ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אהלן ידידיי , כפי שאתם רואים בצד את התחומים שבהם אני עוסק אני מתעסק הרבה בטקסטים ופיתוח אפליצקיות מה שדורש ממני הרבה הקלדה והרבה עבודה עם המקלדת. התקציב שלי למקלדת הינו 300 שקל ... בגדול חשבתי על ה WAVE של לוגיטק אבל הצורה שלה לא נראת לי והיא גם לא מאפשרת לי לשים את הג'ל של המקלדת בגלל הצורה שלה. לגבי הרמקולים אני לא מומחה גדול אני סך הכל צריך מערכת 2.1 רוב השימוש שלי ברמקולים של המחשב הוא מוזיקה מאשר סרטים ומשחקים לכן הבנתי שמערכת 2.1 עדיפה או אפילו מערכת 2.0.. אשמח לעזרה תודה מראש ! עריכה : שמתם לב שככול שאתם נמצאים בתחום מסוים הרבה יותר קשה לבחור לעצמכם דברים?... את המארז שלי לקח לי חודש להחליט שהוא הנבחר.
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם גירסת ה MAC שונה מגרסת ה PC .. אמרו לי שהעכבר מגירסת ה - MAC תומך גם ב PC ואני רוצה לדעת האם זה פוגע במשהו אחר בעכבר מבחינת ביצועים וכל מה שהוא אמור לספק. תודה
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, בדירה אצלי אני מפעיל מחשב נייח המשמש גם כמחשב קולנוע ביתי. אני מחפש עכבר, בן לוויה ל-dinuvo edge keyboard .. אלחוטי נוח ואמין, בעל טווח קליטה מקסימלי בגלל שטח המגורים. ושיתאים למשחקים כמו gta פעם בכמה זמן. אני אשמח לשמוע המלצות מבעלי ניסיון. זהו החלל אותו אני רוצה לכסות בטווח: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291245.msg3157434#msg3157434
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אז ככה אני יכול להביא איזה עכבר שאני רוצה של Logtiech הקטע שאני מזמין מחר אני שחקן Low sens משחק הרבה... אז ככה G9 נראה לי מוגזם מידי יקר מידי ולא שווה תכסף G5 עד היום חשבתי שזה העכבר שאני יביא אבל התברר מכם פה בפורום שעדיף להביא את MX518 MX518 אתם אומרים שזה יותר טוב מהG5 אז ככה נורא חשוב לי שאני משחק שיהיה דיוק מירבי ולא פתאום הכוונת תזוז או משהו כי אמרתם שלG5 יש מלא בעיות ובלה בלה... קיצר זה נורא חשוב מחר אני מזמין אני כל כך רציתי להביא G5+STEEL SRIES 5L ואז שמעתי על הבעיה הזאת שלו והתבאסתי טילים אגב רציתי להביא Deathadder ואני יכול להביא אבל זה יוצא יקר להביא DA+RAZER DESTRUCTOR משהו כמו 525 והקטע של logtiech מסתכם ב350 שקל גג כולל הפד קיצר זה נורא דחוף לי כי אם אני מ…
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לי יש מפצל USB אחד ל4 שקיבלתי מתנה מהבנק ואין עליו שום לוגו של יצרן בנוסף אותו התקן הוא גם גוף חימום אשר מקבל את הספקת הזרם מן פורט ה USB במחשב ההתקן עבד עד לזמן האחרון שבו המחשב אומר לי שזהו התקן לא מזוהה (בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב) ושאין לו דרייבר ולכן לא ניתן לעבוד עם המפצל כי המחשב לא "מתחיל" לזהות את ההתקנים שחוברו למפצל. חיברתי את המפצל לחשמל חיצוני בכדי למנוע בעיות של זרם ועדיין אותה בעייה המחשב ניסה למצוא את הדרייבר באינטרנט ונכשל ממתי מפצל USB צריך דרייבר ???? מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעייה החמורה הזאת ?? תודה רבה מראש ski farm
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום חברים! אני מחפש סט אלחוטי מקלדת+עכבר של מייקרוסופט עד 250 ש"ח קניתי היום את ה-Microsoft Wireless Laser Desktop 3000 בבאג (היה 30% הנחה) וזה על לי 200 ... כנראה שלא בדקתי מספיק - אין נורות של NUM LOCK ו-CAPS LOCK וזה די מציק !!! אני שוקל להחזיר ולקחת סט אחר אבל עם נורות .. מישהו מכיר סט כזה? גם עם נורות וגם שהמבנה של המקלדת באיזור ה- INSERT HOME PAGEUP DELETE END PAGE DOWN נשאר במבנה הישן והטוב ???? תודה !
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני מחפש גיים פאד שיראה כמו של הפלייסטיישן למחשב (עדיפות לשחור) במחיר של כ100 שקל (אפשרות לחריגה) בעיקר כדי לשחק בPES
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
חברים אני בבעיה רצינית!!! אני מחפש כרטיס FIREWIRE לא משהו זול ולא משהו יקר בסביבות 50-150 פלוס מינוס לא נורא (Sעיפות לכבל ותוכנה עם הכרטיס) המצלמה שלי היא מדגם GR-D820 של JVC אז אם יש למישהו נסיון עם המצלמה הזו יחד עם כרטיס פיירוויר זה מבורך!!! אני סה"כ צריך כרטיס שבאמת ידגום לי את החומר מהמצלמה הזו שיש לי למחשב...בצורה הטובה ביותר! שאפשר בסכום הקנייה שלי... המון תודה למי שיעזור....SOON AS POSSIBLE ??? ???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מתלבט בין שלושה עכברים ??? והם: - LogiTech MX518 - Razer DeathAdder - Microsoft Habu כמו שציינתי בכותרת אשמח לשמוע את העצות שלכם בנושא. תודה.
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות עכבר שיחזיק הרבה זמן מעמד ואמין לא משנה לי דיוק כי אני לא משחק כמעט בנייד רק גלישה ומעט משחקים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה לאחר שהמדפסת הנוכחית שלי Lexmark Z23 עושה לי מלא בעיות והדיו מתייבש ממש מהר. לפני שאני מגיע למדפסת עצמה אני תוהה האם זה באמת יעיל וזול יותר לקנות מדפסת בעלת 4 מיכלי דיו במקום 2? שמתי עין על המדפסת Brother DCP130C. שבאמת רוב התגובות עליה טובות למעט הנושא שאי אפשר להדפיס בה אם אחד ממיכלי הדיו התרוקן. האם זה נכון או שאפשר לשנות משהו בדרייברים שלא יהיה ככה? והאם אתם ממליצים על מדפסת זו? אני פתוח גם להצעות למדפסות אחרות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, יש בבעלותי עכבר דיאמונדבאק כבר קרוב לשנתיים. העכבר עבד מצוין ללא בעיות עד שעברתי להשתמש במחשב חדש לפני כשבועיים. פתאום העכבר מפסיק לעבוד וכאילו נכבה (לפעמים משילוב עם כיבוי של סנסור). האם משיהוא שמע / מכיר פתרון לבעיה המציקה הזאת? היא מופיעה במשחקים בעיקר ואין דבר מעצבן יותר שיתוק פתאומי באמצע קרב לוהט. נ.ב בדקתי כבר את החיבורי usb , יש לי מקלדת usb שעובדת בסדר גמור ולכן אני מניח שהבעיה בעכבר עצמו.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם אפשר לרכוש את התופים של המשחק Guitar Hero החדש בנפרד ולא את כל הערכה.. כמו כן אם אפשר לחבר את התופים ל PC.. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לאחי הקטן מתנה ליום הולדת באזור ה 200-300 ש"ח. חשבתי על עכבר+פד. הוא משחק בעיקר במשחקי FPS, אבל גם ב-GTA, AC וכאלה. הבנתי ש-MX518 די מומלץ, אבל יש גם את ה-DeathAdder וה-Diamondback יש המלצות מבין שלושת אלו, או למשהו אחר? חוץ מזה, אני צריך המלצה לפד טוב שישאר במסגרת התקציב אחרי קניית העכבר. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם המקלדת תתאים מבחינת כל הפונקציות שלה והפקדים לXP האם הכל יפעל בסדר ? Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 תודה, שלומי
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות גיימפאד חוטי למחשב, ושני אלו הם כנראה הכי טובים שיש למחשב. איזה עדיף ולמה? (יש לי כפות ידיים די גדולות כך שאני מקווה שהם לפחות בגודל של השלט של הPS3 ואפילו קצת יותר גדולים) דרך אגב, לא מצאתי תשובה חד משמעית לגבי רטט בצ'יל סטרים, יש למישהו מושג אם יש? עוד משהו שדי גורם לי להעדיף את הצ'יל סטרים הוא שהוא דומה לXB360 גיימפאד ונאמר עליו שהוא מאוד נוח, הוא יותר זול ויש את המנגנון קירור הזה (למרות שאני בספק לגביו), אבל גם אם הוא יותר זול זה מוצר של לוג'יטק ולא סתם איזה זבל ג'נרי. אבל עדיין, הדבר הראשון החשוב הוא נוחות (אחרי הכל זה לא בדיוק אותו המבנה של הגיימפאד XB360), ככה שאשמח לשמוע דעות על הנוחות של שניהם. עריכה: חשוב לי גם דיוק ותגובה של הסטיקים האנלוגיים,…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר לכבס אותו במכונת כביסה? כי שלי נראה במצב ממש גרוע עם הדברים שנשפכו עליו..
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש לקנות מצלמת רשת בטווח מחיר של 200-350 שקל או של מייקרוסופט או לוג'יטק. מה ההמלצות שלכם?
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום עקב המלצות בפורום קניתי את הגיימפאד של הXB360 למחשב, זה השלט הכי נוח וטוב שיצא לי להחזיק אי פעם. בהתחלה חשבתי שלא יהיה נוח כי הוא נראה טיפה קטן ויש לי כפות ידיים די גדולות, אבל הוא נוח ומסתדר מצוין ביד. האם אפשר להשתמש ביציאת האוזניות בגיימפאד גם במחשב? זה לא נראה לי גודל סטנדרטי, 2.5? תודה מראש אורי
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לקנות מדפסת משולבת. אני צריך שהיא תהיה חסכונית בדיו, ולא משנה לי מהירות ההדפסה (גם ככה אני מדפיס כמעט הכל במצב טיוטא). אם אפשר יותר זול מ350 אז עדיף. תודה.
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מחפש כבר חודשיים מאיפה אפשר לקנות את ה Thermaltake Hardcano 13 שנסקר באתר בעבר: http://hwzone.co.il/reviews/hardcano13/ באיביי לא מצאתי את הדגם, אני יודע שהוא דיי ישן אבל הוא נורא שימושי לי, תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לאחרונה לאחר שנים של שימוש במקלדת ועכבר פשוטים מאוד, החלו לי כאבים בכף יד ימין, והחלטתי לשדרג. בכוונה כתבתי תקציב חופשי, והוספתי את ה-800 ממש לא כסכום מנחה, אלא רק כדי שהת'רד לא ינעל במקרה. אני לא מחפש להוציא 800 שקל ומעדיף הרבה פחות, אבל אם זה הצורך... בכל מקרה, אין לי שום דרישות לשני הפריטים (לא גיימר או משהו כזה, לא משנה חוטי או אלחוטי) חוץ מאשר שיהיו נוחים ויעלימו את הכאבים. בקטגורית העכבר, רציתי לשאול אם יש חנות עם logitech revolution פתוח לבחינה. חוץ ממנו (ושוב, לאו דווקא בקטגורית המחיר שלו) מה עוד יש? מקלדת - הייתי שמח לקבל המלצות גם למקלדות ארגונומיות (לקחתי מחבר אחת לשבוע לראות אם אני מצליח להתרגל) וגם רגילות. תודה
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 2 דגמים 'סטים עבור מחשב שנמצא בסלון, מרחק 3-5 מטר... מחפש רק 2.4GHZ. שהטווח יהיה טוב , תודה GIGABYTE GK-KM7500 - בעלות 230 כולל משלוח. http://www.zulashops.co.il/product.asp?productid=2640&CatCode= TEAC SMX-10 בעלות של 180 באייבורי וקיאספי..אחריות ל3 שנים. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3300 תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כך שאוכל לראות פעם ממחשב אחד ופעם ממחשב אחר תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-