ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
קניתי סט אלחוטי ואני צריך רק את מקלדת. אני מעוניין להשתמש בעכבר במחשב אחר. האם יש איזה מקלט אוניבסלי שהעכבר יכול להתחבר אליו? זה הסט - http://ksp.co.il/?uin=8445
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
שלום האם עכבר מקלדת כרטיס קול ודיסק קשיח (חיצוניים ) יתאימו למחשב חדש ( התקנים שעובדים ב usb 2 ) אני עומד לרכוש מחשב חדש עם לוח Z370M Pro4 asrock אני רוצה לדעת האם ההתקנים הישנים ( התקנים שעובדים ב usb 2 ) שלי יעבדו עם לוח חדש.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לא מזמן עכבר ומקדלת של מיקרוסופט אלחוטיים אופטיים. ונראה לי שזה מאט את המחשב משום מה. כמו שחיבור מודם דרך ה- usb ולא דרך כרטיס רשת מאמץ יותר את המעבד. נראה לי שקריאת הנתונים שהעכבר והמקלדת שולחים למחשב מאמצת אותו. והקולט גם מחובר ל-usb. אגב גם יש לי בלוטו'ת מחובר ל-usb יכול להיות שגם זה מאט?? (שהוא לא בפעילות)
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני שמעתי שעכברי לייזר דורשים משטח עבודה האם זה נכון? ואם כן זה חובה?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
במחשב. משחקים כמו פאר קריי, קרייסיס, קוד וכו' כי לדעתי זה בלתי אפשרי ליצור דיוק כמו עם עכבר במשחקים כאלה, ועוד שבמקלת יהיו כפתורים נוספים לשימוש מה שלא יהיה בגיימפאד
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי במסגרת המבצע של באג את הסט של לוג'יטק MX5500 וקניתי בנוסף פאד לעכבר משם(המוכר טען שהוא מתאים לעכבר לייזר, אבל על הקופסא רשום לעכבר אופטי ורגיל... ) זה הפאד http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4143&perur=2&t=9&c=201 עכשיו הפאד הוא מחוספס, רציתי לדעת אם זה מתאים לעכבר הנ"ל...? תודה
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
האם פיצול הדיסק הקשיח ע"י התוכנה Partition Magic 6 משפיע על מהירות הכונן? תודה
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
בעקבות היציאה של מעבדי ה XP ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, בקרוב אני קונה טלוויזיה שתומכת בFULLHD, ומכיוון ויש לי כ''מ ברמה גבוהה חשבתי לחבר את המחשב לטלוויזיה וכך לשחק\לראות. אילו חיבורים אני צריך בדיוק בשביל לעשות את זה וכמה זה יעלה לי (בשיעור)? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש אבל אין לי עדיין מספיק כסף לכרטיס מסך אז השאלה היא אם אני יצטרך בשביל התפריט הזה ספק כוח או אני לא יצטרך אני יודע שיש פה מעבד קונור ושהוא לא יצא עדיין אבלא אני מתכוון לקנות את המחשב כשהקונור יצא עם לוח אם מתאים אז מה אתם חושבים למעבד הקונור וכל מה שרשמתי יצטרכו ספק? או שאני יוכל להסתדר חודש חודשיים בלי ספק?? 1800# מעבד: Intel Conroe E6600 2.4Ghz 4MB 1066MHz Dual Core 1200# זיכרון: lPQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 800# לוח אם: ASUS P5ND2-SLI LGA775 nForce4 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 2300# מסך: LG LCD 19 L1970HR 350# עכבר: Logitech G5 250# צורב: LG GSA-4167B D Dual Layer 200# מקלדת: Logitech Media Elite PS2 I USB Keyboard 550# כובן ק…
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן, האם אפשר במחשב נייד עם קורא טביעות אצבע מובנה להשתמש בקורא עוד לפני הBOOT? ז"א שבלי טביעה מוכרת המחשב בכלל לא מעלה את מערכת ההפעלה? או שהשימוש היחידי הוא להחליף את הססמה בLOGON? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וכשאני אומר אוזניות אני מתכוון לפין של אוזניות= PL קטן. זה אפשרי בכלל טכנולוגית או שזה לא יודע להעביר את אותו סוג מידע כמו USB?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל הדגמים של KVM השונים שראיתי כוללים גם חיבור CRT. האם חייבים לחבר גם את המסך על מנת שה KVM יעבוד? אני רוצה לשמור על השימוש ב DVI למחשב המשחקים, כנראה להשתמש ב HDMI בהמשך. המחשב השני הוא נייד eeePC עם חיבור CRT בלבד. למסך חיבור CRT, DVI HDMI. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מצלמת אינטרנט Logitech Webcam C905 | מצלמות - באג מחשבים באג מוכרים את Logitech Webcam C905 ב249 ש"ח. משיטוט בגוגל הבנתי שזאת אחת מהמצלמות אינטרנט האיכותיות בשוק היום, והמחיר הזול ביותר אחרי באג למצלמה הזו הוא באיזור ה500 ש"ח לפי מצלמת רשת Logitech QuickCam C905 - זאפ. כדאי לקנות אותה בבאג או שיש דיל משתלם יותר עם מצלמה טובה יותר? יש לכם מושג למה המחיר בבאג כל כך זול ואם יש פה קאץ'?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הסט BlueTrack 3000 של מייקרוסופט שעובד בתדר 2.4GHz אבל מפחד שיהיו בעיות בגלל שיש לי בחדר טלפון אלחוטי של יונידן שעובד באותו התדר. האם זה בעייתי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע על קיומו של כרטיס עם יציאות של Usb2 או יודע על כל דרך אחרת להוסיף יציאה מסוג זה למחשב?
