ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היה לי עכבר g5 של לוג'יטק שהיה מצויין ונשבר (אם היה לי אפשרות הייתי קונה כזה שוב) אני מחפש עכבר עם אותם תכונות ליייזר חוטי ושיהיה אפשר לכוון את המשקל של העכבר המליצו לי על עכבר של לנובו https://ksp.co.il/?select=.1043..221..1295.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=46380&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= הייתי ב ksp או אייבורי או אופיס דיפו הם לא מוכנים לפתוח את האריזה כדי לבדוק אם זה נוח זה כמו לקנות חתול בשק אי אפשר לדעת מה קונים לא רוצה לקנות עכבר שיום או יומיים אחרי יתברר כלא נוח האם…
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מדפסת ביתית של HP, היא מדפיסה כתב מטושטש וקטוע, וזאת לאחר שפעלתי לפי הוראות היצרן, לדעתכם ומניסיונכם, האם כדאי להשקיע ונלסות לתקן?
-
- 7 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת גיימינג מכאנית אבל אני לא כל כך מבין בזה ואני לא יודע מה לבחור קראתי קצת והבנתי ש cherry mx red הם בין השקטים שיש אז אני מעדיף אותם לא tactile מעדיף RGB תקציב : 400 תודה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
מה יותר טוב למשחקים 5hv2 usb או 7h usb??
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצה למדפסת שתהיה כמה שיותר אמינה ושתוכל לשמש אותי לאורך זמן (לפחות ל-4 שנים עד סיום התואר). האמינות חשובה לי יותר מכל, עלויות הדיו גם משמעותיים בשבילי אבל לא כמו האמינות. המדפסת צריכה להיות משולבת כוללת פקס, דברים כמו מהירות הדפסה,איכות סריקה וכו' לא מעניינים אותי. התקציב שלי עומד על 500 ש"ח. \תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני סטודנטית ורציתי המלצה לקניית עכבר אופטי קומפקטי למחשב נייד :] חיפשתי בכמה חנויות ולא כ"כ מצאתי משהו יפה וקומפקטי לטעמי. אני רוצה עכבר אופטי לא כ"כ גדול.. בצבע ורוד, בשביל מחשב נייד בגודל 15 אינץ', אני לא ממש יודעת מה טווח המחירים של עכברים כאלה (יש לי עכבר אופטי בנייח אבל לא יודעת כמה הוא עלה), אז שיהיה מחיר לא יקר מדי. המון תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב עד 500. שהעכבר יהיה מדויק, מקלדת עם הרבה אופציות. מה אתם מציעים? תודה, מוטי
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפרוייקט שדורש הפעלה סימולטנית של שני מחשבים בעזרת עכבר אחד. נתקלתי בפתרון המעניין הזה. http://www.wowwiki.com/Multiboxing_hardware לא מצאתי משו בחניות הקרובות, ובאינטרנט בדרך כלל לא מפרטים, וכמעט כולם עברו להתקנים אחרים. אבל בטוח יש. לא מדובר במשהו ש VNC או SYNERGY יכולים לפתור, כך נראה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. וואי שנים שלא ההיתי בפורום הזה אני מהראשונים שנרשמו לאתר אז ככה יש לי בעיה כרגע יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים עם סטיק USB 2.4 GHZ של חברת A4TECH השאלה היא יש לי כמה מחשבים בחדרי ואני רוצה לקנות גם מקלדות ועכברים אלחוטיים לשאר המחשבים (3) אני מאוד מרוצה מהביצועים של ה 2.4 GHZ ולא מעוניין בIR האם זה אפשרי לחבר באותו מרחב(חדר אחד) כמה מחשבים עם מקלדות ועכברים אלחוטיים על תדר 2.4 GHZ בלי שהם יפריעו אחד לשני ??? הכוונה היא שלא ישתלטו אחד על התדר של השני ומה שאני יקבל זה 4 עכברים זזים ביחד תודה לעוזרים! כבר שכחתי כמה הפורומים של HWZONE טובים!!!!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני צריך מקלדת אלחוטית עם עבר מובנה לשליטה על מדיה סנטר הייתי שמח אם היה עכבר מובנה בצורת סטיק קטן כמו בניידים של lenovo או לפחות טאץ פד קטן ... ממה שחיפשתי במקלדות של לוג'יטק ומקרוסופט אין דבר כזה .. למעט מקלדת אחת של לוג'יטק בסכום אסטרונומי עם עוד כמה פיצ'רים מיותרים.. התקציב הוא 400-500 שקל
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הייתי צריך מקלדת אינטגרלית עם עכבר עבור ה- HTPC. הופתעתי לנוכח מיעוט האופציות המוצעות ע"י החברות הגדולות (תקנו אותי אם אני טועה, אבל המוצר היחיד בסקטור הזה הוא ה- dinovo המתפלצן) ולכן ניגשתי לחברות ה- nonames בידיעה שיש פה פוטנציאל ג'אנק רציני. אסייג ואומר שמה שיש לי לומר מתמקד רק במעטפת כי המקלדת שקיבלתי פשוט לא עבדה (לא זוהתה ב- XP, 7 ואובונטו). בלי קשר, הכפתורים מרגישים זולים, הטראקבול מרגיש מאוד לא איכותי ותא הבטריות אינו גדול מספיק כדי לאפשר הכנסה של הבטריות (כן, כן. מדובר ממש במאבק). בקיצור - ג'אנק. בכל זאת מדובר במקלדת שעולה 400 ש"ח והציפייה היא ליותר. ניגשתי ל- KSP להחזיר את המוצר ולהפתעתי קיבלתי זיכוי מלא, למרות שזה בניגוד לנהלים
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם מישהו יכול לייעץ איזה סוג עכבר עדיף?!?! ובכלל מה ההבדלים בניהם?! שמעתי על עכבר של מייקרוסופט explorer ועוד אחד דגם 6000? מצד שני יש עכברים בלוטות'... מה עדיף ??
