עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, אני מתכנן מפרט מבוסס קונרו (עליו יתבצע OC בסיסי - העלאת BUS ל 333MHZ), ויש לי התלבטות לגבי מארז + ספק: כרגע יש לי ספק FSP350-60THN. השאלה היא האם הוא יחזיק את המערכת כולל ה OC, ואז רק לקנות מארז (כנראה COMPUCASE CI-6A19 BLACK), או שהספק הנ"ל לא יחזיק, ואז לקנות את המארז הנ"ל הכולל ספק 400W (של HEC אם אני לא טועה). דיעות והמלצות יתקבלו בברכה.... המפרט המתוכנן כולל את הרכיבים הבאים: מעבד E6400 / E6600 לוח DFI DELUXE 975X זכרון 2X1GB PQI TURBO DDR2 667MHZ כרטיס מסך 7600GS OC (של BFG) HD 200GB SATA1 MAXTOR HD 80GB SATA2 W.D DVD-RW NEC 3550

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by Wheel,

אני מתלבט בין ה-Antec TX1050B http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3474 ובין ה-Centruion 5 CAC-T05-UW http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=CAC-T05-UW&affiliate=zap אם אני קונה את הסנטוריאון אני יקנה איתו את הספק שבא אם המארז של Antec, שבמחיר יצא לי 850(A) נגד 900(CC) ספק+מארז ההטלבטות היא שה-TX הוא בקטגורית גודל שרת, שזה נראה לי Full Tower וה-Centruion הוא בינוני אבל יש בוא עוד מאוור 1, גם קראתי מכל מיני ביקורות שאנשים יותר מרוצים מה-centurion מה אתם הייתם בוחרים? תודה

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by roih3,

Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case הוא טוב וגם הספק הוא טוב?

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  4. Started by GanJaval,

תעזרו לי בבקשה קיבלתי היום את ה g5 אבל לא קיבלתי איתו דיסק של דריברים .. כנירה בגלל שזה מנעה ויש משהו בסוף oem בקיצור אפשר להוריד דריברים מהאינטרנט לעכבר ?

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by mosdef,

התקציב הוא כ 500 , 550 ש"ח , הוא אמור לספק כוח לקונרו E6300 + כרטיס מסך 7600 GS ו 1 גיג זכרון DDR2 667 לא אכפת לי יופי , או גודל הכבלים , ביצועים נטו

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  6. Started by asta,

ישנה בעייה מכנית במנגנון הפתיחה של המגש בכונן האופטי ( שכבר איננו נימצא יותר באחריות) אני חושב שאני יכול באופן עצמאי לפתור את הבעייה , בתנאי שאוכל לראות את המנגנון בזמן שהוא עובד ,על מנת לאתר את התקלה . השאלה היא האם הדבקה (בזמן שהכונן אינו מחובר לחשמל ,כמובן) של איזולירבנד שחור של חשמלאים על גבי עינית הלייזר , מספקת על מנת שלא תיגרם נזק לראייה כתוצאה מקרינת הלייזר ,כשאני אחבר אותו לחשמל

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  7. ידוע לי שהכבלים שבאים עם הספק הזה הם מיוחדים עקב היותם חיבורים נתיקים עם חיבורים שמתאימים אך ורק לספק הספיציפי הזה. עכשיו היות והמערכת שלי מכילה כמות לא סטנדרטית של דיסקים קשיחים וכוננים אופטיים ,חשוב לי לדעת כמה כבלים עם חיבורי molex (אותם חיבורי מתח סטנדרטיים לדיסקים קשיחים וכוננים אופטיים ) מקבלים כאשר קונים את הספק הזה (על גבי הספק עצמו ישנם שישה חיבורים עבור כבלים עם סיומות molex) תענו בבקשה ,רק אם אתם בטוחים . בחנות טוענים שבקופסא מגיעים תמיד רק 4 כבלים שכאלו ,ושרק בתוספת תשלום ניתן לקבל עוד 2 כבלים כאלו . יש לי חשד שמישהוא בדרך פשוט דפק 2 כבלים . ההגיון הבסיסי אומר שאם ישנם 6 חיבורים על הספק ,אזי צריכים להיות 6 כבלים , לא כך ? עובדים עלי בעיניים? שימו לב ,אני…

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  8. רציתי לשאול. האם מכשירים לקריאת טביעת אצבע אשר יקרים יחסית כמו זה של מיקרוסופט שראיתי ב"באג" ומשמשים להקלדת סיסמא במקום הטביעה בתוכנות שונות האם זה מאובטח ומומלץ? תודה,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by mosdef,

שלום , אני מחפש מארז בסביבות ה 350 שקל , בלי ספק כוח , עם זרימת אוויר מצויינת .. עם מאווררי 120 MM מקדימה ומאחורה מומלץ ... חשבתי על זה ?HEC Compucase CI-6A21 אבל אני לא יודע אם יש עוד משהו , אפשר עזרה ? שוב הדגש הוא זרימת אוויר מקסימלית , לא אכפת לי מהיופי בכלל ... ועוד משהו , שמתי לב שכמעט כל המארזים באים עם חלון צד + מאורר בחלק השמאלי של המארז .... ז"א אם המארז פונה אליי אז החלון צד בצד שמאל ... ובגלל שהמבנה של החדר שלי לא מאפשר את זה אני צריך משהו עם חלון צד + מאורר ( אם זה יועיל לזרימת אויר .. לא חייב ) אבל בצד ימין של המארז תודה ( ואם אפשר .. בלי מראה חייזרי עם עיניים ולדים בכל מקום )

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  10. Started by magafaim,

אם זה לא הפורם המתאים אנא תעבירו את הדיון לפורום הנכון אני פשוט לא מצאתי פורום מתאים אז פתחתי פה אני שוקל לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם לדעתכם כדאי לקנות בזמן הקרוב(אני רוצה קונרו)או לחכות להוזלת מחירים של הלוחות M למשל... מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by yotmail,

אני מתעד לקנות מחשב שיהיה בא מעבד E6400 מאורר למעבד שלZALMAN כונן קשיח WD 250 לוח אם MSI 965 NEO כ.מסך MSI 7600GS זיכרון: 2 G"B OCZ GOLD צורב DVD כונן COMBO מלא הצלחתי למצוא בחנות (אייבורי) שאני קונה בה את החלקים ספק נורמלי לכן אני מתכנן להזמין באינטרנט ולחבר את הספק בבית. איזה ספק אתם מצעים לי להזמין? או אולי מישהו ממכם יודע על ספק נורמלי שמוכרים באייבורי?

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by Debbs,

האם קיימים מארזים זעירים לקונרו (לוח האם תואם לקונרו)? אם כן, אשמח לקבל המלצה למארז. המטרה העיקרית של המארז הזעיר היא ניידות ולא מרכז מולטימדיה, כך שאין חשיבות למראה. תודה!

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by ofir667,

Radeon X1800GTO 256MB Sapphire 3 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 671.00 ¤ 1 671 ¤ 4 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS איזה מארז כדאי לקנות? Chieftec Bravo או Chieftec Mesh או ?HEC Compucase CI-6A21 או Hec 6919 וביחד איתם על איזה ספק אתם ממליצים? (אם אפשר אז תביאו בבקשה קישור) - אמרו לי שמספיק 350W ושאלה אחרונה: אם אני קונה את ה Chieftec אני צריך להוסיף מאווררים או משהו?

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  14. אז ככה המערכת הנוכחית שלי עם HEC 400W בינתיים אני מרוצה מאוד מהספק שקט מאוד.. המפרט שלי כולל AMD3200 שני סטיקים של 512 של טוינמוס 7800GT לוח אם K8N SLI של ג'יגהבייט... אני מתכנן שדרוג שכולל החלפה למעבד DC כנראה 4800 ובעתיד הטיפ טיפה יותר רחוק זה SLI אמרתי שבגלל שאנ יבוודאי אצטרך להחליף את הספק אז אנ יכבר אתחיל ממנו כי הוא ההואצה הזולה ביותר LIBERY 500W עולה 660 ש"ח הכי זול שמצאתי הHEC 580W לעומתו עולה 480 ש"ח מה עדיף תעזרו לי אה וגם המליצו על הייפרR משהו כזה דח דחוף אני כבר מת לקנות

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by Winterlord,

הזמנתי ספק FSP 350WTHN מנועה וקיבלתי במקומו דגם של 300W בטעות. השאלה שלי היא האם להשאיר את ספק הכח הזה כי כדי להחליף אותו אני צריך לשלוח בחזרה ולחכות לאחד חדש, וזה הרבה זמן מבחינתי.. המפרט שלי הוא כזה - מעבד Intel Pentium 4 Prescott 478 3.0Ghz 1 ג'יגה זכרון DDR של Kingston כרטיס מסך GeForce 6800 128MB AGPX8 של Gigabyte (הוא צורך מולקס משלו) לוח אם ASUS P4P800SE 3 הרדיסקים - 1 120GB SATA של WD, ועוד 2 זהים של 80GB PATA גם הם של WD. כונן אופטי אחד - DVD-ROM של LG. 5 מאוווררי 80mm 2 מאווררי 120mm של AC מאוורר Zalman CNPS7000AlCu LED למעבד מאוורר Zalman VF700Cu LED לכרטיס מסך נראה לי שזהו... תודה מראש על העזרה!!

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  16. קודם כל זכרוןוDDR2 1024MB 533MHz CL4וKingstonו נחשב לטוב? 2.זה יפעל כמו שצריך אצלי המחשב ? יש לי מחשבIntel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 Motherboard Chipset Intel Grantsdale-G i915G/GL/GV .3כרגע יש לי 256 ואני חייב להוסיף אז על כמה אתם ממליצים להוסיף 512 או 1024ושל איזה חברה? 4. וכמה זה בערך צריך לעלות? תודה

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  17. אני מעוניין לקנות קורא כרטיסי זיכרון שיהיה לי לפלאפון ולמצלמה!! ורציתי לדעת איך הוא מתחבר למחשב?? יש לו כניסה של כבל חשמל קטן כמו הכניסה של ה FLOPPY?? ואיך הוא מתחבר לMB?? עם כבל רחב כמו של הצורב? עם כבל רחב כמו של הכונן דיסקטים? כי אם זה כמו של הכונן דיסקטים אז תהיה לי בכיה כי יש לי רק חיבור אחד כזה במחשב!! מה עושים?? תודה לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  18. לפי סדר העדיפויות הבא: 1. רזולוציה גבוהה 2. חסכון בדיו 3. שקט 4. פונקציות מיוחדות 5. הדפסה מהירה עריכה: חשוב מאוד! לא של חברת Canon (יש לי את הסיבות שלי) תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by shuy,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה מפצל מכ.המסך ל-2 מחשבים? (עדיף אחד עם מגבר) (בדומה למכשיר שפועל בחנויות מחשבים). אני מנסה לחבר מסך שלישי למחשב שלי (לוח אם בעל AGP בלבד שמחובר אליו 5900XT) שמחוברים אליו מסך CRT 17" בחיבור D-SUB ופלאזמה 42" בחיבור DVI. תודה. נ.ב אם למישהו יש רעיון אחר שלא חשבתי עליו (שלא כולל שימוש ב-TV OUT!) מוזמן להציע.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ori83,

היי, אני רוצה לקנות עבר בערך ב200 שקל. אני מעדיף לוג'יטק אבל אם מישהו מכיר עכבר טוב של חברה אחרת זה גם סבבה. מה שחשוב לי מאד זה שיהיה לו רסיבר קטן (USB קטן כזה) כי אני רוצה את זה ללפ-טופ. אם מישהו מכיר עכבר נטען טוב (בלי סוללות) אז שירשום. בשביל זה אני מוכן להשקיע גם עוד כסף. נראה לי ממש מציק לטעון סוללות כל פעם. דרך אגב, הסוללות שמגיעות עם העכבר הם נטענות? כדאי לקנות לייזר או שאופטי רגיל זה מספיק? אם מישהו מכיר סט של עכבר+מקלדת בערך ב300 שקל אז זה גם סבבה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  21. שלום, אני מתלבט בין שני הג'ויסטיקים הבאים: Logitech Extreme 3D Saitek Cyborg Evo שניהם בעיקר למשחק BF, ו 2142 שעומד לצאת עומד מעט. איזה כדאי לי לקנות? ובבקשה אל תציעו דברים אחרים, זה מה יש. תודה! 8)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by The Coolest,

עכשיו קיבלתי במייל מנועה הודעה G5 ב-$56 ליחידה G7 ב-$70 ליחידה באתר שלהם המחירים לא מעודכנים. תתקשרו ותשאלו למי שמעוניין.

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by ZenMaster,

אתמול קניתי לאח שלי את הCopperhead וב10 דקות שהשתמשתי בו, החלטתי שהוא פשוט מדהים, חוץ מההסתבכות עם הדרייברים והפירמוור ברגע שסדרתי את זה, העכבר פשוט מדהים, גם ברגישות הכי גבוהה הוא מדוייק בטרוף.....

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  24. האם המדפסת צריכה יציאות מיוחדות ? כי זאת יש לה רק LPT ותנו בקשה פתרון עם דגש על פשטות התקנה , מינימום תחכום, זול, תקשורת אלחוטית למדפסת (אני לא צריך רשת מחשבים) תודה מראש לכל העונים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שימוש עיקרי- עבודת עריכת וידאו,ואינטרנט, מידי פעם סרטים על הפלזמה מהמיטה. יכול לעבוד גם 10-12 שעות. לא משחק בכלל ! עכבר-רצוי אלחוטי. מקלדת- לא חשוב. חשוב שיהיה נוח, יפה ואסטתי למשרד. דיי ננעלתי על שילוב של MX1000 ו לוגיטק מדיה עלית, חוטית. הקנייה מלוגיק (איתם אני עובד קבוע), תעלה לי 550 שקלים. חשבתי לנסות ולראות מה יש עוד להציע ב 550 שקלים: 1. MX3000 - המקלדת נראית אחלה, השאלה איך העכבר המוצע ביחס ל MX1000 ? מה לגבי טעינה/סוללות, מחזיר זמן רב? 2. Logitech S510 Media Remote PS2 I USB Cordless Desktop - איך הסט יחד עם השלט? העכבר שלו פשוט מידי ביחס למה שחשבתי? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים