ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אם מישהו רכש או ראה את המערכת ומסוגל לכתוב כמה מילים.. הנה האתר שלהם בו אגב, הם מביאים פירוט מלא ומעולה לטעמי על המארזים שלהם 3R SYESTEM תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מדפסת משולבת לא באה בחשבון בגלל שיש בידי מדפסת איכותית המספקת אותנו בהחלט. מטרות הסורק הם לסרוק מסמכים ותמונות.
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה,צריך את המלצותיכם. עקב שימושי הרב בלפטופ,אני מחפש לשדרג את חווית השימוש בעכבר(את האמת מאסתי בTARGUS האדום שיש לי). אני מחפש עכבר קטן ונוח לשימושים פשוטים(לא לגיימרים) כיאה לעכבר שאמור להיות מיועד ללפטופ. מאוד נדלקתי על עכברי הBT,הבעייה שממה שראיתי בזאפ קיימים סה"כ 7 שאולי רק 3 באים בחשבון משיקולי תקציב ועיצוב - http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Mouse&DB27504=187015 עכשיו עכבר אלחוטי יכול לבוא בחשבון,אבל כאופציה של חוסר ברירה עקב אי מציאת משהו מתאים BT. לא כ"כ הבנתי את ההבדלים בין חיישן אופטי ללייזר ואת כל הקומבינות השונות שיש לאלחוטי עם בטריות,משדר וכדו'. אני לא אוהב את עניין המשדר שצריך לתקוע בצד של הלפטופ ע"מ להפעיל את העכבר האלחוטי. כמו שכתבתי אני מע…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה, אנא ממכם,האם תוכלו להמליץ לי על ציוד הקפי כמעט מלא(עכבר,פד,מקלדת)? תקציב-700 שקל שימוש-בעיקר גיימינג חריגה מקסימלית- 50 שח עכבר שיש לי כרגע-TEAC T-42 ,לדעתי במחיר של 30 שקל עכבר מצויין. רצוי פד איכותי אבל לא בהגזמה,חשבתי על ה SS 4HD אבל אם תולכו להציע עוד אז ההצעות יתקבלו בברכה . עכבר לדעתי RAZOR IMPERATOR Ergonomic מקלדת- Razer Lycosa Miror וזה יוצא יותר מ 700 אבל.. תוכלו להציע לי בבקשה משהו טוב בתקציב זה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום פורום חומרה אחרת וציוד הקיפי בסוף לא קניתי את מחשב ה"על" שתכננתי בגלל הDX10 שצפוי לצאת עוד שנה, אני רק משדרג את הקיים. אני קונה 7800GS שכתוב עליו שהוא צורך ב12V 20A מינימום (במסגרת השדרוג אני קונה גם 512X2). המחשב החדש שיצא יראה ככה: אינטל פרספוקט 3.0 (אני מקודד אז פחדתי מAMD) 7800GS שדורש מינימום 20A ב12V. הרד דיסק 120GB . 1024 ראם. עכשיו רציתי לשדרג את הספק כי גם היום הוא די גבולי, חשבתי לקנות את זה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 אבל אז ראיתי שבניואגג הוא יותר זול : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817104953 ובכלל אפשר לעלות מגירסה 2.0 לגירסה 2.01 שגם היא יותר זולה מ2.0 בארץ: http://www.newegg.com/Product/P…
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המפרט הבא: Pentium 4 1.7GHz 478 512MB DDR ASUS P4SGX-MX Gigabyte Radeon 9000 Pro WD 80GB 7200 WD 20GB 5400 לא מערכת מדהימה אבל מספקת לצרכי החייל שבאמת נוגע במחשב רק בסופ"ש :'( לאחרונה הספק הגנרי (300W) התחיל לעשות רעשים ולעשות אתחולים תדירים פתאום באמצע העבודה. ההנחה שלי היא שהוא לא סוחב את המערכת, לכן צריך להחליף לספק חדש. על מה אתם ממליצים? דגמים ואפילו חברות יקבלו בברכה. אני מחפש את הספק הזול ביותר (אמרתי, חייל...) שיכול לספק מענה למערכת שלי (כמה W היא צורכת בכלל?) תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני רוצה מחנות בארץ בבקשה..
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג? התקשרתי לרוב החנויות שאני מכיר וכבר צפיתי את התשובה.. "אין במלאי והיבואן מביא רק את החדשה." מה שמשאיר לי ללכת לאופיס דיפו וכו' ולקוות שנשאר להם מהמלאי הישן, למרות שלא כ"כ בא לי לשלם 600 שקל על מקלדת אני יעשה את זה אם זה הכרחי
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש המלצות? אמרו לי Logitech Mx518 ו Microsoft Comfort Curve Keyboard. הייתי רוצה מקלדת מושקעת יותר.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחוברים למחשב רמקולים של creative - Pc works שזה שתי רמקולים וסאב, רציתי לדעת אם יש הבדל רציני באיכות הסאונד(אם יש בכלל עם שתי רמקולים), בין ה Live value לבין ה creative vibra במקרה שלי?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מוצר חדש של VIA לוח אם פיצפון ויש בו פשוט הכל ! (אפילו מעבד C3 שלהם).
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכירים את המצלמה? קיצר, למי שיש אותה, איך אני משפר את האיכות של התמונות?? שיניתי את הsharpness בהגדרות וזה עדיין לא משהו... משום מה זה נראה לי שהמצלמה מעדיפה Smoothness על Sharpness, זה מתבטא בזה שכשאני לוחץ על הסמל שלה ב"מחשב שלי" אז התמונה ממש זורמת כמו בטלויזיה יש דרך לשפר את האיכות על חשבון הSmoothness ? או לצלם ברזולוציה גדולה יותר מאשר הסטנדרט? תודה
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות צורב DVD טוב. אשמח לקבל המלצות - שהמחיר לא יהיה מוגזם - שיהיה צורב אמין - שתיהיה אפשרות לקנות בצבע שחור בבקשה לא להציע לי להשתמש בחיפוש כי אני לא מתסמך עליו בתחום המחשבים, כל יומיים יוצא משהו "חדש יותר" ו"טוב יותר". תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מחפש גיים פאד שיראה כמו של הפלייסטיישן למחשב (עדיפות לשחור) במחיר של כ100 שקל (אפשרות לחריגה) בעיקר כדי לשחק בPES
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, אודה על המלצה לעכבר אלחוטי Full-Size (אורך מינימלי: 110 ס"מ). חשובה לי גם "רכות" הלחצנים והגלגלת.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מכשיר משולב לצורכי משרד קטן [3-4 מחשבים]. לייזר. שחור-לבן. אין צורך בפקס. שיהיה איכותי מבחינת תפקוד תקין ואורך חיים,לגבי איכויות הדפסה לא צריך משהו בשמים[בד"כ מודפסים מסמכים]. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי פעם את ההגיון במספור של הDDR? PC2100 PC2700 PC3000 וכד'? ובדרך להסביר מה כל אחד אומר?
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה שיתחבר מהמחשב שלי לכבלים. אני לא מבין בנושא הזה ולא יודע אפילו אם נדרש ממיר של הוט על מנת שאני אוכל לראות כבלים על המסך המחשב. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שהוחלף לי במעבדה לוח אם חדש (דגם שונה ממה שהיה לי), המערכת לא מזהה את העכבר שלי המחובר בעזרת חיבור PS2. כאשר אני מחבר אותו אז נשמע צפצוף קצר והאור שבעכבר נדלק ומהבהב, אך אין תזוזה. מה יכולה להיות הבעיה? האם קשור ללוח אם? (כאשר לקחתי את העכבר הנ"ל למעבדה , הוא כן עבד! בבית-לא !) נ.ב. בבקשה לא להגיד לי להחליף לעכבר USB - יש לי סיבה למה אני עובד דווקא עם העכבר הספציפי הזה.הוא נוח מאוד ועובד הכי טוב מכל העכברים שבדקתי עם תוכנה שאני עובד איתה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה כבל צריך לחבר ליציאה הדיגיטלית של ה- AUDIGY? כבל LINE-IN רגיל? (בננה לשחור אדום...)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות: 1. מה דעתכם על לוח האם של אינטל D845HV? 2. יש לי זיכרון של 256 sdram ואני לא יודע איזו חברה זו יש איזו תוכנה שיכולה להגיד לי את זה?????? זה דחוף!!! פתחתי את המחשב שלי ולא הצלחתי לראות איזו חברה זו כי לא ממש רואים
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתעניין בקניית גימפאד אלחוטי למחשב , הגימפאד של MS נראה די מתאים. אבל , באמת צריך בטריות בשבילו? נשמע קצת לא נוח... ראיתי שהרבה קונים אותו - מה אתם כל הזמן מחליפים בטריות?
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום! יש לי עכשיו מקלדת אלחוטית שרוב הזמן היא בסדר אבל לפעמים היא פשוט לא מגיבה לדקה-שתיים(זה לא קשור לסוללות,בדקתי) אז אני מחפש מקלדת גיימינג חוטית בעברית עד כ350 (ואפשרי לחרוג קצת) הסתכלתי על Razer Lycosa,BlackWidow ועל Sidewinder x6(שיודוע לי שהיא פעם הייתה בעברית ועכשיו אני לא מוצא בעברית ) יש לכם הצעות מה לבחור, אולי מקלדות אחרות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-