עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי.. אני קונה מחשב חדש ורציתי להתחדש גם במקלדת ועכבר. אני ממש לא אוהבת שהעכבר כ\זה מגושים וכבד.. אני אוהבת אותם קלים כאלה.. אני לא משתמשת במקשי קיצור שבדרך כלל יש בקלדת (חוץ מ-MUTE) ככה שזה ממש לא חשוב לי. ולא בא לי להרגיש שאני מתאמצת אחרי הקלדה ארוכה. בא לי מקלדת שיהיה בא משהו מגניב כזה... חחח אממ.. אז מה יש לכם להציע בסכום כזה זול? איזה חברה עדיפה מיקרוסופט או לוגיטק ולמה? יש מקלדות עם אור במקשים בסכומים כאלה?.. תודה לעונים..

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by GeForce,

אני רוצה לקנות שלט אלחוטי ב-EBAY. מה זה OEM? והאם יש הבדל בינו לבין השלט המקורי שנמכר על ידי מייקרוסופט? מה עם השלט הזה: http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-WIRELESS-CONTROLLER-for-MICROSOFT-XBOX-360_W0QQitemZ310152058088QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Accessories?hash=item483680d4e8&_trksid=p3286.c0.m14

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by slrr,

איפה יש כזה?? כמו מצת של אוטו.. רק שזה מתחבר במקום סלוט של סידירום...

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by hellyeahmofo,

המליצו לי עליה כמחליפה של ה Xerox 3117 (לא יודע אם מותר לפרסם חנויות כאן בפורומים). בכל מקרה, המחירים שלה די צנחו בחודשים האחרונים, מה יכולה להיות הסיבה לשיווק ההיסטרי של המדפסת? שאלה שנייה, בחנות אפשר להוסיף עוד 300 שקל בשביל שלוש שנים אחריות במקום שנה וטונר מלא במקום סטרטר. אני מניח שסטרטר הוא הטונר הראשון. זה כדאי? כמו כן, לגבי טונרים תואמים, יש תמיד את אלה שטוענים שאיכות ההדפסה פחותה וזה גלוי לעין. במה זה מתבטא?

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  5. שלום קניתי LOGITECH WAVE לפני איזה חצי שנה ואתמול שלחתי אותה מהחלון אז אני צריך לקנות מקלדת חדשה.... המחיר צריך להיות סביב 250~ שקל בלי חריגה.... ( מוגזם למקלדת ) ה WAVE הייתה נוחה, הבעיה הייתה שאם לוחצים בפינות של הלחצנים הם מתנגדים ומסרבים להילחץ ( גם אחרי ניקוי ) עם המייקרוסופט אין לי ניסיון... השאלה היא אך היא מבחינת נוחות הקלדה מול הלוג'יטק... ( אוליי הלוג'יטק שלי הייתה בעייתית ?) המלצות חברים...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני מחפש לוח כתיבה על מנת שיאפשר לי לצייר ישירות למחשב

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  7. אז ככה, הנני מחפש כרגע מדפסת משולבת הכוללת מדפסת+סורק+מכונת צילום (פקס לא חובה), שתשמש לשימוש ביתי בלבד(לתקופת הלימודים באוניברסיטה) ולא שימוש משרדי, לכן ההדפסה לא תהיה כל יום אלא פה ושם. כמה דגשים: 1)המחיר עד 600 ש"ח. 2) חשוב שאיכות הדפסה תהיה טובה גם בשחור וגם בצבעוני בלי מריחות, ראשי דיו לא יקרים וחסכוניים, וחשוב שהמדפסת תתמוך במחסניות XL שהן יותר חסכוניות לפי מה ששמעתי. 3)הדפסה כמה שיותר שקטה ואיכות הסריקה וצילום טובות. 4)אם יש אפשרות לחיבור אלחוטי שך WI-FI או עם חיבור LAN לרשת כדי שאוכל להדפיס מכמה מחשבים ניידים אז בכלל מעולה! אשמח לכל עזרה והמלצה. מודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני החלפתי מחסנית דיו, ניקיתי את הצינור שמוביל מהמחסנית למדפסת עם סיכה ארוכה וביצעתי מספר פעמים את הניקוי ראש דרך התוכנה של המדפסת. כשאני מדפיס דף טקסט לדוגמא אני אשמע את הראש זז ועושה רעש של הדפסה אבל הדף עצמו יצא ריק. יש רעיונות למישהו? ועוד שאלה על הדרך :האם משתלם לתקן תקלה כזו או לקנות מדפסת חדשה?(המדפסת בת יותר משנה וכבר לא באחריות)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. המרחק בין המקלדת והמחשב 4 מטר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  10. שלום לכולם! ישנם כמה דברים שאני מחפש לשידרוג סביבת העבודה שלי: הראשון: אני מחפש צורב DVD נייד שצריך רק חיבור USB למחשב. אני לא מבין במהירויות הצריבה השונות כך שאת כל הפרמטרים השונים אני מותן לכם לבחור.. יש לי מיני נייד (ASUS 1000HE ) ואין לו CD ולכן אני צריך CD-RW שיהיה ככונן ראשי שיהיה בשימוש יום יומי. חשובים לי כמה נ'ק. 1) לא יקר מ300 ש'ח (כמובן גמיש) 2) שיהיה רק עם חיבור USB 3) קטן וקל לנשיאה השני : לאחר ואני משתמש באופן קבוע בכל חיבורי הUSB שלי אני צריך מכשיר שיפצל לי את הUSB לכמה וכמה חיבורי USB נוספים. עדיפות ל6 חיבורים. אני ראיתי המון חיבורים שונים ומשונים שעולים גרושים ואני לא יודע אם באמת הם שווים את זה. אני צריך שהמפצל יהיה בעל שימוש יום יומי והכי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם קניתי מדפסת משולבת HP Officejet 6500. שאלה: במדפסת יש יציאה לכבל רשת. אז העברתי כבל רשת מהמדפסת לנתב בזק(אלחוטי) שלי. אך לא הבנתי בדיוק למה זה משמש. מה זה נתן לי? ואיך אני עובד עם זה? במחשב שלי לא ראיתי בחיבורי הרשת שהמדפסת מחוברת לרשת. איך מגדירים? עוד שאלה. המדפסת חייבת להיות דולקת כששולחים אלי פקס? או שאפשר לכבות אותה, וברגע שהיא מזהה פקס נכנס היא נפתחת ומדפיסה לי את הפלט. אפשרי? תודה תודה

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. שלום, אני צריך מדפסת ממש טובה (מדפסת רשת=מדפסת שגם ממחשב אחר אני יוכל להדפיס ממנה, קשורה לרשת הביתית, לראוטר). מה שאני צריך בה: צבעונית. חלקים גנרים (שיהיה אפשר למצוא לה חלקים בקלות) סורק (גם מעתיק!) זולה וטובה, שלא נהרסת מהר! המחיר עד 300 ש"ח (מותר חריגה קטנה) [br]פורסם בתאריך: 5.08.2009 בשעה 19:45:45 בבקשה תעזרו לי... זה די דחוף אני טס לחו"ל אז אני יכול לקנות בזול יותר

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  13. Started by ranran,

שלום לכם, ראיתי היום בעיתון באג שלט של SUNWAVE SMR-140 ב99 שקל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7664&perur= עכשיו מבחינת פונקציות הוא נראה לי סבבה אני לא מחפש יותר (ויש גם את העכבר שזה פלוס בשבילי) המחיר ממש טוב אבל השאלה שלי היא האם התוכנות GHOST (וכל אלה שיודעות לשנות את הפקודות של המקשים) יעבדו איתו? כלומר אני מבחינתי מחפש שהוא יעבור טוב עם MPC-HC ו MEDIA PORTAL.. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by assafy1000,

.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  15. טוב אז קודם כל כבר הירצתי חיפוש בפורום. ברוב האשכולות שפתחו על שאלה דומה לזו לא היו תגובות, וגם באלה שהיו תגובות הם היו דיונים ישנים או שהומלצו לעכבר מסוים ולכן אולי זה לא היה רלוונטי אליי. אז החלטתי לנסות את מזלי ולפתוח דיון משל עצמי :s05: טוב אז ככה, העכבר שאיתו אשתמש הוא ה-Razer deathadder . התקציב הוא עד 200 שקל - עדיך כמה שפחות. חשוב לי שבחירת הפאד תהיה נטו הפאד, לא דברים שוליים שמסביב כמו משענת ליד ושטויות כאלה. אחרי קריאה בכמה מקומות הבנתי שה-Destructor וה-eXactMat נחמדים. ואני נוטה יותר לכיוון של ה-Destructor , בתכלס היתרון של ה-eXactMat זה שיש לו 2 צדדים , מבחינתי זה חיסרון, כי בתכלס אני אשתמש בצד אחד שאני אתרגל אליו וזהו. אני מכיר מספר מועט של פאדים,וממה שאני …

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by assafy1000,

לילה טוב לאחר שרכשתי נוטבוק זה לא מכבר (אסוס 1005HA), אני מעוניין לרכוש עבורו עכבר להלן הדברים שאני מחפש: 1. תקציב-אני לא רוצה להתפרע. מקסימום 150 ש"ח, אבל אם יש משהו שממש ממש שווה ומתאים לדרישות שלי-אני אסכים לחרוג מעט, אבל לא יותר מדי 2. אלחוטי 3. באשר לטכנולוגיה-ראיתי שיש גם WIRELESS וגם BLUETOOTH. אשמח לשמוע את ההבדל ומה עדיף, ואני מעדיף את הטכנולוגיה שתהיה פחות בזבזנית מבחינת הבטריה. עם זאת, אני מאמין שאשתמש בעכבר רק כשאני בבית, כך שאני לא חושב שזה צריך להוות שיקול, אבל...נראה 4. העכבר לא צריך להכיל כל מיני פיצ'רים מטורפים. מספיק עכבר פשוט, לא צריך עכבר עם 100 כפתורים 5. עובד טוב על הרבה משטחים 6. כמובן שיהיה קטן (כלומר ייעודי לנוטבוק) 7. באשר לאופטי או לייז…

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by HaVoC_850,

חובה תאימות לוויסטה ולווינדוס 7 שיגיע. חובה USB 2. יש לי העדפה למותגים של מייקרוסופט או לוגיטק. ממש לא משנה לי אם יהיה או לא יהיה מיקרופון. עדיפה רזולוציית סטילס מעל 1024*700. אם אפשר לקבל כמה דגמים זה יהיה מעולה (בסוף זה גם שיקול של טעם וריח לגבי הצורה של המצלמה). תודה רבה לעונים.

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  18. ללא חריגות שיהיו מתאימים לי למשחקים לרוב משחקים... מקלדת ועכבר טובים שיחזיקו מעמד לפחות שנה שנתיים... עם יש משהו טוב בפחות מהתקציב הנ"ל זה יהיה מצויין חוטיים!!

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by XMB,

אהלן, מחפש מקלדת בתקציב לא מוגדר, שתהיי נוחה בעיקר לעבודה מול מחשב (כתיבה) פחות משחקים. מחפש מקלדת עם תאורה (אפשר בדגם הזה לכבות אותה או משהו כזה? או שהכפתורים תמיד "זוהרים"?) אני קונה בחו"ל ככה שלא אכפת לי עברית לא עברית, המחיר של המקלדת בחו"ל 70$ = ~270 ש"ח (כאשר בארץ רוצים 550 ) תודה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=25829

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  20. קניתי מחשב חדש והעכבר והמקלדת לא נכבים לאחר כיבוי של המחשב . העכבר והמקלדת עובדים במחשב אחר ! מה עושים?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by shimon-med,

מחפש מקלדת ועכבר שעובדים על תקן bluetooth כמו כן אשמח לשמוע דעה ממישהו על עבודה עם ציוד היקפי המשתמש ב bluetooth, האם יש בעיות קליטה, האם יש delay של הקלט? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  22. האם יש למישהו נסיון המלצה? ב E BAY בסביבות 10 $

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום! אני צריך מדפסת שתדפיס לי גם שחור וגם ציבעוני שהיא תדפיס באיכות טובה ונקייה,עוד משהוא שהדיו יעלה לא יקר,שתיהיה איכותית תדפיס יחסית מהר,שלא אוכלת הרבה דיו וזהוא! תודה!

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  24. אם יש מקלדת עם מקשים שקטים כמו של נייד/מק זה יהיה מעולה אני שונא את המקלדות הענקיות שתופסות חצי שולחן. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by zivler,

eXactMat או Razer Destructor מה הכי ממולץ??

• 3 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.