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מדפסת שלי מקלקל מבאס אני רוצה לקנות מדפסת משולבת כולל פקס סורק ועוד אין לי מושג איזו חברת מעולה? מה דגם? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צריך המלצה על מדפסת: 1. צבעונית 2. חסכונית בצבע (אם אפשר לצרף את מחירי הצבע) 3. שההדפסה תיהיה איכותית. 4. יכולה להיות משולבת (אך לא חייב) וכמובן שאם יש מדפסת מומלצת בפחות מ 500 ש"ח אז אפילו יותר טוב.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מתנה לילד שמאוד אוהב לשחק במחשב וקיבלתי הצעה לקנות עכברים של ROCCAT במבצע סוף שנה מהיבואן. בדקתי קצת באינטרנט והמחירים מאוד זולים (כמו שכתבתי 250 ש"ח ל-KONE ו-150 ש"ח ל-KOVA) גם בהשוואה לחו"ל. בארץ ראיתי שלא כל כך מכירים את העכברים האלה, אבל קראתי ביקורות בחו"ל והן מאוד חיוביות. אני מניח שה-KOVA גם כן יספיק לו (זה נראה לי יתרון שכל הכפתורים כבר מתאימים למשחקים ולא צריך דרייבר) אבל תוהה אם לא כדאי להשקיע עוד 100 ש"ח ולקחת את ה-KONE שהוא עכבר מקצועי לגמרי ועם הרבה ביקורות טובות ובמחיר הזה נראה עסקה מעולה. אני צריך לקבל החלטה עד סוף השבוע כי אז נגמר המבצע הזה ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי כי אני מבין במשחקים רק בזכות הילד ומהציוד שהוא מבקש ממני לקנות לו.. אני א…
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי אני מעצב גרפי שמחפש לקנות סורק טוב לסריקת איורים ועבודות חשבתי להוציא באזור ה-400 ש"ח. כעקרון אני חשבתי על Epson V33 או על אחיו הגדול Epson V330. אשמח לחוות דעתכםץ תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מדפסת Brother MFC-425CN נכרשה לפני שנתיים, עבדה היטב בעבר, נגמרו ראשי הדיו, היא לא עבדה למעלה משנה, כעת רכשתי סט חדש של ראשי דיו, החלפתי הכל, היא ביצעה פעולת ניקוי ארוכה, אבל בניסיון להדפיס, יוצאים דפים חלקים. מה יכולה להיות הסיבה ? האם דיו שהתייבש בצנרת ? מה ביכולתי לעשות לבד בבית ? (נראה לי שלתקן אותה זה לא כלכלי, עדיף לרכוש חדשה) תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני צריך המלצות לעבר ומקלדת ... עכבר עדיף RAZER.. איך ה Imperator ? חשוב לדעת שאלה מיודעים לגיימינג! עכבר חוטי לא אלחוטי... ומקלדת חוטית גם .. שונא אלחוטי.. תקציב מקסימלי עד 700 שקל שניהם.. אה שכחתי .. עברית ואנגלית צריך על המקלדת! תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נשברה לי אחת הרגליות. פניתי ליבואן, אין לו כזו. חיפשתי ברשת, לא מצאתי. פניתי לכמה חנויות גדולות שמתעסקות עם מחשבים, לא מתעסקים עם זה בכלל. הצילו!!!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את ה-QuickCam Communicate Deluxe ויש לי שאלה קצת מוזרה: איך מכוונים את המצלמה?? נראה כי זה בלתי אפשרי בהתחשב בזה שכשמנסים להזיז אותה היא חוזרת למקומה הטבעי עם מעין קפיץ... מה אני מפספס?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מחפש משהו של גיימרים,רק כמה כפתורי עזר של ווליום מספיקים לי התקציב הוא 150-170 ש"ח איזה חיבורים נחשבים היום להכי מתקדמים ויעילים ? חיבור USB , אינפרא אדום ? והאם העכבר דורש החלפת סוללות בתדירות גבוהה או שעדיף כבר לקנות סט שבא יחד עם מטען ?
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
איך המשטח הזה Steelseries QCK? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10374&perur=2&t=9&c=604
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, חייב מקלדת לבנה (בעיה בריאותית) אלחוטית ואיכותית הכי שאפשר. עלות לא כל כך עקרונית. הבנתי שהסט הזה מיועד בעיקר למק ואני צריך אותו ל-PC רגיל. האם זה יתאים לי בכל זאת?
-
- 7 תגובות
- 7.2k צפיות
-