עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by dlivneh,

מצאתי שניים: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=151306 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=12676 המלצות ? דגמים נוספים ?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by Born2Kill,

אני רוצה להחליף אותו ב-G5 שיש לי כרגע, השאלה האם זה שווה? כמובן שהשימושיות זה למשחקים, חשוב לי שתהייה אחיזה טובה, דיוק ונוחות.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by dorman2,

כשאני מחפש פרטים על המוצר ב GOOGLE מופיעים רק אתרים ישראלים. כשנכנסים לאתר TEAC אין בכלל קטגוריה של מקלדות עכברים. מה הוא מקור המוצר? יש להם אתר?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by n_aviv1,

פד לעכבר משפר את הביצועים של כל עכבר - בדוק על זה אין מה להתווכח. השאלה היא אם פד שעולה 70 שקל בערך נותן ביצועים טובים יותר מפד של סילבר ליין שעולה 25 שקל(זה שבתמונה)? ואם כן אז לכל עכבר או נגיד רק לייזר או אלה שיש להם יותר מX DPI?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by r0ckY,

שלום, אני חשבתי לקנות מקלדת של Perixx PERIBOARD 307 השאלה שלי האם היא אכן מקלדת איכותית? הבנתי שיש עליה גם אלומניום תאורה וכו', יש למישהו ניסיון עם המקדלת הזאת?

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  6. יש לי לפטופ ונייח ורציתי לדעת האם יש אפשרות שמקלדת אלחוטית תחליף שליטה בין המחשבים בצורה מהירה. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מבקש חוות דעת על מקלדת ועכבר אלחוטי A4TECH GK-770D המחשב ממוקם מתחת לשולחן והיום אני משתמש בעכבר אלחוטי של לוג'יטק והוא לא פועל בטווח של מעבר מתחת לשולחן למעלה. נאלצתי למשוך את המשדר אל פני השולחן מה שהפך את ההתקנה לבעייתית. מאחר והסט הנ"ל פועל ב 2.4Ghz הבנתי שהוא מתאים לפתיחת טווח. האם זה נכון גם בפועל? ואיך הסט בכלל מבחינת נוחת בעבודה שגרתית. לא לגיימר.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי בעיה עם מדפסת משולבת HP 5610 שמדפיסה רק לאחר ריסטרט. שאני שולח משהו למדפסת אני רואה שההדפסה נמצאת בתור אומנם אין תגובה מהמדפסת. רק לאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש כאשר הWINDOWS עולה הוא מיד מתחיל להדפיס. יש לציין שלאחר מכן כל הדפסה שאני שולח מודפסת בהצלחה. לאחר זמן במהלך העבודה עם המחשב שוב קוראת התופעה כשאני שולח להדפסה. בנוסף התקנתי את הWINDOWS מחדש. יש למישהו מכם רעיונות ממה התקלה נובעת ומה הפתרון? מישהו מכם נתקל בתופעה כזאת? תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Radeon38,

