עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. האם כדאי הזרקת דיו או לייזר ? תקציב עד 650 ש"ח מה דעתכם על מדפסת מדפסת לייזר Brother MFC1910W תודה,

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. משלבים כרטיס מסך עוצמתי ומאסיבי במערכת המחשב שלכם וחוששים שהחיבור שלו אל לוח האם לא יעמוד במעמסה? הכירו את ELV8 לכתבה

3. Started by LifeBoih,

שלום אני מעוניין לקנות אוזניות גיימינג תקציב: 400(חריגה של עד 50 ש"ח) מיקרופון:כלול כרטיס קול מובנה בלוח אם אוזניות עדיפות לאטומות חול: מעדיף שלא עדיפות לקנייה בארץ

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by SuperUser,

שלום חברים, האם יש המלצות למקלדת + עכבר מיועדים לשימוש גנרי: משרדי, תכנות, קז'ואל משחקים. אחלוטי או לא - לא משנה בכלל. דרישה: מקלדת מלאה, נוחות חשובה, ושתהיה מרווחת מאוד (נגיד לא כמו לפטופ שהיא יחסית מצומצמת). עכבר - שיהיה גדול מהממוצע (פיזי). תודה חברים.

5. Started by law89,

אני משתמש במשך שנים רבות בסט של לוג'יטק MK270. מתחשק לי לשנות קצת. רכשתי סט של HP אבל העכבר קטן מדי. אשמח להמלצה על מקלדת ועכבר. הם לא חייבים להגיע כסט. הבנתי שיש כל מיני סוגים של מקלדות (מכניות וכו') שאינני מבין מה ההבדל ביניהם. הסט של לוג'יטק היה עולה סביב ה-110 ש"ח (כרגע עלה ל-130). אני לא מחפש להשקיע תקציב מטורף, אבל אם יש צורך אפשר לעלות קצת.

6. אני מעונין לקנות כבל המחבר את המחשב עם יציאת VGA, למסך שבו יש רק כניסת HDMI המוכר מזהיר עם סימני קריאה - !!!!!!!!!! אתה צריך לקנות את מפענח בעצמך, או המכשיר מגיע עם מפענח.אחרת כבל זה לא יעבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני באמת צריך מפענח - ממחשב למסך? ואם כן - מה זה? המוצר נמצא :

7. יש לי את תחנת העגינה הבאה: https://www.dell.com/en-us/shop/dell-thunderbolt-dock-wd22tb4/apd/210-bdqh/pc-accessories אני משתמש בה עם המחשב הנייד. ברצוני להשמיש אותה גם למחשב הדסקטופ שלי, שמספק רק חיבורי USB 3.0 סטנדרטיים(בעוד שתחנת העגינה מתחברת עם Type-C Thunderbolt 4. אני לא מחבר יותר מדי דברים: מקדלת, עכבר, מסך אחד. מה הן האופציות שעומדות בפני? אני חושש לחבר אדפטר פשוט ב50 שקל בין USB "רגיל" לבין Type-C. האם usb 3.0 בכלל בנוי להתמודד עם רוחב פס שכזה, ועם "פיצול" ההתקנים? מה דעתכם על כרטיס הרחבה יעודי שיושב על pci-e? אשמח לכל המלצה על מוצר.

8. שלום אני מתכנן לקנות מדפסת ובגלל שאני בור בנושא צריך עזרה ממכם אני צריך מדפסת משולבת עם סורק (פקס לא חייב אך זה בגדר אפשרות) התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח אני רוצה מדפסת צבעונית שמדפיסה במהירות סבירה מחברה איכותית המדפסת היא לשימוש בייתי להדפסה וסריקה של פרויקטים בבית הספר חשוב לי גם שהדיו יהיה זול ושהמדפסת תהיה חסכונית *נ.ב תפקיד המחיר לא ממש משחק תפקיד גדול המחיר נועד רק שלא נצא מהפרופורציות כלומר עם יש מדפסת בסביבות ה-600 ש"ח בחנות מסוימת אתם יכולים להציעה גם אותה לי העיקר הדגם ובקשר למחיר אני יחפש את הדיל הזול ביותר בנתיים חשבתי על 4 מדפסות האחת -CANON MP220 423 ש"ח CANON PIXIMA MX300 333 ש"ח EPSON CX4900 EPSON CX 3900 תגידיו את דעתכם ומה יותר טוב אם יש לכם הצעות יותר…

