ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש עכבר זה בארץ. בחו"ל הוא מגיע ב-2 גירסאות. השאלה שלי האם הוא קיים בארץ...? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי אותו בכמה מקומות אך ללא כרית.למשל בBIGBOX.כרגע אני אם פד גנרי (עכבר G5) אם כרית ופשוט לא מסוגל להיפרד ממנה.אני יודע שהיא מפריעה במשחקים אך אני כמעט לא משחק.
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360wirelessgamingreceiver/ בשביל המחשב... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
ובאותו עניין, האם 2 עכברים אלחוטיים מאותו הדגם בבית לא יפריעו אחד לשני (כ"א מהם יחובר למחשב אחר, כמובן)? אם לא יפריעו, אשמח גם לדעת מדוע. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם כנראה עקב החלפת לוח ומחסור בחיבור- PS/2 אאלץ להוסיף למפרט שאני בונה מקלדת או עכבר המחוברים ב-USB 1. האם יש חשיבות רצינית לסימונים ש- PS/2 אחד מיועד למקלדת ושני לעכבר, או שניתן לחבר אחד לחיבור המיועד לשני ללא בעיה? 2. האדם לו אני בונה את המחשב משתמש כבר שנים במקלדות ועכברים (אופטיים) פשוטים ובחלק מהזמן גם ג'נרים. הם מחזיקים אצלו זמן רב והוא מרוצה מהם. כעת נראה שיצטרך להחליף אחד מהם וסביר שלא יחפש דברים מיוחדים, מלאי כפתורים אלא ילך על אותו סגנון של ציוד פשוט וזול. עדיין, היות ואני מעריכה שגם בדרגה מחיר זו יש טובים יותר, טובים פחות וכאלה מהם באמת רצוי להמנע, אשמח לקבל המלצה למקלדות יחסית פשוטות (אין צורך בכפתורי מולטימדיה רבים, בוודאי לא בפונקציות מסובכות או מתוח…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון מצטער אם זה בפורום הלא נכון, לא ידעתי איפה לפרסם ועכשיו לשאלה אם יש לי מחשב ישן שהחיבורי USB שלו זה 1.1 אני יכול לקנות לו כרטיס PCI עם חיבורי USB2? ואז ככה יהיו לי חיבורי USB2?
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי את המדפסת Samsung CLX-3175FN חיברתי אותה למחשב נייח דרך ה- USB ואני מעוניין לחבר אותה לראוטר כדי שאוכל להדפיס דרך המחשב האלחוטי שלי בלי תלות בנייח... האם זה יכול להוות בעיה (חיבור USB+LAN) ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי יש עכבר אלחוטי של GPT האם יש אפשרות לקנות מקלדת אלחוטית של אותה חברה שתעבוד על אותו התקן של העכבר.. ואם כן אז איך עושים את זה.. כמו כן הייתי שמח לקבל חוות דעת לגבי הסט של logitech mx 5000 ושל ה logitech mx 3000 אני מתלבט בין אחד מהדגמים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות GAMEPAD נוסף בעיקר למשחק FIFA06 ואני חושש שתהיה התנגשות מה החשיבות של החיבורים שלהם (שלי USB ואני מעוניין לקנות עוד אחד מאותו סוג)
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני מתכוון כך שלא יהיו התנגשויות ובקר אחד יתפס על הפקודות של השני לדוגמא בפיפא 2007 הגמפד שלי מחברתXCOM 12 כפתורים כמובן שלשנייהם יהיה את אותו הדרייבר אך אני אמור לקנפג את שנייהם ומה אני אמור לראות בלוח הבקרה \בקרים
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כך שבלחיצת כפתור אוכל לעבור ממחשב אחד לשני האם התקן כזה הינו יקר? אני מקוה שזה הפורום הנכון אם לא סליחה תודה לעוזרים נעם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי האם ישנה אפשרות לחבר שני ספקי כוח וליצור ספק כוח חזק יותר מהרגילים ? אם יש אפשרות אפשר לקבל מדריך איך לעשות זאת? תודה לכל המגיב
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
זאת אומרת שניהם יהיו מחוברים, אבל אני לא מעוניין כל פעם להחליף עכבר, אלא שאני אוכל לבחור באיזה להשתמש ושניהם יכולים לשלוט בו זמנית בעכבר. אם למישהו יש ברשותו שני עכברים ומוכן לנסות בשבילי , אני אשמח.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. יש לי איזה ספק מעפן של 520W אמרו לי 250W נקי ככה (לא זוכר איזה חברה ) שזה גרוע בעע ואין ביוכלתי כרגע כסף לקנות ספק אחד טוב ב550¤ ככה,וברשותי עוד ספק 500W(אני חושב 200W נקי או קצת יותר) ואני רוצה לחבר את שתיהם ביחד איכשהו.. האם זה ניתן? יש בזה סיכונים? זה לא יכול לעשות קצר? שריפה? משהו? ואז ככה ,*לבנתיים* עד שאני אחסוך כסף,ואקנה אחד טוב יהיה לי 2 ספקים שייעבדו בערך כמו אחד ולא יהיה לי לחץ על הספק ההוא שיש לי כרגע... תודה מראש לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי התקן BULETOOTH ל- USB , המחשב מזהה אותו והוא עובד תקין! אבל אני לא רוצה שהוא יהיה מחובר למחשב כל הזמן, המחשב לא יוצר עבורו safely remove hardware כשעבור למשל DOK הוא כן! איך אני יכול לנתק אותו בלי לגרום לו לנזק לאורך הזמן? (וגם לא מעוניין לכבות את מחשב בשביל זה) יש דרך לגורם לחשב לזהות אותו כהתקן שדורש safely remove hardware? (בנתיים בגלל שאין דרך אחר אני פשוט מוציא אותו ככה ... אבל לא בלי שזה ידפוק אותו יום אחד) תודה לעונים, טל
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי עכבר (פשוט) אלחוטי של מיקרוסופט ואני מעוניין לכוונן אותו שיהיה יותר מדויק. אני אוהב לשחק סנוקר ברשת אבל יש לי בעיה עם הדיוק שלו. האם ניתן להתעסק עם ההגדרות שלו? או שלצורך כך אצטרך לרכוש עכבר אחר? דיוק = רגישות קלה ביותר לכל תזוזה מפני שקשה (לי) לכוון את המכה בסנוקר. בפועל אני חש שהעכבר אכן זז מילימטר אך החץ המורה כמעט ולא זז אני צריך להניע את העכבר בצורה יותר 'גסה'. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש סט אוזניות / מיקרפון לגיימינג ושיהיה אלחוטי, עם תקציב של 400$ הגעתי לאוזניות הנ"ל. האם אפשר למצוא אותם ולהזמין בארץ? כמו כן, אשמח לשמוע על המלצות לדגמים אחרים שעונים על הדרישות שלי, תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
לא ראיתי תואמים. האם זה משנה בכלל? האם ניתן לקדוח חור עם מקדחה במיכל המקורי ולקנות מילוי ואז להוסיף דיו עם סתם מזרק? ואז לסגור עם סרט הדבקה?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
נאמר ופרצו למחשב שלי, האם הפורץ יוכל לראות מה קורה במצלמת האינטרנט שלי ? והאם יש דרך לכבות את המצלמה ??? (אין כפתור כיבוי עליה). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאוד מאוד דחוף האם יש אפשרות לראות אילו מסמכים (אפילו רק את השם שלהם הודפסו במדפסת הביתית - BROTHER) תודה יעל
-
- 6 תגובות
- 20.2k צפיות
-
-
-
האם ניתן לשנות צבע במקלדת של RAZER LYCOSTA? [TABLE] [TR] [TD=width: 50] [/TD] [TD=width: 100%] היי חברים יש לי מקלדת של רזור לקוסטה ואני רוצה לדעת אם חוץ מהצבע הכחול של המקלדת אפשרות לשנות לעוד צבעיים? הנה סירטון על המקלדת[/TD] [/TR] [/TABLE] מראים פה דרך אבל היא מסובכת ומסוכנת,מישהו ממליץ על משהו אחר? יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מדפסת סמסונג פשוטה, לייזר שחור-לבן. לאחרונה הפידר שלה התחיל לעשות בעיות, או שהוא תופס כמה דפים יחד ונתקע או שהוא לא מצליח למשוך דף בכלל. האם יש דרך לתקן את הפידר, איזה מדריך HOWTO ? אין לי עתה תקציב למדפסת חדשה.. וסך הכל היא כן מדפיסה כשעוזרים לה להכניס את הדף. רק המשיכה הראשונה עושה בעיות. תודה לכל העונים. govner
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעונין לקנות את העכבר Logitech MX 500. התקשרתי למספר חנויות שהופיע במנוע השוואת המחירים "זאפ",אך לרוב החנויות לא היה את העכבר במלאי,ובחנות אחת נתנו לעכבר שנה אחריות,ולא 5 שנים על פי תעודת האחריות של לוגיטק. החלטתי לפנות ליבואן,ואמרו לי במפורש "שהפסיקו את היצור שלו". חשבתי גם על העכבר " Microsoft IntelliMouse Explorer Version 4",התקשרתי למיקרוספט ישראל ואמרו לי שלא יבאו אותו לארץ. האם אתם יודעים על חנות שמוכרת את הלוגיטק? תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם נכון שכל המעבדים של איי אם די הם על אותה תושבת ? ואם כן האם ניתן לחבר מעבד חדש חדש על לוח ישן יחסית ? עד איזו מהירות תומך הלוח asus av7133
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-