עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by orr19,

אהלן, אני מעוניין לקנות מקלדת גיימינג, לא סגור אם מכנית או לא מכנית. בגדול אני מחפש מקלדת עד ה400 שקל, אם זה מכני וההבדל בין ה2 רציני אני אחרוג ב100-200 הדבר הכי חשוב זה מקשים נמוכים ואם יש תאורה אחורית זה גם טוב. תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by com,

איך אני פורץ את הדיודי 16 של אסוס? שמעתי על דרך יחסית פשוטה, של ללחוץ על כמה כפתורים וזה נפתח מחדש. זה נכון??

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  3. Started by vermise,

שלום לכולם אני רוצה לקנות עכבר אבל אני מתלבט G400 או MX518 אני יודע ש G500 טוב יותר אבל אין לי כסף לפאד ב200 שקל אז תגידו לי מה עדיף G400 או MX518 תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by The Ball,

יש לי ספק כח של אנטק 350W SL-350 הדגם ולפי מה שראיתי בביוס המתחים שלו לא יציבים במיוחד (לדעתי בכל מקרה) כמו למשל שהוא צריך לתת 12 הוא נותן בסביבות 12.52 ויותר גרוע מה שראיתי זה שהוא צריך לתת -12 והוא נותן -13.26 מה זה אומר? אתם חושבים שכדאי להחליף ספק? ועוד דבר המערכת שלי לפעמים עושה "ריסט לעצמה" אתם חושבים שזה יכול להיות בגלל זה? תודה לעזורים!

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  5. קראתי הרבה חיפשתי בגוגל, אני חושב שיצאו עכברים עם DPI של 8400 ויש חברות שמתמחות בציוד לגיימר שמפתחות עכברים גיימרים. העניין הוא שקראתי שDPI גבוהה מגביר את הרגישות של העכבר ומקשה על הדיוק אז למה בדיוק לפתח עכברים כל כך רגישים ואיפה האיזון. האם אנחנו רק ארנקים שמוכרים לנו חומרה לגיימינג או שבאמת עכבר דוגמא: New Razer Imperator Battlefield 3 6400 DPI Laser Gaming Mouse 4G Razor Imperater למה להתאמץ למתג עכבר עם DPI גבוהה לBF3 עם זה לא מתאים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. ???

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  7. יש לי מקלדת/ערבר לוג'יטק LX710 שקניתי בבאג עם חבר באיזה מבצע. ומכיוון שאין לי חשבונית, בנדא לא מוכנים להחליף את העכבר שמקולקל. האם מישהו יכול להמליץ על עכבר אלחוטי? ואם אפשר שיתממשק עם הרסיבר של ה-LX710. תודה. אני לא מחפש עכבר גיימרים רציני עם שינויי רזולוציות או משהו כזה. רק שיהיה מדוייק, אלחוטי ועם יותר משני הכפתורים הסטנדרטיים...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, זה מפרט המחשב שלי: מעבד: INTEL CELERON 1000 מומהר ל1330 (טואלטין) לוח אם: DFI CA64-TC מארז: MIDI TOWER ATX *3 FANS מסך: PROVIEW 17" 772M מודם: קרייטיב 56K זיכרון: 192MB כרטיס מסך: TNT 2 32MB כונן: 1.44מיצומי CD-ASUS*52 TEAC 8*8*32 מקלדת+עכבר(usb)פשוטים רמקולים פשוטים 480W דיסק קשיח: W.D 15G כרטיס רשת: CNET PRO200 PCI וכמו שאתם רואים צריך לשדרג אותו {הרד דיסק, כרטיס מסך, כרטיס קול} יש לי 2 אפשרויות: אפשרות א: Genius 5.1 PCI maxtor 40 gb 7200/133 Luxeon sub+2Sp MSI GeForce4 Ti4200 - TD64 סה"כ: 1653 אפשרות ב: Genius 5.1 PCI maxtor 40 gb 7200/133 GF 4 Ti4200 128Mb+TV+DVI+vivo סה"כ: 1675 והשאלה שלי: איזה משני האפשרויות יותר טו…

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  9. Chieftec Aluminium AH-01SL Tower (P/S not included) NIS 426.88 עם כמה מאווררים הוא בא ואיך הוא בכלליות? עריכת המודר החטוב: למה להשאיר אותנו במתח?

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  10. שלום לחברי הפורום, איזו מדפסת עדיפה לשימוש ביתי ומספקת את התמורה הטובה מבין השתיים: Brother MFC-425CN Brother MFC-5460CN שני ההבדלים שאליהם שמתי לב הם: 1. הגודל - השניה גבוהה יותר בגלל הפידר 2. רזולוציית הסריקה - הרזולוציה של השנייה גבוהה יותר אילו עוד הבדלים יש ביניהן? האם המדפסת השניה היא מסידרה "עיסקית" ולכן אמורה להיות עמידה ואמינה יותר? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  11. Started by Boomer,

מה אתם חושבים על המסך הזה? מכיוון שהוא של Proview אני צריך להתייעץ איתכם. כי שמעתי שהיא חברה שעושה מסכים בינוניים ומטה. אבל אולי מסכי ה-LCD שלה טובים. בקיצור, דעתכם.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by #ELad#,

שלום! אני רוצה לקנות פד לעכבר שלי. אני מחפש שיהיה כמה שיותר גדול. מה שנראה לי עד עכשיו זה Razer Destructor. כדאי? יש למישהו ניסיון עם משטח אחר? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הייתי שמח לשמוע את דעתכם. האם הם שווים את הכסף? האם הייתם בעצמכם משקיעים בזיכרונות מהסוג הזה???

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ארקדי גאיידמק,

באתי למדוד את הספק עם מטר.. אז בטעות הכנסתי חלק מתכתי מהמטר לתוך החור של הספק ואז שמעתי בום טיק טראק המחשב התכבה נשרף המארז.. ומאז האדוויס לא עובד הוא נדלק ואז עובר למצב השני ומשמיע כל הזמן ציפצופים יש לי אותו כבר 3 שנים שחצי שנה הוא לא עבד בכלל יש מצב הסוללה שלו מתה? מה אפשר לעשות איתו?

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  15. שלום, אני מחפש עכבר אלחוטי איכותי ונוח לשימושים משרדיים: תכנות, גלישה באינטרנט, אופיס וכו' יש לי ידיים יחסית קטנות. לדוגמא ניסיתי את הG5 של אחי והוא היה לי גדול מדי ולא נוח. מצד שני, יש לי VX Revolution והוא קטן לי מדי. אז אני מחפש משהו בין שניהם בגודל. חשבתי על MX 1100 ו MX 620, איך הם מבחינת גודל ונוחות? יש עוד המלצות לעכברים נוחים בגודל בינוני? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אורח לביא שיפמן - NetCHEIF.com
    Started by אורח לביא שיפמן - NetCHEIF.com,

חברת Mionix משיקה עכבר חדש שמתיימרת לספק את מלוא היכולות והמאפיינים של עולם הגיימינג במחיר קצת יותר שפוי. האם היא מצליחה במשימה? לכתבה: http://hwzone.co.il/סקירה-עכבר-ה-mionix-castor/

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום חברים אני מחפש רמקולים איכותיים למשחקים וסרטים בנוסף עכבר אלחוטי ומקלדת למשחקים תביאו לי כמה דוגמאות, מותר לחרוג אבל לא בטירוף..

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by The Coolest,

עכשיו קיבלתי במייל מנועה הודעה G5 ב-$56 ליחידה G7 ב-$70 ליחידה באתר שלהם המחירים לא מעודכנים. תתקשרו ותשאלו למי שמעוניין.

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by TrYdEnT,

הרמקולים האלו איכותיים? או שיש בארץ יותר טובים מזה בסביבות המחיר הזה http://www.yamaha.com/cgi-win/webcgi.exe/DsplyModel/?gSPK00007TSS1W

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  20. אני צריך ביקורת על המארז... לא מצאתי בחיפוש איך 2 המאווררים שלו? הוא יותר טוב מהסופרטאלנט? אני קונה אותו כי כבר אף אחד לא מוכר תסופרטאלנט

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by oDot,

המארז חייב לקיים כמה תנאים: 1.שיהיה יפה. 2.שיהיה בו חלון. 3.שיהיה קל עד כמה שיותר. 4.שיהיה עם מקום למאווררים (כמה שיותר, אני צריך לשמור אותו קר) ושיהיה מאוורר בכלליות, לא אטום.. אז תודה רבה לכל מי שימצא לי מארז מעריך את זה. נ.ב: אם אפשר המלצה גם ללוח בקרה על מאווררים (טמפרטורה של רכיבים, מהירות של המאוורר, וכל שאר האופציות הנחמדות ^^)

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by nir_ofer,

שלום לכולם אני צריך המלצה למארז TOWER או FULL TOWER למודינג רציני. כמה שיותר זול!!!! יש לי ספק טוב, אז לא צריך ספק, וגם האסטטיקה לא חשובה לי כי אני מתכוות לפרק לו ת'צורה.. תודה מראש ניר

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  23. Started by omri_ro,

טוב אז החלטתי לפנק את עצמי עם MX1000 נחמד (לא שעליתי מליגה כ"כ נמוכה, היה ליMOUSEMAN CORDLESS OPTICAL) אבל שיהיה קיצר לשאלה שלי: למה את האופציה של APPLICATION SWITCH לא ניתן להעביר לכל כפתור אלא רק ללחיצה על הגלגלת או כפתור היועד באיזור האגודל? האם יש אפשרות ל"עקוף" את הבעיה הזו?

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  24. Started by tronado,

חברת powerleap מייצרת דבר כזה הנה קישור למוצר http://powerleap.com/PL-P4N.jsp אתם יודעים אולי אם מוכרים את זה בארץ ואם כן איפה חייב את זה דחוף תודה מראש

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  25. Started by tom123p,

שלום, האם מומלץ לרכוש מדפסת לייזר צבעונית? ואם כן, האם יש כזו במחיר סביר של עד 800 ש"ח? כמה הדפסות צבע היא יכולה לעשות טרם החלפת טונר? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.