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי חברים יש לי לוח של asrock עם כרטיס קול מובנה ללוח והקטע הוא שיש לי אוזניות של לוגיט'ק g930 של גיימניג ושמה יש ווליום עוצמה מובנית.השאלה אם אני מחליף כרטיס קול במחשב אני יוכל לשמוע יותר חזק מהווליום הנוכחי?תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום האם קיים כזה מפצל אשר יכול לקבל שתי נקבות (החלק העגול יותר ולא השטוח בUSB) ולהוציא חיבור נקבה אחד? אני רוצה פשוט לחבר בחוט את המדפסת שלי לשני מחשבים. תודה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש זאת ליישום מיוחד (סתם WIRELESS לא יתאים - כבר אני מודע לפתרונות האלו) כל טוב, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מתאם שיאפשר לי לחבר מקלדת PS2 לחיבור USB. קיים מתאם כזה? אני יודע שיש מתאם הפוך למשל.. אם כן, איפה ניתן להשיג? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לאחרונה קיבלתי מחשב חדש (מפרט ב"מפרט המחשב") לפני שקיבלתי את המחשב החדש היה לי ג'ויסטיק עם התקן הישן של חיבור ג'ויסטיקים והוא עבד במחשב הישן שקיבלתי את המחשב שמתי לב שאין בלוח אם יציאה כזאת, אז שאלתי אליכם היא האם קיים מתאם מהיציאה הישנה לUSB? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שהכפתור יהיה מובנה על הסורק? מבקש סורק פשוט, ביתי, בעיקר שחור לבן.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שמירת זכרונות... במידה ולא רלוונטי לפורום, מתנצל - אנא מחקו את האשכול. חיפשתי פתרון לסריקת כל אלבומי התמונות הישנות שיש לי, למדיה דיגיטלית. לסרוק תמונה אחת אחרי השניה זה סיוט שלא בא בחשבון, מצאתי חנות צילום שעושה זאת - המחיר יקר, וגם לא כ"כ פרקטי, מכיוון שאני מעוניין בפתרון קבוע אצלי בבית. חשבתי לצלם עם המצלמה הדיגיטלית את התמונות (אחת אחרי השניה) - לא נשמע מלהיב במיוחד. נתקלתי בהמלצה בנענע למוצר הבא : http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=555093&sid=127 (זו לא פרסומת, האתר בכלל בחו"ל) מדובר בסורק שמקבל תמונות, ושומר אותם בקובץ תמונה (5 מגה פיקסל), המגיבים טענו שזה לא באמת סורק, אלא בעצם יש בתוכו מצלמה... רציתי לרכוש, אבל אז שמתי לב שלא ניתן להזין למכשיר חבילה של…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת עם קיים עכבר G5 NEW בצבע חום למרות עד כמה שידוע לי הוא קיים בצבע שחור עם פסים בכחול. אך חברה מישהו יודע האם קיים עכבר בצבע חום ? ואם קיים אשמח עם תוכלו להפנות אותי לכתובת עלמנת לראותו! תודה
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ניסיון טוב מאוד עם Logitech , אבל האם קיימות עוד חברות ? לפני שנים רבות (שרק יצא העכברים האלחוטים ) היה לי סט של מיקרוסופט שרק מירר את חיי עם חיי סוללה זוועתיים ושאר מכות. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-