עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. הבדיקה נערכה על CD-R שמכיל שירים(702 מגה) ללא שריטות. הצורב הוא Aopen 2440.

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by eyalkrembo,

כותרת ^ ^ ^ ^ ^ מה עדיף? למשחקי FPS בעיקר

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by giloman,

כפי שכתוב הכבל USB של הG5 שלי הרוס בהתחלה העכבר היה מתחיל להיכבות באמצע עם הצליל של הUSB של win ועכשיו צריך ממש להתעסק עם המגעים כדי שהו יעבוד בדקתי את החוט ויש עליו קרע קטן אחריות אין . למישהו יש הצעה \ G5 תקול שמוכן לתרום לי ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by y_i_c,

ובכן!! לכל אלה שכל הזמן ממליצים על מסך שטוח!! זה סתם בזבוז כסף לדעתי!!!! הוא פחות טוב ממסך שולחני רגיל!!! היה לי מסך 19 אינץ ששבק חיים!! למרבה המזל אבא שלי מנוי על גלובס ....וכמו שאתם יודעים ...מי שחותם להם בקבל מסך שטוח!!! ובכן אבא שלי חתם לשנתיים וקיבל את המסך השטוח בחינם! קיבלתי את המסך בזמן מה שנקרה.... אבל!....דעתי עדיין נשארה ...עדיך מסך רגיל!! יכול להיות שאני אתחלף עם אחותי במסך יש לך LG

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני משתמש ב2 תוכנות לניטור טמפרטורה. אחת שמותאמת ללוח אם USDM 3.1 וכמובן MBM5. בUSDM המתח 3.3 הוא נורמלי לחלוטין ובMBM הוא נמצא על 2.5 מה שאומר שהמתח לספק ממש ממש ממש לא טוב. ד"א אני סובל כבר המון זמן מריסטים פתאומיים ועד עכשיו לא מצאתי את הבעיה שכנראה נובעת מהגילוי הזה שלי שמתח שאמור להיות 3.3 הוא בעצם 2.5 כנראה. אני רוצה להיות בטוח שזהו באמת המתח המסופק לפני שאני פונה לחנות שממנה נקנה הספק. איך אני בודק את זה?

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by amd950,

יש לי מחשב שולחני עם כל היציאות האפשריות (רשת מודם usb סריאלי) ומחשב נייד ישן רק עם סריאלי.אני רוצה לצרוב דברים מהנייד .איך אני יכול לחבר אותו לשולחני. תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. זה מופיע במיפרטים המומלצים ורציתי לדעת אם הם טובים והאם הספק הוא ברמה טובה?(בערך כמו HEC)? תודה רבה!!!

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by GFG,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=3651 איך הוא?

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by idodos,

התקציב הוא עד 200 . ראיתי שיש את ה- rx1000 ב-125 (KSP) מאד זול ... והוא לייזר ... זה לא עדיף על אופטי ? וה-mx510 עולה איזה 170 ככה ... למרות שהוא אופטי. אין לי בעיה להוסיף ל-510 אבל האם הוא עדיף על ה- RX ? עזרה ...

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  10. האם קיימת קופסה שממתגת בין מסכים ב-hdmi 1 input 2 outputs שאינה אקטיבית? כלומר ללא חיבור לחשמל? כל מה שראיתי בינתיים דרש מתח חשמלי. מרגיש לי מיותר להזרים חשמל באופן קבוע לקופסה כשאני לא מתכוון אף פעם לעבוד גם עם הטלויזיה וגם עם מסך המחשב בו זמנית.

11. Started by Debbs,

האם קיימים מארזים זעירים לקונרו (לוח האם תואם לקונרו)? אם כן, אשמח לקבל המלצה למארז. המטרה העיקרית של המארז הזעיר היא ניידות ולא מרכז מולטימדיה, כך שאין חשיבות למראה. תודה!

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  12. Started by arik3k,

היי לכולם, קניתי שלט XBOX 360 WIRED FOR PC ואני רוצה לדעת אם יש דרך לכבות אותו, אני לא משחק כל היום, כך שאין צורך שיהיה דלוק מצד שני נראה לי טבעי שתהיה אפשרות לכבות ולהדליק אותו ולא ישירות מה USB לנתק לחבר נשמע לא משהו. למישהו יש רעיון לגבי זה ? תודה לכולם.

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. כבר חודשים שאני מנסה להבין איך אני פותח את חזית המארז שלי , תקוע לי איזה מאורר 80 מ"מ שעושה רעשים נוראיים ואני נואש מלהוציא אותו משם ( הוא ממוקם לפני הארדיסק למטה ) , הדגם של המארז שלי הוא 319B ואני לא מוצא שום סימן לפתיחת המארז עצמו , לא ע"י ברגים או קליפסים או פתח מתחת למארז , השתגעתי כבר . הארדיסק על 40 מעלות + וזה לא נראה לי טוב למרות שכל המחשב שלי מקורר היטב וזה מה שמעצבן אותי פה , שאני לא יכול להגיע בשום דרך לפא*** מאורר שם . יש למישהו רעיון לגבי זה ?! אני אודה לו מאוד תמונה :

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by Lev-UFO-Child,

שלום. בקרוב מתחילים הלימודים והמדפסת הישנה שלי מתה (EPSON C20, חרא אמיתי, אני לא קונה יותר EPSON אף-פעם). אז אני צריך מדפסת חדשה, אבל זולה, כלומר בטווח של 300 ש"ח. אני מדפיס לא קצת אז אני רוצה גם שיהיו ראשי דיו חלופיים איכותיים וזולים או מילויים זמינים. צריך גם שהמדפסת תהיה אמינה ולא תהרס לי תוך חצי שנה, המהירות והאיכות הדפסה לא ממש חשובים לי אבל שיהיו סבירים. חשבתי על הLexmark z45 שהיא די זולה, הביצועים והאיכות טובים מאוד (קראתי סקירות) וגם יש מילויים וראשי דיו חלופיים זולים זמינים, אבל אני לא בטוח בקשר לאמינות שלה... על מה אתם ממליצים, תזכרו, חשוב בעיקר האמינות וראשי דיו זולים.

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by yaronyud,

אם מישהו יכול לייעץ איזה סוג עכבר עדיף?!?! ובכלל מה ההבדלים בניהם?! שמעתי על עכבר של מייקרוסופט explorer ועוד אחד דגם 6000? מצד שני יש עכברים בלוטות'... מה עדיף ??

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by BIGWOLF,

חברה שלום מישהו יודע, מי מביא את הכרטיסים האלו לארץ ? תודה

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  17. Started by YinnoN,

איזה ספק מהבאים עדיף ? Antec SmartPower 350W - ATX Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC - זה מה שאני חושב בגלל שהוא שקט HEC-475VD-T ATX 12V - 408W - PSU ENERMAX 350W PS אם יש הצעה אחרת לא משנה מאיזה חנות (לא ג'נריים כמובן) עוד שאלה - מה ההבדל בין active pfc לpassive pfc תודה רבה וחג שמח !

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  18. Started by dvirl,

תשמעו קטע רכשתי את עכבר logitech MX-518 אני לא גיימר רכשתי אותו בגלל ריבוי הכפתורים על מנת שאוכל להשתמש בהם באפליקציות שונות כוונתי את הכפתורים בצדדים לבצע copy + paset . גיליתי כי זה עובד בכל היישומים מלבד יישומי OFFICE שלחתי את הבעיה לתמיכה של LOGITECH ולהפתעתי הם ענו לי כי העבר מיועד למשחקים ולכן לא אמור לתמוך בשון יישום אחר ???!!! איזה מן תשובה מפגרת זו האם יש לעוד משהוא את הבעיה הזו בעכבר הזה ??

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  19. היו הרבה שביקשו מקלדת שקטה, הרצתי חיפוש ולא ראיתי ת'רד נורמלי שעוסק בזה. אז הבקשה היא כזאת, תנו מקלדות כמה שיותר שקטות, עדיף נוחות כמובן, בטווח מחירים סביר [עד 200 ש"ח~], שמיועדות להקלדה, לא חובה גיימינג. תודה

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. עזרו לי להחליט על איזה מבין המשולבות כדאי ללכת? חשוב לי איכות ואמינות, חיסכון בראשי דיו ויכולות סריקה סבירות + ..או אולי יש לכם רעיון יותר טוב בטווח המחיר הנ"ל? תודה מראש,[br]פורסם בתאריך: 30.09.2007 בשעה 18:07:23 וואללה...ביקשתי עזרה..?... איפה כל המומחים? או שהשתיקה אומרת שעדיף רדת מזה וללכת להדפיס במכון...

21. שלום לכולם אני עוד כמה ימים מקבל עכבר חדש MX 700 ואני לא יודע אם אני בסוף אקח אותו בגלל בעיה קטנה אני משחק במשחק UNREAL TOURNAMENT (לא 2003) ולחבר שלי שיש את ה- MX 500 העכבר לא תומך תמיכה מלאה בעכבר (או שרק הגלגלת עובדת או כל שאר הכפתורים ואי אפשר את שניהם ביחד) עכשיו הקטע הוא שלו יש WIN 98 ולי יש WIN XP HOME EDITION ויש סיכוי שבגלל ה- XP שלי העכבר יתמוך תמיכה מלאה במשחק? או שזה לא קשור? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  22. שלום. וואי שנים שלא ההיתי בפורום הזה אני מהראשונים שנרשמו לאתר אז ככה יש לי בעיה כרגע יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים עם סטיק USB 2.4 GHZ של חברת A4TECH השאלה היא יש לי כמה מחשבים בחדרי ואני רוצה לקנות גם מקלדות ועכברים אלחוטיים לשאר המחשבים (3) אני מאוד מרוצה מהביצועים של ה 2.4 GHZ ולא מעוניין בIR האם זה אפשרי לחבר באותו מרחב(חדר אחד) כמה מחשבים עם מקלדות ועכברים אלחוטיים על תדר 2.4 GHZ בלי שהם יפריעו אחד לשני ??? הכוונה היא שלא ישתלטו אחד על התדר של השני ומה שאני יקבל זה 4 עכברים זזים ביחד תודה לעוזרים! כבר שכחתי כמה הפורומים של HWZONE טובים!!!!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by jitz,

לפני כשבוע הזמנתי את המחשב החדש שלי מפנדה,...: Bundle: AMD Athlon XP 1900 + MSI KT3 ULTRA-ARU + CORSAIR XMS256 MB 3000DDR MSI GeForce4 Ti4200 64MB WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version CDRW: Liteon 32x12x40 Case: Chieftec Dragon AH-01SL Aluminum Case Silver Power Supply: Tsunami 350 Watt Thermal Take Volcano 7 Plus ALPS Floppy 1.44 אז ככה, את הכל הם יוכלו לספק.. ולא תהיה בעיה (ייקח עוד איזה שבוע עד שהלוח והכרטיס מסך יגיעו לארץ... אבל.. חפיף)... חוץ.. מהמארז (שיגיע אליהם עוד אחד כזה רק עוד איזה חודש, ואין מצב שאני מחכה חודש). אני מחפש מארז שיהיה כמה שיותר היי טקי/יפה/מקורר - אך בו זמנית ייכנס לי לספריה (מה שמגביל אותי לגובה של בערך 47 סנטימטר של המארז) - בגלל כל הסיבו…

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  24. היי אנשים, טוב ייתכן וזה ישמע לכם מעט מצחיק, אבל אשמח לתשובות רציניות. ברשותי סט של לוג'יטק Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser שבו העכבר :Logitech MX 600 Laser Cordless Mouse הענין הוא שיש לי חתולה ארוכת פרווה האוהבת מאוד להיות במקומות בהם אני נמצאת (גם כשאיני בבית), כלומר שוהה לא מעט ליד המחשב. כתוצאה מהשילוב הקטלני הזה שערותיה נכנסות לא מעט למחשב, אולם בעוד שמשם אני פחות או יותר יודעת כיצד לנקותן, אני מתקשת לנקות את הפרווה הרבה שמצטברת ומתגלגלת מסביב לגלגלת של העכבר. פרווה שאגב קל לי מאוד לראותה עקב ניגוד צבעים עם העכבר השחור. שאלתי. האם ניתן לנקות את העכבר מהפרווה בלי לפרק את העכבר (הבנתי שסגור בקליקים) או להזיק לו, ואם כן, כיצד אוכל לעשות זאת. אגב, תשובות…

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by Spitted,

שלום יש לי עכשיו סתם מקלדת ג'נרית, ויש לה בעיה חמורה שאי אפשר ללחוץ על צירופים מסויימים של 3 מקשים ויותר אני יודע שהבעיה הזאת קיימת בהמון מקלדות, אני לא יודע אם זה קורה גם במקלדות ברמה גבוהה יותר... ניסיתי למצוא מידע באינטרנט אבל לא מצאתי [אם אני אדע איך קוראים לבעיה יהיה לי יותר קל] אני מעוניין לקנות את המקלדת Logitech Wave ורציתי לדעת אם הבעיה קיימת גם בה במידה כלשהי? זה שיקול חשוב עבורי והייתי שמח אם המקלדת היתה פטורה מהבעיה הזאת לחלוטין

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.