עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני רוצה לקנות ספק בבד ולא רוצה לקנות מארז ולשים את המחשב ליד המסך הרי שי לי הייפר 6 אז גם ככה אני לא יכול להעמיד אתה מארז כי אני לא רוצה לסכן את הלוח ואת הכרטסי מסך שלי... אז האם זה בריא שהלוח וכל החלקים יהיו ליד המסך כל הזמן... נגיד: חלקים מסך -----------------------------------

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by YAIR,

שכרטיס GEFORCE 4 עולה 875 שקל כך ראיתי באתר של אחד החנויות

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by yirmi,

פשוט לפני חצי שנה בערך שידרגתי את המחשב ובין היתר החליפו לי לוח אם ואני לא יודע איזה צ'יפסט יש לי, לא שלפני זה ידעתי אבל לא משנה.... בכל אופן, כשאני מדליק את המחשב בין כל הדברים שכתוב לי נמצא w6318ms, האם זה הצ'יפסט שלי? אם לא, אז מה זה אומר? אני שואל את כל השאלות האלה כי התקנתי windows98 בתור מערכת הפעלה נוספת ולא מזהה לי את היציאת USB וגם את הכרטיס קול שהוא OB, פעם כן היה עובד לי 98 וזיהה את כל הפריטים האלה, אבל לא נראה לי שאני התקנתי אותו אז, כנראה שזה היה במעבדה. בקיצור! אחרי שזיבלתי את השכל כ"כ הרבה אני שואל שוב, האם זה הצ'יפסט שלי? מאיפה אני יכול לעדכן אותו? אם זה לא הצ'יפסט אז מה זה? תודה רבה לכם!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by USR,

האם זה יתכן שזה באמת כרטיס של חברת ATI ולא עוד סתם חברה? וזה הכרטיס הכי חדש שלהם? והאם יש בו TV OUT ? הנה הלינק http://www.exlmarket.co.il/exl-nana.html

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. האתר שלהם נעלם ????.

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. מישהו אמר לי שיש להדפיס עמוד לפחות פעם בשבוע, אחרת המדפסת יכולה להידפק(לא הבנתי ממנו מה יכול לקרות) ולכן הוא קנה מדפסת לייזר, שבהן אין תופעה כזאת... האם זה נכון? מישהו יכול להסביר לי? :

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  7. Started by Xardas,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 ומה ההבדל בין זה לבין זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016 תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  8. Started by domuzy,

יש לי מארז בן 3 +- (בלי USB מקדימה) ואני רוצה (מטעמי חיסכון נטו) להלביש עליו את המפרט הבא: Sempron 2500+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512Mb 400MHz AData /VT XFX FX5200 128MB TV ,DVI 128bit 60GB (8MB) SATA +צורב. זה יכול לשנות לי במשהו קריטי או רק להזהר מהספק? כי אני ממש בלחץ כספי ומנסה לחסוך איפה שאפשר. חשוב להבהיר- זה לא מחשב שהולך להתאמץ יותר מדי (כפי שניתן להבין מהחלקים)- בעיקר אינטרנט, משחקים מעפנים ואופיס. תודה

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  9. שלום לכולם! אני חושב על לקנות את הIPOD החדש בעוד איזה 3-4 חודשים אבל מה? אין לי USB2 יש לי רק 1.0 במחשב... :-[ רציתי לדעת האם אני יכול לקנות את הכרטיס הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_39&products_id=310 ושתהיה לי מהירות של USB2 זה אפשרי? תודה מראש! נ.ב הכרטיס הזה טוב?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  10. זה בסדר שאני מטעין אותו כל פעם שהוא לא בשימוש או שזה הורס וכדאי להטעין פעם ביום? משהו על אפקט זיכרון סוללה..? מדובר בעכבר לייזר של לוגיטק MX רוולושיין. ושאלה על אל פסק אדוויס דגם PRPC750, איפה מומלץ להניח אותו? על שולחן עץ טוב? הוא מתחמם?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by marlboro,

חשבתי לקנות אותו, ובגלל שהוא בשוק כבר לא מעט זמן אז כנראה שבקרוב יצא משהו חדש

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  12. הזמנתי את המחשב החדש עם המארז הזה (המפרט בצד ימין) האם יהיו לי טמפ' נוחות לחלקי המחשב וזרימת אוויר טובה ?

