ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי G5 איזה 4 שנים, וזה נוח אבל השאלה אם ה Zalman Fg1000 נוח ויעיל יותר? זה גם נראה ממש כיף ומשפר את חווית המשחק, אבל אם זה לא נוח ומוריד ביצועים אז זה מחוק בשבילי.. משחק הדגל שלי זה BF2 בבקשה תתיחסו לזה... * קראתי את המאמר באתר, אני אשמח לקבל עוד ביקורות,תודה רבה!! (כרגע אל תתיחסו לזה שאם זה שווה תכסף או לא, ידוע שהדברים האלו זה חור בכיס)
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם אני שמאלי ויש לי מקלדת שבא הכפתור "\" נמצא מימין לSHIFT הימני (מתחת לאנטר, במקום שיהיה כפתור אחד רצוף של SHIFT יש 2 כפתורים "\" ו "SHIFT") אני כבר שנים מחפש מקלדת במבנה הזה ללא הצלחה. יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא כזה?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
היי, המחשב שבחתימה עובר לסלון בכדי לשמש HTPC אבל אני רוצה לנצל אותו גם למשחקים שתומכים בגיימפאד אלחוטי אני צריך לחבר לפחות 2, יש כרטיס pci בשביל זה או משהו כזה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה! יש לי מכשיר משולב מדפסת לייזר + פקס + סורק של חברת Ricoh דגם Aficio FX16. לפני כחודשים, באופן דיי פתאומי הסורק התחיל להוציא תמונות מאוד מאוד בהירות. אני סורק בעזרת התוכנה של אופיס. ניסיתי לשחק ולשנות את כל ההגדרות גם במכשיר עצמו וגם בתוכנה שדרכה אני סורק, ואין שינוי, כל הסריקות יוצאות בהירות מאוד. צד אחד אפשר לראות בקושי משהו אבל בצד השני כמעט לבן לחלוטין. אם מישהו נתקל בבעיה שכזו, אני אשמח לדעת אם יש פתרון או שמדובר במותו בטרם עת של הסורק. מיותר לציין שהוא מותקן עם הדריברים המקוריים על חלונות XP עם SP3 בחיבור USB. תודה!
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום ותודה על העזרה, רכשתי מאייבורי מתאם BlueThooth דרך כניסת USB. המתאם זיהה את הסלולארי (N95) שלי בלי בעיה. המתאם אינו מזהה את האוזניה BlueTooth PLT510. רכשתי את המתאם לשיחות סקייפ עם האוזניה - והעסק לא עובד. אשמח לקבל עזרה. שנה טובה גמר חתימה טובה פיני
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא כ"כ יודע לאיזה פורום זה קשור, אבל האות פ' שלי הפסיקה לתפקד והבעיה היא לא במקלדת. ניסיתי להחליף מקלדות ובכולן אין תגובה למקש הזה :\ מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
רוב שלומות לא מכבר רציתי להעביר תמונות מלצמנייתינו למחשב, כשלפתע נוכחתי לדעת שהוא אינו מגיב ומתעלם באדישות מעליבה. פעם, מימים ימימה, הייתי פותחת את התוכנה Kodak EasyShre ואז מחברת את המצלמה, ובאופו אוטומטי היה נפתח חלון שמעביר את התמונות. אך כעת פתע פתאום כרעם ביום בהיר כאשר הינני מחברת את הצלמנייה (בעוד התוכנה פתוחה!) הוא אינו מגיב, כניזכר לעיל. היש מה לעשות עם מחשב סורר זה? יש לציין שהעניין קצת דחוף ואשמח אם מוחכם הקודח ימהר לחשוב ולעזור לי למצוא פיתרון. יש עוד משו לציין- אין שום אות וסימן ב''המחשב שלי'' לאחר שאני מחברת את המצלמה. יש לציין את הפרטים הבאים: התוכנה: Kodak EasyShre שם המצלמה: ניצה כהנוביץ' שם החברה שייצרה את ניצה: Kodak EasyShre Z710 (Kodak E…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
נתקלתי בו ב-eBay בעודי מחפש עכבר זול לנייד שלי... http://cgi.ebay.com/Mini-3D-USB-Optical-Finger-Mouse-Mice-for-Laptop-110_W0QQitemZ190334397057QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2c50d06a81&_trksid=p3286.c0.m14#ht_2003wt_1165 האם הוא נוח? איך משתמשים בו?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הדונגל מEBAY ועובד יופי עם VLC WMC וBLAZE עם הדונגל מגיע שלט אבל אני לא יודע להגדיר אותו באף אחת מתוכנות, אשמח אם תעזרו לי להגדיר לWMC
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אני מחפש אוזניות לרוב למוזיקה ומשחקים אוזניות שאני גם ישתמש בהם מחוץ לבית לIPOD או אמפי לא אכפת לי עם או בלי מיקרופון שיהיו יפות עדיף בקיצר אוזניות הכי טובות למחיר הזה מחנות באזור דן...... תודה.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
http://engchinesedev.weblogsinc.com/photos/razer-intros-orochi-portable-bluetooth-gaming-mouse-fancy-kabuto-surface-1/2162667/ http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-orochi/
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה על מדפסת משולבת (מדפסת, סורק (מכונת צילום), ופקס) התקציב אינו ידוע כרגע, מאחר שאיני יודע מה הגבול התחתון של המכשירים האלה. אחותי תצטרך להדפיס לא מעט דברים, אבל לא מעוניינת במדפסת לייזר לכן העדיפות היא למדפסת חסכונית ביותר. (בין אם זה מיכלים זולים, לבין אם זה מיכלים גדולים שביחס כולל נחשבים זולים). בעקבות העדיפות לדיו הזול, אז אני משער לעצמי שהמדפסת לא תהיה זולה במיוחד. אז אשמח להצעות
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שיש מקלדות מעוצבות חדשות לגיימרים כמו Logitech G13 וגם Saitek Cyborg Command Unitבשילוב עם עכבר האם מישהו התנסה עם זה?יש המלצות?עדיף מגיימפאד?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שבוע טוב http://www.facebook.com/album.php?aid=128217&id=115367964174
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
בעקבות הNFS החדש שיצא וזה שמדברים שמאוד רצוי שיהיה הגה החלטתי להשקיע .יש איזה שהוא מוצר שמרגיש קרוב לאמת עם ידית הילוכים נורמלית?תמיכה בוינדוס 7 64BITחובה.והכי חשוב שהתושבת של הדוושות לא תזוז היא צריכה להיות כבדה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים את העכבר הזה: מישהו יודע מה זה ואם זה שווה משהו? ???
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי, הויברציות משום מה לא עובדות בהגה, למרות שהנורה דולקת ובהגדרות במשחק זה על ON.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי לכולם. אני מעוניין בקניית GAMEPAD אלחוטי למחשב שלי, ובמסע החיפושים שלי מצאתי את הבקר הזה: SpeedLink D-Struct Wireless PS3 PC Gamepad Black http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2731_2461_2463&products_id=22232 מישהו ניסה את הבקר הזה? הוא דומה מאוד לזה של PS3, שיש לי ניסיון רב איתו, ואוכל לנצל אותו גם בPS3 של אח שלי. המחיר - 181 ש"ח. השאלה השנייה היא - האם עדיף להוסיף עוד 60 ש"ח ולקנות את הגיימפאד של ה XBOX360 האלחוטי??? http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1435 240 ש"ח - המחיר הכי נמוך שמצאתי תודה
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ממזמן קניתי טלוויזיה לחדר שאותה חיברתי למחשב. כעת הייתי מעוניין במקלדת אלחוטית שדרכה אוכל לשלוט על הטלוויזיה גם מהמיטה. הצעות כלשהן למקלדת אלחוטית טובה ואולי הכי טובה בשוק כיום? המחיר אינו מוגבל, תתפרעו. נ.ב - כולל לוח מקשים בעל עברית ואנגלית.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, יש לי עכבר לייזר של מייקרוסופט Microsoft Wireless Laser Mouse בלוטות' ללא דונגל אני משתמש איתו ללא משטח על שולחן מאיקאה.. הבעיה היא שאני משתמש לא מעט בפוטושופ, ויש לי צורך לדיוק שהעכבר לא מספק.. אני מאמין שזה קשור במשטח. ראיתי שקימיים משטחים לגיימרים, אבל אני לא משחק אף משחק. על איזה משטח אייכותי הייתם ממליצים, שיפתור את הבעיה, ומצד שני לא יהיה כל כך יקר תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ורמקולים גם של Logitech דגם- Logitech S-220 2.1 Speakers OEM תמונה להמחשה- עכשיו לבעיה- כאשר אני שם את הרמקולים על Full ווליום אז שומעים את הbass נורמלי אבל הרמקולים עצמם שומעים ממש חדש. הכוונה שלי זה איך לאפס את ההגדרות של הרמקולים במחשב בבקשה תעזרו לי ערן
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
על איזה חנות אינטרנט אתם ממליצים בשביל להזמין כזו קופסאת מיתוד? האם כדאי KVM של ATEN או משהוא אחר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
המקור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=409543 מנסה שוב... זקוק לרמקולים לשימוש מזדמן ולא תדיר עם מחשב נייח, אבל אין לי חיבור אוזניות (PL) פנוי וגם אין לי חשק להתעסק עם עוד חוטים גם אם היה. 1. שיהיו קטנים ככל האפשר. 2. זולים ככל האפשר אבל לא זבל שישרף אחרי שעתיים (~100 ש"ח נשמע סביר?). 3. אודיו דרך USB ולא דרך שקע אוזניות. גם אלחוטי (RF נאמר) הולך אבל זה מייקר אני מניח. 4. חשמל דרך USB או בטריה נטענת דרך USB תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
היי בשעה טובה קניתי מצלמת רשת VX6000. התמונה שהיא מציגה די רועשת בתנאי תאורה רגילים ובנוסף נראה שיש מספר פיקסלים מתים. המצלמה תקולה? ניתן להחליף במיסגרת אחריות? זו מצלמת הרשת הראשונה שלי כך שאני לא מבין כלכך בנושא. תודה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי בעיה בעכבר שפעם לא הייתה, יש לי עכבר אלחוטי שאני משתמש מהסלון והמחשב מחובר לטלוויזיה וזה.. אז עכשיו העכבר החוטי הרגיל, נדפק, מידי פעם הוא פשוט נתקע ולא זז לכמה שניות.. אז החזרתי את העכבר האלחוטי לחדר ועכשיו שאני מנסה לגלול דף או סתם להשתמש בגלגלת במטרה מסויימת זה פשוט לא עובד.. למישהו יש רעיון/מושג/פיתרון? מדובר בעכבר של Microsoft Wireless Laser Mouse 8000
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-