ולא מצאתי משהו רלוונטי במיוחד, אז אני אפתח ת'רד חדש. כבר הרבה זמן שיש לי את המדפסת HP DeskJet 970Cxi שכבר לא מתפקדת כמו שצריך והגיע הזמן להחליפה. הבעיה שבזמן הזה אני לא ממש יכול להרשות לעצמי להוציא הרבה כסף על מדפסת כך שהתקציב הוא 400 עד 500 ש"ח גג גג. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מדפסת אמינה וטובה שתעשה את העבודה ותהיה איכותית ככל האפשר בתמונות (עד כמה שאפשר בטווח מחירים נמוך כזה כמובן). חשבתי על מדפסת של CANON מאחר ולמיטב ידיעתי הן טובות וגם הדיו של מדפסות ה-HP יקר מאוד ולא שווה את זה. אז גם זאת נקודה חשובה. אפשר לאמר שאני מחפש תמורה טובה ככל האפשר למחיר. אני לא חושב שבמחיר נמוך כזה כדאי לקנות מכשיר משולב מהסיבה שכנראה האיכות שלו תהיה ברמה ירודה …

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  7. Started by LRa,

טובה ללא עכבר ובמחיר סביר. עד עכשיו השתמשתי ב Logitech cordless keyboard הישנה והטובה. מאוד חשוב לי הטווח עבודה(עם שלי אני יכול לעבוד מהחדר ליד) ולא טווח של מטר מסכן כמו שיש במקלדות החדשות של Logitech שראיתי לאחרונה. תודה

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by globex,

למי שיש נסיון עם מערכות אל פסק למחשב ביתי - מה נחשב למומלץ? מה דעתכם על אל פסק EVERPOWER 1000VA

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by om510,

אני מיטלבת בין שלושה עכברים : LOGITHEC G5 LOGITHEC MX 1000 LOGITHEC MX 610

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by hardware maniac,

יחזיק תמחשב הזה http://i1.tinypic.com/wtinvt.jpg ?

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by EdenC,

שלום לכם, מישהו מכיר את הבקר שמצוין בכותרת? האם הוא כולל גם פאן בס (שליטה על מהירת המאווררים)? תודה רבה. עדן

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  12. יש לי בעיה במקלדת שמתבטאת בעיקר במשחקים של כדורגל כמו PRO או FIFA.. כשאני לוחץ למשל על חץ למטה+חץ הצידה+מסירה אז הוא לא מוסר אלא ממשיך לרוץ. יש דרך לתקן את זה, או שחייב להחליף מקלדת? איזה מקלדת תומכת בבעיה הזאת?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by mega1234,

הי, אני צריך עכבר טוב לBF2. קראתי את הדיונים שהיו כבר לגבי שני העכברים האלה ולא ראיתי מסקנה ברורה. מה שדווקא קוסם לי ב518 הוא שאין גלגלת אופקית ויש שני כפתורים בצד. האם הG5 באמת שווה 100 שקל יותר ? ממה שאני קורא מעל 800 DPI כבר לא רואים הבדל בעבודה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אשמח לקבל המלצה מפורטת למדפסת ליזר+ סורק לשימוש ביתי ברמת מחיר סביר. עלות קסטת אבקת דיו?

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. הכותרת אומרת הכל ... שיהיה בו כמה שיותר שיראה כמה שיותר טוב ....

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by segev22,

לפי מה שרשום באתר שלהם הוא יגיע ל 4000Dpi תיהיה עינית סריקה לייזר וגם משהו חדש יהיה בתוכו זיכרון מובנה של 32KB לקביעת פעולות כפתורים בעת משחק סך הכל זה נראה שיפור של הDEATHADDER. שווה לחכות לו במקום לקנות את ה- DEATHADDER? הוא יהיה זמין בחנויות באוקטובר ממש בקרוב. http://www.razerzone.com/index.php?main_page=product_info&products_id=72

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  17. לכל אלה שחושבים שאני סתם קינית דברים זולים אז הינה מפרט קטן.... Product name Genuine Intel® Pentium® 4 processor based system Board model Genuine Intel® D850GB system board OS version Windows* 2000/xp version 5.1 build 2600 OS memory 261,424 KB RAM Processor Genuine Intel® Pentium® 4 processor Processor speed 1.50 GHz Bus speed 400 MHz L1 cache Data Cache 8KB, Execution Trace Cache 12K Micro-ops L2 cache Advanced Transfer Cache 256KB Form factor ZIF Socket Stepping 7 Physical memory 256 MB RAM Memory speed PC800 Memory type Other, RAMBUS Fo…

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  18. אני מעוניין להשתמש לשני סטים בשולחן שלי בעבודה , ובגלל שזה עבודה הייתי מעדיף שיהיה מטען לעכבר וכמובן להשקיע כמה שפחות כסף מבלי לפגוע בביצועים המשרדיים שהעכברים והמקלדות ישמשו.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by IDOnoach,

יש לי כיום עכבר לוגיטק אלחוטי m705 עם 1000dpi השאלה היא האם למטרות גיימינג באמת כדאי לעבור לעכבר עם dpi גבוהה יותר-האם באמת יש שיפור בשליטה והאם באמת אתם משתמשים במלוא ה dpi או שבפועל מגבילים אותו. חשוב לציין שהרבה כפתורים עם תכנות מאקרו, לא מדבר אליי בכלל.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=5391 האם הספק ג'נרי ?? ממה שהבנתי הוא של סאנשיין.. האם זו חברה טובה של ספקים ???

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by ElEmEnt,

sdram? ddram? rdram?

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  22. אוקי החלטתי כנראה ללכת על המארז ANTEC 1080B AMG שמגיע עם הספק המקורי ANTEC 430W TRUEPOWER שהספק לבד עולה 575 שקל והמארז לבד עולה 729 ושתיהם ביחד עולים 970 שקל בערך.... עכשיו השאלות שלי הם: 1) האם זה הגיוני שהמחיר של שתיהם ביחד הוא 970 לעומת זה שאת הספק לבד מוכרים ב-575 ואת המארז ב-700??? 2) המארז הזה הוא מאלומיניום??? 3) הספק כוח מגיע עם שני מאוררים??? 4) איך הקירור של המארז??? 5) האם הוא מתאים למחשב AMD ATHLON 3000+??? ואחרונה : 6) האם המארז ביחד עם הספק יותר טובים מהסופרטלנט+ספק אנטק 430??? תודה וסליחה על כל השאלות... שי

23. שלום, אשמח להיוועץ איתכם בנושא הבא. אני נדרש להיות בקשר מקצועי יום יומי עם אדם מרוחק גיאוגרפית. הצורך הבסיסי הוא להיות לקיים שיחות ווידאו תוך כדי העברה הדדית של תכנית כגון סקיצות, נוסחות מתמטיות וכיו"ב. לשני הצדדים לפטופים ללא מסך מגע. הפתרון שהוצע היה לרכוש התקן עבור כל אחד מאיתנו. התקן זה יחובר לכל אחד מהלפטופים. הבעיה היא שלמרבה המבוכה אין לי מושג מה נדרש כאן ואם בכלל קיימים מוצרים העונים לדרישות. מהן החלופות העומדות בפני? משטח אלקטרוני? עט אלקטרוני? טבלט? (מתחבר ללפטופ?!) התקן אחר? ניסיתי לקרוא על הנושא ברשת ויצאתי מבולבל - עטים אלקטרונים, עטים אקטיביים, עטי Stylus, משטחי מגע.. בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Salwaby,

איך ההגה הזה ? מישהו יכול להמליץ עליו ? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1362 ואם יש הגה יותר טוב באותו המחר + - , אז אנא שתפו :]

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  25. ניסיתי בכמה חנויות מחשבים שכונתיות וגם בכמה חנויות אלקטרוניקה ולא היה להם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.