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  13. אני מעוניין מאוד לקנות את העכבר הזה, ואני כנראה מזמין אותו מ-EBAY, כך שאת המחיר המופקע בארץ אני לא משלם. (הוא עולה כולל משלוח כ-100 דולר) עברו כמה שנים טובות מאז שקניתי עכבר, ואני מעוניין להחליף את ה-G5 המזדקן שלי שהייתי מאוד מרוצה ממנו. עכשיו לפני שאני מזמין, יש אופציה יותר טובה? אני לא מחפש עכבר גיימינג, אלא עכבר אלחוטי נוח כמו ה-G5. העכבר הזה קיים בשוק כמעט שנתיים, אז אני מפחד שאני אזמין ועוד שבוע ייצא דגם חדש יותר מתקדם שיחליף אותו. אם לא שמעתם על דגם כזה או אין אופציות יותר טובות שמתאימות, אז אני אהיה שקט להזמין את העכבר. אשמח לתשובות. תודה!

• 44 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. ^ תתפלאו, אבל בבית האנשים משתמשים רק בטקסט (שחור). לפני כל הדפסה, אנו מכוונים על האפשרות "איכות טיוטה". שבוע שעבר המדפסת רשמה שהכחול נגמר- החלפנו ל-XL. לפני יומיים היא רשמה שהצהוב נגמר. הבעיה היא שהמדפסת לא מסכימה להדפיס בשחור אם צבע אחר נגמר. העניין הוא שאנחנו לא משתמשים בכלל בצבעים אחרים והמדפסת רושמת שנגמר הצבע. העניין הוא שהקופסאות הריקות באמת קלות מאד לעומת האחרות. יכול להיות שמחוסר שימוש הדיו נגמר נגמר? אני ממש מבולבל ממה שקורה פה. אם למישהו יש ידע שקשור לזה, אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  15. למי שזוכר, במשך לא מעט זמן (ולפני לא מעט זמן), היה באתר של VANTEC איזשהו דוגמא למארז שהם תכננו להוציא, מישהו יודע מה התקדם עם זה? הם עשו פרסה או שהוא באמת יצא אבל לא הגיע לארץ?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  16. האם יכול להיות שייצא דבר כזה? כי אם כן אני מאוד מצפה לו... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  17. מי שרואה זאת סימן שהוא יודע את התשובה אז שיכתו אתה בפורום ואם צריך גם כתובת אינטרנט

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  18. הביאו לי עכשיו Palm Tungsten E והתקנתי את התוכנה Plucker אני מוריד אתר, מסנכרן עם ה פאלם אבל הדף יוצא מעוות וקשה להסתדר ככה. יש לכם איזה אלטרנטיבה? אני בעקרון מעוניין להוריד אתרים, לשמור אותם ולצפות בהם בנייד.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  19. שמעתי פעם על תוכנה דרייבר אבל אני לא זוכר משהו יכל לעזור?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  20. החיבור שיש בכרטיס הם רק VGA או DVI

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  21. יכול להיות שיש תכונה כזאת בתוכנה של המדפסת ולא ידעתי? למשל אם אני רוצה לדעת כמה הדפסתי בחודש ינואר לעומת אוגוסט...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני משחק הרבה ומנסיון שלי יש דיליי מאוד מורגש עם מוצרים אלחוטיים. מכייון שהמחשב שלי מחובר לטלוויזיה ואני רואה סרטים דרכו, חשבתי לקנות מקלדת אלחוטית. אשמח גם לשמוע המלצות למקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה עד 300 שקלים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by sasha,

שלום , ההורים שלי נוסעים היום לחול ואני צריך בדחיפות עכבר חדש , שמעתי פה הרבה מאוד דברים טובים על הדואל של לוגיטק , האם אפשר להשיג אותו בדיוטי פרי? אם אין שם מיהו יכול להמליץ לי בבקשה על עכבר אופטי לא אלחוטי טוב ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  24. Started by bobby323,

http://www.gamepyre.com/screenshot.html?a=594&p=2&i=1

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  25. Started by needacomp,

כשמנסים להוריד את: http://support.logitech.com/en_us/software/gaming-software ב 64 ביט, זה מוריד תמיד את ה 32 ביט (שכמובן לא עובד) וצריך לשנות ידנית את שם הקובץ של ההורדה ?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים