ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הייתי היום ב-KSP כדי לקנות מחשב לחבר, והיינו מעוניינים לקנות את הסט Microsoft Wireless Optical Desktop 1000. המוכר טען בפנינו שיש בעיה למקלדות מיקרוסופט עם מעבדי AMD. זה נשמע לי אחד מהשטויות הגדולות ביותר שנפלטו אי פעם ע"י מוכר מחשבים, אבל רק ליתר הבטחון אני רוצה לבדוק כאן. האם מישהו שמע או נתקל אי פעם בבעיה כזאת?
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1006975170&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
האם מישהו ממליץ על המיקלדת G15 בישביל גימינג תקציב מוגבל430 ש''ח אשמח לקבל תשובה בהקדם
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
האם המעבדים של מחשבים ניידים משנים את מהירות עבודתם ראיתי אצל חבר שישי לו מחשב נייד שמותקן בו מעבד 1 גיגה פנטיום 3 שהוא רת ב 532 מגה זה מופיע בחלון פתיחה של System ב Control Panel אם כן מה הגורמים לשינוי המהירות ???
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם מקלדת אל חוטית יכולה לעבוד במקביל עם ה-G7?? אולי משהו בעיניות...
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום... ברשותי שתי מקלדות עם חיבור PS2 ועכבר עם חיבור USB... אני רוצה לשחק MultiPlayer על המחשב שלי... רציתי לדעת עם אני אחבר את המקלדת השנייה ליציאת העכבר שלא בשימוש...האם המקדלת תעבוד כרגיל? ואם היא יכולה ליצור בעיות? ואיך אני מגדיר שהמחשב יעבוד אם שתי מקלדות? תודה מראש install
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני קורא כאן הרבה דברים טובים על מקלדות מכאניות, האם בתור גיימר מקלדת ב350 שקל באמת תהיה שווה את זה? כעקרון לא אכפת לי להשקיע את תוספת הכסף, השאלה היא אם יש הבדל כזה משמעותי?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כאשר המחשב עולה, עוד לפני מערכת ההפעלה, ניתן ללחוץ על מקש מסויים (DEL, F2 וכו'), בכדי להכנס להגדרות ה BIOS, לדפדף בעזרת חיצי המקלדת וכו'. במידה והמקלדת מחוברת בחיבור USB למחשב, האם ניתן להשתמש בה לפני שמערכת ההפעלה עולה.... ?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע סט 2+1 (לא רע בכלל) של Altec Lansing בני יותר מעשר שנים, שני הרמקולים הקטנים נפלו והודבקו לא מעט פעמים כך שהייתי שמח להחליף את כל הסט. המחשב מונח על שולחן באמצע החדר, האם ניתן/כדאי להשתמש במקרן קול במקום לקנות סט חדש של רמקולי מחשב?
-
- 1 תגובה
- 4.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! עד היום השתמשתי בעכברים פשוטים של מיקרוסופט. אבל חשבתי שאולי כדאי להשתדרג למשהו בכיוון של ה-MX518 . האם מרגישים הבדל גדול בגלישה באינטרנט למשל? (כיאלו הוא ממש נוח או שבעבודה רגילה אני לא ארגיש הרבה הבדל?) או שלצרכים שלי זה חבל על הכסף ?
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
במידה וקניתי עכבר חדש USB שמגיע עם דרייבר, (G5) , האם אני מחבר אותו למחשב ולאחר מכן מתקין את הדרייבר או להיפך? תודה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
האם "האבק נייר " שנושר ממנו בהדפסה פוגם בה ושווה להשקיע גם בנייר? שאלה נוספת: האם "המבצע" של אופיס דיפו על הנייר שווה?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום: עד לפעם הראשונה שהמדפסת שלי מדגם Canon iP5300, התקלקלה, הייתי אחת לכמה חודשים מנקה את תחתית ראש ההדפסה שלה (איפה שהחורים שהדיו מותז מהם)(הוא ניתן להסרה מהמדפסת למרות שמחסניות הדיו נפרדות ממנו) ידנית עם נייר טואלט וכמובן מוודא שהוא לא משאיר סיבים עליו. אחרי כמה שנים, לאחר שניקיתי את ראש ההדפסה, כאשר רציתי להדפיס, פתאום הדרייבר הציג הודעת שגיאה לא ברורה על תקלה טכנית (לא זוכר איך היא נראית), במדפסת נורית ההפעלה דלקה קבוע והנורית הכתומה שמתחתיה הבהבה, והמדפסת סרבה להדפיס. כיבוי והדלקה מחדש לא עזרו. מאחר וזה התרחש מיד אחרי שניקיתי ידנית את ראש ההדפסה, חשבתי שיש קשר בין שני המקרים. אז כאשר שלחתי את המדפסת לניופאן (דרך Fedex), אמרתי להם להחליף את ראש ההדפסה וזה עלה 400 ש"…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 20 תגובות
- 5k צפיות
-
-
כותרת... מסך מקלדת לוח אם + מעבד PSU + בטרייה עכבר ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היה משהו בפנדה פעם, לא עבד לי הכי טוב בעולם, יש עוד משהו
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב לטובת משחקים בעיקר ומתלבט האם יש לי אפשרות להוזיל את הקניה על ידי בחירה של מארז זול, בשאר החלקים אני לא כל כך מתפשר הבנתי שאני צריך מינימום של 400WATT לצורך השימוש שלי ויש מארזים דיי זולים שמספקים זאת ,האם השיקול שלי הוא נכון או שאתם יכולים להמליץ לי על משהו טוב
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אוטוטו אני מקבל את המחשב החדש והמחשב הזה יעבור לאבא שלי. עכשיו למחשב הזה אין בכלל חיבור USB (כן אני יודע.. הוא מאוד ישן) ואבא שלי מתכוון לקנות מצלמה דיגטלית עוד מעט. רציתי לדעת אם ניתן להוסיף מעין כרטיס USB ללוח שאין לו כלל וכמה בערך הוא עולה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
האם יש מקום להבריג לוח אם של פנטיום 3 במארז של פנטיום 4? מישהו ניסה פעם?
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש ברשותי מדפסת משולבת מסוג HP OFFICEJET J 4580. ברצוני לדעת האם יש דרך כל שהיא להפכה למדפסת אלחוטית?
-
- 5 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
האם ניתן להצמיד לסט מקלדת+עכבר אלחוטי של LOGITECH, עכבר אחר אלחוטי של LOGITECH ? אני רוצה לשלב את הסט Comfort Laser עם עכבר שונה MX Revolution או לפחות את ה- MX620... יש למישהו מושג/ניסיון?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות touchpad חיצוני למחשב. אני מתכוון למשהו כמו זה (התמונה היא לינק): או זה: אישית, אני דווקא מעדיף את השני (יותר זול, ויותר מתוחכם לדעתי). בכל מקרה, בינתיים מצאתי מוצרים כאלה רק ב-e-bay (הדגם הראשון והדגם השני - כמו שאמרתי, אני מעדיף את השני). האם יש משהו דומה בארץ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
http://home.rochester.rr.com/mtnbike2day/P1010011.JPG האם ניתן להשיג את החיה הזאת בארץ?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום האם המקלדת הזאת קיימת בארץ? Logitech Classic Keyboard 200 - בחיבור USB מצאתי רק את גרסת ה PS2 (Logitech Classic Keyboard) אני מחפש מקלדת פשוטה, ולא גדולה מאוד, וה Classic 200 נראת לי טוב, אבל לא מצאתי אותה בחנויות באינטרנט, רק את הגרסה הישנה האם ניתן להשיג אותה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/docs/NaturalWirelessLaserMouse6000/index.html
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-