ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום לפורום HWzone! אני חדש כן ובוא נגיד אני מודה אני "ניובי" בעסקי מחשבים, חומרה וכו'. לכן אני מבקש את עזרתכם. הנה המחשב שאני רוצה: הנה המחשב שאני רוצה תזכרו! אני החלפתי את המעבד בAMD Athlon Xp 1600+ ואת הכרטיס מסך ב GeForce 2 400mx 64 Mb ואת הזיכרון הפנימי למבוסס DDR במקום SDR. הורדתי מהמחיר את הרמקולים, מקלדת ועכבר. אחרי החישובים שלי הגעתי לסביבות ה 700-800 דולר. אז הלכתי לעתיד מחשבים בשביל הצעת מחיר ותרא מה נתנו לי! מארז- MIDIATX-כולל הרכבה- 600 ש"ח לוח אם-AMD gigabyte GA-7 VTXE כולל קול-574 ש"ח מעבד- AMD Athlon XP 1600 במהירות של 1400Mhz במחיר של: 970 ש"ח זכרון- 266 mhz DDRM 184 pin מ"ב 256 דיסק קשיח-בדיוק מה שרשמתי למעלה 40 Gb- מחיר 556 ש"ח כרטיס מסך-Gainward …
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
לא מיועד למשחקים! http://www.shamir-computers.co.il/shop/product_data.asp?ID=1326
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, יש לי מינידיסק MZN707 ואיבדתי את הכבל USB :( למישהוא יש מושג איפה אני יכול לקנות כבל חדש??
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היה לי עד היום את הסט הסטנדרטי האחלחוטי של לוג'יטק והוא ממש מתחרפן בזמן האחרון, איפוס לא עוזר. קורה שעכבר מתקלקל? יש לי אותו בערך 4 שנים... כנראה שאני אצטרך לקנות עכבר חדש, יש לי יד קטנה יחסית תקחו בחשבון תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות עכבר למשחקים לפי הביקורות אני אולי יקנה את ה-intellmouse explorer 3.0 אני יודע שיש גם גירסא 4, מה עדיף? ומאיפה אפשר לקנות כי חיפשתי הרבה ולא מצאתי...
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אהלן. אנחנו רוצים לקנות לבית מדפסת משולבת (מדפסת +סורק+מכונת צילום+פקס) . קיבלנו הצעה מבזק שאם נשדרג את האינטרנט ל2.5 מגה נקבל את המספדת הזו בהנחה במקום 850 , ב350. אין הרבה פרטים על המכונה זו , חוץ מזה שהיא של Brother . נכנסתי לאתר של Brother וככה לפי התמונה המכשיר נראה די דומה לדגם : MFC-5440CN מישהו מכיר את הדגם הזה? האם שווה לקחת את המבצע הזה? ואם לא , מישהו יכול לתת לי המלצה למדפסת משולבת פשוטה ואמינה? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לפני חודש (אחרי הרבה זמן שחיכיתי) קניתי את הספק butterflt, לפי הביקורות שקראתי זה ספק מעולה (ויפה)! הוא מחזיק לי את כל המחשב (מפרט בסוף) + 7XSF2,שזה יפה מאוד! לאומת הספק ג'נרי הקודם שלי. אבל המתחים ממש לא טובים, עם הספק ג'נרי הם יותר טובים, האם המתחים נורמלים?, איך אפשר לשפר אותם? התמונה הראשונה המתחים שלי התמונה השניה המפרט שלי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
Creative Inspire 5200 Creative SBS LX520 E Logitech Z-640 Logitech X-530 מה מהם הכי עדיף? בעיקר למשחקים ולסרטים אני פתוח להצעות נוספות עד 550 שקל בערך.. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מה זה ה DPI שיש בעכבר לייזר? על מה הוא משפיע? האם יש לשים לב אליו כשקונים אכבר? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת רק של Microsoft שתקלוט לטווח של 3-3.5 מטרים. קיים דבר כזה ובמחיר סביר ? ובסביר אני מדבר בסכום של 100-150 שקלים עם חריגה גג 200. אני מחפש לא סט עם עכבר כי קניתי שבוע שעבר את ה-Microsoft Explorer ואני מרוצה ממנו ממש. תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני עומד לעשות השבוע OC (אחרי שאני אקנה את גוף הקירור V.12). יש לי ספק כוח ג'נרי, 350W. רציתי לדעת אם הוא יכול לעשות לי בעיות בלל ה-OC? (להישרף או משהו). ה-OC שאני עומד לעשות הוא למעבד AMD 2500@3200
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
נאמר לי ע"י מישהו קרוב שג'יפורס 3 ניתן לתכנות וכך היתרון הטכנולוגי של ה-Radeon8500 נמחק. יש ביסוס לדברים האלה?
