עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Yaron-Cohen,

עד הגבול הסופי שלי שהוא 650... אני צריך מארז וספק איכותיים....שיחזיק את המערכת הזאת: X800XL AMD 64 3000+ 939 K8NF-9 TT CSAE SMART FAN II 120MM (הוא עם קירור XP-120) וגם OC קטן...(בלי וולט מוד..מ3000 ל3200-3500)...

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by mosdef,

שלום , אני מחפש מארז בסביבות ה 350 שקל , בלי ספק כוח , עם זרימת אוויר מצויינת .. עם מאווררי 120 MM מקדימה ומאחורה מומלץ ... חשבתי על זה ?HEC Compucase CI-6A21 אבל אני לא יודע אם יש עוד משהו , אפשר עזרה ? שוב הדגש הוא זרימת אוויר מקסימלית , לא אכפת לי מהיופי בכלל ... ועוד משהו , שמתי לב שכמעט כל המארזים באים עם חלון צד + מאורר בחלק השמאלי של המארז .... ז"א אם המארז פונה אליי אז החלון צד בצד שמאל ... ובגלל שהמבנה של החדר שלי לא מאפשר את זה אני צריך משהו עם חלון צד + מאורר ( אם זה יועיל לזרימת אויר .. לא חייב ) אבל בצד ימין של המארז תודה ( ואם אפשר .. בלי מראה חייזרי עם עיניים ולדים בכל מקום )

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  3. אהלן אני מעוניין לרכוש את אחד משלושת הגיימפאדס האלה (באותו סביבות המחיר). לקחתי את הרשימה מפה http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Joystick&DB145376=145379&DB135088=135094&DB66997=66998&DB67001=67002 אם מישהו מוכר את אחד מהם ביד שניה אני אשמח אם הוא יצור איתי קשר בנוסף אבל אני בעיקר רוצה חוות דעת.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by den,

אני עומד לקנות מכשיר משולב שמתחבר בעזרת USB 2 ואני רוצה להיות בטוח שהוא יתאים למחשב. כיצד אני בודק איזה USB יש לי? המחשב שלי כמעט בן 3 שנים: P3 800 Mhz Asus CUV4X

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. היי אני צריך מקלדת אלחוטית עם עבר מובנה לשליטה על מדיה סנטר הייתי שמח אם היה עכבר מובנה בצורת סטיק קטן כמו בניידים של lenovo או לפחות טאץ פד קטן ... ממה שחיפשתי במקלדות של לוג'יטק ומקרוסופט אין דבר כזה .. למעט מקלדת אחת של לוג'יטק בסכום אסטרונומי עם עוד כמה פיצ'רים מיותרים.. התקציב הוא 400-500 שקל

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  6. כרגע יש לי LogiTech 1000MX ואני צריך לקנות לאבא שלי למחשב עכבר רגיל ביותר בלי דרישות מיוחדות . עכשיו אני רק בדילמה אולי אני יתן לו את שלי ויקנה לי אחד חדש מאלה שבכותרת..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היום הלך לעולמו כפתור שמאל של עכבר ה-OCZ שלי שדווקא היה טוב ואמין. אני עובד די הרבה על המחשב אבל לא מזיע באופן יוצא דופן והעכבר הזה לא נפל הרבה, אבל כשפרקתי אותו, מצאתי מעט שערות בפנים שנכנסו ככל הנראה בגלל הגלגל. הגלגל מצופה חומר גמיש, גומי או סיליקון, שממש מושך שערות ואבק ומכניס אותם לתוך העכבר. בכל מקרה, הבעיה של הכפתור השמאלי היא שכנראה הגעתי לאיזור ה-MTBF שלו (מספר הלחיצות הנדרש בממוצע לכישלון/תקלה). למזלי בוויסטה אפשר להחליף תפקוד כפתור ימני ושמאלי וכך אני עובד, פחות או יותר. האם ניתן להחליף כפתור בלבד? האם קיים עכבר שמנגנון הגלגל שלו נפרד הרמטית מהכרטיס האלקטרוני? האם קיים עכבר שבו אפשר להחליף רק את יחידת הכפתור התקול? האם יש עכבר שמהונדס כך שיחידות הכפתור אינן מול…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. כמו בכותרת מחפש מקלדת אלחוטית למשחקים ועריכת וידיאו עד 500 שח' ראיתי כל מיני מקלדות בעלות עכבר מובנה במקלדת אבל אני לא מרוצה מגודל המקלדות האלה מאוד קטנות וכפתורים מאוד מצומצמים אני צריך המלצה למקלדת רגילה בגודל שלה אבל אלחוטית תודה רבה לכל העוזרים פורום מצויין .

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  9. היום קיבלתי אותו ממשלוח אבל להפעתיתי לא הגיע איתו כלום!! אפילו לא שמו אותו בקופסה (הוא רק היה עטוף בספוג דק) אז משהו יודע מה הבנדאל שאמור היה להגיע איתו?

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  10. Started by B@By-KiLLeR,

יש לי סידירום LG X52 או בשמו CRD-8522B עכשיו..הסידירום לא מזוהה בדוס מישום מה... וכל פעם שהמחשב עולה אני מקבל הודעה שהסקונד סלייב לא פועל וצריך ללחוץ על F11 כדי להגיע לווינדוס..., בווינדוס הסידי פועל מצויין ! ביררתי קצת באתר של LG והבעייה היא שהכרטיס קול עולה לפני הסידירום אז רציתי לדעת איך אפשר לעשות שהסידי יעלה לפני הכרטיס קול.. ???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. התחברתי עם בזק לפני שבועיים, ואני רוצה לקנות מכשיר פקס פשוט לבית, שאני מקסימום אשתמש בו איזה פעם או פעמיים בחודש. חשבתי לקנות סתם משהו פשוט ב-100 שקל, אבל אני רואה שהכל מתחיל מ-500 שקלים והלאה, ויש כאלה עם המלצות על הפנים בזאפ. אז למישהו יש נסיון עם פקס פשוט וזול, שעושה את העבודה וישמש לשליחת פקסים בודדים בחודש? חשבתי להתקשר לבזקסטור ולקנות דרכם פקס, אבל הם אפילו לא עונים לי ואין לי כוח ליסוע עד לת"א לחנות שלהם (שעה נסיעה).

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by hofshi,

שלום, ברצוני לקנות מחשב כף יד ואשמח לקבל המלצות בתחומים הבאים: 1. סןג מומלץ. (בינתיים מצא מאוד חן בעיני Dell Axim X51V http://www1.us.dell.com/content/products/productdetails.aspx/axim_x51v?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&~tab=specstab#tabtop 2. המלצה למקום קניה באינטרנט / בחנות / בחו"ל. 3. אם קונים בחול - האם אתם חושבים שעניין חוסר האחריות הינו בעייתי? 3. אם קונים בחו"ל, האם מישהו יודע אם עדיין ניתן להתקין תמיכה בעברית? שמעתי שיש תוכנה שנקראת משהו כמו PDAc. מישהו מכיר? תודה רבה על כל עזרה...

13. Started by TalmoR,

האם הם עובדים חלק על משטחי זכוכית? אם לא, האם קיימים עכברים שעובדים חלק על משטחי זכוכית? אם כן אשמח גם להמלצות על דגמים - עד 300 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by urich,

טוב שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת שתי מדפסות אחת לעסק קטן ואחת לבית. טוב אז הראשונה צריכה להיות טובה ואמינה (מבחינת תוכנה וחומרה גם כן ) להרבה מאוד הדפסות בחודש (מעל 80 דפים) בעיקר בשחור לבן המהירות לא קריטית אבל רצוי מהירה וגם מידת השקט לא קריטית בכלל רוב ההדפסות הן בשחור ומעט מאוד בצבע. האיכות גם לא קריטית אבל שתהיה סבירה. גם לא חשוב גודל. מה שכן חשוב זה מחיר של פחות מ700 שקל שהדיו יהיה זול או שיהיה דיו חלופי זמין . ושוב שלא יהיו תקלות לא בחומרה ולא בתוכנה כי מאוד חשוב שתהיה מדפסת זמינה כל הזמן . לבית אני רוצה מדפסת אמינה המהירות לא קריטית יש הדפסות גם בשחור וגם בצבע ואין לי הרבה הדפסות בחודש (פחות מ40 דפים הייתי אומר). שהמדפסת לא תהיה גדולה במיוחד. שהאיכות תהיה סב…

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  15. יש עכשיו ברשותי את המקלדת Cordless Desktop® Comfort Laser, שהיא נוחה ומעולה למטרת הקלדה במעבד תמלילים, אך גרועה בכל דבר אחר. אני מעוניין להחליף אותה למקלדת גיימינג מוארת, ושלושת הבאות בתקציב שלי (עד 500ש"ח) ומביקורות שונות הן מעולות (אתם מוזמנים להוסיף עוד אופציות). Logitech G15 MS X6 Razer Lycosa למיטב הבנתי רק ה- MS X6 היא עם עברית חרוטה ומוארת (?), כמה קשה להתרגל למקלדת ללא עברית ? האם מישהו התחרט שהוא קנה מקלדת ללא עברית ? איזו מקלדת עדיפה מבין שלושתן (אני אישית נוטה לכיוון ה- G15, אבל העברית והמקלדת הנומרית המתפרקת מאוד קורצים לי ב- X6, יש לי מקום מוגבל למקלדת בגלל משטח קשיח של Razer) ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by fim,

איך מומלץ לחבר 4 רכיבי IDE צורב,2 HDD ,ו-CD PRI MASTER-? PRI SLAVE-? SEC MASTER -? SEC SLAVE-?

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  17. Started by ziv13,

אני מחפש לאבא שלי מדפסת למשרד שלו.. מה עדיף לייזר או רגי ממליצים לו לייזר אבל ראיתי שזה שחור לבן! מה שווה לבזבז 1000 שקל על שחור לבן אם אפשר לקנות צבעוני? מה אתם חושבים כדי לקנות?

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by Timewalker,

במסגרת רכישת מחשב חדש התחלתי לחפש ספק כח שיהיה מסוגל להחזיק בין היתר שני כרטיסי מסך חזקים. מדובר ככל הנראה ב 1900XTX * 2 - Crossfire. ברור לי שהתקציב ינוע סביב 1Kאבל זה יהיה ספק שישאר איתי לדי הרבה זמן. יש הצעות?

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by shuy,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה מפצל מכ.המסך ל-2 מחשבים? (עדיף אחד עם מגבר) (בדומה למכשיר שפועל בחנויות מחשבים). אני מנסה לחבר מסך שלישי למחשב שלי (לוח אם בעל AGP בלבד שמחובר אליו 5900XT) שמחוברים אליו מסך CRT 17" בחיבור D-SUB ופלאזמה 42" בחיבור DVI. תודה. נ.ב אם למישהו יש רעיון אחר שלא חשבתי עליו (שלא כולל שימוש ב-TV OUT!) מוזמן להציע.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני צריך webcam באיכות סבירה שיהיה ניתן להוציא אותה מהמחשב ולצלם אותו כשהוא כבוי. באיזור ה 200-300 ש"ח מישהו מכיר משהו מתאים?

21. Started by Regev,

מה דעתכם על כרטיס המסך של ATI: Xpert 2000 Pro - 32mb - Rage 128 Pro - TV OUT - AGP ולמה הוא כזה זול? 305 שקל

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by מטרייה,

אני קונה מחשב חדש,הבנתי ש-300W כנראה לא יספיקו לי אז אני צריך 400W אז חשבתי לקנות את 6A21-400 אבל הוא קצת יקר בשבילי 450 ש"ח, המארז הזה טוב? יש אולי מארז+ספק טוב במחיר נמוך יותר (בסביבות ה-300 או פחות)?

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  23. Started by HeAd^ShoT,

אהלן חברה.... עוד מעט אני עושה שידרוג דיי כללי למחשב... המפרט עצמו יהיה ברובו לאוברקלוקינג ואני עדיין מתלבט על הספק כוח למפרט. זה המפרט: AMD Athlon64 3000+ Venice OEM Thermaltake BigThyphoon DFI LanParty UT nf4 Ultra-D Mushkin 512x2 PC3200 DDR400 BH-5 kit Leadtek GeForce 6200TD PCI-E Westren Digital 80G SATA עכשיו כל הזמן הזה חשבתי על הספק של TT http://www.tr2tt.com/products/psu/w006970/w006970.htm אבל הרבה אנשים אמרו שהוא לא משהו בכלל ("חרא ספק" "תחליף לספק אחר הוא זבל") אבל בכל זאת הוא מגיע עם כמה אקסטרות כמו סליבינג לחוטים.. הוא צבוע שחור והוא גם לא ייקר בכלל. השאלה שלי היא אם אני אקנה אותו הוא לא יעמוד באוברקלוק של 500-700MHZ? מה הסיבה שלא ממליצים לקנות אותו? האמפר ב…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by !_Evil_!,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2879 זה רק המארז אבל אני לא קונה מהחנות הזאת מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  25. Started by shlomom,

שלום, מישהו נתקל בבעיית תאימות של מיכלי דיו לCANON? ברשותי מיכלי דיו מקוריים למדפסת IP4200 מסדרת CLI-7e/C/M/Y וכן שני שחורים CLI-8BK ומיכל גדול BCI-9BK. הם נרכשו ביפן בחנות אלקטרוניקה מכובדת ולא נראה לי שהם מזוייפים. כאשר אני מתקין את אחד המיכלים האלה המדפסת מהבהבת 14 הבהובים באור הכתום שמסמן דיו לא מזוהה. החזרת המיכל הישן פותרת את הבעיה. מישהו שמע על בעיית תאימות? יש אזורי דיו בעולם? מה לדעתכם ניתן לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.