ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם! לא מזמן פירמטתי והתקנתי ווינדוס מחדש ומאז אני רק חווה בעיות מוזרות הבעיה החדשה היא כדילקמן כידוע מקשי הקיצור להחלפת שפה בין עברית לאנגלית הם ALT+SHIFT אצלי משום מה זה CTRL+SHIFT דבר ומציק ומעצבן זה קורה לי בלפטופ שמריץ ויסטה נכנסתי להגדרות שפה ואזור ולפי המחשב הכל מקונפג כמו שצריך, אני אודה לכם על העזרה צירפתי גם תמונה אולי זה יעזור [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה קיבלתי מחבר הגה למחשב משהו ממש נחמד של מיקרוסופט microsoft sidewinder wheel הבעיה שהחיבור שלו ישן רצח. נראה לי שזה נקרא game port משהו שנמצא רק בלוחות ישנים. המחשב שלי בן שנה וחצי ואין בלוח שלו כניסה כזאת. יש לי רק חיבור מדפסת שהוא קצת יותר ארוך מהgame port הזה. האם ניתן בכל זאת איכשהו לחבר אותו בעזרת מתאם כלשהו או שזה אבוד? אם כן איך המתאם נקרא? היכן ניתן לרכוש אותו ומהי העלות +- ? תודה לעוזרים וחג שמח שיהיה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז החלטתי לנקות את המקלדת שלי מכל האוכל שנתקע בין המקשים ומישהו בטעות שפך קולה עליה בזמן שהוצאתי את המקשים... עכשיו היא לא עובדת בכלל אני צריך המלצה למקלדת אלחוטית טובה ונוחה. טווח קליטה צריך להיות 2-3 מטרים. הכי חשוב הוא שתהיה מאוד נוחה למשחקים ולהקלדה - אני מקליד המון. כמו כן שתנצל סוללות היטב ואני לא אצטרך להחליף כל חודש. אם אפשר גם אחת שלא תעשה "קלאקים" מעצבנים כשלוחצים על מקשים. תודה ד"א, אין לי מגבלת תקציב, אבל נא לא להגזים. אחרי הכל אני סטודנט... ד"א 2 המקלדת יכולה להיות BLUETOOTH
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מולטימדיה קיבורד אלחוטית של מיקרוסופט כבד די הרבה שנים שמתפקדת מעולה אני מעוניין להסיר את האופציה של מצב SLEEP על המקלדת הורדתי את הגרסה החדשה של ה INTELLI דרייבר של מיקרוסופט על כל הכפתורים יש אופציה לשנות מצב חוץ מה SLEEP יש פתרון??? אגב ה HIBERNATION לא מאופשר
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
קראתי את כל השירשורים בנושא ולא הצלחתי להבין בכל הבלאגן מה העכבר הכי מומלץ מתוך הרשימה מקו תעזרו תצביעו בהמוניכם מה אתם אומרים על העכבר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_3046&products_id=23701
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
האם תוכלו לעזור? יש לי כעת S510 אבל היא מפסיקה לעבודה אחרי 2 מטרים. אני צריך טווח רציני יותר.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ידועות לי האופציות בשוק.. הרייזר טרנטולה הרייזר לייקסה והG15 של לוג'יטק.. הייתי רוצה לשאול איזה מהן נחשבת לאיכותית יותר? והאם באחת מהן יש שליטה על המדיה פלייר? זה קיים במקלדת הפשוטה שיש לי היום (של מיקרוסופט) וזה שימושי מאד לדעתי.. תודה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
הי, קניתי לי HTPC ושמתי עליו גםכרטיס מסך palit 9600GT כדי שאני אוכל גם לשחק קצת (מטרה משנית). בערך באותו סדר עדיפות אני צריך המלצה לסט אלחוטי. כלומר, אני מבין שלא תהיה לי חווית גיימינג מושלמת עם סט אלחוטי, אבל הייתי רוצה למקסם את החוויה, במסגרת התקציב, ותוך כדי לזכור שהמטרה העיקרית זה לשבת בסלון ולנהל HTPC (טווח 4-5 מטר). הערה קטנה - אני מוכן בקלות לוותר על כפתורי מולטימדיה. אז דבר ראשון, אני צריך המלצה. דבר שני - למשהו יצא לנסות לשחק עם מקלדת XGENE, או מקלדת אחרת שכוללת עכבר? איך היתה החוויה?
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מה מציינים האותיות האחרונות בדיו למדפסת של HP לדוגמה דיו C8774WN לפעמים מופיע כC8774A או כ C8774W מה ההבדלים ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
על איזה סורק הייתם ממליצים לסריקת נגטיבים ושקופיות כאשר התכונות החשובות בו הם קודם כל איכות, קלות שימוש, ואפשרות להזנה של מספר שקופיות / נגטיבים בכל פעם ? יש לי מספר רב של נגטיבים ושקופיות מהעידן שלפני המצלמות הדיגיטליות שברצוני לסרוק כך שגם מהירות הסריקה הינה פקטור. מה טווח המחירים של סורקים כאלו ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי גם מקלדת וגם עכבר שאני מאוד מרוצה מהם אבל הם מחוברים למחשב ואני רוצה משהו שאני יכול להפעיל מהמיטה (2 מטר) אני מחפש מקלדת קטנה מאוד משהו כמו שיש בניידים הקטנים (EEE למיניהם) אבל שתהיה עליה שליטה על העכבר כמו שיש ל lenovo (או משהו בסגנון) אם יש לכם איזו אלטרנטיבה אחרת אני גם אשמח לשמוע תודה מראש טדי.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי המלצה על הנדון - בצור סורק "מקצועי" (פידר-לא צעצוע, יכולת לסרוק שקופיות). מכירים? מומלץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמת אינטרנט פשוטה , לחבר אותה למחשב וצפות בנעשה במחשב אחר - דרך האינטרנט , מעדיף שלא להשקיע במצמלת אי פי יש תוכנה כזאת ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
עכבר LogiTech G5 Laser Mouse או עכבר LogiTech MX518 אם למשל אני יכול להשיג את 2 העכברים באותו מחיר, איזה מהם עדיף למשחקים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למדפסת 4 ב-1. עדיפות ללייזר. תודה
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
חברים , אני חושב לרכוש את הסט הנ"ל ביד שניה. האם יש למישהו ויכול להעיד על הביצועים? מה שמעניין אותי זה: 1. טווח קליטה 2. התאמה למשחקים / גיימרים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מה המצב אנשים!? זה קורה על ווינדוס ויסטה בלפטופ שלי, יש סיבה לדבר המוזר הזה? בנוסף אני אשמח אם תעזרו לי, שקיפגתי את הווינדוס אז קבעתי שהמקלדת תיהיה בעברית והווינדוס באנגלית עכשיו מה שקורה זה כשאני מחליף שפה זה לא מראה למטה בבר את השינוי שפה, זה מחליף את השפה אבל קצת מציק שזה עדיין מראש EN ולא HE, בתודה מראש, לירן
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש לקנות סורק כמה שיותר זול, היעוד היחידי שלו יהיה לסרוק מסמכים כגון תעודת זהות, עמודים של סיפרי לימוד וחשבונות. הסורק הולך לשמש בעיקר לגיבוי של מסמכים. אני מחפש משהוא זול(אני לא דורש ממנו את היכולת לסרוק תמנות בפירוט רב) אבל שיהיה אמין ועדיף שיהיה של חברה ידועה, כמו כן אני רוצה שהוא יתמוך בOCR בעברית. תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי את הG15 עם האולטרה הכחולה עכשיו זה לדים מנורות קטנות כאלה השאלה עם אפשר להחליף אותם למה בחצי המקלדת זה כבר התחיל להבהב ואשמח לדעת עם יש פתרון
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הי העכבר הנוכחי מראה סימני גסיסה, וחשבתי לקנות כבר משהו שיתאים ליד הענקית שלי ושיהיה יותר נוח למשחקים. ניסיתי את הG9 של חבר שלי לכמה דקות, הוא היה קצר בצורה מעצבנת. המבחר שלי מצומצם בגלל שאני גר בנתניה ויכול לקנות רק בKSP (לאייבורי אני לא אלך יותר בחיים, לKSP משהו זול זה לא נורא), גם שאר החנויות פה בקושי מחזיקות איזשהם עכברים רציניים. חשבתי על הדת' אדר + QCK שאקנה עוד חודש כשיצא לי להיות בהרצליה/ תל אביב אבל חשוב לי אפשרות לשינוי DPI בלי ללכת לדרייברים, ולא הבנתי אם קיימת האפשרות בעכבר עצמו, ואם שינו אותה ליותר מ3 מצבים בלבד (ראיתי באיזה ביקורת פעם). יש המלצות? תודה מראש, אורי
-
- 34 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 2 דגמים 'סטים עבור מחשב שנמצא בסלון, מרחק 3-5 מטר... מחפש רק 2.4GHZ. שהטווח יהיה טוב , תודה GIGABYTE GK-KM7500 - בעלות 230 כולל משלוח. http://www.zulashops.co.il/product.asp?productid=2640&CatCode= TEAC SMX-10 בעלות של 180 באייבורי וקיאספי..אחריות ל3 שנים. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3300 תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי הכותרת די אומרת הכל, האם קיים כזה ג'ויסטיק: למחשב? או אולי חיקוי מאוד טוב?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום , קניתי הגה למחשב "Logitech Formula Vibration Feedback Wheel" , הרטט בהגה כל הזמן פעיל , ז"א גם בזמן נהיגה וגם בזמן התנגשויות האם זה מצב נורמלי שהרטט כל הזמן פעיל בכל מצבי הנהיגה או שצריך לשנות משהו בהגדרות שהרטט יופעל רק בזמן התנגשויות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-