שלום פורום ציוד היקפי. יש לי מדפסת כמו בכותרת ולאחרונה היא מתנהגת מוזר יש לה פנל בצד ימין איפה כדאי לקנות טונר חליפי ?? ואחרי סקר קצר ראיתי שיש הספקים לטונרים - כלומר בין 2000 ל 2500 דף . מצאתי בקופיטק ב 95 שקל ב DMO ב 169 ובאפיק מוצרי הדפסה ב 180. מה ששמתי לב שבקופיטק הם מציינים שהוא מספיק רק ל 2000 דף בעוד שהאחרים לא מציינים כלום. אני אשמח לעזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  10. אני צריך לקנות מדפסת וסורק חדשים, והפתרון של מכונה משולבת עלה כדי לחסוך מקום, אך אינו הכרח במידה ומישהו רוצה להציע פיתרון אחר. בכל מקרה, אין לי תקציב ספציפי, אני מדפיס ממוצע (50-100 דפים בחודש) וסורק ממוצע (~30 דפים בחודש), ואני מחפש משהו שישתלם מבחינת מחיר המדפסת והדיו גם יחד. קיוויתי להדפסה וסריקה דו"צ, אבל הבנתי שגם אם הדפסה שכזוו קיימת, היא איטית להחריד במדפסות דיו, שכן המכונה מחכה להתייבשות הדיו על הצד הראשון. כרטיס רשת זה נחמד אבל לא הכרחי. ראיתי באופיס-דיפו את ה-HP L7590 במחיר בהחלט טוב ביחס לחנויות אחרות (600), והיא מציעה סריקה דופלקס שבד"כ יש רק במכונות שעולות 1500 שקל וצפונה. הבעיה היא שראיתי המון ביקורות קוטלות באינטרנט בנוגע לתאימות שלה, קושי התפעול שלה, ומגוו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום! לפני כשנה קניתי מקלדת סיליקון מתקפלת (חברת G&S.. כמו שהבנתי קקא ג'נרי...) בהתחלה הכל היה בסדר אבל היום המצב ניהיה בלתי נסבל, רוב הכפתורים ניתקעים , אחד מכפתורי הSPACE שבק חיים (זה למה יש 2) והשני עושה את העבודה שלו בלחיצה השנייה והשלישית. אני זקוק למקלדת סיליקון או כל מקלדת מתקפלת אחרת, מקלדת לWINDOWS רגילה, שתשרת אותי כמה שנים טובות. התקציב בכותרת. תודה מראש :-*

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by zxcvbnm,

שלום, האם ניתן לחבר 2 מקלדות במקביל (אלחוטית וחוטית/ אלחוטית ואלחוטית)?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  13. למעשה אני מחפש שניים כאלה, שיתחברו בחיבור USB סטנדרטי ללוח האם, ויתמכו בכמה שיותר פורמטים. * אחד בצבע שחור, יכול להיות 5.25" או 3.5". * אחד בצבע לבן/בז'/כסף, חייב להיות 3.5". מה חשוב מאוד: * אפשרות כתיבה (לא רק קריאה) * תמיכה ב-SDHC (לא רק SD רגיל) מה יהיה נחמד: * כניסת USB נוספת על קורא הכרטיסים עצמו מחיפוש ב-ZAP יש כמה דגמים, הבעיה היא שעל אף אחד מהם לא כתוב באופן מפורש שהוא תומך ב-SDHC, שזה חשוב לי מאוד (כרגע יש לי קורא כרטיסים כזה שלא תומך). תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by wrecker,

התלבטתי בין כמה עכברים (G5 או אלה של RAZER) ובסוף בחרתי בMX518 כי הוא היה קניה די בטוחה והאמת שאני בנתיים מרוצה.. אבל דבר אחר שרציתי להבין לגביו, באתרים רשום שהוא 1600 DPI ובקופסה שקיבלתי רשום 1800 DPI אבל בתוכנה שקיבלתי איתו יש לי אפשרות לכוון עד 2000 DPI... מה ההסבר ההגיוני לדבר? יש כמה דגמים של אותו עכבר?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  15. המקלט שלי שבק חיים. האם ניתן למצוא למכירה את המקלט בלבד?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by ori-silver,

1) אני מחפש סורק למשרד,האם כדאי כבר לקנות מדפסת משולבת או לקנות סורק עצמאי ? 2)אני מחפש המלצות לסורקים טובים עד 700 שקל ולמכשירים משולבים עד 1600 שקל

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by viperch1x,

הי. יש לי כרגע בבית עכבר razer cooperhead ופד לעכבר 5L steelseries. עכשיו בעקרון אני לא כל כך מרוצה מהפד הזה הוא לא עובד מושלם עם העכבר ואני מעוניין לקנות פד חדש.(חוץ מזה שהוא קצת מתקלף ועוד כל מיני שטויות). רציתי לדעת על מה אתם ממלצים ולמה.(בבקשה רק אם יש לכם נסיון עם הציוד או התנסתם איתו בעבר באיזשהו אופן). אני אישית מתלבטת בין 3 פדים עקריים steelseries qck לבין razer golaitus לבין razer mantis. נא לזכור שיש לי עכבר razer copperhead. עכשיו השימוש העקרי בעכבר +פד זה משחקי רשת first person shooting and 3rd person shooting מה שזה אומר שאני צריך דיוק מירבי.(שמתי לב של כל גרסא של פד יש ספיד וקנוטרול). זה לגבי העכבר. לגבי האוזניות אני רוצה לקנות את steelsound 5hv2. עכשיו שתי …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by matan_18,

ברשותי עכבר mx1000 כבר 3 שנים והסוללה כבר עשתה את שלה. איפה אני יכול להשיג סוללה חדשה ואיך אני מחליף אותה? ראיתי עם ביוטיוב סרטון אבל עכשיו אני לא מוצא. סה"כ עכבר מצויין וחבל לי לזרוק אותו רק בגלל הסוללה

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  19. יש לי מדפסת משולבת עם סורק, HP2410 PHOTOSMART שמתי לב ללכלוך.. נראה כמו אד שהתצטבר על הזכוכית של הסורק (על החלק הפנימי) מישהו מכיר פיתרון ללכלוך הזה? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  20. Started by eegg,

אני מחפש לוח כתיבה דיגיטלי כמתנה, כמה שיותר זול בתקציב של כמה מאוד שקלים 200-500, אבל אין לי יותר מדי מושג לגבי טווחי מחירים. זה בשביל עבודה עם photoshop, illustrator בעבודה על עיצוב אופנה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by gal,

רציתי לדעת האם המתאם הבא יעבוד עם ויסטה 64 ביט http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnaharia&uin=8272 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  22. העט הוא מתוצרת pegasus - החברה הישראלית שהמציאה את העט הראשון מסוגו. מדובר בסט של עט אלקטרוני (עם ראש של דיו רגיל ) ומקלט. את המקלט מחברים למחברת ואז ניתן ל"הקליט" כל דבר שרושמים אל המקלט, ואח"כ להעביר את זה למחשב via usb זה פתרון מצויין לסטודנטים כמוני, ולכן אני מארגן קנייה מרוכזת כדי לנסות ולהשיג מחיר טוב (מחיר לבודד לפי היבואן הרשמי הוא 499, אחריות לשנה) אני בונה רשימה של אנשים שמעוניינים כדי שאוכל לבוא ליבואן עם כמות בטוחה של אנשים. מי שמעוניין שישלח לי מייל ל oded1983@walla.com

• 23 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. Started by lenis78,

שלום, ברצוני לקנות דיסק קשיח נייד בנפח של 1 טרה, הייתי שמח לשמוע עצות לאילו פרטים יש לשים לב בעת קניית הנ"ל (איזה חיבור עדיף אם בכלל, מחיר, זכרון נדיף). בזאפ מצאתי את הדיסק הבא:Seagate FreeAgent Desk 1000GB ST310005FDD2E1-RK אם מישהו יכול לתת את חוות דעתו בעיניין אשמח מאוד! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by nizzan7,

שלום לכולם, יש לחבר שלי מדפסת PIXMA 1500 CANON, אתמול הוא הדפיס כרגיל והיום פתאום היא מתה כלומר מדפיסה אבל כל הדפים יוצאים לבנים לגמרי. כבר עשינו ריסט למחשב ולמדפסת. הוחלפו טונרים גם כן. מה ניתן לעשות כדי להחזירה לחיים? תודה, ניצן

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  25. Started by 1234qwer,

אני מעוניין ביכולת BLUETOOTH במחשב הנייד שלי (דבר שלא בא ביחד עם המחשב) האם מוצר כמו זה למשל יעשה את העבודה? (למשל יאפשר לי להשתמש בעכבר BLUETOOTH וכו) והאם יש עם המוצרים האלו בעיות מיוחדות שמומלץ לדעת עליהן?. זה פשוט נראה פתרון טוב וזול מדי וקשה לי להאמין שזה המצב http://zap.co.il/search.aspx?keyword=%u05DE%u05EA%u05D0%u05DD%20TinyDapter%20Bluetooth%202.0 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.