ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
קניתי מודם חדש של אלסה - Microlink ISDN PCI. המחשב מזהה אותו בסדר [PCI Network controller], ולאחר התקנה חלקה של הדריוורים הוא מופיע ב"מערכת" בלוח הבקרה עם השם והדגם הנכון. גם המתאמים ב"רשת" מותקנים. הבעיה היא שהמודם למעשה "מת" - אי אפשר לחייג או לבצע כל פעולה אחרת, ותוכנת המוניטור שהגיע איתו מדווחת "No answer from CAPI"... ניסיתי כבר הכל - התקנתי מחדש עשר פעמים, ניסיתי דרייור בטה החדש ביותר, החלפתי חריץ... אפילו החלפתי למודם חדש אצל היבואן בגלל החשד שהמודם עצמו לא תקין. מישהו יכול לעזור?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, מעוניין לרכוש מדפסת לשימוש ביתי. מדובר בשימוש די בסיסי, בהיקפים נמוכים, כך שבהחלט יכול להיות גם פחות מהסכום הזה. דגשים עיקריים - חסכוניות בדיו, אם אפשר גם הדפסה דו-צדדית, וכמובן אמינות. ראיתי שעיקר ההמלצות היו על ה-6,500A plus, אבל קראתי עליה המון המלצות שליליות. מה דעתכם על הסדרה החדשה של HP (ה-Ink Advantage) שמתיימרת להיות חסכונית מאד? בעיקר ראיתי את ה-hp 4625 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=825465 תודה מראש, איל
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חובה תאימות לוויסטה ולווינדוס 7 שיגיע. חובה USB 2. יש לי העדפה למותגים של מייקרוסופט או לוגיטק. ממש לא משנה לי אם יהיה או לא יהיה מיקרופון. עדיפה רזולוציית סטילס מעל 1024*700. אם אפשר לקבל כמה דגמים זה יהיה מעולה (בסוף זה גם שיקול של טעם וריח לגבי הצורה של המצלמה). תודה רבה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי דיסק של IBM ( :) שנראה לי שהלך לעולמו...... חוץ מ Easy Recovery Pro יש למישהו עוד רעיון/תוכנה שיכולה לנסות להציל את החומר שעל הדיסק?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל מי שיש בעיות או לא יודע איך לחפש דרייברים יש פה לינק ישיר לאתר החברה יש שם טבלה שמפרטת בצורה ברורה לאיזה דגמים של MUSTEK יש דרייברים ל-XP ולאיזה צריכים עוד להמתין משם אתם יכולים להוריד בדיוק את אותם דרייברים שאצלי עובדים כל כך טוב. http://www.mustek.com/Support/winxp.html
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב גם שיהיה לה מתקן הזנת דפים (FEEDER) מבחינתי שתהיה רק שחור-לבן (יש לי כבר מדפסת צבעונית lexmark x7350 שזוללת לי דיו ובגלל זה אני רוצה משהו חסכוני יותר) אני מדפיס בממוצע 10 דפים ביום. עדיף שתהיה קומפקטית אבל לא קריטי. תודה !!
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אם אני קונה שלט XBOX לPC אלחוטי כולל מתאם אלחוטי שמתחבר לUSB. ואח"כ קונה שלט נוסף אלחוטי לבד ללא מתאם. האם שניהם יוכלו לעבוד על אותו המתאם האלחוטי(הרסיבר)? האם יהיה אפשר לשחק בו זמנית בשני השלטים במשחקי אחד נגד השני? (כדורגל NBA וכו') אשמח לדעת ממי שמבין/מכיר/ראה/שמע/ניסה.
-
- 7 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
מחפש מכאנית, עדיף עם סוויצ'ים כחולים. לא צריך מאקרו. לא חייב תאורה. עד כה מצאתי רק את ה Quickfire xt שטכלס נראית על הכיפאק. עוד רעיונות לא מצועצעים?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עדיף 20 ס"מ+ כמובן ספק לא ג'נרי... ושלא יעלה במחירו מעל 300 ש"ח כמו שאמרתי רחב כמה שיותר וגובה סביר
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר כרטיס מסך למחשב נייד מומלץ למשחקים? מהו מחירו ואיפה? מפרט: p3 1000 256 mb sdram bla bla
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיבלתי היום כרטיס firewire!!! שמחתי עד הגג עד ש... (בטח אתם יודעים את ההמשך) קיצר, התקנתי אותו, ערכתי קצת בפרימייר 6... וכשהחזרתי את הסרט למצלמה (sony trv-10e) היו קפיצות במהלך ההעברה. זה לא קפיצות כל הזמן אלא פעם בבערך 4 שניות וזה ממש מעצבן את העיין.. וזה מגעיל!! אני ממש לא מבין למה זה קורה!! אני יכול להשקיע בכרטיס חדש טוב יותר, אבל לא יותר מ- 1000 ש"ח מה שאני לא מבין זה למה יש קפיצות אם מדובר בתצורה דיגיטלית של 0/1?? העברת הנתונים בכל כרטיסי הפייר וויר היא אותה מהירות (400mb/sec) אם כך... מדוע?? עזרו לי!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי בעבר שתי מדפסות של לקסמרק Z815 והיה דיי מזעזע הרבה תקלות לא מושכות דפים לא הגיוני שקניתי 2 מדפסות דפוקות ... יש לי אפשרות לרכוש עכשיו מדפסת לייזר של לקסמרק E120 ב 450 ש"ח ! השאלה אם אני לא אכנס שוב לצרות ... אני מתלבט אם לרכוש את ה XEROX ולגמור אם זה 3117 באותו מחיר .
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי, אתמול הלכה לעולמה המדפסת HP שלי, וחשבתי לקנות את המדפסת המשולבת מדגם MFC-J4110DW של Brother. היא קומפקטית יחסית והעלויות דיו שלה זולות משמעותית מהמתחרים. מישהו מכיר, שמע, יודע? תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
וכיאלו אם אפשר אני רוצה שמות של חניות שאפשר להשיג ... אני לא מתכוון שתביאו את דעתכם איזה חנות עדיפה רק איפה מכיוון שחיפשתי ולא מצאתי .. תודה רבה לעוזרים. השאלה בכותרת !
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אהלן אז היתי רוצה לקנות לבית מדפסת בתקציב של עד 800 שקלים. ההעדפות שלי הן כאלו: 1.חיבור אלחוטי (WIFI) מכיוון שאני רוצה לשים אותה בפינה בבית לא ליד המחשב. 2.פקס,צילום,סריקה וכו'. 3.שתיהיה לייזר,הבנתי שזה מאריך חיים? 4.אם נכנס בתקציב צבעוני אז עדיף,אפרופו צבעוני המדפסת בקישור למטה היא גם צבעונית? 4.עדיפות לסמסונג? מכיוון שאני משתמש בפלאפונים שלהם ואני יכול להדפיס ללא בעיות תאימות. חשבתי על זו: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14389 מה אתם אומרים? יש מדפסת אחרת עדיפה על פניה? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
העכבר צריך לשמש אותי למשחקים בעיקר, גלישה באנטרנט וכו כו הLogitech® MX500 bulk עולה 90 שקל אצל נועה, יספיק לי? ומקלדת תמליצו לי על משהו פשוט.
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
steelpad 5L razer mantis speed ? תודה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מצד אחד אתם ממליצים במפרטים המומלצים בתקציב של 10000 ש"ח (שממש לא מעודכנים ) על מארז ENERMAX FS-710B אך מצד שני אתם כותבים בכתבה הישנה מנובמבר שאדם שלא פותח את המארז ולא מתעסק איתו בלי טכנאי לא חייב לקנות אותו. אני שייך לאותו סוג אנשים אבל כיוון שאני שוקל לקחת AMD, אשר ידוע בבעיות ההתחממות שלו לאחרונה, אני מעדיף מארז איכותי בעיקר עם ספק איכותי. עוד שיקול הוא הגודל. אני מעדיף שיהיה MIDI. אז מה אתם אומרים ? ? ? איזה מארז לקחת ???
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי לכולם. כנראה שיש לי מין כישרון למצוא מקלדות מעניינות, לפני שנה מצאתי מקלדת משנות ה-80, מקלדת של IBM כמו המכאניות של היום. אז היום יצאתי לעבודה מוקדם בבוקר ובאותו המקום בדיוק מצאתי מקלדת שנחשבה פעם שיא הטכנולוגיה מקלדת מדגם G15 של לוג'יטק: הכל עובד במקלדת, הבעיה היא שמקש הרווח צנח פנימה, הוא לא פותח את כל המהלך כשהוא עולה למעלה, לפי מה שראיתי הגומי/ממברנה פשוט נשארת למטה. אחרי כמה נסיונות של הוצאה והחזרה שכללנו ניסיונות של הוספת קפיץ, קרה ששברתי את מקש הרווח לחצי \&;##:%\$%#@.. רק אחרי ששברתי אותו ראיתי סרטונים ביוטיוב שצריך לפתוח את הברגים האחוריים, לפרק את הפאנל הקדמי של המקלדת ולשחרר כל מקש מהקליפסים שלו. האם למישהו יש מושג מהיכן אני יכול להשיג כזה מקש…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני חייב דחוף. מה המחיר בארץ? היכן קונים בארץ? האם אפשר להזמין מחול? אם כן כמה יעלה משלוח לארץ?
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כמה חודשים הוצאתי את כל המקשים מהמקלדת (Logitech K350) ושטפתי אותם עם מים וסבון לפי הרבה המלצות ברחבי האינטרנט (היא הייתה מאוד מלוכלכת). כיום המקלדת בלתי ניתנת לשימוש - המקשים לא נלחצים אם הלחיצה לא מתבצעת באמצע המקש. ברגע שיש זווית הם נתקעים וצריך להפעיל הרבה כח וזה ממש לא נוח במיוחד כשאני משחק מהר ולא תמיד הלחיצה באמצע המקש. עשיתי ניסוי וניסיתי לשים טיפה שמן (אל תצחקו עליי, חשבתי שזה הגיוני) - גם זה לא עזר P: מחפש דרך לנקות את המקשים בצורה כזאת שיילחצו גם אם לא לוחצים בדיוק במרכז המקש, אחרת אצטרך לחפש מקלדת חדשה וזה עסק לא זול תודה.
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות את הקונסולה PlayStation 2 ומעוניים לדעת האם כל המשחקים עבור קונסולה זאת משווקים במדיה של DVD או שעדיין יש משחקים שמשווקים על מדיה של CDROM ? אשמח לקבל פרטים על הנושא תודה.
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
מחפש עכבר ומקלדת לשימוש נוח במשחקים . לא מחפש משהו יותר מידי יקר אך מוכן להשקיע על מוצר שיהיה נוח ויעיל לטווח ארוך. עכבר באחיזה של כל היד, חוץ מהאפשרות הזאת לא כל כך מבין בכל הפיצירים. אשמח להמלצות.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי ספק FSP 350WTHN מנועה וקיבלתי במקומו דגם של 300W בטעות. השאלה שלי היא האם להשאיר את ספק הכח הזה כי כדי להחליף אותו אני צריך לשלוח בחזרה ולחכות לאחד חדש, וזה הרבה זמן מבחינתי.. המפרט שלי הוא כזה - מעבד Intel Pentium 4 Prescott 478 3.0Ghz 1 ג'יגה זכרון DDR של Kingston כרטיס מסך GeForce 6800 128MB AGPX8 של Gigabyte (הוא צורך מולקס משלו) לוח אם ASUS P4P800SE 3 הרדיסקים - 1 120GB SATA של WD, ועוד 2 זהים של 80GB PATA גם הם של WD. כונן אופטי אחד - DVD-ROM של LG. 5 מאוווררי 80mm 2 מאווררי 120mm של AC מאוורר Zalman CNPS7000AlCu LED למעבד מאוורר Zalman VF700Cu LED לכרטיס מסך נראה לי שזהו... תודה מראש על העזרה!!
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-