ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
ה MX Revolution כבר דיי ישן, אני מחפש עכבר חדש אלחוטי לא לשימוש גיימר, שקלתי לקנות אותו אבל בגלל שהוא הרבה זמן כבר בשוק כנראה שבקרוב יצא חדש, אבל עם זה עוד שנה אולי אני כבר אקנה אותו.
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כדי להיות מיודע, "אחרי החגים" בכתבה לא הכי מספק בעולם (בעיקר כשבחו"ל כנראה הוא ישוחרר לפני).. פשוט בגלל שהזמנתי מלוג'יטק את העכבר (pre-order) והם לא שלחו לי שום אימייל מתי הוא אמור להגיע..
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
הלוח במידות בערך 26x26 ס"מ והתושבת של המעבד בזוית של 45 מעלות ביחס ללוח לא הבנתי האם יש הבדל מבחינת תאימות דוגמא ללוח:d915 gmh של אינטל תודה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
יש לי לוח אם micro atx ,ואני רוצה להכניס אותו למארז קטן ככל האפשר,לאיזה מארז הוא יכול להתאים? ואיך קוראים למארזים הממש ממש קטנים? thx
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין לקנות לוח כתיבה אלקטרוני לא יותר מדי יקר. מעוניין להשתמש בו בעיקר במסנגר כדי להתכתב עם חברים בנושא לימודים. השאלה האם יש אפשרות לעשות את זה אונליין? כלומר ללא צורך המרה של מה שאני כותב לקבצים ואז לוורד וכן הלאה.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ברשותי Abit bx6-2 ו Asus cusl2 - 815e. אני יכול עדיין לשדרג את ה Asus לP3-1000 או להשתמש במתאם של PowerLeap כדי להתקין על ה - Abit את הסלרון החדש. לפי השוואות באתרים שונים ה Celeron 1200 חזק מהפנטיום. הבעיה היא שה Abit תומך ב UDMA 33 וב AGP*2 כשהאסוס תומך ב UDMA*66, AGP*4. האם משהו יודע את ההשפעה על כרטיסי מסך חדשים ודיסקים קשיחים חדשים?
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, האם כדאי לי לחכות עוד כחודש ואז לקנות מחשב עם לוח אם מבוסס KT333A ועם Geforce 4 ti-4400 ??? התקציב שלי הוא בסביבות 8000 ש"ח. עוד משהו - במפרטים שלכם אין מערכת הפעלה, שזה תוספת של כ-600 ש"ח! וזה הבדל משמעותי אם מוסיפים את זה לתקציב של 7500 למשל...
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
בשימוש (אשה ילדים) לקראת חצות אנו מפסיקים להשתמש ומפעילים למחרת היום שאלתי האם צריך לכבות את המחשב או שמספיק להעביר את ה H.D למצב TURN OFF תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ומאוד הייתי רוצה להתאים לו שלט רחוק, כדי שאוכל לצפות דרכו בסרטים בטלויזיה. האם ניתן לעשות דבר כזה לכל מחשב? מאיפה קונים שלט למחשב?
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={346606A2-1114-4AC6-8363-0F9EE6D08445}&details_type=1&itemid={99CBD1E3-9FE5-4567-9275-624880CA2F8A} הוא בא עם ספק ? תודה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
היי יש לנו מחשב משפחתי משותף, אני רוצה להשתמש במקלדת רגילה ושקטה והילדים במקלדת מכאנית בשביל המשחקים אז האם אפשר לחבר למחשב 2 מקלדות עם איזה מתאם, ולבחור כל פעם עם מה עובדים ? אשמח ללינקים
-
- 1 תגובה
- 328 צפיות
- 2 followers
-
-
האם יש למקלדת הזאת http://logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=6170 דגם שבו היא באה לבד, והיא לא אלחוטית? כלומר, האם המקלדת הזאת באה גם בגירסא חוטית? או מקלדת דומה לה? (בלי העכבר) אם יש רק דגם דומה חוטי, אז חשוב שהוא יהיה ממש דומה לזאתי, ושגם בו המקשים יהיו רכים. (פה הם ממש רכים ונחים, מנסיון) נ.ב מה זה העכבר הזה? אף פעם לא שמעתי על mx 3000... בתודה, שאולי
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
או שמה זה רק קיים בside winder? זה משגורם לי להתלבטות קשה בין השניים.. למען האמת העכבר של ממייקרוספוט דיי מכוער. אבל האופציה של היפוך 180 מעלות הוא די מגניב שרק זה משיקבע מה יהיה העכבר הבא שלי,אבל אם הG9 תומך אז ברור שאני לוקח אותו.. יש אנשים שיודעים אם הוא באמת תומך?