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  9. Started by gaf,

שלום רב, איזה סורק כדי לי לקנות? אני מחפש סורק זול, שימושים - סריקת מסמכים, עבודות, תרגילים. משהו פשוט, לסטודנט. שימוש לפעמים (אולי פעם בשבוע), לא מסיבי. מחירים ראיתי בזאפ מתחילים מ- 300 בערך. יש משהו יותר זול וכדאי? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Curse,

רק של גיימרים?...

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  11. Started by D-Max,

אהלן חבר'ה שבוע הבא אני קונה מחשב חדש והייתי רוצה להתפנק בציוד מעולה . אבל הבעיה שאני לא כזה מבין גדול בתחום והייתי רוצה להתייעץ איתכם לפני הקנייה אני אשתמש בכרטיס GTX 295 ובמסך 24 אינץ' . לגבי המקלדות אני מתלבט בין Razer Tarantula \ Microsoft Reclusa חשוב לי שהמקלדת תיהיה בעל אפשרויות מגוונות לא ענקית מידי ולא קטנה מידי שהמקשים יהיו לא רעשנים מידי ושהקלדה תעבור בצורה חלקה שהמקלדת תיהיה נוחה להשים עלייה את הידיים במשך רוב הזמן . לגבי העכברים אני מתלבט בין השלושה : Razer DeathAdder \ Razer Lachesis \ Razer Mamba ממה שאני יודע הMamba עוד לא יצא השאלה שלי מתי הוא אמור לצאת וכמה הוא יעלה בערך ? + - אני מחפש את העכבר שיתן לי את מקסימום הביצועים ואת מקסימום הנוחות…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הי, ברצוני לרכוש צלחת לווין על מנת לקלוט ממנה מידע שאינו שידורי טלויזיה. אני רוצה לנסות לחבר את הצלחת למחשב ולהפיק דרכו מידע IP שעובר באוויר. האם יש למישהו מושג איזה כרטיס או ממיר קיים שיאפשר לי לגשת "לערוצי" IP בלווין? תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by giloman,

כפי שכתוב הכבל USB של הG5 שלי הרוס בהתחלה העכבר היה מתחיל להיכבות באמצע עם הצליל של הUSB של win ועכשיו צריך ממש להתעסק עם המגעים כדי שהו יעבוד בדקתי את החוט ויש עליו קרע קטן אחריות אין . למישהו יש הצעה \ G5 תקול שמוכן לתרום לי ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by jayz0r,

לנעול

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  15. שלום, אני מחפש עכבר אלחוטי איכותי ונוח לשימושים משרדיים: תכנות, גלישה באינטרנט, אופיס וכו' יש לי ידיים יחסית קטנות. לדוגמא ניסיתי את הG5 של אחי והוא היה לי גדול מדי ולא נוח. מצד שני, יש לי VX Revolution והוא קטן לי מדי. אז אני מחפש משהו בין שניהם בגודל. חשבתי על MX 1100 ו MX 620, איך הם מבחינת גודל ונוחות? יש עוד המלצות לעכברים נוחים בגודל בינוני? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by d0s,

אהלן, כמו שכתבתי בכותרת אני מעוניים בקניית העכבר DeathAdder ורציתי להתיעץ אתכם. כרגע יש לי את העכבר G5 , שאני לא כל-כך מרוצה ממנו - לא אוהב איך שהוא מתלבש על היד, וחשבתי אולי אני יחליף אותו בעכבר הנ"ל אז הנה כמה שאלות שיקבעו אם אני יקנה או לא : - איך ה DeathAdder בהשוואה ל G5 ? -יש כאן אנשים שקנו את ה DA ומרוצים ממנו ? - נניח ואני ארצה לקנות את ה DA, איפה אני אוכל לנסות אותו ? -בקמה אני אוכל למכור את ה G5 שלי ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by EAD,

היי מישהו השתמש במשטח הזה? יכול להביא קצת מידע? אני די אוהב משטחים קשיחים ומעניין אותי איך הוא

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by TalmoR,

האם הם עובדים חלק על משטחי זכוכית? אם לא, האם קיימים עכברים שעובדים חלק על משטחי זכוכית? אם כן אשמח גם להמלצות על דגמים - עד 300 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני מתכנן לקנות עכשיו מערכת מחשב חדשה ואיתה גם עכבר... אני אשחק במחשב אבל לא משהו רציני של חוסר חיים... איזה שעה-שעה וחצי ביום אם בכלל. הבנתי שהלייזר מדויק יותר אבל כמה זה באמת משנה? אני עם עכבר אופטי בסיסי של מייקרוסופט שחוגג כבר איזה 6 שנים אצלי... אני רוצה להשתדרג לעכבר עם יותר כפתורים עליו שיהיה נוח לשחק איתו... זתומרת עם 5 ומעלה כפתורים. אני לא צריך עכבר אופטי, כאילו זה יותר נוח פיסית אבל אני מסתדר אחלה עם חוטי ומה גם שבאופטי החיישן תנועה לא נמצא באמצע העכבר אלא קצת בצד וזה דיי מפריע לי כשאני משחק... ראיתי שיש את העכברים g5 ו-MX518 של לוג'יטק, איך הם? משהו התנסה בהם?

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  20. אני צריך להדפיס כמויות גדולות של תמונות על גבי A4 רגילים. מהי המדפסת שתעשה לי את זה במקסימום איכות ובמינימום דיו? - לכמה הדפסות ניתן לצפות ממחסנית דיו אחת? *כרגע, יש לי את המשולבת של HP, דגם PSC 1315. האם כדאי להשאיר אותה ולקנות פשוט מחסניות דיו חדשות? מאיפה הכי זול לקנות? תודה רבה, ושבת שלום!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by sby333,

שלום, רכשתי מקלדת מדהימה G15, אך לא מצליח להפעיל את מקש ההתחל...(בין בAlt ל- Ctrl) בעצם כל מקש שקשור לווינוס לא עובד... אולי זה קשור לדרייבר ? גירסה...? מישהו אולי מכיר ויודע איך אפשר בדיוק להפעיל את המקשים האלו ? תודה, שלומי

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  22. היו הרבה שביקשו מקלדת שקטה, הרצתי חיפוש ולא ראיתי ת'רד נורמלי שעוסק בזה. אז הבקשה היא כזאת, תנו מקלדות כמה שיותר שקטות, עדיף נוחות כמובן, בטווח מחירים סביר [עד 200 ש"ח~], שמיועדות להקלדה, לא חובה גיימינג. תודה

• 7 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. Started by LRa,

שלום, אני מחפש המלצה למדפסת 4 ב-1. עדיפות ללייזר. תודה

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  24. Started by Player9,

קיצור הגיע המחשב החדש ואיתו אני גם רוצה לקנות מקלדת אני מוכן להשקיע 250-260 גג .. בשביל מקלדת .. המקלדות הם: Microsoft Reclusa Razer Arctosa Logitech Wave מה המקלדת הכי נוחה פה? אני לא צריך מקשים שאפשר לתכנת,חיבורי USB אוזניות מקלדת וכל זה זה לא שימושי לדעתי. קיצור מה המקלדת המומלצת מה-3 שלמעלה?

• 7 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים