עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. כמו בכותרת מחפש מקלדת אלחוטית למשחקים ועריכת וידיאו עד 500 שח' ראיתי כל מיני מקלדות בעלות עכבר מובנה במקלדת אבל אני לא מרוצה מגודל המקלדות האלה מאוד קטנות וכפתורים מאוד מצומצמים אני צריך המלצה למקלדת רגילה בגודל שלה אבל אלחוטית תודה רבה לכל העוזרים פורום מצויין .

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  2. אהלן! רכשתי את המקלדת הנהדרת הזו (Logitech Keyboard Elite) אשר מגיעה עם המון לחצנים מגניבים ו-Hotkeys וכדומה. בכל מקרה, אני מאוד מעוניין לקנפג 2 מהלחצנים המהירים על מנת להעלות ולהוריד brightness ואם אפשר גם גאמה בשניים אחרים. איך ניתן לעשות זאת ? אני משתמש בדריבר שהגיע עם הקופסא, 2.31 Logitech SetPoint בתודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  3. שלום לכולם, רציתי לשאול האם מישהו יודע: היכן ניתן לקנות בארץ אחת משתי המקלדות שכתבתי בכותרת ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום אני רוצה ליקנות מיקלדת חדשה אני מיתלבת בין שתים אני מבקש שתגידו לי איזו יותר טובה ומה ההבדלים ביניהם בבכשה זה דחוף (שניהם לוג'יטק) זה ממש דחוף אני צקיך את זה עד מחר בצוהוריים 1)Media Keyboard EliteוLogitech 2)LOGITECH WAVE KEYBOARD תודה מרוש (סליחה אל שגיאות כתיב אם יש)

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  5. חשוב גם שיהיה לה מתקן הזנת דפים (FEEDER) מבחינתי שתהיה רק שחור-לבן (יש לי כבר מדפסת צבעונית lexmark x7350 שזוללת לי דיו ובגלל זה אני רוצה משהו חסכוני יותר) אני מדפיס בממוצע 10 דפים ביום. עדיף שתהיה קומפקטית אבל לא קריטי. תודה !!

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  6. Started by R3gM4n,

אני משחק הרבה במשחקי רשת ומתחיל לשחק בסימולטורים אשר לאט לאט מתחיל לעצבן לשחק בהם עם עכבר ומקלדת. אז אני פונה כאן אליכם להמליץ לי על ג'ויסטיק מקצועי שיחזיק הרבה זמן, שיש לו הרבה פונקציות ושיהיה לו סיבוב בציר Z... (כלומר גם על עצמו) חשוב ביותר העניין שהוא יחזיק הרבה זמן בשימוש מלא, כלומר בערך שנתיים שלוש. תודה רבה לכל העוזרים, אם צריך עוד משהו אני אוסיף.

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  7. היי, אני רוצה לקנות את הסט (מה שחשוב לי זה נוחות והאלחוטיות כי אני ישתמש בו בסלון) הזה ורציתי לשאול מס' שאלות: 1)האם הוא טוב? כי לפי מה שהבנתי העכבר+המקלדת אמורים להיות די טובים. 2)אני קונה אותו ב 400 ורציתי לשאול על זה שאלה , זה לא קצת מוזר שברוב המקומות הוא עולה בסביבות ה700 ש"ח ויש מקומות שהוא עולה בהם 400 ש"ח? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=506301 אני קונה אותו מ GIBORCOMPUTERS ולפי מה שהם אומרים הוא חדש כמובן עם 5 שנות אחריות של היבואן ושאלתי אותם לגבי התכולה של האריזה , וזה בדיוק כמו שרשום באתר של LOGITECH. יש למשהו הסבר הגיוני לזה ? כי אני יודע שלרוב אין מתנות חינם. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by HttpShare,

יש לי מדפסת משולבת עם פקס, סורק וכל השטויות האלהה.. קניתי מיכלים חדשים, שמתי אותם במדפסת ובמוניטור זה מראה לי שהמיכלים מלאים.. סתם אני בא לעשות בדיקה , הדפסתי שמש צהובה והצהוב יוצא ורוד.. ואותו סיפור אם האדום.. הצבעים פשוט מזוייפים.. השחור בסדר גמור וגם הכחול.. רק הצהוב והאדום לא בסדר.. עזרה בבקשה.. תודה מראש..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Exzate,

יש לי את העכבר MX REVOLUTION והכרטיס הUSB של הבלוטוס שמחבר אותו למחשב נישבר לשנים (ניתקה בקיר והחלק הפנימים שנכנס למחשב נישאר בפנים והיחלק השני נפל) יש לי עדין אריות והכל אני יודע שהם לא יתקנו את זה החינם אבל איזו שהיא דרך להסיג רק את הכרטיס?

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  10. התלבטות קשה ביניהם. המחיר דומה (יחסית) ההבדלים לא עצומים במפרט (אלא אם פספסתי משהו). מחפש המלצה למי שמכיר. תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by yamamoto,

לשימוש של סטודנט epson cx 4300 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=591243 hp 2180 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=585181 hp f380 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425220 hp c3183 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425221 לשימוש פשוט של סטודנט מה נותן תמורה הכי טובה לכסף? העניין די דחוף

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום. ברצוני לדעת האם שימוש בעכבר BT בניידים גומר את הסוללה של המחשב הנייד? אני מתכונן להזמין את העכבר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=19684 תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אם אני קונה שלט XBOX לPC אלחוטי כולל מתאם אלחוטי שמתחבר לUSB. ואח"כ קונה שלט נוסף אלחוטי לבד ללא מתאם. האם שניהם יוכלו לעבוד על אותו המתאם האלחוטי(הרסיבר)? האם יהיה אפשר לשחק בו זמנית בשני השלטים במשחקי אחד נגד השני? (כדורגל NBA וכו') אשמח לדעת ממי שמבין/מכיר/ראה/שמע/ניסה.