-
- 23 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
כעת , לאחר שבילבלתי לכם את המוח ובניתי לעצמי מחשב (פחות או יותר) - השאלה הניצחית : האם לרוץ לקנות ביום ראשון , או להמתין (ירידת מחירים עוד בפתח.. ?) הדילמה נשארת תמיד .. הרי תמיד ירדו המחירים עוד ועוד.. השאלה היא מתי אומרים STOP .. ? ביום ראשון הקרוב .. או קצת אחרי.. ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת עם זה יותר מסתם מארז יפה... והאם קשה להרכיב אותו כי המוחר בחנות הריד אותי ממנו רק בגלל שהוא אמר שלא בטוח שיהיה לו זמן להתעסק עם הערכבה וגם לנהל את החנות בו זמנית .. מה אתם אומרים? תודה..
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מדפסת ישנה אבל עושה את עבודתה מעולה, HP 940C שמעולם לא היינו צריכים לתקן אותה ועובדת כבר כלכך הרבה שנים שאני לא זוכר מתי נקנתה. הבעיה איתה זה מחירי הדיו. הראש הצבעוני שלה מאוחד וזה אומר שברגע שנגמר הצבע יש לקנות מיכל חדש יקר. האם המעבר למדפסת חדשה עם ראשי דיו נפרדים יהיה לי משתלם? האם ראשי הדיו יחזיקו יותר? או שזה סתם גימיק שיווקי שאמור למכור יותר? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גיימר יחסית ותיק, אומנם לא כבד מאד אבל כן משחק הרבה ובהרבה משחקים חדשים. תמיד עד היום השתמשתי בעכבר חוטי רגיל (עלות של 50 ש"ח גג) עד שלפני כמה ימים חבר הציע לי לנסות עכבר גיימינג. אז יש לי 2 שאלות : א. האם שווה לעבור לעכבר גיימינג? האם חווית המשחק שונה כל כך מעכבר רגיל? ב. במידה וכן, איזה עכבר הייתם ממליצים לי בטווח מחירים של עד 200 ש"ח? תודה מראש לכל העונים (:
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם Sunbeam Samurai BLACK יתאים לwindows 98 או שאני יצטרך לקנות ספק כח חדש או משהו אחר?? תודה נמרוד
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחנויות המארז הזה מופיע כ'מיני', אבל באתר החברה הוא מופיע כ'מידי' זה המארז באתר החברה http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=10 אפשר לראות שהוא מופיע שם כ'מידי'. המידות שלו הן 43x42x19.7. אז זה מיני או מידי? אני מתכוון לקנות לוח אם neo2 platinum. האם הוא מתאים?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
האם מארז P3 יתאים ל-AMD DORUN 1200 והאם הוא יתאים לAMD XP ושאלה נוספת יש אפשרות לחבר ספק AT ללוח ATX תודה
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
האם אני יכול להכניס לוח של פנטיום 2 ו3 (ATX) בתוך מארז שבחנויות כתוב "לפנטיום 4"? ואם אני כבר מדברים על זה אז מה בדבר AMD אפשר להכניס לוח AMD במארז ATX של הפנטיומים?
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
3R SYSTEM NEON Light Silver + Big Window כולל יציאות USB ו FIRE WIRE מהצד. צג טמפרטורה כולל חיישן חכם. נורות בקרה - ניאון כחול + אדום כפתור לקביעת שני מצבים למאווררים 80 מ"מ כלולים. חריצי אויר בצדדים לזרימת אויר מושלמת חלון גדול מקורי בצד הדלת ללא ספק כלומר עם אני יקנה ספק טוב... ובכול זאת עדיין יכנסו הכרטיסים וכו'... למארז? ותודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-