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
כדי לא להציף יותר מדי את הפורום בהודעות יש לי שתי שאלות, בנושאים שונים לגמרי (שקשורים לחומרה) אבל בדיון אחד: 1) קיבלתי מגירה ישנה רצח, בכל מקרה בחוברת שלה כתוב שהיא אוניברסלית (מתאימה לSCSI לIDE לMFM), והחיבור שלה, אמור להיות 50 פינים, ולחיבורים קטנים יותר אתה מחבר את הפלאג וזה יעבוד. בכל מקרה, לחלק החיצוני אני מצליח להתחבר, אבל לחבר את ההארדיסק לחלק הנשלף זה דבר בלתי אפשרי כי זה גדול מדי, בקיצר יש איזה פלאג או ממיר או משהו אחר, או שהמגירה לא תעבוד וזהו... 2) בחנות חשמל לידי החליטו להרחיב את העסק, ולהוסיף גם עסק של תיקון ושיפוץ מחשבים, ואני בגלל שאני מכיר את הבנאדם עוזר לו. בכל מקרה בגלל שראיתי פה בפורום שמישהו כתב יבואן של חברה מסויימת (שכחתי מי), אז בכל מקרה חשבתי בטח א…
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות אוזניות לצורך: משחקים,סרטים,ושירים. חשוב לי שהאוזניות יהיו עם מיקרופון. יש כמה דגמים שאותם ראיתי אני בור בעינין מה לדעתכם הכי משתלם מהדגמים ובעיקר טוב עבורי. razar megladon לוג'יטק G35 רוקט KAVE Steelseries Siberia V2 תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היה לי כרטיס רשת EW-7128G במחשב הישן שלא היה בשימוש (שנה עד היום) ולא עובד.. אני צריך המלצה לאחד עד 100 שקל (מכל חנות שיש באזור השפלה מומלץ KSP) הלוח אם שלי הוא P67X-UD3-B3 ומערכת ההפעלה WIN 7 64BIT! תודה על העזרה!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה... אני רוצה לקנות אותו אבל איך אני מוודא שהוא מתאים ללוח אם שלי? יש לי לוח אמ של ASUS יותר מזה אני לא יכול להגיד לכם כי אני לא מבין... אני רק יודע שיש לי מקום ל3 כרטיסים... נראה לי שהגרסא שלו זה ASUS P4B533 בבקשה תענו לי..... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות הגה למחשב בעיזור המחיר של 200 שקל פלוס מינוס חשבתי ללכת על http://zap.co.il/fs.asp?PID=45418086&Saletype=2&sog=C-Joystick או על כל הגה אחר שבעיזור המחיר וחשוב שיהיה כולל רטט עמית
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
נראה מכשיר שווה דווקא. גם רדיו, תמיכה ב - MP3, אומנם רק 32 MB אבל בכל זאת, תמיכה ב - ACC (אין לי מושג מה זה ומה האיכות של זה) רדיו FM מובנה.. נראה יפה, מתחבר לפלאפון ויש לו אפשרויות עם הפלאפון ביחד... רק דבר אחד אלי ירתיע אותכם והוא המחיר העשיקתי: 1118 שקלים חדשים (WTF?!?!?!) למה מי מת !? מה זה המחיר הזה ?
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
זהו כבר המקלדת שלי נהרסה ואני כבר רוצה לקנות אחת שלא תשבור לי את האצבע. אני בעיקר רוצה שהיא תהיה נוחה אבל שתהיה עמידה לאורך זמן יש למישהו הצעות? :
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, כמה טוב שיש את הפורום הזה... אז ככה, יש לי כרגע עכבר אלחוטי של ויונקו ואני ממש לא מרוצה ממנו כל שניה נתקע והגלגלת כבר נהרסה... אני רוצה לקנות עכבר חדש ואין לי מושג מאיפה להתחיל... אני מפחד לקנות שוב אלחוטי ומאמין שקנית חוטי זה לחזור צעד אחורה... אני מעוניין בעכבר מבית לוג'יטק המליצו לי על ה LX-7 ואני רואה שעל עכבר חוטי כולם פה אחד G-5... השאלה היא האם אולי שווה להשקיע עוד 100 שקל ולקנות את ה-G7... אני לא גיימר או גרפיקאי למרות שיוצא לי לעבוד על הפוטושופ... אני רק מחפש עכבר נוח שיעשה את העבודה וישאיר אותי "משודרג" לעתיד... תודה לעוזרים,
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אהלן ידידיי , כפי שאתם רואים בצד את התחומים שבהם אני עוסק אני מתעסק הרבה בטקסטים ופיתוח אפליצקיות מה שדורש ממני הרבה הקלדה והרבה עבודה עם המקלדת. התקציב שלי למקלדת הינו 300 שקל ... בגדול חשבתי על ה WAVE של לוגיטק אבל הצורה שלה לא נראת לי והיא גם לא מאפשרת לי לשים את הג'ל של המקלדת בגלל הצורה שלה. לגבי הרמקולים אני לא מומחה גדול אני סך הכל צריך מערכת 2.1 רוב השימוש שלי ברמקולים של המחשב הוא מוזיקה מאשר סרטים ומשחקים לכן הבנתי שמערכת 2.1 עדיפה או אפילו מערכת 2.0.. אשמח לעזרה תודה מראש ! עריכה : שמתם לב שככול שאתם נמצאים בתחום מסוים הרבה יותר קשה לבחור לעצמכם דברים?... את המארז שלי לקח לי חודש להחליט שהוא הנבחר.
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום. בקרוב מאוד אני אקנה מחשב חדש מבוסס קונרו [כנראה E6600 וכרטיס בסגנון של 7900GTX], ואני זקוק לספק חדש וטוב. אני רוצה ללכת על משהו שיתן לי תמורה טובה.. מתחים, שקט, הגנות וכו'. אז קודם כל: 1. מה ההבדלים בין סדרות הטאגאן? [black series, 2force, easycon] איזו סדרה יותר טובה, חזקה, חדשה ושקטה? ראיתי BLACK SERIES 480W בנעה במחיר 530 ש"ח שזה נראה לי דיי זול לעומת כל הסדרות האחרות, כך שאני רוצה לדעת מה ההבדלים בין הסדרות.. 2. אני יכול להשיג Zalman 460W ב- 630 ש"ח. שווה? או שעדיף כבר לקחת את ה BLACK SERIES 480W ב 100 שקל פחות? 3. 530 ש"ח ל 480W של טגן זה מחיר טוב ואני לא חושב שיש כל כך מתחרים במחיר הזה.. אבל אם יש לכם הצעות לספקים אחרים.. SHOOT. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היא משהה את כל תהליכי ההדפסה והמדפסת לא מגיבה. מיד לאחר הסרת התוכנה, המדפסת עובדת כרגיל. יש תחליף ? תודה. עריכה: מצאתי תוכנה בשם GreenPrint. אם היא עושה את העבודה? את זה נראה בעוד כמה חודשים. INKSAVER עשתה כך שאוכל להדפיס מעל 1000 דף על מיכל צבע אחד במדפסת שלי. תוצאות בעוד כמה חודשים.
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
עכבר חוטי עם ליזר צריך לשים פאד או לא ... כי המוכר אמר לי אם אתה תשים פאד הוא יתקלקל בשביל זה אני שואל ?
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני מחפש מרחב עבודה גדול שקט ואיכות בנייה טובה. הוא יספק את זה? וזה לא גנ'רי נכון? וזה שווה את המחיר?
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-