• 7 תגובות
    • 7.4k צפיות
  14. אוקיי אז קודם כל זה הפורום הנכון o,0 ? רציתי לקבל קצת חוות דעת על אוזניות ה Creative Ftal1ty Headset והמקלדת (Logitech g15 gaming keyboard (2007 תודה רבה למי שעוזר =]

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  15. שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש וכרגע אני בחיפושי מקלדת אלחוטית שתתאים לצרכיי. 1. אני מפתח תוכנה במקצועי ויושב שעות רבות על המחשב, כך שאני צריך מקלדת עם מקשים נעימים לעבודה מאומצת. כמו כן אני די בקיא בהקלדה עיוורת, לכן אני חייב את ה-layout האורגינלי עם שטח הפרדה בין האותיות ל-num pad ובו יש בתחתית את ארבעת החיצים, ומעליהם את שתי השורות הבאות: Insert | Home | PgUp Delete | End | PgDn 2. המחשב יתפקד גם בתור מדיה סנטר, אז אני צריך שטווח הקליטה יהיה לפחות 3-4 מטרים. (*) פתרון של מקלדת עם Track Ball יכול בהחלט לבוא בחשבון. (*) אני לא גיימר אז האפשרות ללחוץ על 9 מקשי מקלדת + 5 לחצני עכבר בו זמנית לא קריטית לי אשמח ללמוד מנסיונכם, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. כרגע יש לי LogiTech 1000MX ואני צריך לקנות לאבא שלי למחשב עכבר רגיל ביותר בלי דרישות מיוחדות . עכשיו אני רק בדילמה אולי אני יתן לו את שלי ויקנה לי אחד חדש מאלה שבכותרת..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Rafi921,

שיהיה איכותי , נוח לכף היד (ימני), זמן תגובה סביר בשביל משחקים תודה

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  18. היי, התחלתי ללמוד משפטים, יש המון לקרוא, ממש לא נוח לקרוא במחשב אז מדפיסים. הדפסות מסיביות אני עושה בקמפוס, במכוני ההדפסה, אבל צריך מדפסת משולבת בסיסית גם לבית. על מה אתם ממליצים שיהיה זול לקנות, זול להחזיק ואמין מאוד? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Coldmetal,

היי לפני כשבועיים קניתי לוח אם חדש ולא היה בו חיבור לעכבר ולמקלדת (החיבורים העגולים האלה, ירוק וסגול) יש בו רק חיבורים לUSB קניתי מתאם שיש לו את שני היציאות שאני צריך בשביל המקלדת והעכבר ביחד והוא מתחבר לUSB הכל מתחבד ועובד כמו שצריך. הבעיה היא כזאת, בכל זמן אקראי שאני עובד על המחשב (וגם כשאני לא) המקלדת פשוט לא מגיבה וכשאני מנסה להזיז את העכבר הוא זז רק לצד אחד (נראה לי שלצד האחרון שבו הזזתי אותו אליו). כשזה קורה אני לא יכול לעשות כלום אלא אם כן אני מוציא את חיבור הUSB ומחבר אותו חזרה. לא הייתה לי בעיה כזאת מעולם, מה זה יכול להיות?

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  20. Started by gal555,

הוא טוב למשחקים? נוח?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. קניתי ממש היום סט מקלדת חדש של מיקרוסופט איך אני משנה את זה שכשאני לוחץ על כפתור PLAY ידלק לי ה WINAMP ולא WMP?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by haimcoen,

בס"ד אני צריך לקנות מדפסת ללימודים ואין לי מושג איזו מדפסת כדאי לקנות ואני צריך את זה כמה שיותר מהר טווח מחירים 150-300 אם אפשר כמה אפשרויות תודה רבה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by lusman,

שלום, אני סטודנט ואני רוצה לקנות מדפסת. יש לי התלבטות בין 2 דגמים ורציתי לשמוע חוות דעת שלכם ומה אתם חושבים לנכון: 1. HP LaserJet P1005/6 מדפסת לייזר שחור לבן בלבד עם טונר שעולה 250-300 ש"ח מקורי ועד 1500 דף חיים. שלא מתייבש כמו ההזרקת דיו ומדפיס ברזולוציה dpi 1200, בפועל 600x600 DPI. לבין 2. HP OfficeJet 4680J מדפסת הזרקת דיו תרמית(מזה תרמית?) צבעונית עם 2 מחסניות דיו-שחור וצבעוני. משולבת פקס,סורק,מכונת צילום ו- wifi. מדפיסה בשחור גם ברזולוציה מיטבית של 600x600 dpi כשבצבע הרזולוציה גבוהה יותר. יש לה 2 מחסניות שחורות: ה"סטנדרט" שעולה בערך 74 ש"ח ומספיקה ל-200 ע"מ שחור לבן והשחורה "תמורה" שעולה 143 שח בערך ומספיקה -700 דף וצבעוני שעולה 100 שח בערך ל-340 דף-שפחות מעניין או…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Cha0stAlker,

אמנם ל G500 יש dpi 5600 ול MX518 רק 1800, אבל אסור לשכוח של MX518 יש חיישן אופטי.. בקיצור-איזה מהם יותר מדוייק למשחקי FPS? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים